Παθιασμένος με την πεθερά μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Παθιασμένος με την πεθερά μου


Είμαι ο Θωμάς, 44 ετών, παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την Έλενα 36 ετών και έχουμε ένα μικρό γιο. Είμαι φυσιολογικός στην εμφάνιση 1,88 ύψος, κανονικό σώμα μιας και προσέχω ακόμα τη διατροφή μου καθώς και αθλούμαι τουλάχιστον μια δυο φορές την βδομάδα με τρέξιμο και επίσης μια φορά την βδομάδα σε 5x5 με φίλους.Η σεξουαλική μας ζωή είναι αρκετά ικανοποιητική κάνοντας σεξ με την γυναίκα μου τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα έχοντας φαντασία και αρκετή ένταση το γαμήσι μας.
Οι γονείς της Έλενας είναι 70 χρόνων ο πεθερός μου και 55 η πεθερά μου, στην οποία και θα σταθώ, μιας και είναι και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μου. Είναι μια όμορφη γυναίκα με γλυκά χαρακτηριστικά, με ύψος γύρω στο 1.70, περίπου 65 κιλά, έχει λίγα πιασίματα, αλλά είναι ομοιόμορφα μοιρασμένα στο σώμα της - σχετικά μεγάλο στήθος αλλά αρκετά αδύνατα πόδια με υπέροχες γάμπες, με κοντό καρέ ξανθό μαλλί.

Πριν τρία χρόνια ο πεθερός μου παρουσίασε κάποια προβλήματα με την υγεία του έχοντας ένα βαρύ εγκεφαλικό τον οποίο και τελικά με την πάροδο του χρόνου άφησε σχεδόν ακίνητο μιας και η αριστερή πλευρά του σώματος του είχε παραλύσει - όλο αυτό επηρέασε αρκετά όλους μας, πόσο μάλλον την πεθερά μου που το ζούσε καθημερινά. Η κατάσταση σιγά-σιγά γινόταν και χειρότερη, αφού η ακινησία τον είχε κάνει να είναι νευρικός, οξύθυμος, επιθετικός και οι τσακωμοί ήταν καθημερινοί. Τα πιο πολλά τα άκουγε η πεθερά μου, αφού της φώναζε και πολλές φορές την έβριζε, την πρόσβαλε ακόμα και μπροστά σε άλλους και όλο αυτό την επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να «αρρωσταίνει» και αυτή. Είχε χάσει την διάθεση της, έκλαιγε αρκετά και ψυχολογικά την είχε πάρει η κάτω βόλτα.

Με τη γυναίκα μου βλέποντας όλο αυτό αποφασίσαμε να επισκεπτόμαστε τακτικά τα πεθερικά - κάνοντας τους παρέα ή μένοντας κάποιος από εμάς με τον πεθερό μου προτρέποντας τη να βγει λίγο από το σπίτι ή κάποιες φορές μένοντας και στο σπίτι για έναν ύπνο.

Το τελευταίο 6μηνο ο πεθερός μου είχε χειροτερέψει και ήταν μόνιμα στο κρεβάτι .

Εγώ λόγω ελεύθερου επαγγέλματος και έχοντας σχετική άνεση χρόνου τα πρωινά πήγαινα το μικρό στο σχολείο και μετά, εάν δεν είχα δουλειά έπαιρνα τηλέφωνο την πεθερά μου ρωτώντας εάν θέλει να της πάω κάτι μιας και θα περνούσα από το σπίτι της. Κάποιες φορές πήγαινα για φάρμακα ή ψωμί ή φρούτα ακόμα και super market - ανάλογα τι χρειαζόταν.

Με περίμενε έχοντας μου φτιάξει καφεδάκι και για τους δυο μας και το πίναμε μαζί. Οι κουβέντες μας προσπαθούσα να είναι εκτός της κατάστασης του πεθερού μου για να ξεφεύγει το μυαλό της έστω και για λίγο.

