Μεγάλο ποσοστό ανθρωπων θα εγκατέλειπε το σεξ για ένα χρόνο προκειμένου να ταξιδέψει! - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Μεγάλο ποσοστό ανθρωπων θα εγκατέλειπε το σεξ για ένα χρόνο προκειμένου να ταξιδέψει!


Με τους εμβολιασμούς κατά της νόσου COVID-19 να προχωρούν, πολλοί είναι οι άνθρωποι που ανυπομονούν και ήδη σχεδιάζουν να ταξιδέψουν το 2021, και σύμφωνα μάλιστα με μια έρευνα που διεξήγαγε η Trivago, μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων προτίθεται να εγκαταλείψει πολλές συνήθειες προκειμένου να καλύψει την τεράστια ανάγκη του για αποδράσεις.Η έρευνα διεξήχθη στο διάστημα 3-9 Ιανουαρίου, σε 2.000 ενήλικες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι ρωτήθηκαν πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη τους να ταξιδέψουν. Τα απότελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς οι περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες δήλωσαν ότι νιώθουν «ενθουσιασμένοι» (56% ΗΠΑ, 54% Ηνωμενο Βασίλειο) ή / και «χαρούμενοι» (53% ΗΠΑ, 52% Ηνωμένο Βασίλειο) σχετικά με την προοπτική ενός ταξιδιού μετά την πανδημία.

Το 25% των ανθρώπων στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ότι θα διέθετε όλες τις αποταμιεύσεις του για να ταξιδέψει τώρα, και περίπου τα 2/5 των ανθρώπων (38% ΗΠΑ, 40% Ηνωμένο Βασίλειο) ήταν τόσο απελπισμένοι να βγουν έξω στους δρόμους, που δήλωσαν ότι είναι πρόθυμοι να σταματήσουν το σεξ για ένα χρόνο. Εάν αυτό δεν είναι αρκετά σοκαριστικό, ένα στα πέντε άτομα είπε ότι θα εγκατέλειπε τον/ην σύντροφο του για να ταξιδέψει αμέσως, ενώ σχεδόν οι μισοί θα εγκατέλειπαν τη δουλειά τους (48% ΗΠΑ, 41% Ηνωμένο Βασίλειο).
Περισσότερο από το 80% των ερωτηθέντων συμφώνησε ότι τα ταξίδια διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στη ζωή και στην ευτυχία μας, ενώ και στις δύο χώρες η πλειοψηφία δήλωσε ότι οι περιορισμοί στα ταξίδια είναι μία από τις χειρότερες πτυχές της πανδημίας (81% ΗΠΑ, 82% Ηνωμένο Βασίλειο).
Τέλος, οι ερωτηθέντες φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να ενσωματώσουν νέα ενδιαφέροντα στις αποδράσεις τους. Περισσότεροι από τους μισούς (57% ΗΠΑ, 56% Ηνωμένο Βασίλειο) δήλωσαν ότι άρχισαν ένα νέο χόμπι από την αρχή της πανδημίας, και η πλειονότητα (68% ΗΠΑ,64% Ηνωμένο Βασίλειο) πιστεύει ότι είναι πιθανό να επιλέξει έναν προορισμό που να συνδέται με αυτό.