ΝΟΥΒΕΛΑ: Αμαρτωλά σεντόνια τις μέρες της καραντίνας (Covid-19) - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΝΟΥΒΕΛΑ: Αμαρτωλά σεντόνια τις μέρες της καραντίνας (Covid-19)

Έχουμε δύο ζωές: την πραγματική και αυτή μες στο κεφάλι μας. Καμιά φορά, η δεύτερη έχει περισσότερη αξία απo την πρώτη. Φτιαγμένη από από τα όνειρά μας, τα θέλω μας, τις προσωπικές μας ερμηνείες, τις φαντασιώσεις μας. Αν, μάλιστα, διακρίνουμε την σεξουαλική ζωή που βιώνουμε και αυτήν που φαντασιωνόμαστε, τότε η κουβέντα ανοίγει ευχάριστα. Κάποτε, είχα διαβάσει ότι μια γυναίκα έμεινε παντοτινά πιστή στον σύζυγό της, επειδή η φαντασία της ήταν αρκετά πλούσια και δεν είχε ανάγκη να κάνει στ΄αλήθεια σεξ με κανέναν άλλον. Πολλές φορές, έκανε έρωτα με τον άντρα της και σκεφτόταν κάτι άλλο, κάποιον ή κάποια άλλη, ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό αλλιώς: με άλλο χρώμα μαλλιών, με άλλη εθνικότητα, με άλλο ύψος και ιδιότητα.

Δεν μου έχει συμβεί να υποκαταστήσω εγκεφαλικά κάποιον παρτενέρ μου με άλλον άντρα, αλλά, ποιος ξέρει. Θα είναι έγκλημα αν συμβεί; Και αν το μοιραστώ, στην συνέχεια, με τον παρτενέρ θα συμβεί κάτι κακό, θα τον πληγώσω;
Ιστορίες και εξομολογήσεις ανθρώπων που δεν θα μπορούσα καν να φανταστώ. Καθηγητές πανεπιστημίου, επιστήμονες, αθλήτριες και νεαρές φοιτήτριες επανέρχονται τακτικά σε έναν κεντρικό, άφραστης σημασίας, πυρήνα: την φαντασία.
Το παιχνίδι των ρόλων βασίζεται ακριβώς στην ικανότητα των ανθρώπων να υπάρχουν με αυτό τον διττό, αν όχι διπολικό καμιά φορά τρόπο. Μου αρέσει να υποδύομαι την πόρνη, καμιά φορά. Κι ο άντρας μου, ο πελάτης που με ακριβοπληρώνει και με απολαμβάνει με περιορισμό κινήσεων και ώρας. Η καλύτερη μου φίλη φαντάζεται καμιά φορά ότι την πηδάει ενας παιδικός έρωτας με τον οποίο δεν βρέθηκε ποτέ. Οι γυναίκες έχουμε ταλέντο στις φαντασιώσεις, έχουμε κλίση στην δημιουργία εικόνων πέρα και πάνω από αυτές που στέλνουν τα μάτια μας ως σήμα στον εγκέφαλό μας.
Ο κανόνας είναι-ω, πόσες φορές θα το πούμε- ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Υπάρχει κι ένας άλλος κανόνας: όλοι και όλες έχουμε βρώμικο μυαλό. Αυτή η ακαθαρσία του νου μας, συνδεδεμένη φυσικά με κοινωνικές και θρησκευτικές νόρμες, τείνει να χάσει το πρόστυχο φορτίο της, να θεωρηθεί-και καλώς- απολύτως φυσιολογική και όλα καλά. Τα ζευγάρια, πλέον, συνομιλούν περί των φαντασιώσεών τους, αρκετά μάλιστα τις πραγματοποιούν και μαζί, ενώ η πολυσυντροφικότητα αρχίζει να μην θεωρείται πια κάτι «χίπικο» και «έξω από εδώ».
Όταν κάνουμε σεξ, απεκδυόμαστε τους ρόλους μας, είμαστε εμείς και μάλιστα «όλοι οι εμείς», οι πραγματικοί και οι φαντασιακοί, οι υπαρκτοί και οι δυνάμει.
Πόσο ευτυχισμένοι θα ήμασταν αν τα είχαμε δοκιμάσει όλα; Μήπως πολλά που λέμε ότι θέλουμε μας κάνουν, να δειλιάζουμε όταν τυχόν τα συναντάμε μπροστά μας; Ή μήπως αυτά που θέλουμε είναι κυρίως τα απαγορευμένα; Η συνάδελφός μας που δεν μας δίνει σημασία, ο άντρας της κουκλάρας γειτόνισσας που “σιγά μην τον ικανοποιεί όπως θα μπορούσα να τον ικανοποιήσω εγώ”, εκείνος ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ που βλέπουμε στα talk shows, γνωρίζοντας ότι δεν έχει ιδέα για την ύπαρξή μας; Ο νεαρός που γνωρίσαμε στο facebook και ικανοποιούμαστε μαζί του. Πόσ μπορούμε να κάνουμε μπροστά του; Σαφώς με μεγαλύτερη φαντασία γνωρίζοντας πως δεν ειναι στην κρεβατοκάμαρα μας, πως δεν μας βλέπει. Έτσι λειτουργούμε πιο ανετα , χανόμαστε, δεν μας ενοχλέι να μιλάμε πρόστυχα, αφού δεν είναι εδώ να μας ακούσει. Ολα αυτά, το σεξ των ονείρων μας, καλύτερο απο μια συνάντηση με εναν τύπο που μας φλέρταρε.
Οι φαντασιώσεις μας, τα κρυφά μας και λιγότερο κρυφά μας θέλω, οι ελπίδες μας για την πραγματοποίησή τους μια μέρα προσκρούουν με εξαιρετικά ενδιαφέροντα τρόπο πάνω στην καθημερινότητά μας, γιατί συχνά η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία.

Νομίζω ότι οι φαντασιώσεις μας πρέπει να περιλαμβάνουν λίγο και εμάς τους ίδιους και νομίζω ότι, αν το κάνουν, τότε έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν κάποτε, αργά ή γρήγορα, απτές και μυρωδάτες, έτοιμες να τις ζήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις.

Άσε με να σου εξομολογηθώ....όλες μου τις σκέψεις, ακόμα και τις πιο διεστραμμένες που παραμονεύουν στις φλέβες μου....

Η Ν. είναι μια παντρεμένη γυναίκα υψηλής κοινωνικής τάξης. Το όνομα και ο τόπος κατοικίας της δεν αποκαλύπτονται.
Αποκαλύπτεται όμως η φιλοσοφία του αμαρτωλού έρωτα τις μέρες της πανδημίας του Cobid 19 και το εκλεκτό της γούστο.
Αποκαλύπτεται ο μυστικός κόσμος του μυαλού της και το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ερωτισμού και των αισθήσεων. Μια επικίνδυνη ερωτικά γυναίκα, που στον ιστό της τυλίγει τα αρσενικά, όπως μόνο αυτή γνωρίζει. Επικίνδυνη άλλωστε είναι η γυναίκα που αποπλανεί με το σώμα.  Αξέχαστη όμως είναι αυτή που μπορεί να το κάνει με το μυαλό της. Το βιβλίο που θα διαβάσετε είναι κατά το πλείστο προϊόν φαντασίας. Ποτέ δεν είναι άχρηστη η υπενθύμιση.

Η φιλοσοφία του οργασμού...θα σου δείξω...μόνο αυτό που θέλω...το υπόλοιπο...η' θα το αξίζεις για να το δεις...η' θα μείνεις απλά να το φαντάζεσαι...!!

Mου αρέσει να γράφω και να δημοσιεύω. Πολύ δε περισσότερο τις μέρες της καραντίνας, με την πανδημία του κωρονοιού που αλλάζει την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη μας. Εγκλωβισμένη σε ένα σπίτι, και χωρίς τις επιλογές της προηγούμενης ζωής μου. Ο κόσμος όλος μοιάζει μια καταχνιά, σύννεφα που σκέπασαν τις ζωές μας, στερώντας μας την αίσθηση της ελευθερίας μας και της επικοινωνίας μας, με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Πιθανόν ζούμε ήδη σε μια άλλη εποχή με νέους κανόνες,. που καλό θα είναι να τους ακολουθήσουμε όλοι μας. Για μια νοικοκυρά τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ο χρόνος δεν κυλάει αν δεν βάλεις στην ζωή σου νέα ενδιαφέροντα.

Τώρα για παράδειγμα, βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα της καραντίνας και ο κόσμος εξακολουθεί να είναι παγωμένος. Νιώθω ήδη στα χαμένα, σε έναν κόσμο που δεν γνωρίζω, παγωμένη να προσπαθώ να κρατήσω τον ευατο μου, στον κόσμο που ήξερα. Αλλά γύρω μου όλα αλλάζουν.

Πίνω τον καφέ μου, χαμένη στις σκέψεις μου, μέσα στο βομβαρδισμένο μου γραφείο. Ξεκινώ να δουλεύω μια νέα συγγραφική μου ιδέα, όπου θα πρωταγωνιστήσει το παρελθόν. Η απόκρυφη ερωτική μου ζωή , θα περάσει μπροστά από τα μάτια μου και πάλι. Την βρίσκω καταπληκτική ιδέα. Και όχι μόνο η ζωή μου, αλλά και οι σκέψεις μου. Κυρίως αυτές.

Προσπαθώ να δώσω μορφή στην ιδέα μου, παλεύοντας με τις λέξεις, και κυρίως τις μνήμες.

Με αρέσει να μοιράζομαι σκέψεις και να ξέρω πώς κάποιοι εκεί έξω τις διαβάζουν....και ηδονίζονται.

Πολλές φορές νιώθω να είμαι εκτός τόπου και χρόνου, αλλά η γραφή πάντα ήταν το φάρμακο μου. Ακόμη και ως φοιτήτρια... Τώρα όμως. με την καραντίνα να έχει αιχμαλωτίσει την ζωή μου, μου έρχεται το απόκρυφο παρελθόν μου στο νου.

Μάλιστα δεν κρύβω ότι αν δεν υπήρξε ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω του κορωνοιού τότε θα είχα ενδώσει στην πίεση του Πάνου, ο οποίος ερχόταν σπίτι, καθώς ήταν συνάδελφος του συζύγου, μεγαλοεργολάβος σιδήρου και αυτός. Ήμουν ένα βήμα πριν του δοθώ όταν η πανδημία του κορωνοιού τα ανέτρεψε όλα. Του είχα πει, πώς ο μόνος άνδρας που είχα κάνει έρωτα ήταν ο σύζυγος μου, και ότι είχα νιώσει την ανάγκη για ένα ξένο καυλί από την στιγμή που είδα την δική του, εντελώς τυχαία στο μπάνιο.