Μεταξύ μας πάντα υπήρχε μια ερωτική αίσθηση, με κομπλιμέντα που της έκανα εγώ για την εμφάνιση της ή με πειράγματα που μου έκανε αυτή μιας και η Έλενα της είχε πει κάποια πράγματα που κάνανε μεταξύ μας. Εγώ εκεί όμως - όλα γινόταν μεταξύ πλάκας και αστείου. Βέβαια αρκετές φορές που πήδαγα την γυναίκα μου λόγω της σχετικής ομοιότητας που έχουν, σκεφτόμουν αυθόρμητα ότι είχα μπροστά μου τη μάνα της και χωρίς να το καταλαβαίνω έβαζα μεγαλύτερη ένταση στο γαμήσι μας.

Σε κάποια πρωινή επίσκεψη μου στις αρχές της άνοιξης που μας πέρασε και αφού είχαμε μιλήσει για διάφορα θέματα εκτός της κατάστασης που ζούσε καθημερινά, τη ρωτάω ποια μέρα θέλει να πάω για να βγει λίγο έξω. Μου είπε ότι δεν έχει διάθεση και δεν ήταν ανάγκη.

- Μα είναι ανάγκη της λέω, δε βλέπεις ότι αρρωσταίνεις και εσύ; Είσαι νέα γυναίκα ακόμα, πρέπει να βγεις να ξεσκάσεις λίγο. Το ότι ήρθε μια ατυχία δεν πάει να πει ότι θα ζήσεις από δω και πέρα σαν υπηρέτρια του πεθερού μου ή σαν καλόγρια.

- Τώρα, πάει πέρασε η μπογιά μου, εγώ γέρασα.

- Τι γέρασες;… είσαι ακόμα μια όμορφη και ποθητή γυναίκα και μην αφήνεις την κατάσταση να αρρωσταίνει κι εσένα, κοιτά τα μαλλιά σου, ποσό καιρό έχεις να πας κομμωτήριο; Εγώ σε θυμάμαι με το εντυπωσιακό ξανθό μαλλί σου και σε θαύμαζα, έλεγα πόσο εντυπωσιακή γυναίκα είσαι και μακάρι η Έλενα όταν φτάσει τα χρόνια σου να είναι τόσο γυναικάρα και κοκέτα όσο εσύ. Κοιτά τα χέρια σου της λέω και της πιάνω τα δάχτυλα της, δείχνοντας της τα νύχια της, γιατί έχεις αμελήσει την περιποίηση τους;

Με κοίταγε μέσα στα μάτια αμίλητη, είχε βουρκώσει και ήταν έτοιμη να κλάψει. Ενστικτωδώς την αγκάλιασα και την κράτησα δυνατά στην αγκαλιά μου.

- Έχεις δίκιο, μου είπε μέσα σε λυγμούς.

- Εγώ είμαι εδώ για σένα…

της ψιθύρισα μέσα στο αυτί, χαϊδεύοντας τα μαλλιά της και σφίγγοντας την πάνω μου νιώθοντας την καρδιά της να χτυπά δυνατά. Εκείνη τη στιγμή ακούσαμε έναν θόρυβο από την κρεβατοκάμαρα και ξεκολλήσαμε τα κορμιά σας, πηγαίνοντας γρήγορα προς τα εκεί. Ήταν ο πεθερός μου που προσπαθούμε να μετακινηθεί. Τον βοήθησα πιάνοντας τον από τη μια πλευρά και τον σήκωσα να είναι καθιστός στο κρεβάτι. Αφού μας έβαλε τις φωνές και μας κατέβασε μερικά καντήλια γιατί πάλι του έφταιγαν όλα, άκουσα την πεθερά μου να λέει χαμηλόφωνα κοιτάζοντας με:

- Μωρέ εσένα τα τραβάει ο κώλος σου... θα δεις.

Η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω. Το είπα στην πεθερά μου, που αυτή την φορά μου φάνηκε διαφορετική, τα μάτια της έλαμπαν και κάτι στην έκφραση της έδειχνε χαρά.

- Στο καλό, καλή δουλειά…

μου λέει αγκαλιάζοντας με όπως κάθε φορά που έφευγα.

- Αυτά που είπα τα εννοούσα, της ψιθύρισα στο αυτί, μπορείς να βασιστείς πάνω μου σε ότι θες και για ότι θες.

