Καψούρης με την πεθερά μου (1) - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Καψούρης με την πεθερά μου (1)


Σωριάστηκα στον καναπέ ενώ η πεθερά μου πήγε στο δωμάτιο να δει τον πεθερό μου. Άνοιξε αθόρυβα την πόρτα, έβαλε το κεφάλι της μόνο μέσα, έκλεισε πάλι αθόρυβα και γύρισε στο σαλόνι.
- Εντάξει, κοιμάται του καλού καιρού, ευτυχώς με τα χάπια που παίρνει και κανόνι να σκάσει δίπλα του δεν καταλαβαίνει τίποτα, μου είπε.

- Κοιμάται και η τύχη του δουλεύει, έλα μουνάρα μου στην αγκαλιά μου.

Κατέβασε την φούστα της που ήταν ακόμα τυλιγμένη γύρω από τη μέση της έπεσε στα πόδια της και με το ένα της πόδι την τίναξε μακριά. Στάθηκε μπροστά μου γυμνή. Την τράβηξα και κάθισε στο ένα μου πόδι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε, είχε την γεύση από τα χύσια μου στο στόμα της αλλά αυτό με καύλωνε, ήμασταν γυμνοί, αγκαλιασμένοι. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να σηκώνεται.

Τον έπιασε με το χέρι της και άρχισε να τον χαϊδεύει. Έκανε λίγο πίσω και τον κοίταξε. Άφησε από ψηλά να πέσει λίγο σάλιο από το στόμα της στο κεφαλάκι μου και συνέχισε να τον χαϊδεύει σαν να μου τραβάει μαλακία.

- Λοιπόν άντρα μου είμαι έτοιμη να μάθω και να κάνω τα πάντα…

μου λέει και μου σκάει ένα δυνατό γλωσσόφιλο. Κατέβασα το χέρι μου και άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της. Στην αρχή έσπρωξα αργά ένα δάχτυλο μέσα της. Έκλεισε τα μάτια της και έδειξε να το απολαμβάνει. Μετά από λίγο μπήκε και δεύτερο δάχτυλο μέσα της. Το μουνάκι της είχε πλημμυρίσει για τα καλά και τα δάχτυλα μου μπαινόβγαιναν γρήγορα μέσα της.

- Για αρχή θα ξεκινήσουμε από τα βασικά να δούμε και τι θυμάσαι καύλα μου, της λέω.

- Το σεξ είναι σαν το ποδήλατο μωρό μου δεν ξεχνιέται.

- Ε αφού τα θυμάσαι να σταματήσουμε της λέω χαμογελώντας και κάνω να τραβήξω το χέρι μου.

Μου το πιάνει και το κρατάει μέσα της.

- Μην τολμήσεις, μαζί σου μωρό μου θέλω να τα κάνω όλα από την αρχή, άλλωστε μη νομίζεις, πέρα από το κλασικό πήδημα δεν έχω κάνει τίποτα παραπάνω με τον πεθερό σου, το μόνο που κάναμε ήταν να του ανοίγω τα πόδια, να με πηδάει 5 λεπτά να χύνει και να μου γυρίζει το πλευρό και να κοιμάται. Ούτε που με ρώταγε εάν εγώ ικανοποιήθηκα, άσε που εδώ και τρία χρόνια δεν. Έως απόψε δεν είχε αγγίξει γλώσσα εκεί κάτω, ούτε ήξερα πως είναι να βάζεις ένα όργανο στο στόμα σου. Καλά δε συζητάω να καταπιώ υγρά. Γι' αυτό μην σταματάς αγάπη μου, θέλω μαζί σου να τα ζήσω όλα από την αρχή. Θέλω να νιώσω γυναίκα, να νιώσω πόθο, ηδονή, καύλα. Ξέρω ότι είσαι παντρεμένος με την κόρη μου, αλλά ξέρω και ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ και δεν θα πεις τίποτα πουθενά. Ξέρω επίσης πολύ καλά ότι με κανείς να νιώθω μοναδική και θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου να ζήσω τα πάντα.

- Μου κανείς ερωτική εξομολόγηση πεθερούλα μου;

- Πάντα ένιωθα κάτι για σένα… άλλωστε γαμπρός μου είσαι, όμως μετά από αυτά που μου είπες εχθές και ο τρόπος που με αγκάλιασες, την ένταση που υπήρχε όταν κοιταζόμαστε, κατάλαβα ότι νιώθω για σένα δυνατά συναισθήματα.

- Κι εγώ νιώθω υπέροχα όταν είμαι μαζί σου, δεν ξέρω ότι είναι έρωτας, αλλά σίγουρα είναι πόθος, καύλα.