Φυσικά και του είπα ψέματα, μια που είχα ήδη απατήσει τον σύζυγο, αλλά πολλές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ποιος άνδρας δεν θα αισθανόταν υπερήφανος που θα πηδούσε μια παντρεμένη γυναίκα, που είχε αποφασίσει να απατήσει τον σύζυγο της για πρώτη φορά. Και όταν μάλιστα αυτή η παντρεμένη, ήμουν εγώ, διακαής πόθος των περισσοτέρων γνωστών του συζύγου. Αλλά όλα αυτά σταμάτησαν, καθώς ο κορωνοιός ήρθε να επιβάλει τους δικούς του όρους για το πώς θα πορευτεί η ζωή μας. Σχέδια που έμειναν σχέδια και σκέψεις που δεν έγιναν πράξη ποτέ. Γνώριζα πώς και εκείνος με φαντασιώνεται καθώς με θεωρεί πολύ όμορφη γυναίκα και πως τον καυλώνω αφάνταστα. Όλα αυτά ερχόταν στον νού μου καθώς καθόμουν στην πολυθρόνα του γραφείου μου, με ένα ποτήρι Γαλλικό καφέ στα χέρια. Χαμογέλασα ευχαριστημένη καθώς τα θυμόμουν και ένιωσα το μουνί μου να υγραίνεται.
Άφησα τη ρόμπα ν’ ανοίξει λίγο ακόμα. Τον έφερα μπροστά μου. Σηκώθηκα, έκλεισα την πόρτα του σπιτιού για καλό και για κακό, άφησα τον καφέ μου στην κουζίνα και κατευθύνθηκα στην κρεβατοκάμαρα μου. Ξάπλωσα, έκλεισα τα μάτια και με την φαντασία μου να καλπάζει ξέφρενα τον έφερα μπροστά μου. Είδα μία - μία τις κινήσεις του, ένιωσα το βλέμμα του, σαν να ήταν εδώ ζωντανά μπροστά μου στον ιερό μου και απροσπέλαστο χώρο μου...........

Τα μάτια του καρφώθηκαν στα βυζιά μου κι η γλώσσα του χάιδεψε ελαφρά τα χείλη του, ενώ τα δικά μου κοίταζαν το εξόγκωμα που δημιουργούσε στο παντελόνι η ψωλή του και νιώθοντας την καύλα σε κάθε σημείο του σώματος μου. Με ένα ύφος προσμονής κοιταχτήκαμε στα μάτια...Σε ελάχιστο χρόνο έκανε την κίνηση του.

Με αγκάλιασε κι άρχισε να με φιλά στο στόμα. Φιλιόμασταν καυτά και παθιασμένα με τις γλώσσες μας να σμίγουν σ’ ένα τρελό χορό. Ένιωσα τα χέρια του να χαϊδεύουν το στήθος μου κάνοντάς με ν’ αναστενάξω από ηδονή. Έβγαλε την ρόμπα μου, κοίταξε το σφιχτό και στητό στήθος με τις καυλωμένες από τα χάδια του ρώγες. Έγειρα πίσω απολαμβάνοντας την αίσθηση των χεριών του πάνω μου μετά από τόσον καιρό, όμως πολύ περισσότερο απολάμβανα το ότι αυτά τα χέρια ήταν του Πάνου, στενού συνεργάτη του άνδρα μου.

Άρχισε να φιλάει το στήθος μου και να χαϊδεύει με τη γλώσσα απαλά τις ρώγες μου κάνοντάς με ν’ αναστενάζω από ευχαρίστηση. Το χέρι του γλίστρησε στο εσωτερικό των μηρών μου και πλησίασε το μουνί μου, που έσταζε από υγρά. Άνοιξα περισσότερο τα πόδια επιτρέποντας στα δάχτυλά του να γλιστρήσουν μέσα του και να παίξουν με την μουσκεμένη κλειτορίδα, προκαλώντας μου ρίγη ηδονής. Τον έσπρωξα πίσω και του ζήτησα να βγάλει τα ρούχα του γιατί ήθελα να δω και ν’ αγγίξω την ψωλή του.

Μην μπορώντας να συγκρατήσω τον εαυτό μου άλλο, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του και τύλιξα τα δάχτυλα γύρω από το καυλί του και χωρίς να βιάζομαι, άρχισα απαλά να γλείφω κυκλικά το κεφάλι της ψωλής και μετά όλη από πάνω μέχρι τ’ αρχίδια. Άρχισα να τη βάζω αργά - αργά στο στόμα μου, ακούγοντας το μουρμουρητό ευχαρίστησης του, που γινόταν δυνατότερο καθώς την έπαιρνα στο στόμα μου όλο και πιο βαθιά μέχρι το λαιμό μου.

Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ψωλή στο λαρύγγι μου κι έπρεπε να προσαρμοστώ για αυτό συνέχισα αργά, πάνω - κάτω, πόντο - πόντο κοιτώντας τον στα μάτια δείχνοντάς του πόσο μου άρεσε να το κάνω. Ήταν τόσο έντονη η καύλα της στιγμής αυτής που δεν άντεξε άλλο κι η ψωλή του άρχισε να αδειάζει το καυτό της σπέρμα στο λαρύγγι μου. Τράβηξα το καυλί του από το λαρύγγι μου και το άφησα μέσα στο στόμα μου να με χύνει, νιώθοντας το σπέρμα του να κατεβαίνει στο λαιμό μου. Μου άρεσε κι όσο κι αν πνιγόμουν από αυτό, δεν την έβγαλα στιγμή από το στόμα μου, ούτε κι όταν σταμάτησε να χύνει.

Με τον λαιμό μου να πονάει και ζαλισμένη, συνέχισα να του κάνω πίπα παίρνοντας την ψωλή του, που είχε χάσει ένα μέρος της σκληρότητά της όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου, κάνοντας την να σκληρύνει πάλι. Άρχισε τότε μια παλινδρομική κίνηση μπρος - πίσω γαμώντας το στόμα μου με την ψωλή του και συνέχισε να το κάνει ώσπου για δεύτερη φορά άρχισε να χύνει το καυτό σπέρμα του στο στόμα μου και να το πίνω όλο.

Έβγαλα αργά την ψωλή του απ’ το στόμα κι έκατσα στον καναπέ δίπλα του χαμογελώντας, ακούγοντάς τον να λέει πως ήταν το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής του. Τον φίλησα και του είπα πως η ευχαρίστηση ήταν όλη δική μου. Άρχισε να με φιλά τρυφερά και να κατευθύνεται προς το μουνί μου και ν’ αρχίζει ερωτικά παιχνίδια μαζί του. Έχοντας τα χέρια του να χαϊδεύουν τα βυζιά μου, έγλειφε με τη γλώσσα του το μουνί και την κλειτορίδα κάνοντάς με να μουγκρίζω από καύλα.

- «Ναι αγόρι μου, γλείψε το μουνί μου. Γλείψε άγρια, καύλα μου!», έλεγα καθώς το κορμί μου έτρεμε από ηδονή. «Έλα καύλα μου… Αααχχχ… γάμησέ με! Κάρφωσε την σκληρή ψωλή σου μέσα μου! Ααχχχ… Θέλω να την νιώσω βαθιά μέσα μου!», φώναζα ανάμεσα στα βογκητά μου.

Τον τράβηξα πάνω μου μην αντέχοντας άλλο την προσμονή, για να νιώσω την σκληρή ψωλή του στο καυτό και υγρό μουνί μου. Ακούμπησε τον πούτσο του στα μουνόχειλα και σηκώνοντας τα πόδια μου τα άνοιξα όσο μπορούσα περισσότερο. Η ψωλή του άρχισε να γλιστρά σιγά - σιγά μέσα στο υγρό μουνί μου όλο και βαθύτερα, κάνοντάς με να φωνάζω:

- «Ω, ναι! Ψωλαρά μου, είναι τόσο μεγάλο το καυλί σου… τόσο σκληρό… Αχ πιο βαθιά μωρό μου… Θέλω να το χώσεις όλο… Αχ γάμα με, γάμα με μωρόμου… ααχχχχ!!!»

Έσπρωξα το σώμα μου προς τα μπρος μέχρι να νιώσω τα βαριά αρχίδια του ν’ ακουμπάνε στον κώλο μου.

- «Ω, Νικη … είμαι όλος μέσα σου! Τι μουνάρα είσαι συ! Σε γαμάω, σε γαμάω μουνάρα μου… αχχχ!!!»

- «Ναι μωρό μου, ναι… Γάμα με! Γάμα τη μουνάρα μου! Ξεμούνιασέ με! αααχχ!!!»

Τύλιξα τα πόδια γύρω από τη μέση του κι έχωσα τα νύχια μου στην πλάτη του καθώς το σφυροκόπημα της ψωλής του στο μουνί μου γινόταν τώρα πιο άγριο, όπως κουνιόμασταν και οι δυο όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσαμε, νιώθοντας τον οργασμό να κατακλύζει όλο το σώμα μου.

- «Ω, γαμιά μου, θα με κάνεις να χύσω… τι γαμήσι είναι αυτό! Θα χύσω… Αααχχ… Αααχχ… Χύνω, μωρό μου… Χύνω!».

Ένιωσα ν’ ανατινάζομαι. Καυτοί χυμοί έρεαν απ’ το μουνί μου πάνω στην ψωλή του, που συνέχιζε να με γαμάει άγρια, και να κυλάνε στην κωλοτρυπίδα μου μουσκεύοντας τον καναπέ. Τότε άκουσα τις κραυγές ηδονής του Πάνου κι ένιωσα την ψωλή του να πρήζεται και να με χύνει ξανά. Αυτή τη φορά όμως στο πεινασμένο για το σπέρμα του μουνί μου και να με κάνει να τρέμω, για άλλη μια φορά, από την καύλα. Ήταν τόσο έντονη η καύλα που ένοιωσα να χάνω τις αισθήσεις μου και από μόνο του το σώμα μου συνέχιζε να ανταποκρίνεται στο σπρώξιμο της ψωλής του, μέχρι να αδειάσει το σπέρμα της στον πλημμυρισμένο από τα υγρά μας κόλπο μου. ..και μετά σιωπή.....

Επέστρεψα στο τώρα...

Και αποφάσισα να ξεκινήσω να καταγράψω, τα όσα συνέβησαν στην σεξουαλική μου ζωή αλλά και έβαλαν φωτιά στο μυαλό μου. Αποφάσισα να μεταφέρω όλες τις σκέψεις μου, όλα όσα έκανα παράνομα, κρυφά, και που τα γνωρίζει μόνο ο νους μου. Σαν να είναι ένας σκληρός δίσκος.

Όσο για την κατάσταση που ζούμε;

Νιώθω κι εγώ κάτι απροσδιόριστο και σκοτεινό, όπως όλοι οι άνθρωποι. Ίσως είναι ο φόβος για κάτι που δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να επηρεάσω. Ένας αόρατος «εχθρός», που λένε οι ηγέτες, ένας ιός που μας κλείνει ασφυκτικά στα σπίτια μας. Για την προστασία της δημόσιας υγείας. Δεν θα κάνω την επανάσταση τώρα, θα “συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις”, κι ας με πουν δειλή. Δεν ξέρω αν ήρθε το τέλος του κόσμου, μάλλον όχι. Ας μην υπερβάλλουμε, η επιστήμη κάνει θαύματα. Ας προσπαθήσω να κάνω και εγώ το δικό μου.

Θα επιχειρήσω να ,μεταφέρω όσα έζησα στα 'αμαρτωλά μου σεντόνια" και θα τα καταγράψω με όλη μου ειλικρίνεια. Παράξενο στα αλήθεια εν μέσω κορωνοιού να συλλαμβάνω μια τέτοια ιδέα. Σύμφωνα όμως με τη λαϊκή ρήση, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει. Και πράγματι, κανείς δεν φανταζόταν ότι μια πανδημία και ένα παγκόσμιο lockdown θα ήταν η αιτία να έρθει ανάποδα ο κόσμος τόσων ανθρώπων. Η πανδημία του κορονοϊού, ανέτρεψε πολλά δεδομένα. Είμαι αποφασισμένη να υπηρετήσω την ιδέα μου , έως ότου νιώσω τις πνευματικές μου δυνάμεις να με εγκαταλείπουν, ή έως ότου βγούμε από αυτό τον εφιάλτη στον οποίο έχουμε περιέλθει. Δεν είμαι καν βέβαιη αν επίκειται το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, αλλά αυτό που ζούμε θα μπορούσε να είναι η πρόγευση ενός ζοφερού μέλλοντος. Το οποίο δεν είναι διόλου απίθανο να έρθει.

