Με την παντρεμένη μαμά από το σχολείο - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Με την παντρεμένη μαμά από το σχολείο


Πριν αρκετό καιρό, σαν καλός μπαμπάς, ασχολιόμουν με τα κοινά του σχολείου του παιδιού μου. Εκεί γνώρισα μια μαμά με την οποία τελικά μπλέξαμε. Ήταν αυτό που λέμε ζουμερή, με απίστευτες βυζάρες και όπως αποδείχθηκε πολύ πρόστυχη και καλή στο γαμήσι.
Μετά από 2 μήνες σχέσης και καταπληκτικών πηδημάτων τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα, επειδή άρχισα να φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα γινόταν καμιά στραβή και θα μαθευόταν, αποφάσισα ότι πρέπει να διακόψουμε. Όταν της το είπα έδειξε να το δέχεται χωρίς πολλά λόγια. Καμιά 20αριά μέρες μετά, έλαβα ένα μήνυμα της που μου έλεγε ότι με σκέφτεται και με ρώταγε αν την σκέφτομαι κι εγώ. Της απάντησα πως φυσικά και ναι αλλά η κατάσταση είναι περίεργη κλπ. Ανταλλάξαμε κάμποσα καυλωτικά μηνύματα τις επόμενες ημέρες, αλλά δεν κάναμε κάτι περισσότερο.
Σε λίγες μέρες, ήταν μια εκδήλωση στο σχολείο και συμφωνήσαμε να τα πούμε εκεί από κοντά. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μου είπε ότι κανόνισε να μείνει τελευταία και να κλείσει αυτή το σχολείο, οπότε αν μπορούσα κι εγώ να τα λέγαμε τότε.
Έτσι κι έγινε. Όταν έφυγαν όλοι και μείναμε μόνοι αρχίσαμε μια γενική συζήτηση. Σε λίγο φυσικά καταλήξαμε να μου πει ότι με γουστάρει και θα ήθελε να συνεχίσουμε. Μου έλεγε πόσο καλά περνάγαμε και τι κάναμε. Εγώ της είπα ότι δεν γίνεται γιατί είναι επικίνδυνο, αλλά η πούτσα μου φυσικά, άλλα ήθελε. Σαν καλή πουτάνα που ήταν το κατάλαβε και άπλωσε το χέρι και μου τον έπιασε πάνω από το παντελόνι. Χαμογελώντας είπε…

- Τι θα έλεγες για ένα τελευταίο;

- Γιατί όχι;

της απάντησα καθώς την φίλησα και της χούφτωσα το στήθος. Περισσότερο από το φόβο μην μπει κανένας αναπάντεχα, τραβηχτήκαμε και πήγαμε στις τουαλέτες. Εκεί αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο. Σύντομα είχα βάλει το χέρι μου κάτω από τη φόρμα και της χάιδευα τη κωλάρα, ενώ σιγά-σιγά έσπρωχνα το χέρι μου και προς το μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα. Έπαιξα μαζί του, δαγκώνοντας ταυτόχρονα τις βυζάρες της, μέχρι που την έκανα να χτυπιέται και να χύσει τρέμοντας.

Μόλις επανήλθε γονάτισε και μου τον πέταξε έξω, αρχίζοντας την πιο καλή πίπα που μου χουν κάνει ποτέ. Η γκόμενα ήταν εντελώς λυσσασμένη. Ρουφούσε, δάγκωνε, έγλειφε σαν τρελή. Φυσικά δεν σκόπευα να χύσω έτσι. Τραβήχτηκα, τη σήκωσα, τη γύρισα να στηριχθεί στον τοίχο και της κατέβασα τη φόρμα. Τράβηξα το κώλο της προς τα έξω και της τον κάρφωσα κατευθείαν. Η φωνή της ακούστηκε σε όλο το σχολείο. Όσο τη μπινελίκωνα λέγοντας της πόσο πουτάνα είναι και πόσο γαμήσι θέλει, τόσο αυτή καύλωνε και με προκαλούσε να τη γαμήσω δυνατά και να τη σκίσω. Μου έλεγε ότι τόσες μέρες δεν είχε γαμηθεί καθόλου κι ότι ήθελε να χύσω μέσα της. Ήταν τόση η καύλα μας που δεν άργησε να ξαναχύσει αλλά κι εγώ σύντομα τραβήχτηκα την γονάτισα και της τα πέταξα στο πρόσωπο (μαλακίες δεν κάνουμε, μην έχουμε άλλα…).

Αφού κάτσαμε 2-3 λεπτά να βρούμε την ανάσα μας, σηκωθήκαμε πλυθήκαμε και φύγαμε. Από τότε δεν ξαναπηδηχτήκαμε ποτέ. Λέμε μια καλημέρα όπως με όλους κι αυτό είναι.