Δώσαμε δυο σταυρωτά φιλιά, μόνο που το ένα ήταν στην άκρη των χιλίων μας κατά λάθος, τραβηχτήκαμε σαν να μας χτύπησε ρεύμα, και κοιταχτήκαμε στα μάτια. Εκείνη την στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο μου, βγάζοντας μας από την αμήχανη στιγμή. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου και απάντησα στο τηλέφωνο μου σκεφτόμενος το τι είχε προηγηθεί.

Το απόγευμα πήγε η γυναίκα μου για λίγο μιας και είχε να πάρει τον γιο μας από τα αγγλικά του, το βράδυ μου είπε ότι μετά από καιρό είδε την μάνα της κάπως διαφορετική προς το καλύτερο και ότι μάλιστα περίμενε μια φίλη της κομμώτρια να πάει σπίτι. Μέσα μου κατάλαβα αμέσως ότι η πρωινή μας κουβέντα της είχε κάνει καλό. Το επόμενο πρωί δεν πήγα, ούτε πήρα τηλέφωνο. Κατά τις 10 χτυπάει το τηλέφωνο μου ήταν η πεθερά μου, δεν απάντησα και το άφησα να χτυπάει, μετά από μισή ώρα την καλώ εγώ.

- Γεια σου πεθερούλα μου.

- Έλα αγόρι μου, είσαι καλά;

- Καλά είμαι, ήμουν με έναν πελάτη σε ραντεβού και δε μπορούσα να μιλήσω, εσείς όλα καλά; Μήπως έπαθε κάτι ο πεθερός μου;

- Μια χαρά είμαστε εμείς, σίγουρα με πελάτη ήσουν;

(Να τα μας λέω από μέσα μου αρχίσαμε τις ζήλιες...)

- Ναι πεθερούλα μου με πελάτη ήμουν, έκανα τα ραντεβού μου πρωί για να περάσω το μεσημέρι από σένα.

- Να σε περιμένω δηλαδή αγόρι μου;…

μου λέει με μια ένδειξη χαράς στην φωνή της. Ναι θα έρθω να φάμε μαζί, μη φτιάξεις κάτι θα πάρω πίτσα εγώ απ' έξω.

Θα σε περιμένω, σου έχω και μια έκπληξη, μου λέει και κλείνουμε. Κατάλαβα ότι εννοούσε την εμφάνιση της μιας και ήξερα για την κομμώτρια. Κατά τις 12:30 έδωσα την παραγγελία σε μια πιτσαρία λέγοντας ότι θα πάω εγώ για την παραλαβή κατά τις 1:30. Αφού πέρασε η ώρα πήγα σε μια κάβα και πήρα ένα μπουκάλι κρασί και πέρασα και να πάρω την πίτσα. Σε λίγη ώρα χτυπούσα το κουδούνι της πεθεράς μου. Ανοίγει και ανεβαίνω στον δεύτερο που ήταν το διαμέρισμα. Μου ανοίγει την πόρτα και παραλίγο να μου πέσουν τα πράγματα από τα χέρια. Φορούσε μια μαύρη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο αρκετά εφαρμοστή πάνω της και ένα λευκό πουκαμισάκι, αμάνικο με ανοιχτά τα κουμπιά αρκετά έτσι ώστε να φαίνεται το πλούσιο στήθος της, ενώ είχε φτιάξει τα μαλλιά της μιας και είχε φρεσκάρει το ξανθό χρώμα και τα είχε κόψει σε αρκετά κοντό καρέ.

- Τι κούκλα που είσαι εσύ; Είδες που είχα δίκιο;… της λέω.

Έλα υπερβάλεις, μου λέει…

και απλώνει τα χέρια της να πάρει την πίτσα. Βλέπω ότι έχει φτιάξει και τα νύχια της και τα έχει βάψει σε ένα κόκκινο χρώμα. Ενστικτωδώς κοιτάζω και προς τα κάτω και βλέπω ότι είχε φτιάξει και τα νύχια των ποδιών της σε όμοιο κόκκινο χρώμα.