Διάβασα κάπου στο facebook πως ο κορωνοϊός είναι «μια κρυμμένη ευλογία» και πως οι Κινέζοι τον αποκαλούν «τον ιο της αλήθειας» γιατί αποκαλύπτει τα κενά που υπάρχουν σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο. Και ίσως η λέξη «ευλογία» με τόσους θανάτους και αγωνία για το αύριο να μοιάζει άστοχη, ωστόσο αυτή η αναγκαστική περίοδος απομόνωσης έχει πολλές καλές πλευρές. Όπως για μένα που αποφάσισα να ανασύρω τις μνήμες και να γράψω.

Απρίλιος του 2020. Οι εικόνες των σεξουαλικών σκέψεων μου, αλλά και κατορθωμάτων , που για χρόνια είχα ξεχάσει, με στοιχειώνουν ξανά. Θα μπορούσα να πω, ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό διαδικτυακό ημερολόγιο αυτό που σκέφτομαι να γράψω την εποχή του κορωνοϊου, στις μέρες της καραντίνας. Πορνογραφικού χαρακτήρα βέβαια. Ο κορωνοϊός σαν να μου έδωσε μια απολύτως δικαιολογημένη αφορμή να βρεθώ και πάλι με το σκοτεινό παρελθόν του μυαλού μου.

Ώριμοι άντρες και γυναίκες, παντρεμένοι «ευυπόληπτοι» σύζυγοι, παντρεμένες πέρα κάθε υποψίας, ξεδιπλώνουν έναν κόσμο που έρχεται στο «φως» μιας οθόνης και μέσα από φράσεις που ποτέ δεν θα μπορούσες να φανταστείς ότι θα έγραφες.

Ο πιο καυλιάρης εραστής είναι ο δονητής μου

Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, όπως έκλεισα την πόρτα πίσω μου, το χαμόγελό του ήταν ακόμα στο μυαλό μου. Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου με ένα ανόητο χαμόγελο στο πρόσωπό μου… Άφησα τα χέρια μου να κάνουν ότι θέλουν και εκείνα αρχίζουν την περιπλάνηση.. Πρώτα άρχισαν τα πειράγματα στις θηλές μου μέσα από το λεπτό βαμβακερό φανελάκι μου, κάνοντας τες σκληρές και μετά κινήθηκαν πιο κάτω, στην επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά μου. Όπως το γέλιο του αντήχησε στο μυαλό μου, άφησα τα δάχτυλά μου να αγγίξουν το στρίφωμα από το πουκάμισο μου, το τράβηξα αργά και φαντάστηκα ότι ήταν το δικό του. Ένοιωσα ένα βογκητό να ξεφεύγει από τα χείλη μου και γλίστρησα το χέρι μου μέσα στο βρακάκι μου και πιάνοντας τα μουνόχειλα μου τα βρήκα υγρά…

Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο υγρή και καυλωμένη ήμουν και το κατάφερε μόνο με τη δύναμη της φωνής του, μα και με αυτό το πρόστυχο χαμόγελο. Όλες οι φίλες μου το έλεγαν, πως ο νέος μας γείτονας, δικηγόρος στο επάγγελμα, ήταν πολύ σέξι. Δεν τις πίστευα αλλά όταν τον είδα στο σούπερ μάρκετ και τον παρατήρησα περισσότερα, δεν είχα να πω τίποτα…και κυρίως δεν είχα να αμφιβάλω.

Έκλεισα τα μάτια μου και τον φαντάστηκα να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μου με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Έτρεξα το δάχτυλό μου πάνω στην πρησμένη κλειτορίδα μου και ένιωσα ένα τρέμουλο στο σώμα μου. Άρχισα να κάνω απαλούς κύκλους γύρω από την κλειτορίδα μου, φροντίζοντας να πειράζω το άνοιγμα μου με το μεσαίο μου δάχτυλο. Βόγκηξα και πάλι και άκουσα την βραχνή φωνή του μέσα στο μυαλό μου να μου λέει ότι ήθελε να με ακούσει να φωνάζω όπως θα τελείωνα. Επιτάχυνα το ρυθμό με τα δάχτυλά μου, αλλάζοντας το τρίψιμο, μεταξύ της κλειτορίδας μου και γλιστρώντας το μεσαίο δάχτυλο μου στο μουνί μου. Η αναπνοή μου άρχισε να επιταχύνεται και οι αναστεναγμοί μου έγιναν πιο συχνοί, σχεδόν με κάθε αναπνοή.

Ένιωσα τα γνωστά υγρά μου να βγαίνουν βαθιά μέσα από το σώμα μου, καθώς άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Όπως έπαιζα με το στήθος μου, τεντώθηκα στο κρεβάτι, τσαλακώνοντας τα σεντόνια μου, αλλά μου άρεσε καλλίτερα έτσι. Γλίστρησα τα χέρια μου κάτω από το λεπτό φανελάκι μου πάλι. Τα χέρια μου έτρεξαν μέχρι την κοιλιά μου και στο κάτω μέρος του στήθους μου. Έκλεισα τα μάτια μου και φαντάστηκα πάλι τα χέρια του επάνω μου. Τα χέρια μου στρογγύλεψαν τις θηλές μου, ακόμα πιο πολύ από πριν και τώρα τους έδιναν την προσοχή που τους άξιζε. Άρχισα να τρίβω τις θηλές μου ανάμεσα στα δάχτυλά μου, ενώ έκανα μασάζ στα μεγάλα στήθη μου. Το σώμα μου ήταν ιδρωμένο και το ένοιωθα να με τσούζει αλλά ήθελα να τελειώσω γι αυτόν όσο μπορούσα πιο έντονα.

Χαμογέλασα απαλά και ευτυχισμένη κλείνοντας τα μάτια μου, όπως έβγαλα το χέρι μου από το πουκάμισό μου και το έβαλα επάνω από το μικρό δονητή μου. Τον έχω χρησιμοποιήσει τόσο συχνά, που μπορώ να το κρατήσω και να τον βάλω σε λειτουργία με το ένα χέρι. Σύντομα ήρθε και το πολύ εξοικειωμένο του βούισμα. Έβαλα το δονητή γύρω από το στήθος μου και τον έσερνα επάνω από τις θηλές μου. Ήμουν τόσο καυλωμένη που κουνούσα τους γοφούς μου αντίθετα από το δονητή μου και πήγαινα επάνω κάτω ανήσυχα στο κρεβάτι. Αισθανόμουν το μουνί μου σχεδόν να στάζει και να πονάει από την αναμονή για το γνωστό άγγιγμα του δονητή. Συνέχισα να παίζω με το δονητή στο εξωτερικό μέρος του μουνιού μου.

Η φωνή του ήρθε και πάλι ναζιάρικα στο μυαλό μου όπως έβαζα το δονητή ανάμεσα στα μουνόχειλα μου. Αυτό το αίσθημα που μου έδινε ο δονητής όταν τον έβαζα στην αρχή και ακουμπούσε την κλειτορίδα μου και μετά στο σφιχτό ακόμα μουνί μου, με έκανε να φωνάξω δυνατά και άρπαξα το στήθος μου με το ελεύθερο χέρι μου. Άφησα τον διάφανο δονητή να μπαινοβγαίνει ελεύθερα επάνω και κάτω και να χώνεται βαθιά στο μήκος των χειλιών μου, ευχαριστώντας την κλειτορίδα μου και τρελαίνοντας τον κόλπο μου.

Γλίστρησα το δονητή τόσο βαθιά στο μουνί μου που φοβήθηκα ότι θα σκίσω την μήτρα μου και τον ένιωθα μακρύ και μαλακό. Καύλωσα τόσο που φώναζα δυνατά τώρα και έσταζα από τον ιδρώτα. Προσπάθησα να τον βάλω ακόμα πιο δυνατά μέσα για να κουμπώσει τελείως και σφιχτά με το μουνί μου αλλά είδα ότι δεν υπήρχε περιθώριο. Το μουνί μου τον είχε ρουφήξει όλον μέσα του. Σιγά-σιγά άρχισα να το τραβάω προς τα πίσω, η δόνηση του έκανε ακόμα πιο σκληρή και πρησμένη την κλειτορίδα μου… Ξανάβαλα το δονητή μου μέσα γρήγορα και άρχισα να επιταχύνω το ρυθμό, μέσα και έξω, ενώ το ελεύθερο χέρι μου συνέχισε το μασάζ στο στήθος μου και έπαιζε εναλλάξ με τις θηλές μου.

Οι αναστεναγμοί μου ήρθαν πιο έντονοι τώρα και με την κάθε αναπνοή. Άρχισα να ταρακουνάω τους γοφούς μου ενάντια στο χέρι και το δονητή μου, σκληρότερα και πιο γρήγορα. Αισθανόμουν πως από λεπτό σε λεπτό θα έρθω σε οργασμό όπως έσφιγγα βαθιά μέσα μου και πίεζα το χέρι μου σφιχτά γύρω από τον πλαστικό μου πούτσο. Οι αναστεναγμοί μου ήταν σχεδόν συνεχόμενοι, το χέρι μου έτρεμε, αναγκάζοντας τον δονητή να κινείται ακόμα πιο καυλιάρικα για να με γαμήσει. Το σώμα μου άρχισε να τεντώνεται και τα πόδια μου ήταν ανοιγμένα διάπλατα. Κράτησα την αναπνοή μου και άρχισα να έρχομαι σε οργασμό, χωρίς να σταματήσω να χώνω βαθιά και να βγάζω τον δονητή μου.

Φώναζα δυνατά το όνομά του όπως γαμιόμουνα με τον πλαστικό πούτσο μου μέσα και έξω από το μουνί μου προσπαθώντας να παρατείνω τον οργασμό μου γιατί ένοιωθα ότι εκείνος με έβλεπε και συμμετείχε μαζί μου. Ένιωσα τον εαυτό μου να τελειώνει και οι χυμοί του μουνιού μου να κατηφορίζουν στο κώλο μου, χαμήλωσαν λίγο οι τόνοι μου και ο οργασμός μου άρχισε να υποχωρεί. Με μια κίνηση του δείκτη του χεριού μου, έβγαλα τον μικρό δονητή μου από το βρεγμένο και γεμάτο πηκτά υγρά μουνί μου. Αναστέναξα βαριά και εντελώς χαλαρή τώρα έμεινα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου. Αισθανόμουν τόσο εξαντλημένη, σαν να με είχαν γαμήσει τρεις άντρες μαζί.

