Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την τέχνη του «άγριου» σεξ - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την τέχνη του «άγριου» σεξ


Τι ορίζουμε ως «άγριο» σεξ;  Αν μπορούσαμε να δώσουμε έναν γρήγορο ορισμό, θα λέγαμε ότι αποτελεί τη σεξουαλική συνεύρεση που περιλαμβάνει την άσκηση ελεγχόμενης σωματικής και ψυχολογικής βίας μεταξύ των δύο παρτενέρ, αποσκοπώντας στην ακόμη μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση. 
Αν η πρόταση αυτή σου φαίνεται κάπως ακαδημαϊκή, το «μενού» περιλαμβάνει (ενδεικτικά) τράβηγμα μαλλιών, σπρωξίματα, τραβήγματα, βρισιές -γενικότερα συμπεριφορές που δε θυμίζουν σε τίποτα το τρυφερό, «αγαπησιάρικο» σεξ που (υποθέτουμε) έχεις συνηθίσει να κάνεις μαζί της. Επιπλέον, το συγκεκριμένο είδος σεξ έχει κάτι το θεατρικό, αφού επιτρέπει τόσο σε εσένα, όσο και σε εκείνη να δείξετε μια άλλη, πιο «ριψοκίνδυνη» και, ενδεχομένως «σκοτεινή» πλευρά των χαρακτήρων σας, με τρόπο που, λογικά, δεν κάνετε στην καθημερινότητά σας.

Ναι, όλα αυτά ακούγονται σίγουρα ενδιαφέροντα, ωστόσο προτού αποφασίσεις να αφήσεις ελεύθερο τον άνθρωπο των σπηλαίων που κρύβεις μέσα σου, καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη και το εξής σημαντικό: ότι το συγκεκριμένο είδος σεξ δεν ταιριάζει σε όλες τις ώρες, όλες τις περιστάσεις και, κυρίως, σε όλους τους ανθρώπους. Αν για παράδειγμα, η σύντροφός σου έχει υποστεί κάποια μορφή κακοποίησης κατά το παρελθόν, τότε η όλη φάση δεν αποκλείεται να της ξυπνήσει μέσα της (πολύ) δυσάρεστες αναμνήσεις -κάτι που, προφανώς δε θέλεις.
Όπως και να' χει, προτού αρχίσετε τις «αγριάδες», μιλήστε. Μια ειλικρινής κουβέντα μαζί της προτού «ανάψουν τα αίματα» θα σας γλιτώσει από ενδεχόμενα προβλήματα και «παρεξηγήσεις», ενώ δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη συνεύρεση σας.
Κι όμως, στις περισσότερες γυναίκες αρέσει το «βρόμικο» σεξ

Νιώθεις έκπληξη; Δε θα' πρεπε. Μην ξεχνάς, εξάλλου, ότι οι περισσότερες γυναίκες στην εποχή μας είναι όντα πολυάσχολα, ανεξάρτητα, περίπλοκα, που διεκδικούν σθεναρά τα «θέλω» τους, παντού και πάντα -άρα, και στο σεξ. Μια γυναίκα δυναμική οτιδήποτε κάνει στη ζωής της, φυσιολογικά μεταφέρει το «δυναμισμό» της και στο κρεβάτι της. Κανόνας.
Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι ένα θηλυκό πιο χαμηλών τόνων είναι απίθανο να γουστάρει την πιο «βρώμικη» εκδοχή της πιο αγαπημένης συνήθειας, όχι. Βλέπεις, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βλέπουν το σεξ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αφήσουν ελεύθερο τον πιο «σκοτεινό» εαυτό τους, όπως λέγαμε και πιο πριν -κάτι που βρίσκουν ιδιαίτερα αναζωογονητικό, αν όχι απελευθερωτικό.
Το συμπέρασμα όλων αυτών; Στοιχηματίζουμε ότι, ακόμη κι αν δεν έχει τύχει να στο αναφέρει ποτέ μέχρι σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι η σύντροφός σου γουστάρει να «παίζει βρώμικα». 