- Τι υπερβάλω βρε πεθερά;…

της λέω εάν δεν ήσουν πεθερά μου θα σου την είχα πέσει.

- Έλα σταματά να λες τέτοια, μου λέει, τι βλέπω έφερες και κρασί; Θες να με μεθύσουμε;

- Να πιούμε στην αλλαγή σου της απαντώ, άλλωστε με λίγο κρασάκι δε θα μεθύσουμε, ο πεθερός μου πως είναι;… ξέχασα να ρωτήσω.

- Καλά είναι και αυτός, όπως πάντα στα νεύρα του, τον τάισα και του έδωσα τα χάπια του και τώρα… το απόγευμα θα ξυπνήσει… μου λέει με νόημα.

- Τουλάχιστον κοιμάται και έχεις και λίγο χρόνο για σένα.

- Ναι πάλι καλά που υπάρχουν και τα χάπια γιατί θα είχα τρελαθεί, που θες να στρώσω για φαγητό, στην κουζίνα ή στην τραπεζαρία ;

- Ας φάμε στο σαλόνι, πίτσα είναι δε λερώνουμε, θα αράξουμε και θα είμαστε και πιο άνετα.

Ανοίγω το κρασί, παίρνω και δυο ποτήρια, ενώ η πεθερά μου βάζει την πίτσα στο τραπεζάκι και φέρνει και δυο πιάτα. Γέμισα τα ποτήρια με κρασί και της έδωσα το ένα ενώ με το άλλο έκανα μια πρόποση:

- Στην αλλαγή σου… και από εδώ και πέρα να έρθουν τα ομορφότερα.

- Σε ευχαριστώ, Θωμά μου, μακάρι!

Τσουγκρίζουμε και πίνουμε. Καθίσαμε ο ένας απέναντι από τον άλλο, εγώ στον τριθέσιο καναπέ και αυτή απέναντι μου στο διθέσιο.

Σηκώθηκε να βάλει ένα κομμάτι πίτσα σε κάθε πιάτο και καθώς έσκυψε φάνηκαν τα μεγάλα στήθη της να κρέμονται, το λευκό σουτιέν δεν ήταν εύκολο να κρατήσει το βάρος τους προσφέροντας μου ένα υπέροχο θέαμα. Άρχισα να ερεθίζομαι. Ξανακάθισε στον καναπέ και έτσι όπως πήγε να καθίσει φάνηκε ένα λευκό υφασματάκι ανάμεσα στα πόδια της. Είχα καυλώσει για τα καλά. Αφού φάγαμε ένα κομμάτι πίτσα σηκώθηκα εγώ να βάλω κρασί, χωρίς να σκεφτώ ότι θα φαινόταν ο καυλωμένος πούτσος μου μιας και φόραγα υφασμάτινο παντελόνι. Την έπιασα που το βλέμμα της έπεσε ανάμεσα στα πόδια μου και αμέσως το πήρε φανερά αμήχανη, αλλά και ικανοποιημένη. Γέμισα τα ποτήρια πάλι με κρασί και της λέω :

- Έχουμε τσακωθεί και κάθεσαι απέναντι; Έλα κάθισε δίπλα μου να απολαύσουμε το κρασάκι μας.

Σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου. Κάθισε και της έδωσα το ποτήρι με το κρασί.

- Στην υγεία σου, της λέω, στις όμορφες στιγμές που θα έρθουν.

- Θα έρθουν;… μου λέει.

- Και βέβαια θα έρθουν, έκανες το πρώτο βήμα, αποφάσισες να προσέξεις και τον εαυτό σου. Είμαι σίγουρος ότι είδες στον καθρέφτη σου την αλλαγή σου. Το ξέρεις πολύ καλά ότι με το να στενοχωριέσαι δε λύνεις το πρόβλημα αλλά αρρωσταίνεις κι εσύ.

Γυρίζω, της πιάνω τα χέρια, την κοιτάζω στα μάτια και συνεχίζω:

- Σε θέλουμε στη ζωή μας, σε θέλω στη ζωή μου, λέγοντας αργά την τελευταία μου πρόταση.