Μαλακίζομαι μόνη μου στον καθρέφτη

Νιώθω πολύ τσιτωμένη απόψε και έχω μια απίστευτα έντονη λαχτάρα για χαλάρωση και απελευθέρωση. Έχουν περάσει επτά ημέρες που έχω πλήρη αποχή από το σεξ, μια ολόκληρη εβδομάδα δηλαδή. Καθισμένος γυμνή στο κρεβάτι μου, έχω γυρίσει και κοιτάζω το είδωλο μου στον ολόσωμο καθρέφτη μου στον τοίχο. Θαυμάζω τα μαύρα μαλλιά μου, τα βαθιά καστανά μάτια μου και το αφράτο ολόλευκο δέρμα μου. Το βλέμμα μου περιπλανιέται πάνω στα μάλλον μεγάλα στρογγυλά στήθη μου και τις ροζ ευαίσθητες θηλές τους. Δύο μαλακές σφαίρες από ροδαλή σάρκα που διψάνε για χάδια και ξανά χάδια. Ένα χαμόγελο διαγράφεται στα χείλη μου, όπως αφήνω το χέρι μου να γλιστρήσει κάτω σε όλη την περιοχή μπροστά από το στήθος μου, περνώντας ελαφρά πάνω από την μια θηλή και αμέσως την αισθάνομαι να σκληραίνει από το πέρασμα της παλάμης μου. Κοκκινίζω από τη διέγερση που νοιώθω, σαν ένα ηλεκτρικό σοκ να με ταράζει και να με πυροβολεί κατ΄ ευθείαν στην κλειτορίδα μου, η οποία αρχίζει να ζητάει την προσοχή μου και το χέρι μου. Μπορώ να αντισταθώ όμως.., τουλάχιστον για τώρα …

Έβαλα το άλλο μου χέρι στην άλλη πλευρά μου και άρχισα να χαϊδεύω την κοιλιά μου και να προχωράει απαλά στο γυμνό μπούτι μου. Τα πόδια μου είναι μακριά και πολύ καλλίγραμμα από το τένις και το ποδήλατο που είναι τα αγαπημένα μου σπορ. Φοράω λευκές βαμβακερές κάλτσες στα μικρά πόδια μου και αυτή τη στιγμή είναι τα μόνα ρούχα που φοράω.

Κλείνω τα μάτια μου, γέρνοντας το κεφάλι μου πίσω, αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να ευχαριστήσω τον εαυτό μου απόψε, ή απλώς μόνο να παίξω.. Τα δάχτυλά μου περιφέρονται πάνω από το στήθος μου και χαϊδεύουν την μια θηλή μου. Γλύφω τα χείλη μου από την γλυκιά αναμονή..

Νομίζω ότι μου χρειάζεται πραγματικά ένας έντονος οργασμός απόψε.. Αλλά πώς? Το μυαλό μου τσούζει από την πίεση. Κοιτάζω πάνω από τον ώμο μου τα μαλακά σεντόνια στο κρεβάτι μου και φαντάζομαι τον εαυτό μου ανάσκελα, με τα πόδια ανοιχτά και κάτι μέσα μου, ενώ αρχίζει να μου ανεβαίνει η έκσταση. Γυρίζω τα μάτια μου προς το μπάνιο και θεωρώ ότι η μπανιέρα περιμένει το κορμί μου. Θα ήθελα να την γεμίσω με ζεστό, αχνιστό νερό, και να ρίξω απίστευτες ποσότητες από αρωματικά αφρόλουτρα και να γίνει η προσωπική μου όαση, ο δικός μου παράδεισος.

Το χέρι μου κινείται αργά από το μπούτι μου στο μαλακό μουνάκι μου. Η αίσθηση αυτής της απαλότητας είναι δελεαστική και εξωτική απόψε. Ακουμπάω ελαφρά την άκρη του δακτύλου μου στην κλειτορίδα μου και από την επιθυμία μου να το βάλω όλο μέσα, την νοιώθω να πρήζεται. Το βλέμμα μου πέφτει πάλι στον ολόσωμο καθρέφτη. Θέλω απόψε κάτι νέο, κάτι συναρπαστικό.

Η αναπνοή μου γίνεται πιο γρήγορη και η καρδιά μου χτυπάει πιο γρήγορα, ενώ εγώ έχω πάρει την απόφασή μου. Κλείνω τα μάτια μου για μια ακόμη φορά, και αφήνω τα δάχτυλά μου να τρίβουν ρυθμικά την κλειτορίδα μου κάνοντας μαγευτικούς κύκλους. Αυτό στέλνει κύματα ευχαρίστησης μέσα στο μυαλό μου. Η έντονη επιθυμία μου για να μαλακιστώ, μου φέρνει διέγερση που μου δημιουργεί αδυναμία και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Κινούμαι έτσι ώστε η παλάμη από το αριστερό χέρι μου να είναι επάνω στο στήθος μου, ενώ η δεξιά μου εξακολουθεί να εργάζεται με ερωτική μαγεία στο αγαπημένο κουμπί του σώματος μου, την κλειτορίδα μου. Τα μάτια μου γλιστρούν πάλι στον καθρέφτη και κοιτάζω την έκφραση του προσώπου μου. Δεν τολμώ να αγγίξω τον εαυτό μου άμεσα πια, σέρνω τα δάχτυλά μου έξω από κλειτορίδα μου και τα βάζω στον υγρό κόλπο μου. Το μουνί μου είναι ζεστό και σφίγγει τα δάχτυλα μου, στέλνοντας μηνύματα διέγερσης με μικρούς παλμούς. Η αίσθηση είναι σχεδόν σαν να με γαμάει κάποιος αλλά και κάτι σαν παιχνίδι και όχι ακριβώς η ικανοποίηση που δίνει ο πούτσος. Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να σταματήσω τώρα. Είμαι πέρα ​​από το σημείο χωρίς επιστροφή?

Ανήσυχα κάτω από την πίεση του αισθησιασμού και της κάβλας μου, αναγκάζω τον εαυτό μου να πάρει άλλη θέση και κάθομαι για να με βλέπω στον καθρέφτη. Θέλω να δω τον δικό μου οργασμό σαν να υπάρχω με κάποιον άνδρα αυτή τη στιγμή.

Τα πόδια μου είναι ανοιχτά και τα δάχτυλά μου ανοιγοκλείνουν μέσα και έξω λίγο πιο γρήγορα. Βλέπω το καλλίγραμμο σώμα μου επάνω στα σατέν σεντόνια και τα μάτια μου αγωνίζονται για να μείνουν ανοιχτά και να με βλέπουν.

Απότομα, θέλω να σταματήσω. Κορυφώνεται η επιθυμία μου και είμαι μόλις λίγο πιο κάτω από το όριο του οργασμού και αρχίζω να βγάζω μικρά βογγητά. Απόψε πρέπει να δω τα πάντα από κοντά. Αν και τα γόνατά μου είναι αδύναμα, θα καταφέρω να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πλησιάζω αργά τον καθρέφτη, κοιτάζοντας με προσήλωση τις σκληρές και μυτερές θηλές μου και τον ιδρώτα που κάνει αστραφτερά τα μπούτια μου. Σέρνομαι μέχρι λίγα εκατοστά μακριά από τον καθρέφτη και τρίβω την πρησμένη σάρκα, ενώ αισθάνομαι ένα μυρμήγκιασμα στο μουνί μου. Έχω ρίγη σε ολόκληρο το σώμα μου.. Το ελεύθερο χέρι μου βρίσκει την μια θηλή και την σφίγγει, αυξάνοντας την αίσθηση σε ακαταμάχητη επίπεδα. Με τρεμάμενα πόδια επαναλαμβάνω τις κινήσεις μου ξανά και ξανά και τα πρησμένα πρόθυμα μουνόχειλα μου κλείνουν την κλειτορίδα μου. Ξέρω ότι μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο, αλλά αυτός ο οργασμός μου αρχίζει να χτυπάει βαθιά μέσα στο σώμα μου. Τρέμω συνεχώς τώρα, τα μάτια μου αγωνίζονται να παραμείνουν ανοικτά. Η παρόρμηση να καταρρεύσω πάνω στο κρεβάτι μου και να τελειώσω είναι ισχυρή, ενώ εγώ αγωνίζομαι για να κρατήσω την ισορροπία μου και να παραμείνω όρθια.

Ο ιδρώτας αστράφτει στα μπράτσα μου, καθώς η θερμότητα στο αίμα μου προκαλεί στο σώμα μου όλο και μεγαλύτερη ζεστασιά. Ταχύτερα και πιο έντονα θα προχωρήσω τώρα. Τα ιδρωμένα χέρια μου τρέχει με πυρετώδη μανία να ανεβάσουν τον παλμό στην κλειτορίδα μου. Η ζεστή εσωτερική υγρασία που αυξάνεται στο μουνί μου με κάνει να βογγάω και πάλι, τα μάτια μισοκλείνουν με λαγνεία. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη να έρχεται όλο και πιο κοντά στην ολική απελευθέρωση, θαυμάζοντας τις απίστευτες αισθήσεις που σαρώνουν ολόκληρο το σώμα μου. Πιέζω άγρια πια αυτό το κομμάτι της σάρκας στο μουνί μου που λέγεται κλειτορίδα.. Παίζω μαζί του, χαϊδεύοντας το, πάντα πιο έντονα, έως ότου επιτέλους πρήζεται και εκείνο και είναι έτοιμο για τον οργασμό μου πέρα ​​από κάθε περιορισμό.

Σηκώνομαι στις μύτες των ποδιών όπως χύνω, η απίστευτη κορύφωση με κάνει να νοιώθω σχεδόν τελείως αβοήθητη μέσα στο σώμα μου. Είμαι σε θέση τώρα να αισθανθώ τα εσωτερικά τοιχώματα του μουνιού μου όπως έχω βάλει σχεδόν όλη την παλάμη μου μέσα για να απελευθερώσω το μουνί μου από την αφάνταστη κάβλα που νοιώθω. Η κλειτορίδα μου σφύζει και κάνει παλμούς και εγώ με όλες τις δυνάμεις μου αφήνω τον οργασμό μου να με παρασύρει και τα υγρά μου να τρέχουν στα μπούτια μου. Έχω βάλει το ένα μου χέρι να με συγκρατεί στον τοίχο, αλλά η γυναικεία μου αδυναμία απλώνεται μέσα μου σαν φωτιά. Φωνάζω σαν πουτάνα τώρα γιατί είμαι μόνη μου στο σπίτι και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να μου σταματήσει αυτό το απίστευτο κύμα της έκστασης που με βγαίνει προς τα έξω από το μουνί μου και πάει σε κάθε μέρος του εαυτού μου.

Μετά από δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα κράτησε αλλά εμένα μου φαίνεται μια αιωνιότητα, αναστενάζω καθώς ο οργασμός υποχωρεί σε μια όμορφη λάμψη στο πρόσωπο μου. Ρίχνω μια τελευταία ματιά στο αδύναμο σώμα μου στον καθρέφτη και σιγά σιγά αρχίζω να έρχομαι στην πραγματικότητα. Με τα τρεμάμενα πόδια μου φτάνω στο κρεβάτι και κάθομαι. Απλώνομαι νωχελικά, κοιτάζοντας τα δάχτυλα των ποδιών μου.

Σιγά-σιγά, έχω καταφέρει να χύνω σαν να με γαμάει ένας μεγάλος και σκληρός πούτσος και να το απολαμβάνω το ίδιο. Το χαίρομαι τόσο πολύ..