- Χθες το βράδυ μετά που έφυγε η κομμώτρια και αφού είχε κοιμηθεί ο πεθερός σου, κάθισα λίγο στη βεράντα να χαλαρώσω, όμως παρά την ψυχρά εγώ έκαιγα. Σε σκεφτόμουν και έκαιγα από πόθο, στο μυαλό μου έφερα την Έλενα μήπως και νιώσω άσχημα για να σε ξεχάσω. Αντί γι' αυτό μου ήρθε μια κουβέντα μαζί της ότι σου αρέσει να το έχει ξυρισμένο. Με μιας πήγα στο μπάνιο και έβαλα αφρό στο μουνάκι μου. Έχυσα και μόνο στην σκέψη ότι το κάνω για σένα άντρα μου.

Μου μιλούσε και μου έσφιγγε το καυλί μου στο χέρι της. Είχα πετρώσει για τα καλά, το κοίταξε με καμάρι για την καύλα που μου είχε δημιουργήσει. Εγώ είχα βάλει πλέον τρία δάχτυλα μέσα της και τα έβαζα και τα έβγαζα γρήγορα. Σηκώθηκε από το πόδι μου και γονάτισε στα τέσσερα πάνω στον καναπέ. Κοίταξε τον πούτσο μου, έσκυψε και άρχισε να τον γλείφει. Τον πιάνει με το χέρι της και τάιζε το στόμα της.

- Έχεις γίνει εξπέρ μωρό μου, δεύτερη πίπα σου και τον ρουφάς έτσι; Είσαι πολύ καυλιάρα μουνάρα μου!

Απλώνω το χέρι μου και αρχίζω να της χαϊδεύω το κωλαράκι. Της ανοίγω με τα δυο μου δάχτυλα τα κωλομέρια και αρχίζω να τρίβω τη σουφρίτσα της. Κατεβαίνω προς το μουνάκι της, παίρνω υγρά και ξαναγυρίζω στη σουφρίτσα της. Το δάχτυλο μου άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις γύρω-γύρω, και μετά άρχισα να πιέζω απαλά το σφικτήρα της.

- Τι μου κανείς αγάπη μου; Με τρελάνεις, δεν με έχουν αγγίξει πάλι εκεί!

Το χέρι της είχε κατέβει στα αρχίδια μου και τα μάλαζε, μου έγλειφε από το πλάι τον πούτσο κάνοντας όλη τη διαδρομή από το κεφαλάκι έως την ρίζα, αφήνοντας σάλια κατά μήκος της διαδρομής που είχαν τρέξει έως τα αρχίδια μου. Της έφερα το δάχτυλο μου στο στόμα της και της το έδωσα να το γλείψει. Το πήρε κι αυτό σα να έκανε τσιμπούκι.

- Σάλιωσε το καύλα μου, γλείψ' το σαν να είναι πούτσα.

Το πήρε αμέσως και άφησε μια γενναία ποσότητα σάλιου πάνω του. Ξαναπήγα το δάχτυλο μου πίσω της, αυτή την φορά άφησα το σάλιο πάνω στη σούφρα της και πίεσα ελαφρά. Λίγο-λίγο άρχισα να μπαίνω. Δαχτύλωνα τον κώλο της πεθεράς μου, ενώ αυτή είχε μουλιάσει το καυλί μου με το στόμα της. Τι καύλα ήταν αυτή; Σε λίγο είχα βάλει το δάχτυλο μου στο κωλαράκι της, το έβγαλα λίγο και το ξανά έβαλα μέσα.

Άρχισα να της γαμάω αργά το κωλαράκι με το δάχτυλο μου. Κάθε φορά που έμπαινε μέσα, αυτή με έπαιρνε όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της.

- Τι καύλα είναι αυτή μωρό μου; Συνέχισε έτσι, με τρελάνεις, θα χύσω πάλι, γάμα με άντρα μου, έρχονται... χύνω μωρό μου, χύνω με το δάχτυλο στον κώλο μου η πουτάνα.

Σφίχτηκε το κορμί της και άφησε τα υγρά της να τρέξουν. Σωριάστηκε στον καναπέ μπρούμυτα προσπαθώντας να βρει την αναπνοή της. Της χάιδευα τα μαλλιά και τα μάγουλα.

- Μωρό μου είσαι υπέροχη, τι καυλιάρα γυναίκα είσαι εσύ;

Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη, σηκώθηκα και πήγα πίσω της. Πήρα ένα μαξιλαράκι και τα έβαλα κάτω από τη λεκάνη της για να είναι υπερυψωμένος ο κώλος της σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της. Ξεκίνησα να τη φιλάω από τον λαιμό. Πήγα στα αριστερά στο στήθος της που από την πίεση του σώματος της με τον καναπέ είχε ξεχειλίσει στο πλάι, δάγκωσα απαλά και μετά φιλώντας τη διαδρομή της πλάτης της πήγα και στο άλλο στήθος το δάγκωσα απαλά και αυτό και ξαναγύρισα στην πλάτη της. Η γλώσσα μου σχημάτισε μια λεπτή γραμμή σε όλη την ραχοκοκαλιά της έως χαμηλά. Την ένιωθα που ανατρίχιασε, έμεινα και φιλούσα αργά στα λακάκια της μέσης της.