Σκύβω και τη φιλάω απαλά στα χείλη. Έμεινε ακίνητη, τα χέρια της όμως έσφιξαν τα δικά μου. Τη φιλούσα απαλά πάνω στα χείλη της, τρυφερά χωρίς ίχνος βιασύνης. Πίεσα με τη γλώσσα μου σιγά-σιγά να της ανοίξω τα χείλη, τα άνοιξε δειλά, η γλώσσα της ακούμπησε την δίκη μου και άρχισαν να μπλέκονται μεταξύ τους στην αρχή αργά αισθησιακά. Με τα χέρια μου της έπιασα το πρόσωπο και της χάιδευα τα μαλλιά, χωρίς να σταματήσουμε να φιλιόμαστε, αυτή άπλωσε τα χέρια της και τα πέρασε γύρω από το λαιμό μου.

Δεν της άφηνα χρόνο να σκεφτεί, τα χέρια μου της χάιδευαν την πλάτη ενώ άρχισα να την φιλάω στον λαιμό. Βογκούσε ελαφρά, ήθελα να την πάω σιγά-σιγά, για να μην αντιδράσει. Φιλιόμασταν για ώρα ενώ με τα χέρια μας χαϊδεύαμε τα πρόσωπα μας. Τη σήκωσα και της πέρασα τα πόδια της αριστερά και δεξιά μου και την κάθισα στα πόδια μου. Η φούστα της είχε σηκωθεί ψηλά στα μπούτια της. Το λευκό κιλοτάκι της ακουμπούσε τον καβάλο μου που ήταν πρησμένος. Με την επαφή μας έβγαλε ένα "α…" από τα φιλήδονα χείλη της. Δε σταμάτησα να τη φιλώ. Τα χέρια μου πέρασαν κάτω από το πουκάμισο της και της χάιδευα τη μέση. Οι γλώσσες μας είχαν στήσει τον δικό τους τρελό χορό.

Πέρασα τα χέρια μου μπροστά και της ξεκούμπωσα αργά τα κουμπιά από το πουκάμισο της και της το έβγαλα. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τα καλοσχηματισμένα στήθη της που τα συγκρατούσε ένα λευκό σουτιέν. Τα χέρια μου κατευθύνθηκαν επάνω τους χαϊδεύοντας στην αρχή το λευκό ύφασμα και μετά την τρυφερή σάρκα. Έβαλα τα χέρια μου μέσα από το σουτιέν και τα έβγαλα έξω ένα-ένα, ενώ τα συγκρατούσε από κάτω το σουτιέν. Μπροστά στα μάτια μου είχα τα μεγάλα στήθη της πεθεράς μου. Μου άρεσε που είχε αρκετά μεγάλες θηλές, πιο μεγάλες από της Έλενας, ενώ η οι ρώγες της ήταν πρησμένες και σκληρές.

Τα χάιδεψα απαλά ενώ της έτριψα της ρώγες με τα δάχτυλα μου, καθώς το φιλί μας δεν είχε τελειωμό. Τα χέρια της ήταν μπλεγμένα στα μαλλιά μου. Της άφησα τα χείλη και κατέβηκα να φιλάω κάτω στο λαιμό και να κατευθύνομαι προς τα κάτω. Πέρασα τη γλώσσα μου έως ανάμεσα στα στήθη της, ενώ ένιωθα την ανάσα της να γίνεται πιο γρήγορη. Τα χέρια της ήταν στην πλάτη μου και με χάιδευαν. Τα χέρια μου ήταν το ένα πίσω από το λαιμό της πιάνοντας τον κοντοκουρεμένο σβέρκο της, ενώ το άλλο κατευθύνθηκε και πέρασε μέσα από τη φούστα και το κιλοτάκι της χαϊδεύοντας τα κωλομέρια της. Ένα τίναγμα της λεκάνης της την ώρα που ακούμπησα το κωλαράκι της, έφερε πιο κοντά το μουνάκι της πάνω στο καυλί μου, κάνοντας τη να νιώσει ποσό σκληρός ήμουν.