Μόνη την νύχτα με καύλες

Ήταν μεσάνυχτα και ο αέρας έμπαινε από το παράθυρο μου καθαρός και δροσερός. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Υπήρχε μια ανησυχία μέσα μου που μόνο εγώ μπορούσα να την καταλάβω από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Την αναγνώριζα εύκολα. Ήθελα εκείνον.. Τον νεαρό γείτονας μας. Τον δικηγόρο, που από την στιγμή που ήρθε στην γειτονιά μας, έκανε όλες τις παντρεμένες να υγραίνονται στην σκέψη του. Σηκώθηκα από το κρεβάτι μου, εντελώς γυμνή και περπάτησα αργά προς το παράθυρο. Το παράθυρο ήταν ανοιχτό από μέσα και το μόνο που είχα να κάνω ήταν να τραβήξω τα ρολά επάνω. Ήταν πανσέληνος απόψε και το φεγγάρι ήταν γεμάτο και φωτεινό. Κοιταζόμουν και το έβλεπα να λάμπει επάνω στο δέρμα μου. Αναρωτήθηκα αν κάποιος με έβλεπε ή με παρακολουθούσε. Το σπίτι μου είναι στον τέταρτο όροφο. Ίσως να με παρακολουθούσε κάποιος. Μπορεί και όχι.

Το δέρμα μου έκαιγε και οι ρόγες μου ήταν όρθιες και τόσο σκληρές που με πονούσαν.. Έκλεισα τα μάτια μου και φαντάστηκα ότι “εκείνος” ήταν απέναντι από το παράθυρο μου και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Έβαλα το χέρι μου και χάϊδεψα όλο το φουσκωμένο μου στήθος απαλά. Ανατρίχιασα από ηδονή. Τώρα μπορούσα να αισθανθώ την ζεστή υγρασία ανάμεσα στα μπούτια μου, που αισθανόμουν κάθε φορά που ήμουν μόνη μου και τον θυμόμουνα..

Ήξερα ότι θα ήθελε να με δει να αγγίζομαι και έτσι συνέχισα από το στήθος μου και έφτασα μέχρι κάτω, στο μαλακό σαν μετάξι τριχωτό μουνάκι μου και βάζοντας μέσα τα δάχτυλά μου, είδα ότι τα υγρά μου ήταν πηκτά. Πήρα όσο πιο πολλά μπορούσα και τα έβαλα στο στόμα μου. Ήταν γλυκά και μύριζαν όμορφα.. Τον έφερα μπροστά μου και μούγκρισα από καύλα..

Φαντάστηκα τον εαυτό του ξαπλωμένο και εκείνον από πάνω μου να με χαϊδεύει και μετά να σέρνεται επάνω μου ενώ τα δάχτυλα του εξακολουθούσαν να είναι μέσα μου. Κοίταξα απέναντι και όπως τον φανταζόμουν όλη η καύλα μου και η γλύκα μου ήταν όλα για αυτόν. Πίεσα το στήθος μου κόντρα στο τζάμι και αυτό μου δρόσισε λίγο την ηλεκτρισμένη σάρκα μου. Πίεζα ελαφρά το με χέρι μου τις ρόγες μου επάνω στο τζάμι και τις έκανα να τρίβονται επάνω του, προκαλώντας μεγάλο ερεθισμό κάνοντας το ξανά και ξανά. Η καύλα μου τώρα ήταν απερίγραπτη..

Ήξερα ότι θα ήταν καθηλωμένος από αυτό που έβλεπε (αν με έβλεπε) και ότι και εκείνος θα είχε αυτή τη στιγμή εκείνη την όμορφη ανδρική στύση για μένα που την είχα τόσο πολύ ανάγκη τώρα, χαϊδεύοντας τον πούτσο του επιδέξια για εμένα. Ήθελα να δοκιμάσω και πάλι τον εαυτό μου, το γλυκό χυμό που είχα βγάλει γι ‘αυτόν. Το δάχτυλό μου βγήκε από το μουνί μου και πήγε αργά στο στόμα μου τον γλυκό χυμό μου και τον έγλυψα όλο. Φαντάστηκα ότι ήταν αυτός στο στόμα μου, ο ζεστός και σκληρός του πούτσος που σπαρταράει σε κάθε κίνηση και παιχνίδι της γλώσσας μου. Με καύλωνε τόσο..

Ένιωσα την έκρηξη να αρχίζει να γίνεται μέσα μου, βαθιά μέσα μου. Όλα τα δάχτυλά μου μπήκαν πολύ βαθιά στο υγρό μουνί μου, όπως είχα ακουμπήσει επάνω στον τοίχο. Είχα γαμήσει τον εαυτό μου πολύ σκληρά απόψε και έχυσα για εκείνον.

Η εξάντλησή μου ήταν τόσο μεγάλη, που προσπαθούσα να ανασάνω και δεν μπορούσα γιατί είχε πιαστεί η αναπνοή μου και ο σφυγμός μου ήταν πολύ αργός. Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα απέναντι στο φεγγάρι που έπεφτε κάτω στο γρασίδι. Εκείνος ήταν εκεί..

Μόνη μου στους ρυθμούς της ηδονής

Βούλιαξα στο αρωματικό νερό της μπανιέρας και έκλεισα τα μάτια μου. Ήμουν τόσο κουρασμένη! Σήμερα ήταν μια από τις δυσκολότερες μέρες με τις υποχρεώσεις στο γραφείο του συζύγου και δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω στο σπίτι, να πετάξω τα παπούτσια μου και να χωθώ στο ζεστό νερό της μπανιέρας, απολαμβάνοντας αυτή την ώρα την εντελώς προσωπική μου. Ο Γιώργος θα αργούσε να επιστρέψει σπίτι και εγώ είχα αποφασίσει να περάσω τ0 απόγευμα μόνη μου, και να την αφιερώσω αποκλειστικά στην προσωπική μου περιποίηση. Έβγαλα το τηλέφωνο απ’ την πρίζα, γέμισα ένα ποτήρι κρασί και το πήρα μαζί μου στο μπάνιο, παρέα με το αγαπημένο μου περιοδικό. Οι αρωματικές φούσκες του αφρού έσκαζαν με υπόκωφους ήχους γύρω μου καθώς ρουφούσα αργά το ποτό μου ξεφυλλίζοντας τα τελευταία ρεπορτάζ μόδας.

Η κούραση έφευγε σε κύματα απ’ το κορμί μου, το ένιωθα να ζωντανεύει, να γίνεται απαλό και πρόθυμο να ζήσει τις χαρές αυτού του κόσμου: να επιθυμεί να ντυθεί με μεταξωτά λεπτά υφάσματα για να αντιδείξει την ερωτική του διάσταση, να αρωματιστεί με μυρωδάτες πούδρες που να το κάνουν ποθητό στο άγγιγμα του άντρα… Χαλάρωσα και έκλεισα τα μάτια μου. Το περιοδικό γλίστρησε στο πάτωμα του μπάνιου και το κρασί μου ακουμπισμένο δίπλα μου. Το χέρι μου, χάιδεψε το απαλό δέρμα της κοιλιάς. Όλο το κορμί μου ανατρίχιασε μέσα στο ζεστό νερό της μπανιέρας. Απολάμβανα το χάδι μου με κλειστά μάτια. Το αριστερό μου χέρι ανέβηκε αργά στο στήθος μου. Χάιδεψα απαλά τις ρώγες μου και τις ένιωσα να ανατριχιάζουν και να σκληραίνουν κάτω απ’ το άγγιγμα μου. Το αριστερό μου χέρι αργοπόρησε λίγο, ερεθίζοντας πότε το ένα μου στήθος και πότε το άλλο, ενώ το δεξί, χώθηκε ανυπόμονο ανάμεσα στα πόδια μου. .

Ένας βαθύς αναστεναγμός ξέφυγε απ’ τα χείλη μου καθώς τα δάχτυλα μου άγγιξαν τρυφερά την κλειτορίδα μου. Ερωτευμένη με τον εαυτό μου και το χαλαρωμένο μου κορμί, χαϊδευόμουν με απόλαυση. Ποιος άλλος, ήξερε καλύτερα από μένα τα θαύματα αυτού του σώματος, ποιος άλλος ήξερε τις κρυφές επιθυμίες, τους απόκρυφους ρυθμούς, τα σημεία που μου προκαλούσαν βαθύ πόθο, ανυπομονησία και ηδονή; Και ποιος άλλος μπορούσε να μου προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση; Μισάνοιξα τα μάτια μου και ο καθρέφτης απέναντι μου μου έστειλε θολό το χαμόγελο μου. Το κορμί μου αναδεύτηκε αναστατωμένο. Τα χέρια μου τώρα το διέτρεχαν ολόκληρο, αργά, ερωτικά, προκαλώντας μου διαρκείς ανατριχίλες. Αλλά, το ερεθιστικό αυτό παιχνίδι μου άρεσε, ήθελα να το καθυστερήσω και να το χαρώ! Άνοιξα το ντους και ρύθμισα την ένταση και τη θερμοκρασία του νερού. Μετά, κρατώντας το στο δεξί μου χέρι το οδήγησα αργά ανάμεσα στα πόδια μου, σέρνοντας το πρώτα σε όλο μου το σώμα. Το ζεστό νερό έφευγε με πίεση μέσα από τη συσκευή, πέφτοντας σε κύματα στην ερεθισμένη μου κλειτορίδα. Άρχισα να το κουνάω αργά πάνω-κάτω δημιουργώντας ρυθμικούς κυματισμούς που με τρέλαιναν.

Η αναπνοή μου άρχισε να βγαίνει βαριά απ’ τα χείλη μου, ένιωθα το σώμα μου να λιώνει και την ηδονή μου όλο να μεγαλώνει. Άφησα λίγο το ντους ανάμεσα στα μπούτια μου και μετά το τράβηξα φέρνοντας το κοντά στις ρώγες μου, παρατείνοντας για λίγο ακόμα το γλυκό αυτό μαρτύριο. Τώρα πια, ερεθισμένες στο έπακρο οι ρώγες μου ανταποκρίθηκαν στα ζεστά κύματα νερού που έπεφταν ρυθμικά επάνω τους, στέλνοντας απεγνωσμένα μηνύματα στο υπόλοιπο κορμί μου…

Παρόλο που ήμουν ήδη βουτηγμένη στο νερό, ένιωσα τα υγρά του κόλπου μου… Το δάχτυλο μου χώθηκε ανυπόμονο ανάμεσα στα πόδια μου. Αχ! Τι ηδονή ήταν αυτή που ήξερα να δίνω στον εαυτό μου…

Ο κόλπος μου ήταν πια τόσο υγρός, που τα δάχτυλα μου χώθηκαν μέσα του. Ακολούθησα τον εσωτερικό μου ρυθμό. Το ίδιο μου το σώμα οδηγούσε τις κινήσεις μου, σαν γίνονταν όλο και πιο γρήγορες καθώς η ηδονή πλησίαζε στο αποκορύφωμα της. Δεν περίμενα την ένταση του οργασμού που με συντάραξε, και μια κραυγή ξέφυγε απ’ τα χείλη μου καθώς ένιωθα στα δάχτυλα μου τους ηδονικούς σπασμούς του κόλπου μου κι όλο το κορμί μου τεντωνόταν σαν τόξο. Έμεινα λίγα λεπτά στην ίδια θέση για να ξαναβρεί η αναπνοή μου το ρυθμό της. Άνοιξα τα μάτια μου, και κοίταξα το κορμί μου. Μέσα από το ελαφρά γαλάζιο νερό της μπανιέρας έμοιαζε τόσο όμορφο! Το στήθος μου στρογγυλό, με ακόμα ερεθισμένες ρώγες, σφιχτή, νεανική σάρκα με απαλές καμπύλες…

Άπλωσα νωχελικά το χέρι μου και πήρα το μυρωδάτο αφρόλουτρο. Ήθελα να περιποιηθώ αυτό το όμορφο δώρο που μου χάρισε η φύση, αυτό που χάριζε και σε μένα τόση ευχαρίστηση και ηδονή… Βγάλθηκα με χλιαρό νερό και τυλίχτηκα στη χνουδωτή μου πετσέτα. Τώρα έμενε να απλώσω στο δέρμα μου την αρωματική μου πούδρα και να ντυθώ με τα δαντελένια μου εσώρουχα. Σκόπευα να ετοιμάσω το δεύτερο ποτήρι κρασί και να ξαπλώσω καθαρή και αρωματισμένη στα δροσερά μου σεντόνια για να συνεχίσω το διάβασμα από κει που το άφησα στο μπάνιο.