Με τα χέρια μου άνοιξα τα κωλομέρια της και με τη γλώσσα μου άρχισα να γλείφω ξεκινώντας από το χώρισμα και κατεβαίνοντας προς τη σουφρίτσα της. Γύρισε και κοίταξε πίσω σα να μην πίστευε ότι θα γινόταν αυτό. Άφησα από ψηλά λίγο σάλιο να πέσει ακριβώς στο κέντρο της ροδελίτσας της, κατέβασα το πρόσωπο μου και με τη γλώσσα άρχισα απαλά να την περιστρέφω.

- Αχ, τι μου κανείς της πουτάνας; Γλείψε μου την τρύπα καυλιάρη μου, με πεθαίνεις στην καύλα!

Άρχισα να πιέζω τη γλώσσα μου προς τα μέσα.

- Σου γαμάω το κωλαράκι με τη γλώσσα μου μωρό μου, έχεις υπέροχη γεύση.

Το χέρι μου κατευθύνθηκε προς το μουνί της και άρχισα να τη γαμάω με δυο δάχτυλα. Τα δάχτυλα της μπήκαν μέσα στο ύφασμα του καναπέ και σφίχτηκαν.

- Θα με τρελάνεις σήμερα άντρα μου, είναι υπέροχο, μη σταματάς.

Με το ένα μου χέρι κράταγα ανοιχτά τα κωλομέρια της και με το άλλο της γάμαγα με δυο δάχτυλα το μουνί της, ενώ η γλώσσα μου έμπαινε και έβγαινε στην κωλοτρυπίδα της κάνοντας το χαρακτηριστικό ήχο.

- Θα ξαναχύσω η πουτάνα, πως με έκανες σήμερα άντρα μου; Έχω χάσει το λογαριασμό πόσες φορές έχω χύσει.

- Χύσε μωρό μου, χύσε με καυλιάρα μου, δώστα στο στόμα του γαμπρούλη σου…

και κατευθύνω το στόμα μου προς το μουνί της, ενώ με τα δάχτυλα μου συνέχισα να τη γαμάω.

- Χύνω η πουτάνα, πιες τα αγάπη μου… είπε ψιθυριστά προσπαθώντας να μη φωνάξει.

Ρούφηξα όλα τα υγρά της και έγλειψα όλη την περιοχή του μουνιού της καθαρίζοντας τη από κάθε ίχνος. Η πεθερά μου είχε παραλύσει, ήταν ξαπλωμένη και λυμένη πάνω στον καναπέ, έχοντας τουρλωμένο τον κώλο της προς τα πάνω και ανάσαινε βαθιά και αργά. Σηκώθηκα και ξάπλωσα πάνω της, γύρισε το κεφάλι της και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

- Πάρε την γεύση από το μουνάκι σου και το κωλαράκι σου μωρό μου.

- Μμ τα χυσάκια μου τα είχα δοκιμάσει και μόνη μου μια φορά που έπαιζα με τα δάχτυλα μου, αλλά το κωλαράκι μου δεν το είχα γευτεί, ούτε βέβαια το φανταζόμουν.

Φιλιόμασταν παθιασμένα… άγρια. Το σώμα μου ήταν κολλημένο πάνω της και ο πούτσος μου πετρωμένος τριβόταν πάνω της. Όπως ήταν ξαπλωμένη, έφερε τα χέρια της πίσω και άνοιξε μόνη της τα κωλομέρια της. Ο πούτσος μου μπήκε ανάμεσα τους.

- Είσαι μεγάλη καύλα, σου αρέσει που σε ακουμπάει η ψωλή μου;

- Με τρελάνει η ψωλάρα σου, με καις μωρό μου, με ακουμπάς και καίω, θέλω να με αγγίξεις σε κάθε εκατοστό του κορμιού μου.

Έκανα λίγο πίσω και κατεύθυνα τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Άρχισα τα τον τρίβω πάνω στα μουνόχειλα της, σαν πινέλο. Της άνοιξα ελαφρά τα πόδια και άρχισα να μπαίνω μέσα. Το κεφαλάκι είχε ήδη μπει. Η αίσθηση να ακουμπά ο πούτσος μου το μουνί της πεθεράς μου μοναδική.

