Η πρώτη φορά με τον κουμπάρο στο σπίτι μου (ιστορία μυθοπλασίας! ) - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Η πρώτη φορά με τον κουμπάρο στο σπίτι μου (ιστορία μυθοπλασίας! )

Με λένε  Ιωάννα. Ειμαι 45 ετών με σέξι καμπυλωτό σώμα, 1.64, με ωραίο στητό στήθος και κώλο. Μου αρέσει να ντύνομαι σέξι και ανάλαφρα και μέσα στο σπίτι και όταν βγαίνω βόλτα έξω. Είμαι χωρισμένη εδώ και πολλά χρόνια. Ως γυναίκα εχω ανάγκες, και ο κουμπάρος το είχε καταλάβει. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μου, με κάθε αφορμή. Πότε περνούσε από εκεί, πότε ήθελε να δεί τι να κάνω.  Κυρίως οταν έλειπε γιος μου στο πανεπιστήμιο.  Με κοιτούσε με λάγνο βλέμμα σε όλο το κορμί μου και πιο πολύ τα ωραία μου πόδια, τα κόκκινα νύχια μου στα πόδια και στα χέρια και κυρίως της βυζάρες μου. Τον ένοιωθα έτσι όπως με κοίταζε ότι ήθελε να με αγγίξει, να με γλείψει και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το μάτι του γυάλιζε. Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, καθώς ήταν ο κουμπάρος μας. Εγώ μόνη μου, πρέπει να πώ, μαλακιζόμουν με το δονητή μου ή με καμιά τσόντα στο κρεβάτι μου μόνη που και που για να χύνω και να ξεκαυλώνω. Αλλές φορές με κάποιον στο facebook. Κάλυπτα τις ανάγκες μου. Ήμουν αγάμητη χρόνια και εκείνο το πρωί είχα ξυπνήσει με τρομερές καύλες. Ο κουμπάρος με έτρωγε με τα μάτια. Ήμουν με σατέν μπλε σκούρο νυχτικό. Δεν άργησε να κάνει την κίνηση του. Με αγκάλιασε και αρχίσαμε να φιλιόμασταν αγρια, σαν τρελοί. Τον ήθελα και εγώ, αλλιώς δεν θα του άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και της κρεβατοκάμαρας μου. Ημουν ετοιμη να του παραδοθώ.
«Κουμπάρα θέλω να χύσω, να τελειώσω πάνω στα βυζιά σου; Το έχω απωθημένο. Πάντα το ήθελα από παλιά.» μου ειπε.

« Ναι κουμπάρε; Θέλεις να χύσεις στα βυζιά μου!»

Τα κράταγα με τα 2 μου χέρια τουρλωτά μπροστά του και ο κουμπάρος μου από πάνω μου να βαράει μια γρήγορη δυνατή μαλακία για πάρτη μου και να ετοιμάζεται να με χύσει.

«Χύνω πάνω στις βυζάρες σου... χύνω!»

- Χύσε καυλιάρη άντρα μου, χύσε τη κουμπάρα σου! Έχεις καύλες με τη κουμπάρα σου αγόρι μου; Για μένα καυλώνεις και τον παίζεις τόσο καιρό;

- Ναι για σένα, φοβόμουν να στο πω. Για σένα μόνο κρυφά στο μπάνιο.

_Και εγώ κουμπάρε έχω μαλακιστεί και έχω χύσει για αλλους ανδρες.

- Θέλω να μου τραβάς εσύ μαλακία και να μου πάρεις ένα τσιμπούκι κουμπαρούλα μου.

- Ελα καυλιάρη μου, του λέω... είναι εδώ η κουμπάρα για σένα.

Άρχισα να του χαϊδεύω και να του σφίγγω τα αρχίδια και να του τα γλείφω με τη ζεστή καυλιάρικη γλώσσα μου. Μετά του έπαιζα αργά-αργά με τα κόκκινα καυλιάρικα νύχια μου το σκληρό του πούτσο. Είχε γίνει πέτρα για τη κουμπάρα του. Τον καύλωνα πολύ αλλά και αυτός εμένα. Το έπαιζα και του έσφιγγα το καυλί του στις παλάμες μου. Μετά, του έτριβα τα αρχίδια από κάτω και μετά έβαλα όλο τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου και του ξεκίνησα ένα αργό βαθύ τσιμπούκι. Τον είχα τρελάνει, αναστέναζε και βόγκαγε από ηδονή. Είχα βαμμένα κόκκινα χείλια και πήγαιναν πάνω κάτω τα χείλια μου σε όλο το καυλί του. Του ρούφαγα και του έγλειφα το πουτσοκέφαλο και λίγο τα αρχίδια και του το έπαιζα ταυτόχρονα μέχρι που έχυσε στο στόμα μου βγάζοντας ένα βαθύ δυνατό «Αχ… κουμπάρα σε χύνω...» και τα κατάπια όλα. Ήθελα πολύ να νοιώσω τα ζεστά χύσια του μέχρι μέσα μου.

«Τώρα μωρό μου θέλω και εσύ να ξεκαυλώσεις τη κουμπάρα.»

Ξαπλώνω ανάσκελα στο διπλό κρεβάτι μου, ανοίγω τα πόδια μου με τα κόκκινα βαμμένα νύχια και βάζω το κεφάλι του πάνω στο μουνί μου. Άρχισα να πιέζω το κεφάλι του. Με λύσσα έτρωγε το μουνί της κουμπάρας του, έγλειφε και έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Μετά μου έβαζε το δονητή μέσα στο μουνί και έγλειφε την κλειτορίδα. Η απόλυτη καύλα με το γιο μου, μέχρι που βγάζω ένα βαθύ δυνατό "χύνω μωρό μου" και του γέμισα χύσια το πρόσωπο. Μετά έπεσε πάνω μου και μπήκε μέσα στην μουνάρα μου. Με σφυροκοπούσε και με ξέσκιζε φωνάζοντας, «τι γυναίκα είσαι εσυ; Τι μουνάρα είσαι; Τι γαμήσι κάνεις; Πολύ μαλάκας ο κουμπάρος που χώρισε μαζί σου».

«Ναι κουμπάρε, ναί. Πήδα εσυ τον μούναρο και αστον εκείνον. Εσύ θα με γαμάς από εδώ και στο εξής. Εσύ, εσύ».

Με γέμισε ο κουμπάρος. Καμία σχέση η ηδονή με τους άλλους άντρες και η ηδονή που νοιώθαμε όταν κάναμε όλα αυτά μαζί με το μωρό μου που με έβλεπε και καύλωνε και ήθελε να χύνει για μένα. Χαιρόμουν που ικανοποιούσα και περνάγαμε ωραία. Φυσικά οι επισκέψεις του γινόταν καθημερινές και τα γαμήσια μας δονούσαν το κρεβάτι μου.

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!