Η μοναξιά μου και ο ερωτας παρόντας

O άνδρας μου ο Γιώργος, είναι μεγαεργολάβος και έλειπε παλαιοτέρα συχνά εκτός Θεσσαλονίκης. Όταν λείπει σε ταξίδια, τον λαχταράω και μου λείπει πολύ. Λατρεύω το σεξ, αλλά όσον αφορά τον αυνανισμό… Η λέξη και μόνο ακουγόταν απωθητική στ’ αυτιά μου. Το είχα δοκιμάσει μερικές φορές, πάντα με μισή καρδιά, και συνήθως τελείωνα μ’ ένα αίσθημα μοναξιάς μεγαλύτερο από πριν.

Μια μέρα πριν το ταξίδι του μου αγόρασα ενα δονητή. Ήταν μικρός και λείος, σε μπεζ χρώμα και είχε το σχήμα τηλεφωνικού ακουστικού με μια λαβή και μια υποδοχή διαφόρων εξαρτημάτων. Ένα απ’ αυτά ήταν επίπεδο και λείο, ένα άλλο είχε μικροσκοπικά πλαστικά καρφάκια, ένα άλλο ήταν ροζ στο σχήμα σκληρού πέους και κατέληγε σ’ ένα μακρύ αδύνατο άκρο σαν δάχτυλο.

Όλα αυτά τα περίεργα εξαρτήματα με ερέθιζαν ένα μηχάνημα φτιαγμένο ειδικά για τη γυναικεία ευχαρίστηση. Την πρώτη νύχτα της μοναξιάς μου ζέστανα ένα κρύο γεύμα κι αντί να παρακολουθήσω τηλεόραση, σκεφτόμουν διάφορα. Μετά το δείπνο αισθάνθηκα το σώμα μου να ψιλοτρέμει. Ξεντύθηκα λίγο αναστατωμένη και έριξα ένα κουτί από άλατα σανταλόξυλου μέσα στο ζεστό νερό του μπάνιου.

Η μυρωδιά ήταν υπέροχη: καθαρή, γλυκιά και δυνατή σαν το δάσος μετά τη βροχή. Όταν η μπανιέρα γέμισε με μικρές σαπουνάδες, άναψα ένα κόκκινο κερί, έσβησα το φως και χάθηκα στη μεθυστική μουσική που ερχόταν από το κασετόφωνο.

Κάθισα στην άκρη του μπάνιου ακούγοντας το νερό να τρέχει με ορμή και τη φλογερή πυρετώδικη τζαζ να γεμίζει το χώρο και κοίταζα αποσβολωμένη το συγκεχυμένο κύκλο από φως στο διπλανό δωμάτιο. Αισθανόμουν ρίγος στους γοφούς που άγγιζαν το δροσερό μάρμαρο της μπανιέρας. Μπορούσα να αισθανθώ κάθε κομμάτι από την επιδερμίδα μου με τον ίδιο τρόπο που αισθανόμουν κάθε σημείο του κορμιού μου όταν το άγγιζε ο Γιωργος. Τι μου συνέβαινε;

Όλη αυτή η σκηνοθεσία που είχα προσφέρει στον εαυτό μου μ’ επηρέαζε μ’ έναν απρόσμενο και παράξενο τρόπο. Οι σαπουνάδες έσκαγαν ελαφρά καθώς βυθίστηκα μέσα στο θερμό, μεταξένιο νερό και το σώμα μου πλημμύρισε από τη ζεστασιά του μπάνιου μου από σανταλόξυλο. Το κορμί μου φαινόταν όμορφο, λαμποκοπούσε στα διαδοχικά κύματα φωτός και σκοταδιού που έστελνε το κερί.

Τα στήθη μου ξεπρόβαλαν μέσα από την επιφάνεια του νερού και οι ρώγες μου ξεχώρισαν μέσα από τις σαπουνάδες. Τα χάιδεψα ελαφρά ήταν τόσο απαλά. Οι ρώγες σκλήρυναν και ορθώθηκαν και αναστέναξα ελαφρά. Το κερί τρεμόφεγγε στο δωμάτιο κι η σεξουαλική μου διάθεση φλογίστηκε από έξαψη. Μέσα στο νερό τα δάχτυλα μου κατέβηκαν κάτω από το στομάχι μου, στις κατσαρές τριχούλες του τρυφερού μου αιδοίου.

Γλίστρησα ένα δάχτυλο ανάμεσα στα χείλη απ’ το μουνάκι μου κι αισθάνθηκα ένα κύμα ενέργειας να πλημμυρίζει τα λαγόνια μου. Έτριψα την κλειτορίδα μου και ένιωσα ένα μυρμήγκιασμα ν’ ανεβαίνει στη σπονδυλική μου στήλη. Το μουνάκι μου υγράνθηκε απ’ τους χυμούς μου κι αισθάνθηκα σαν να έπαιρνα το μπάνιο μου μέσα στα δικά μου απολαυστικά υγρά. Έκλεισα τα μάτια κι αισθάνθηκα τον εαυτό μου να παρασύρεται, να παρασύρεται και να εισβάλει στον πρωτόγνωρο κόσμο ενός πυρακτωμένου ερωτικού ονείρου. Αισθανόμουν ασφαλής, θερμή κι εξωτική καθώς η κλειτορίδα μου μυρμήγκιαζε κι έστελνε ρίγη πυρετού σ’ όλο μου το σώμα.

Ήταν σαν να υπήρχε ένα ποτάμι από άσπρο νερό μέσα μου που αγρίευε κι άφριζε. Χαμήλωσα λίγο τον ρυθμό μου και σκέφτηκα: εκπληκτικό! Μπορώ και το ελέγχω! Με σαπουνοφουσκες να σκάνε και να γαργαλάνε το πίσω μέρος του λαιμού μου και τα μαλλιά μου, χώρισα με τα δάχτυλα μου τα εσωτερικά χείλη, άνοιξα το μουνάκι μου κι άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα μου, τρίβοντας και σφίγγοντας την ανάμεσα στα δυο μου δάχτυλα και χτυπώντας την ελαφρά μ’ ένα τρίτο. Το αίσθημα της ηδονής μεγάλωνε σε κάθε χτύπημα και το τρεμούλιασμα κυρίευε την κοιλιά μου, τα πόδια μου, τους γλουτούς μου… Μούγκριζα ελαφρά και νόμισα πως θα εκραγώ.

Ω, ωω, μούγκρισα κοντανασαίνοντας και ένας υπέροχος, γλυκός οργασμός με συντάραξε κι έγειρα πίσω στην μπανιέρα έκπληκτη, ευτυχισμένη και χορτασμένη. Εκείνη τη νύχτα ο Γιώργος με συντρόφευε στα όνειρα μου. Κάναμε έρωτα ονειρεύτηκα και του έλεγα: «Είναι τόσο διαφορετικά όταν το κάνω μόνη μου. Αλλά με το δικό του τρόπο είναι κι αυτό υπέροχο». Μου χαμογέλασε μ’ αυτό το όμορφο διαχυτικό του χαμόγελο επιδοκιμάζοντας τα λόγια μου.

Ξύπνησα καταμουσκεμένη ανάμεσα στα πόδια μου. Θυμήθηκα πώς πριν καιρό είχα αγοράσει λίγο τριανταφυλλόλαδο. Μου άρεσε η γλιστερή του αίσθηση και το φαντάστηκα αλειμμένο σε όλο μου το σώμα. Εκείνη τη νύχτα για δείπνο παρήγγειλα μια σαλάτα με θαλασσινά, από ένα πολυτελές μαγαζί με έτοιμα φαγητά στην Κρήνη. «Ηταν πανάκριβη, αλλά αισθανόμουν πως δικαιούμαι να προσφέρω στον εαυτό μου μια πολυτελή απόλαυση. Άναψα ένα κόκκινο κερί και δείπνησα στην γλυκιά κι απαλή σκοτεινιά φέρνοντας στη μνήμη μου το μπάνιο της προηγούμενης νύχτας και προσδοκώντας το ταξίδι στην κρεβατοκάμαρα που με περίμενε.

Καθάρισα τα πιάτα και κατέβασα το ακουστικό του τηλεφώνου. Έβγαλα αργά όλα μου τα ρούχα κι έσταξα μερικές σταγόνες τριανταφυλλόλαδου στα χέρια μου και στη λεία γυμνή μου επιδερμίδα. Τίμησα με το πολύτιμο έλαιο το πίσω μέρος των γονάτων μου, τους αγκώνες μου, το πίσω μέρος του λαιμού μου, τα λακκάκια στη βάση της πλάτης μου, τους αστραγάλους και τα δάχτυλα των ποδιών μου.

Ήθελα να εξερευνήσω κάθε χιλιοστό του κορμιού μου. Το λάδι φαινόταν να αυξάνει την ομορφιά του δέρματος μου, κάνοντας το να λαμποκοπάει και να γυαλίζει σαν βελούδο. Οι ρώγες μου ήταν σκληρές κι ορθωμένες, η σφιχτή μου ροζ σάρκα κυριεύτηκε από μικρά κύματα ανατριχίλας και το κορμί μου έκαιγε από την έξαψη. Ήταν μια απαλή ήσυχη νύχτα με μια ελαφριά βροχή να χαϊδεύει ρυθμικά τα παντζούρια των παραθυριών. Άνοιξα τα πόδια μου και ρούφηξα απολαυστικά τη δικιά μου γήινη μυρωδιά ανακατωμένη με τη μεθυστική ευωδιά του σανταλόξυλου και του τριαντάφυλλόλαδου.

Γλιστρώντας ένα δάχτυλο στο υγρό μου μουνάκι, έκανε έναν παράξενο υγρό ήχο καθώς το έσπρωχνα μέσα έξω. Χτύπησα ελαφρά την κλειτορίδα μου ζωντανεύοντας την και σύντομα ένιωσα το βαθύ μυρμήγκιασμα που είχα αισθανθεί στο μπάνιο αλλά αυτή τη φορά με κυρίευσε γρηγορότερα και δυνατότερα.

Το μυαλό μου θόλωσε. Το συναίσθημα έγινε τόσο έντονο που έπρεπε να χαμηλώσω το ρυθμό. Μετακίνησα τα χέρια μου κι έβαλα τα δάχτυλα μου στο στόμα μου, δοκιμάζοντας τη μοσχομυριστή και γλυκιά μου γεύση. Αναγνώρισα τη γεύση που είχε το στόμα του Γιωργου όταν με φιλούσε, αφού είχε κατέβει χαμηλά και με είχε οδηγήσει στον έβδομο ουρανό γλείφοντας με.

