Ανδρας με στυλ. 10 μυστικά για να το πετύχεις - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ανδρας με στυλ. 10 μυστικά για να το πετύχεις


Ανδρας με στύλ. Ιδού 10 μυστικά για να το πετύχεις.


Μην ακολουθείς τις τάσεις της μόδας

Οι τάσεις της μόδας συχνά δεν είναι πολύ κολακευτικές, οπότε δεν χρειάζεται να τις ακολουθείς τυφλά. Σίγουρα θα πρέπει να ενημερώνεσαι, ωστόσο θα πρέπει να ξεχωρίζεις τι είναι ωραίο και τι όχι, και φυσικά να επιλέγεις κομμάτια που να ταιριάζουν στο στυλ και την ηλικία σου.

Ξόδευε περισσότερα χρήματα σε παπούτσια

Από τα λεφτά που πρόκειται να διαθέσεις σε προσωπικές αγορές, φρόντισε το μεγαλύτερο μέρος τους να πάει σε ένα ζευγάρι παπούτσια. Ο λόγος είναι ότι ένα ακριβό ζευγάρι παπούτσια είναι πολύ πιθανό να αντέξει για πολλά χρόνια, ενώ ένα φθηνό πιθανότατα να μην αντέξει για περισσότερο από μια σεζόν.

Ράψε τα κοστούμια σου

Υπάρχουν ρούχα, ειδικά τα κοστούμια, που δύσκολα εφαρμόζουν καλά πάνω στον καθένα. Γι’ αυτό τον λόγο, μπορείς να ξοδέψεις τα ίδια χρήματα (ή λίγα περισσότερα) για να ράψεις ένα κοστούμι ακριβώς στα μέτρα σου.

Πρόσεχε τα ρούχα σου

Οι άνδρες με στυλ προσέχουν πολύ τα ρούχα τους. Αν λοιπόν θέλεις να θεωρείσαι και εσύ ένας, θα πρέπει να κρεμάς πάντα τα ρούχα σου σε κρεμάστρες, να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες πλυσίματος ή να πηγαίνεις τακτικά τα ρούχα σου που είναι αυαίσθητα για ένα φρεσκάρισμα στο καθαριστήριο και φυσικά να γυαλίζεις τα παπούτσια σου.

Μην αγοράζεις φθηνά γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι σαν τα παπούτσια, όσο πιο ακριβά είναι, τόσο περισσότερο θα αντέξουν στο χρόνο. Επίσης, τα φθηνά γυαλιά ηλίου δεν είναι αξιόπιστα για την προστασία των ματιών σου από τον ήλιο, γι’ αυτό αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω.

Μην είσαι “θύμα” των επώνυμων brands

Το ζητούμενο δεν είναι να έχεις μια ντουλάπα γεμάτη με ακριβά ρούχα επώνυμων brands, αλλά με ρούχα που να σου ταιριάζουν. Ένα ρούχο που δεν είναι από κάποια επώνυμη εταιρεία, μπορεί να είναι το ίδιο κομψό και καλοραμμένο.

Ντύσου πάντα ανάλογα με την περίσταση

Είναι προτιμότερο είσαι πιο επίσημα ντυμένος σε μια περίσταση, παρά πρόχειρα. Γι’ αυτόν το λόγο φόρα συχνά σακάκι, το οποίο προσδίδει φινέτσα ακόμα και στο πιο casual ντύσιμο.

Μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ πάντα δίνουν κύρος και στυλ στην ανδρική εμφάνιση, όμως δεν υπάρχει λόγος να το παρακάνεις με εντυπωσιακά δαχτυλίδια, χοντρές ζώνες και ένα τεράστιο ρολόι χειρός. Το less is more είναι ένας κανόνας που πάντα θα πρέπει να ακολουθείς όσον αφορά τα αξεσουάρ.

Άσε τα περίεργα κουρέματα στους 15χρονους

Αν θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις θα πρέπει να το κάνεις με το ντύσιμο σου και όχι με ένα περίεργο κούρεμα. Έτσι άφησε τις μοϊκάνες, το μισοξυρισμένο κεφάλι και τα εκκεντρικά χτενίσματα, για τα 15χρονα αγόρια.

Μην προσπαθείς πολύ

Οι περισσότεροι άνδρες με πραγματικά ωραίο στυλ, συνήθως δεν προσπαθούν και πολύ, απλά έχουν το χάρισμα να επιλέγουν ρούχα που τους κολακεύουν και έτσι κερδίζουν τις εντυπώσεις.

https://perpetual.gr/