Αποφάσισα να κατευθύνω προς το ένα στήθος της με σκοπό να δοκιμάσω το δεύτερο μετά, άρχισα να περιστρέφω την γλώσσα μου γύρω από τη μεγάλη καφετιά θηλή της. H ανάσα της πεθεράς μου είχε γίνει κόφτη και γρήγορη. Mε το που δάγκωσα απαλά την ρώγα της ένιωσα ένα δυνατό πόνο στην πλάτη μου από τα νύχια της που είχαν βυθιστεί στη σάρκα μου, ενώ η πεθερά μου έριξε το κεφάλι της πίσω μουρμουρίζοντας ότι τελείωσε.

Τα πόδια της είχαν σφιχτεί γύρω από τα δικά μου και την ένιωσα να έχει δυνατούς σπασμούς. Έκοψα λίγο ρυθμό αλλά συνέχισα να της γλείφω τη ρώγα και να τη δαγκώνω ελαφρά, ενώ με τα δάχτυλα μου της έτριβα χαλαρά την άλλη ρώγα και με το άλλο χέρι συνέχισα να της χαϊδεύω το κωλαράκι.

Τη σήκωσα και την ξάπλωσα στον καναπέ πέφτοντας επάνω της και φιλώντας την και πάλι. H φούστα της είχε διπλώσει γύρω από τη μέση της. Εγώ με το ένα μου χέρι ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και το κατέβασα μαζί με το μποξεράκι μου, μένοντας γυμνός. Στηριζόμενος στο ένα χέρι μου ξάπλωσα πάνω της, ενώ με το άλλο της χάιδευα το ένα στήθος και έτριβα τη ρώγα της.

Ακούμπησα το καυλί μου πάνω στο κιλοτάκι της και ένιωσα την υγρασία από το προηγούμενο χύσιμο της. Άρχισα να τρίβομαι πάνω της φιλώντας τη συνέχεια. Αυτή είχε κλειστά τα μάτια της και με τα χέρια της μου χάιδευε την πλάτη. Επιτάχυνα το ρυθμό που έτριβα την ψωλή μου πάνω στο μουνάκι της με το ύφασμα από το εσώρουχο της να είναι ανάμεσα μας. Τα πόδια της είχαν τυλιχτεί γύρω από τη μέση μου κλειδώνοντας με πάνω της. Την ένιωθα πάλι να ανεβάζει ρυθμούς στην αναπνοή της, σημάδι ότι ακόμα ένας οργασμός ερχόταν.

- Χύσε για μένα καύλα μου, της ψιθύρισα στο αυτί ι, χύσε με καυλιάρα μου.

Ένα αχ βγήκε από τα χείλη της.

- Τελειώνω πάλι, αγόρι μου, τελειώνω για σένα…

και γέμισε κι αλλά υγρά το εσώρουχο της ενώ είχε τεντώσει τα πόδια της. Την άφησα να ηρεμήσει λίγο και να ξαναβρεί την αναπνοή της.

Κατέβηκα ανάμεσα στα πόδια της και της έβγαλα το εσώρουχο χαϊδεύοντας και φιλώντας τα σε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω, μπούτια, γόνατα, γάμπες, δαχτυλάκια με το υπέροχο κόκκινο χρώμα. Ξαναγύρισα ανάποδα τη διαδρομή, αυτή τη φορά στο άλλο πόδι έως ότου έφτασα στο μουνάκι της. Το είχε περιποιημένο, είχε λίγες τριχούλες από πάνω σα φουντίτσα, αλλά η περιοχή του μουνιού της και προς τα κάτω ήταν άτριχη και φαινόταν φρεσκοξυρισμένη. Γυάλιζε, ήταν γεμάτο υγρά και κατακόκκινο. Χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της.

Ένα Αχ ακούστηκε από τα χείλη της. Σα να μην περίμενε ότι θα κάνω κάτι τέτοιο, ενστικτωδώς έκλεισε τα πόδια της εγκλωβίζοντας το κεφάλι μου. Άρχισα να γεύομαι το μουνάκι της περνώντας τη γλώσσα μου απαλά στην αρχή από πάνω του.

- Αχ τι μου κανείς αγόρι μου, δε μου το έχουν ξανακάνει αυτό..