- Τι καύλα είσαι εσύ αγάπη μου…

λέει η πεθερά μου και δαγκώνει ένα μαξιλάρι που είχε μπροστά της για να μην φωνάξει. Μπήκα όλος μέσα της, ήταν πολύ υγρή, αλλά και στενή. Μου έκανε εντύπωση, αλλά σκέφτηκα ότι τόσο καιρό που είχε να γαμηθεί ήταν λογικό. Βγήκα αφήνοντας μόνο το κεφαλάκι μέσα και ξαναμπήκα. Τη γαμούσα με αργό ρυθμό. Γύρισε το κεφάλι της πάλι, έσκυψα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ανέβαζα ρυθμό και κάθε φορά που έμπαινα μέσα της καρφωνόμουν δυνατά. Σηκώθηκα και στηρίχτηκα με τα χέρια μου αριστερά και δεξιά της. Κοίταξα και την είδα με τα δυο της χέρια να κρατά ανοιχτά τα κωλομέρια της, με τα κατακόκκινα νύχια της να έχουν μπει μέσα στο κατάλευκο δέρμα της και ο πούτσος μου γεμάτος λευκά παχύρευστα μουνοχύματα να μπαινοβγαίνει μέσα της.

- Τι μοναδική καύλα είναι αυτή; Δεν έχω ξανανιώσει έτσι μωρό μου, της λέω.

- Και εγώ άντρα μου, είναι ότι καλύτερο έχω ζήσει !

Ένιωθα το τέλος να έρχεται. Σηκώθηκα και βγήκα από μέσα της, κάθισα στον καναπέ και την έβαλα να με καβαλήσει, σηκώθηκε λίγο, έπιασε με το χέρι της το καυλί μου και το οδήγησε μέσα της. Πέρασα τα χέρια μου πίσω στα κωλομέρια της και άρχισα να την ανεβοκατεβάζω πάνω μου.

- Μωρό με έχεις τρελάνει, τα υγρά σου έχουν φτάσει έως τα αρχίδια μου.

- Έχω πολλά μαζεμένα μωρό μου και είναι όλα για σένα…

μου απαντά και απλώνει πίσω το χέρι της και μου έπιασε τα αρχίδια. Άρχισε να τα χαϊδεύει και να τα γδέρνει με τα νύχια της. Η καύλα μου χτύπησε κόκκινο. Την ανεβοκατέβαζα γρήγορα και γαμιόμασταν δυνατά.

- Θα σε χύσω καυλιάρα μου.

- Μαζί αγάπη μου, θα χύσω και εγώ την πουτσάρα σου.

- Χύνω μωρό μου, χύνω μέσα στη μουνάρα σου είπα και άφησα το σπέρμα μου να βγει.

- Με καίει αγάπη μου, χύνω κι εγώ άντρα μου… μου απαντά…

και νιώθω ένα ποτάμι υγρά να λούζουν το καυλί μου, ενώ η πεθερά μου με δάγκωσε στον ώμο για να μη φωνάξει άλλη μια φορά, βάζοντας δυνατά τα νύχια της στην πλάτη μου. Μείναμε αγκαλιασμένοι για πολύ ώρα χωρίς να βγω από μέσα της. Τα κορμιά μας ιδρωμένα είχαν κολλήσει, οι ανάσες μας βαριές και με αργό ρυθμό σαν να προσπαθούσαμε να φυλακίσουμε για πάντα της στιγμές που είχαμε ζήσει, τα υγρά μας ανακατεμένα έβγαιναν από το μουνί της πεθεράς μου έτρεχαν έως τα αρχίδια μου και κυλούσαν πάνω στον καναπέ. Της χάιδευα την πλάτη.

- Ήταν υπέροχο, πραγματικά δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ένταση και τέτοια ηδονή, της λέω, αυτό που ένιωσα μαζί σου σήμερα δεν το έχω νιώσει ποτέ πάλι.

- Κι εγώ αγάπη μου, έκανα σήμερα πράγματα που δεν είχα σκεφτεί καν ότι μπορεί να τα κάνω, και θέλω μαζί σου να κάνω κι αλλά πολλά, το κορμί μου και η ψυχή μου είναι δικά σου, από δω και πέρα μπορείς να τα κανείς ότι θες άντρα μου.

Ακούσαμε θόρυβο από την κρεβατοκάμαρα, σηκωθήκαμε βιαστικά, η πεθερά μου φόρεσε βιαστικά ένα ρομπάκι που το είχε πρόχειρο στην κρεμάστρα του διαδρόμου για όταν είναι μέσα στο σπίτι και πήγε στο δωμάτιο του πεθερού μου. Φόρεσα κι εγώ τα ρούχα μου σκεφτόμενος όσα είχαν γίνει αυτές τις ώρες.