Η Αλέκα και ο 60αρης γείτονας - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Η Αλέκα και ο 60αρης γείτονας

Είμαι η Αλέκα παντρεμένη με τον Γιώργο. Κατάγομαι από ένα χωριό της Λάρισας. Το Γιώργο τον γνώρισα όταν δούλευε σε ένα έργο στο χωριό μου. Ερωτευτήκαμε και μετά από λίγο καιρό επισημοποιήσαμε τη σχέση μας. Μετακομίσαμε στην Αθήνα όπου ήτανε και η έδρα της δουλειάς του. Ήμουνα είκοσι τριών ετών και εκείνος 29. Η δουλειά του τον ανάγκαζε να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και ημέρες ακόμη. Στην αρχή δυσκολεύτηκα παρά πολύ μόνη μου. Το σπίτι μας τριώροφο. Στο διπλανό διαμέρισμα έμενε η κα Δάφνη, περίπου 55 με το σύζυγο της τον κο Κώστα (59 εκείνος). Έτσι τις ημέρες που έλειπε ο Γιώργος ο Κωστας βρήκε ευκαιρία να με φλερτάρει. Και αγρια μάλιστα. Ερχόταν για καφέ, έψαχνε αφορμή να μου μιλάει, οποτε πήγαινα στο σούπερ ακολουθούσε και αυτός. 

Με ακολούθησε στην κουζίνα. Κόλλησε πάνω μου. Αισθάνθηκα τον πούτσο του να είναι σηκωμένος και να χαϊδεύει τα μπούτια μου. Μεγάλος χοντρός σκληρός. Θα είχε πάρει κάτι δεν εξηγείται τόσο σκληρός για την ηλικία του. Δε μίλησα. Γύρισα απλά του τον έπιασα και άρχισα να του τον μαλακίζω. .

- Κε Κώστα τι πούτσα είναι αυτή!

- Θα σου μπει σε λίγο ματάκια μου…

μου είπε. Του  Γιωργου τσιμπούκι δεν του είχα κάνει. Αυτή την ώριμη πούτσα όμως την ήθελα πολύ. Γονάτισα μπροστά του και την πήρα στο στόμα μου.  Ο Κώστας μου λέει "μη σταματάς πουτάνα" και με πίεσε το κεφάλι. Εγώ του είπα "κε Κώστα και να ήθελες δεν θα στην άφηνα" και συνέχισα δυνατά. 

- Πουτάνα είσαι… μια νιόπαντρη πουτάνα!

- Είμαι και θέλω να γίνω η μεγαλύτερη… φώναξα. Με τρελάνατε με το καμάκι σας. Ειστε έξυπνος. 

- Ο μαλάκας ο άντρας σου δουλεύει και εσύ γαμιέσαι πουτάνα!

_Ναι δουλεύει και εγώ γαμιέμαι μαζί σου. 

Είχα καυλώσει φοβερά. Με γαμούσε άνδρας μεγάλος που ποτέ δεν φανταζόμουν, αλλά είχα καυλώσει τρομερά. Ο Κώστας άρχισε να βογκάει δυνατά καθώς το σπέρμα έφευγε από τα αρχίδια του και ανέβαινε στο πουτσοκέφαλο του και σε δευτερόλεπτα στο στόμα μου. Του ζούλαγα τα αρχίδια και σε λίγο έχυνε στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα. Εφυγε βιαστικά γιατί θα τον έψαχνε η γυναίκα του. 

Ο κος Κώστας με ήθελε συνέχεια. Τον ήθελα κι εγώ πολύ.  Ο Γιώργος  επέστρεψε την επομένη αλλά θα έφευγε και πάλι σε επαγγελματικό ταξίδι. Τις ημέρες που ήταν σπίτι, περίπου δέκα, μέχρι να ξαναφύγει είχα σκάσει γιατί δε μπορούσα να ξενογαμήθω. Ο κος Κώστας μου έστελνε συνέχεια μηνύματα για το πότε θα φύγει. Τελικά ήρθε η ώρα και η στιγμή επιτέλους. Στέλνω μήνυμα και του είπα: «από σήμερα το βράδυ είμαι επιτέλους μόνη." Μέ τρέλενε το γεγονός πως ηταν ενας έμπειρος ανδρας, ο οποίος με πρόσεχε πολύ στο κρεβάτι. Με φιλούσε με τις ωρες, με έγλυφε σαν λυσσασμένος και με εκανε να τελειώνω με την γλώσσα του. Το απόλαυνα. Ακόμη και όταν με πηδούσε ο συζηγος αυτόν σκεφτόμουν. 

Έφτασε η ώρα να έρθει σπίτι. Ήμουν μόνη. Έβαλα ένα ελαφρύ, κοντό, διάφανο νυχτικό που ξεχώριζε καθαρά η γραμμή του μουνιού μου,  και τον περιέμενα. 

- Καλώς το πουτανάκι μου" είπε.

Ξάπλωσε ανάσκελα και τον καβάλησα. 

- Καύλα μου…μου λέει και άρχισε να με γαμάει. 

- Κώστα μου σε θέλω μέσα μου, χύσε με…

_Ναι γαμιόλα σε σκίζω. Θα έρχομαι κάθε μέρα να σε πηδάω. Με τρελενεις κοριτσάρα μου, μουναρα είσαι. Σε θέλω κάθε μέρα. Αλλά πρέπει να προσέχουμε. 
Τις επόμενες ημέρες ήρθε σπίτι μου και με γαμούσε συνέχεια. Με έχυνε συνέχεια στα βυζιά μου τα οποία τα ειχε ερωτευτεί ο πρόστυχος. 

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!