- Γεύομαι το λαχταριστό μουνάκι σου καύλα μου… και είναι τόσο καυτό! Δεν το χορταίνω ομορφιά μου.

- Είναι υπέροχο, δεν έχω ξανανιώσει έτσι, ναι, ναι, εκεί…

μου λέει, καθώς η γλώσσα μου μια γλείφει εσωτερικά τα μουνόχειλα της, μια περιστρέφεται στην κλειτορίδα της. Με τα δάχτυλα μου της τα ανοίγω και με τη γλώσσα μου τη γαμάω κανονικά, προσπαθώντας να τη βάλω όσο πιο βαθιά μπορώ. Έμεινα αρκετή ώρα γλείφοντας και γαμώντας τη με τη γλώσσα μου, ενώ η πεθερά μου βογκούσε από καύλα, ενώ με το χέρι της πίεζε το κεφάλι μου πάνω της και με το άλλο δειλά χάιδευε το στήθος της.

- Ναι αγόρι μου, γλείψε με, τη θέλω τη γλώσσα σου μέσα μου βαθιά. Συνέχισε θα ξανατελειώσω, τι μου κανείς σήμερα;

- Θα χύσεις καύλα μου; Θέλω να σε ακούσω να το λες. Μη ντρέπεσαι, άσε τον εαυτό σου.

- Ναι, θα σε χύσω άντρα μου, θα σου δώσω τα υγρά μου να τα πιεις, εσύ μου τα έφτιαξες, δικά σου είναι.

- Έτσι σε θέλω καυλιάρα μου πεθερούλα, να γίνεσαι πουτάνα στα χέρια του γαμπρού σου.

- Παρ' τα άντρα μου, χύνω η γυναίκα, χύνω όπως δεν έχω χύσει πάλι, πιες τα χύσια της πεθερούλας σου γαμπρούλη μου…

και σφίγγει δυνατά με τα πόδια της το κεφάλι μου, κολλώντας το πάνω στο μουνί της που έβγαζε πάλι μια μεγάλη ποσότητα υγρών. Τα έγλειφα με μεγάλη ευχαρίστηση παίρνοντας τα όλα στο στόμα μου. Είχε λυθεί και είχε αφήσει ελεύθερο το σώμα της στον καναπέ χαλαρώνοντας το σφίξιμο που μου είχε κάνει. Σηκώθηκα και πήγα προς τα πάνω, άρχισα να τη φιλάω,

- Πάρε τα χύσια σου καύλα μου, δοκίμασε τα υγρά σου.

- Τι μου κανείς αγόρι μου; Με έχεις τρελάνει!

Άπλωσα το χέρι μου και το κατεύθυνα πάλι προς το μουνάκι της. Παίρνοντας κι άλλα υγρά της, τα έφερα στο στόμα της και της τα έδωσα να τα γλείψει, ενώ μετά τη φίλησα πάλι δυνατά παίρνοντας με την σειρά μου τα νέα της υγρά. Είχαμε χαθεί στην ηδονή και δε σκεφτόμασταν τίποτα. Η πεθερά μου ήταν ακόμα με τη φούστα μαζεμένη στην μέση της και το σουτιέν της από κάτω από τα βυζιά της, ενώ εγώ μόνο με ένα μπλουζάκι. Σηκώθηκα και έβγαλα το μπλουζάκι μου. Στεκόμουν όρθιος μπροστά της. Τότε την είδα να κοιτά το καυλί μου, που ήταν κατακόκκινο από την καύλα.

- Για σένα έχει γίνει έτσι καύλα μου, πιασ' το της λέω και σκύβω να της ξεκουμπώσω το σουτιέν πίσω από την πλάτη ελευθερώνοντας τα στήθη της. Απλώνει δειλά το χέρι της και με αγγίζει απαλά. Τα κόκκινα νύχια της πάνω στο πρησμένο καυλί μου στέλνουν μηνύματα αφόρητης καύλας στον εγκέφαλο μου. Απλώνει το άλλο της χέρι και μου χαϊδεύει τα άτριχα αρχίδια, που κρέμονται γεμάτα χύσια.

- Είναι τόσο απαλά, είναι υπέροχα!