Αυτή η ανάμνηση έφερε απολαυστικά ρίγη στο μουνάκι μου, που έτρεμε ακόμα διψασμένο. Η αίσθηση του μυρμηγκιάσματος με κατέκλυσε. Τα δάχτυλα μου άνοιξαν δρόμο μέσα στο μουνάκι μου, ερευνώντας σε βάθος τα απαλά, υγρά του χείλη. Οι σκέψεις της γλώσσας του ανδρα μου μέσα μου μ’ έκαναν να τρέμω από πόθο. Κάτι μέσα μου σκαρφάλωνε, φούσκωνε και με συνέπαιρνε πιο πολύ κι από την περασμένη νύχτα. Το λάδι μ’ έκανε να αισθάνομαι ακόμα πιο σέξι σαν να ήμουν κάτω από την επήρεια ενός αφροδισιακού.

Τέντωσα τα υγραμένα μου πόδια και τον πισινό μου κι άρχισα να τρίβω με το ένα μου δάχτυλο δυνατά την κλειτορίδα μου ενώ τα άλλα δυο μπαινόβγαιναν αποφασιστικά κι όλο και πιο γρήγορα βαθιά στο μουνί μου. Αισθάνθηκα πως θα ξεπερνούσα κάθε όριο. Η αναπνοή μου έγινε ακανόνιστη κι έβγαινε με δυσκολία από το στήθος μου. Τα πόδια μου, έτρεμαν μέχρι που σπαρτάρισαν. Ολόκληρο το σώμα μου έγινε άκαμπτο κι αλύγιστο μέχρι που ένα ουρλιαχτό βγήκε από μέσα μου κι ο κόσμος έσβησε από τα μάτια μου. Έμεινα εκεί ακίνητη και ξαπλωμένη για λίγα λεπτά, προσπαθώντας ν’ ανακτήσω την αναπνοή μου.

Καυλώνοντας τους άνδρες σε έναν γάμο...

Η ιστορία αφορά εμένα, και μια φαντασίωση που μου δημιουργήθηκε σε μια επίσημη έξοδο με τον σύζυγό μου. Η οποία μάλιστα προήλθε από ένα άρθρο που είχα διαβάσει και έκανε λόγο για την ανδρική ζήλια που ανεβάζει την ερωτική επιθυμία.  Γενικά είναι μαζεμένη στο σεξ, εκτός βέβαια από το μυαλό μου, που φτάνει σε απίστευτα μονοπάτια ηδονής, τα οποία με εξιτάρουν και με κάνουν να σπαρταράω από ηδονή. Ήμασταν λοιπόν καλεσμένοι σε ένα γάμο. Φόρεσα ένα μαύρο φόρεμα, στενό με ανοιχτό το μπούστο μου, στο ύψος του γονάτου αρκετά εφαρμοστό που στο στήθος ήταν με μαύρη δαντέλα και ένα διάφανο ύφασμα. Τα βυζόμπαλα μου από μέσα ολοστρόγγυλα, να διαγράφονται τέλεια, ενώ από κάτω φόρεσα καλσόν στο χρώμα του δέρματος γυαλιστερό και γόβες μαύρες. Λάτρευα τις γόβες. Ήμουν σκέτη καύλα, και όπως πρόσεξα ο πούτσος του άνδρα μου σκλήρυνε μόλις με είδε.

Φτάσαμε λοιπόν στον γάμο όπου μέχρι να έρθει η νύφη τα λέγαμε με γνωστούς και φίλους στο προαύλιο της εκκλησίας. Ήταν και συνάδελφοι του συζύγου μου , όλοι τους επιτυχημένοι εργολάβοι, που η κρίση, επηρέασε τις δουλειές τους, αλλά όχι σε βαθμό να αλλάξουν το επίπεδο της ζωής του. Όλοι μα όλοι κοιτούσαν το μπούστο μου. Από τους πιτσιρικάδες μέχρι και τους πιο μεγάλους. Στις ηλικίες άνω των 50 είχα μια τρομακτική πέραση, κάτι που επιβεβαιώθηκε και εκείνο το βράδυ για πολλοστή φορά. Κάποια στιγμή με πλησίασε ο Γιώργος ( ο άνδρας μου) και μου ψιθύρισε

_ Μωρό μου με τα βυζιά σου έχουν τρελάνει κόσμο σήμερα.

- Έλα σιγά…του απάντησα. Έγινε λοιπόν ο γάμος και εγώ απολάμβανα τα ηδονικά βλέμματα των ανδρών. Με την φαντασία μου να καλπάζει ήμουν βέβαιη ή σχεδόν βέβαιη, πως τα μυαλά των ανδρών σκέφτονταν πως να με γαμήσουν και να μου ζουλήξουν τα βυζιά.

Πιο συγκεκριμένα είδα έναν κύριο κοντά στα 55, όμορφα ντυμένο, να κάθεται στο προαύλιο και να έχει κολλήσει τα μάτια του πάνω μου. Ανατρίχιασα στην στιγμή, μου άρεσε το πώς με κοιτούσε. Η στέψη τελείωσε και πηγαίναμε στο γλέντι με το δικό μου αυτοκίνητο ( ενα audi TT) για να έχουμε πιο εύκολη πρόσβαση σε πάρκινγκ, σε σχέση με το τζιπ του συζύγου. Ο άνδρας μου είπε πάλι.

- Να ξέρεις έχεις καυλώσει πολλούς σήμερα.

- Γιώργο ξεκόλλα να λες χαζά.

- Μωρό μου ξέρω τι λέω, όλοι κοιτάνε το στήθος σου. Μη μασάς ασ’ τους να καυλώνουν.

Λέγοντας μου αυτά γύρισα το κεφάλι προς το παράθυρο. Φτάσαμε λοιπόν στο γλέντι και καθίσαμε με άλλα δύο ζευγάρια, το ένα γύρο στα 40 και κάτι και οι άλλοι σαν εμάς. Εκεί στο τραπέζι αν και έπεφταν ματιές, δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάτι μιας και οι γυναίκες των ανδρών που είχαν κολλήσει πάνω μου, αποδείχτηκαν πολύ «σφιχτές» με τους άντρες τους, οπότε όλα ήταν πολύ διστακτικά.

Διαγώνια απέναντι μας καθόταν αυτός ο 55αρης που είχα δει στην εκκλησία, με την γυναίκα του και κάποιους άλλους, και ακριβώς απέναντι μας κάποιοι πιο πιτσιρικάδες αγόρια και κορίτσια, γύρο στα 20. Ο 55αρης είχε κολλήσει πολύ πάνω μου. Τον έβλεπα ότι του είχε γίνει φαντασίωση, ήθελε να με πλησιάσει. Τα μάτια του ήταν πάνω μου. Το ίδιο και οι πιτσιρικάδες που εκτός από τις υπόλοιπες ωραίες γυναίκες που υπήρχαν εκεί κοιτούσαν εμένα. Μετά από καμία ώρα λέω στον άνδρα μου.

- Ρε τι κοιτάει αυτός πια…

- Δεν ξέρεις μωρό μου;

- Τι εννοείς;

- Τα βυζιά σου μωρό μου κοιτάει, από την εκκλησία σε τρώει από πάνω μέχρι κάτω.

- Ναι εμένα κάνει κέφι με τόσες γυναίκες εδώ…

είπα και καρφώθηκα για λίγα λεπτά να κοιτάω κάπως θυμωμένη. Με τα πολλά σε λίγο σηκωθήκαμε να χορέψουμε αφήνοντας τους άνδρες μας μόνους στο τραπέζι.

Δεν προλάβαμε να χορέψουμε πολύ, όταν είδα τον 55αρη να σηκώνεται να χορέψει, να έρχεται προς τα εμάς και να χώνεται ανάμεσα τους.

Καθώς λοιπόν χόρευα τα βυζιά μου χοροπηδούσαν αισθησιακά, ήταν πατημένα από το σουτιέν μου, οπότε το κούνημα τους ήταν ηδονικό, προκλητικό. Με αυτά και με εκείνα τελείωσε το τραγούδι και κάναμε να κατέβουμε από την πίστα. Όπως και όλες έτσι και εγώ είχα ιδρώσει και το κορμί μου γυάλιζε, ενώ το άρωμα που φορούσα ( chanel) μεθούσε τις αισθήσεις.

Κατά τις 2 σηκωθήκαμε να φύγουμε, χαιρετήσαμε τους νεόνυμφους, τους γνωστούς και φίλους. Ο γνωστός 55αρης κολλημένος μέχρι να φύγουμε από το πεδίο του και να μη μας βλέπει. Μπήκαμε στο αμάξι, ο σύζυγος είχε πιει αρκετά και είχε πολύ καλή διάθεση. Φτάνοντας στο σπίτι και με το που μπαίνουμε μέσα με στριμώχνει στον τοίχο.

- Τι κάνεις ρε Γιώργο, είμαι κομμάτια.

- Με έχεις καυλώσει απίστευτα σήμερα, και εμένα και τους γύρω μας. Κάποιος πρέπει να σε ευχαριστήσει για αυτό.

- Έλα… τουλάχιστον πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Να σημειώσω εδώ πώς το παιδί το είχα πάει στην πεθερά μου, οπότε ήμασταν μόνοι σπίτι.

Πήγαμε μέσα , με ξάπλωσε στο κρεβάτι με τις γόβες όπως ήμουν και έπεσε πάνω μου. Μου σήκωσε τη φούστα και άρχισε να παίζει με το μουνάκι μου πάνω από το εσώρουχο.

- Έλα, δεν θέλω έτσι, μπες μέσα μου!

Δεν μου έδωσε σημασία όμως, με σήκωσε, πετάξαμε τα ρούχα μας και πέσαμε στο κρεβάτι. Εγώ ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια και αυτός δίπλα μου να μου φιλάει το λαιμό και να παίζει το μουνάκι μου.

- Έλα δεν θέλω να τελειώσω έτσι, μπες μέσα μου… του ξαναείπα.

Αυτός είχε περάσει το χέρι του και σιγά-σιγά μου έπαιζε το μουνί. Μου έχωσε ένα δάχτυλο στην αρχή, δυο μετά και στα τρία είχα τρελαθεί. Ήταν σαν να με γαμούσε κάποιος, είχα έναν πούτσο μέσα μου και έναν στο χέρι. Μόλις το μουνάκι μου ήταν εντελώς μούσκεμα ανέβηκα πάνω του. Τα βυζιά μου πλέον ελεύθερα, ακολουθούσαν τον ρυθμό μας και μόνο στην θέα του κουνήματος μου ο άνδρας μου είχε λιώσει. Ήθελε να χύσει, το ένιωθα. Τον έκλεισα με τα πόδια μου ώστε να καρφώνεται μέσα μου.

- Γουστάρεις μωρό μου; (μου λέει). Σήμερα πολλές θα τον φάνε από τον άντρα τους φαντασιώνοντας εσένα.

- Αχ μωρό μου μη σταματάς!

- Είδες πως σε έτρωγαν όλοι;

- Μ…

Σηκώθηκε λίγο πιο όρθιος, με έπιασε από τα μπούτια και με κάρφωνε κανονικά. Τα υγρά μου έτρεχαν, και σε λίγο ο άνδρας μου έχυσε δυνατά. Εγώ όμως δε σταμάτησα. Συνέχισα κανονικά να καβαλάω την πούτσα του στην ίδια στάση.

