Αυτή ειναι η Ferrari 812 Special Edition - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Αυτή ειναι η Ferrari 812 Special Edition

Η Ferrari, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της 812 Special Edition, που πρόκειται να παρουσιασθεί στις 5 Μαΐου.
Η τελευταία ειδική σειρά περιορισμένης παραγωγής του supercar, είναι η απόλυτη έκφραση της φιλοσοφίας της Ferrari, αναφέρει η ανακοίνωση.
Είναι ένα αυτοκίνητο που ενσωματώνει την εμπειρία 70 και πλέον ετών της εταιρείας για να προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό απόδοσης και λειτουργίας. «Με στόχο τους πιο παθιασμένους συλλέκτες και γνώστες της Ferrari, διαθέτει πολλές ασυμβίβαστες μηχανικές λύσεις που εγγυώνται την απόλυτη οδηγική απόλαυση».
Όπως συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα της Ferrari, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό βρίσκεται στην καρδιά του. Η Ferrari 812 Special Edition, εξοπλίζεται με την τελευταία εξέλιξη του θρυλικού κινητήρα 65 ° V12 του Maranello, ο οποίος φτάνει στην υψηλότερη απόδοση οποιουδήποτε κινητήρα Ferrari, τους 830 ίππους. Επίσης, ένα ακόμη χαρακτηριστικό που δείχνει τις δυνατότητες των μηχανικών της φίρμας και την κεφαλοποίηση της τεχνογνωσίας από τους αγώνες της F1 είναι η δυνατότητά του να περιστρέφεται στις 9.500 σ.α.λ., το υψηλότερο επίπεδο από οποιοδήποτε μοντέλο και έκδοση της Ferrari.
Η χρήση προηγμένων υλικών, ο επανασχεδιασμός πολλών από τα βασικά εξαρτήματα του κινητήρα, ένας νέος μηχανισμός χρονισμού βαλβίδων και ένα νέο σύστημα εξάτμισης είναι μερικές από τις τεχνικές λύσεις που επιτρέπουν στους κινητήρες της Ferrari να προσφέρουν απόδοση σε επίπεδα που δεν έχουν φτάσει ποτέ οι κινητήρες V12.