Τύλιξε το χέρι της γύρω από το καυλί μου και άρχισε να το παίζει ελαφρά, ενώ το άλλο μάλαζε τα αρχίδια μου.

- Παρ' το λίγο στο στόμα σου ομορφιά μου.

- Δεν το έχω ξανακάνει, τίποτα από όσα έχω κάνει σήμερα δε έχω ξανακάνει και είναι όλα τόσο ωραία, δε χορταίνω την ηδονή που μου προσφέρεις αγόρι μου.

- Για όλα υπάρχει μια αρχή, και τι καλύτερη ευκαιρία από την καύλα που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή;

Σκύβει δειλά και ακουμπά τα χείλη της πάνω στο πουτσοκέφαλο σαν να του δίνει ένα φιλί.

- Άνοιξε το στοματάκι σου αγάπη μου και παρ' το μέσα.

Άνοιξε λίγο το στοματάκι της και πήρε το μισό πουτσοκέφαλο μέσα της.

- Άσε λίγο σάλιο πάνω του καύλα μου.

Ένιωσα τη γλώσσα της να μου απλώνει σάλιο, ενώ το είχε πάρει όλο το κεφαλάκι μέσα στο στόμα της.

- Έτσι μπράβο αγάπη μου το κανείς υπέροχα.

Σιγά-σιγά προσπάθησε να πάρει κι άλλο καυλί μέσα της. Με το χέρι της κράταγε τον πούτσο μου και τάιζε το στοματάκι της.

- Καύλα μου το κανείς υπέροχα, είσαι γεννημένη για να παίρνεις τσιμπούκια.

Έβγαλε το καυλί μου από το στόμα της, άφησε λίγο σάλιο πάνω του και ξανά το έβαλε μέσα της, αυτή τη φορά περισσότερο. Το βγάζει πάλι και το ξαναφτύνει, αυτή την φορά με περισσότερο σάλιο, που άρχισε να κυλά έως τα αρχίδια μου. Πέρασε τη γλώσσα της κατά μήκος της πούτσας μου και κατευθύνθηκε στα αρχίδια μου. Πέρασε παιχνιδιάρικα τη γλώσσα της πάνω τους και άρχισε να τα μπουκώνει στο στόμα της.

- Το κανείς υπέροχα μωρό μου, που τα έμαθες εσύ αυτά ;

- Τρία χρόνια χωρίς γαμήσι, έχω τρελαθεί στην τσόντα και στο δάχτυλο καυλιάρη μου, έχω δει τόσα πολλά και θέλω να τα ζήσω, έχω στερηθεί το γαμήσι και τώρα που το βρήκα δε θέλω να χαθεί καμία ευκαιρία.

Ξανά έβαλε το καυλί μου στο στόμα της και άρχισε να το βάζει και να το βγάζει, κοιτώντας με στα μάτια. Τι ζούσα; Είχα την καυτή πεθερά μου στα γόνατα μπροστά μου και μου έπαιρνε ένα καυτό τσιμπούκι με πάθος. Ένιωθα το τέλος να έρχεται.

- Θα χύσω μωρό μου που τα θες;

Χωρίς να μου απαντήσει τον ξαναβάζει στο στόμα της ενώ με τα χέρια της με χουφτώνει από τα κωλομέρια μπήγοντας τα νύχια της μέσα μου. Άρχισα να της γαμάω δυνατά το στόμα, με το καυλί μου γεμάτο σάλια και προσπερματικά υγρά.

- Χύνω καύλα μου, παρ' τα όλα δικά σου.

Ένα μ… ακούστηκε και άρχισε να καταπίνει όλα τα χύσια μου.

Τα κατάπιε όλα και δεν άφησε το καυλί μου παρά μόνο όταν είχα τελειώσει και δεν είχα άλλο σπέρμα. Σηκώθηκε και με φίλησε στο στόμα.

- Για πρώτη φορά καλά τα πήγα ε;

Με ρωτάει.

- Για αρχή καλά τα πηγές αλλά έχεις πολλά να μάθεις, της είπα δίνοντας της ένα απαλό χαστούκι στο κωλομέρι της.

www.xstreams.gr
Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!