Γιατί γουστάρουν οι άντρες το «άγριο» σεξ;

Πολύ απλά γιατί τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν ελεύθερα την κυριαρχική πλευρά του χαρακτήρα τους κάνοντας αυτό που κάνουν κέφι περισσότερο.
Αυτή είναι η πρώτη, «γρήγορη» ανάγνωση του όλου θέματος. Γιατί, σύμφωνα με κάποιους ψυχολόγους, ο βασικότερος λόγος που ένας άντρας γουστάρει το συγκεκριμένο είδος σεξ δεν είναι άλλος από το ότι τον κάνει να αισθάνεται πιο κοντά στη σύντροφό του και, ακριβέστερα, στον άνθρωπο εκείνο που τον «βοήθησε» να βγάλει στην επιφάνεια τον αληθινό, βίαιο εαυτό του, ο οποίος παραμένει συνήθως στην αφάνεια ελέω των «συμβάσεων» που επιβάλλει η σύγχρονη κοινωνία.

Αν είσαι νέος στο «άθλημα», ιδού μερικά χρήσιμα tips για να μπεις στο κλίμα

> Πριν απ' όλα, κουβέντιασέ το:
Αν στο ζητήσει εκείνη πρώτη να το δοκιμάσετε, έχει καλώς. Αν πάλι η σύντροφός σου δεν έχει κάνει καμιά αναφορά στο όλο θέμα, μπορείς πάντα να της το αναφέρειςτην επόμενη φορά που θα προκύψει το σεξ σε κάποια συζήτησή σας. Αν πάλι δεν «το έχεις» με τέτοιου είδους κουβέντες, μπορείς πάντα να «μιλήσεις» με έργα -μπορείς. 
Μην ξεχνάς: χωρίς τη συγκατάθεσή της, δε γίνεται τίποτα.

> Χαλαρώστε: Πριν κάνετε σεξ, πιές κανένα ποτήρι ουίσκι. Το αλκοόλ βοηθά πάντα να αρθούν οι όποιοι δισταγμοί και αναστολές της, πολύ δε περισσότερο αν είναι «άβγαλτη» στη συγκεκριμένη φάση.

> Γίνε κυριαρχικός:
Το «βρώμικο» σεξ δεν αποτελεί τίποτα λιγότερο από ένα παιχνίδι εξουσίας που παίζεται πάνω στο κρεβάτι. Για να το παίξεις σωστά, λοιπόν, θα πρέπει να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου.

> Παίξε με τα μαλλιά της: Όταν λέμε «παίξε» στη συγκεκριμένη περίπτωση, εννοούμε «τράβηξε». Φρόντισε μόνο όταν είναι να τραβήξεις, να το κάνεις σωστά -τραβάς πάντα από τις ρίζες των μαλλιών (πονάει λιγότερο και δεν την «κόβει»).

> Δάγκωσέ την: Στο λαιμό κατά προτίμηση και προσέχοντας πόση δύναμη θα βάλεις -και πάλι, το τελευταίο που θέλεις είναι να την «κόψεις» ή, ακόμη χειρότερα, να της προξενήσεις αιμορραγία. Αντίστοιχα, αν βλέπεις ότι έχει «αγριέψει» αρκετά, άφησε την να σε χαράξει με τα νύχια της στην πλάτη σου. Θυμήσου: η μισή απόλαυση στο «βρώμικο» σεξ είναι η καταγραφή των «τραυμάτων μάχης» που ακολουθεί μετά από αυτό.

> Χρησιμοποίησε σωστά τη φωνή σου:
Δώσε της εντολές, μίλα της βρώμικα, βρίσε την -ή όλα αυτά μαζί. Ακόμη, μη φοβηθείς να της φωνάξεις ή να κάνετε φασαρία -το «βρώμικο» σεξ, για να είναι καλό, οφείλει να είναι και αρκετά θορυβώδες και «σαματατζίδικο».

Τι να αποφύγεις οπωσδήποτε


Πρώτον και βασικό, να γελάσεις -από τη στιγμή που θα αρχίσεις να γελάς ή να αστειεύεσαι με την όλη φάση, εξαφανίζεται η όποια διάθεση να «αγριέψουν» τα πράγματα.
Δεύτερον, μη ζητάς συγγνώμη. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να ζητήσεις συγγνώμη αφού δεν κάνεις κάτι στο οποίο δεν έχει δώσει τη συναίνεσή της. Απολογούμενος για το οτιδήποτε, «σκοτώνεις» τη μαγεία της στιγμής. Τέλος, σεβάσου τα όρια και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Εξάλλου, το ζητούμενο είναι να περάσετε και οι δυο σας καλά, κάνοντας κάτι που δε συνηθίζετε, όχι να καταλήξετε στα επείγοντα περιστατικά κάποιου εφημερεύοντος νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com/