- Έτσι μωρό μου, είπα, έτσι …

και με γαμούσε το μουνί, ενώ ταυτόχρονα, ενώ με το άλλο χέρι άρχισε να παίζει εξωτερικά με την πίσω τρύπα μου. Είχα τρελαθεί από καύλα και φώναζα…

- θα χύσω μην με κόψεις…

Σε ένα λεπτό είχα ένα δυνατό οργασμό, ενώ ο Γιώργος έχυσε και πάλι με ορμή μέσα μου. Μόλις βρήκαμε τις ανάσες μας, φιληθήκαμε στο στόμα με πάθος, αλλά και ρομαντισμό. Έφυγα καρφί στο μπάνιο, ενώ ο άνδρας μου έμεινε στο κρεβάτι. Η αλήθεια είναι πώς το σκηνικό της νύχτας μας είχε εξιτάρει και τους δύο, μας είχε ανάψει, μας είχε καυλώσει.

Πιάνοντας στα "πράσα" την πεθερά μου

Μάιος 2009

Η παρακάτω ιστορία εξελίχτηκε το 2009 και περιγράφει το τι είδα να κάνει η πεθερά μου και ένας οικογενειακός φίλος τον οποίο γνώριζα και εγώ. Και μάλιστα αρκετά καλά, καθώς είχαμε βγει στο παρελθόν έξω για φαγητό με άλλα ζευγάρια. Εκείνη είναι τώρα 64 ετών αλλά η ιστορία έγινε πριν περίπου 10 χρόνια. Η πεθερά μου, είναι συμπαθητική με όχι πολύ παχουλό σώμα, γενικά έχει πολύ ωραίες καμπύλες και ύψος περίπου 1,62. Ντύνεται αρκετά μοντέρνα αλλά και σοβαρά με φορέματα, με αποτέλεσμα να διαγράφονται ωραία τα βυζιά της, τα οποία για την ηλικία της είναι μεγάλα και όχι πολύ πεσμένα.

Γενικά είναι μια γυναίκα όχι προκλητική απλώς της αρέσει να ντύνεται μοντέρνα. Ο πεθερός μου, έμπορος, λείπει περίπου 5-6 μήνες από το σπίτι για δουλειά με αποτέλεσμα να μένει μόνη και πολλές φορές να την επισκέπτομαι . Το σπίτι τους πιάνει δύο ορόφους δηλαδή στον κάτω όροφο είναι το σαλόνι και η κουζίνα και πάνω τα δωμάτια.

Ήταν ένα πρωί Κυριακής, τέλη Μαΐου. Είχα αποφασίσει να την επισκεφτώ. Κατά τις 12 30 – 13 00 λοιπόν πήγα σπίτι της. Δεν με περίμενε είναι η αλήθεια, δεν τις είχα πει τίποτε ενώ πάντα είχα κλειδί για πάν ενδεχόμενο. Άνοιξα και με το που έκανα δύο τρία βήματα άκουσα ήχους. Σταμάτησα για λίγο, και κατάλαβα πως οι ήχοι ερχόταν από τον πάνω όροφο. Εκεί που ήταν τα δωμάτια. Ανέβηκα με προσοχή τα σκαλιά και οι ήχοι δυνάμωναν. Ερχότανε από την κρεβατοκάμαρά της.

Την είδα γονατιστή στο πάτωμα με την φούστα της σηκωμένη προς τα πάνω και με ένα μαύρο στρίνγκ και κάτι αντρικά πόδια. Ομολογώ ότι τρόμαξα και σταμάτησα αμέσως. Αφού πλησίασα σιγά-σιγά αλλά κολλητά στον τοίχο για να μην με καταλάβουν, είδα την πεθερά μου έτσι γονατιστή να έχει στο στόμα της τον πούτσο του κυρίου Πέτρου. Του στενού οικογενειακού φίλου που σας ανέφερα.

Έπαθα σοκ. Η πεθερά μου ήταν γονατιστή με σηκωμένη τη φούστα και έκανε πίπα σε αυτόν. Τον έπαιζε γρήγορα πάνω κάτω και αυτός της τον έβαζε στο στόμα βαθιά σπρώχνοντας της το κεφάλι κάτω με αποτέλεσμα από το ρούφηγμα να ακούγεται αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος. Αυτό κράτησε αρκετά λεπτά, ώσπου αυτός την τράβηξε απότομα κάτω και έχυσε μέσα στο στόμα της. Την κράτησε κάτω αρκετά δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα εκείνη να βγάζει τους χαρακτηριστικούς αναστεναγμούς με τον πούτσο στο στόμα. Εκείνη καθόταν ακίνητη και εκείνος άρχισε σιγά-σιγά να της κάνει το κεφάλι πάνω κάτω μέχρι ότου της τον έβγαλε από το στόμα.

Την άκουσα ψιθυριστά να λέει ότι ήταν τέλειος ο πούτσος του και ότι τον είχε βάλει βαθιά στο λαιμό της με αποτέλεσμα να πονάει. Εκείνος της είπε ότι καύλωσε τρελά που έχυσε μέσα στο λαιμό της και που τα κατάπιε όλα. Τότε εκείνη έφτιαξε την φούστα της και σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο δίπλα στο σαλόνι, ενώ εκείνος σκούπιζε τον πούτσο του από τα χύσια και τα σάλια της πεθεράς μου. Εγώ φυσικά οπισθοχώρησα σιγά-σιγά στον πρώτο όροφο.

Είχα πάθει σοκ η αλήθεια είναι και ήμουν λίγο τρακαρισμένη όταν μίλαγα με την πεθερά μου τις επόμενες μέρες. Φυσικά και δεν μπορούσα να της πω τίποτα γιατί δεν ήθελα να στενοχωρηθεί που το ήξερα, που τα είχα δει όλα.

Από τότε δεν έχει τύχει να ξαναγίνει κάτι και να το πάρω χαμπάρι, αλλά νομίζω ότι πρέπει να βρίσκονται ακόμα που και που , γιατί κάποιες φορές η πεθερά μου ντύνεται λίγο πιο προκλητικά και βάζει γόβες πιο συχνά. Άλλες πάλι φορές που την λέω πώς θα την επισκεφτώ , μου αλλάζει την μέρα, ίσως γιατί βγαίνει με τον Πέτρο. Αν την ευχαριστεί εκείνη να το κάνει, τότε είναι δικό της θέμα και δεν μπορώ να της πω η να κάνω τίποτα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Το εξωσυζηγικό μου φλέρτ

Ο Κώστας με κυνηγούσε μήνες τώρα, από εκείνο το βράδυ που είχαμε γνωριστεί. Ωραίος άνδρας είναι αλήθεια, αλλά ανυπόμονος. Ίσως αν είχε φερθεί πιο έξυπνα θα μπορούσαμε να είχαμε πηδηχτεί. Ο άνδρας μου έλειπε εκτός, οι ορμές μου στο φουλ και καθώς δεν είχα ποτέ βγει με έναν άλλον άνδρα, η αδρεναλίνη μου ήταν στα φόρτε της, όπως και οι ορέξεις μου.

Είχα βγει με τη Κική την κολλητή μου, φορώντας μια μαύρη φούστα και μια πουκάμισα κεραμιδί, με τα μπούτια μου σχεδόν έξω. Πολύ όμορφη φούστα, εφαρμοστή που άφηνε τα κωλομέρια μου να διαγράφονται. Είχαμε μείνει έως αργά, όταν αποφασίσαμε να φύγουμε κατά τις 3.

Ο Κώστας με είχε σχεδόν δεδομένη και αυτό με είχε εκνευρίσει. Οι κινήσεις του αδέξιες για το πρώτο ραντεβού, και αυτό με είχε ξενερώσει. Έτσι λοιπόν πήρα ένα ταξί και βρέθηκα μόνη στο μεγάλο μου σπίτι. και σχεδόν γυμνή και κατακαυλωμένη στη κρεβατοκάμαρα μου. Φορούσα ένα μαύρο δαντελωτό στριγκάκι και σουτιέν επίσης μαύρο. Είχα τρελές καύλες, αλλά ήμουν μόνη. Άνοιξα το υπολογιστή μου καθώς μιλούσα σχεδόν καθημερινά με έναν νεαρό από Αθήνα - το όνομα του Παναγιώτης- και είχα μαλακιστει ένα βράδυ μαζί του διαδικτυακά.

Αν ήταν μέσα θα μπορούσα να διοχετεύσω τις καύλες μου. Δεν ήταν όμως και τα άλλα μηνύματα που μου ερχόταν με άφηναν αδιάφορη. Το μουνί μου έκαιγε από καύλα αλλά δεν είχα έναν πούτσο να σβήσει την φωτιά του. Ο Κώστας αυτές τις στιγμές έστελνε το ένα μήνυμα μετά το άλλο, αλλά με άφηναν αδιάφορη. Ήταν να μην με ξενερώσει. Έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει τη διεύθυνση μου για να έρθει κάτω από το σπίτι. Φυσικά δεν του την έδωσα. Χαϊδεύτηκα για λίγο, έκλεισα τα μάτια και αφέθηκα, αλλά με πήρε σύντομα ο ύπνος.

Την επομένη, είχα ηρεμήσει μέν, αλλά σκεφτόμουν έντονα τα όσα ειχαν συμβεί. Αν ο Κώστας ήταν πιο έξυπνος θα με είχε πάρει, θα είχα κάνει σεξ μαζί του. Ο καιρός περνούσε μοιρασμένος ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις και στα προσωπικά μου ζητήματα. Δυο άνδρες, με φλέρταραν καθημερινά και ειδικά ο ένας ήταν πολύ πιεστικός. Ο Πέτρος από την άλλη, προσωπικός φίλος της κολλητής μου, γιατρός σο επάγγελμα, κε φλέρταρε εδώ και 1 χρόνο, αλλά πάντα με σοβαρότητα και χωρίς να ξεφεύγει. Κύριος και ευγενικός σε αντίθεση με τον Κώστα. Τον άνδρα μου δεν τον είχα απατήσει ποτέ αλλά τα τελευταία χρόνια το φλέρτ με είχε εξιτάρει.


Η μεγάλη απόφαση να ξενοπηδηχτώ

To είχα πάρει απόφαση λοιπόν, να βγώ με τον Πέτρο. Νομίζω πώς το άξιζε.

Μέχρι και η κολλητή μου τον ενέκρινε σε σύγκριση πάντα με το Κώστα, απο την ώρα βέβαια που είχα αποφασίσει να δημιουργήσω εκτός γάμου σχέση. Προτάσεις πολλές, αλλά είχα καταλήξει στο Πέτρο, ο οποίος μου ενέπνεε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε σχέση με άλλους υποψήφιους.

Με κυνηγούσε καιρό, χρόνια κοντά και εγώ ήθελα όσο τίποτε άλλο να γευτώ ένα ξένο καυλί στο μουνί μου. Το άνδρα μου δεν τον είχα απατήσει ποτέ, αλλά τώρα ήμουν σχεδόν έτοιμη να το κάνω. Η φίλη μου η Τάνια, με συμβούλευε να βγω μαζί του. Αξίζει τον κόπο όπως μου έλεγε.Το ιδιο διάστημα με φλέρταρε πολύ έντονα και άκομψα κάποιες φορές, ο Κώστας, ένας γνωστός μιας κολλητής μου φίλης, χωρισμένος και πολύ περπατημένος.

Τελείως διαφορετικός σαν άνδρας από τον Πέτρο. Πρόστυχα μηνύματα, πίεση μεγάλη, αλλά είχα αποφασίσει να προτιμήσω μια πιο σταθερή λύση και κυρίως πιο σοβαρή επιλογή, όπως ήταν ο Πέτρος. Ήταν όντως ένας καλλιεργημένος άνθρωπος.

Στα απανωτά του μηνύματα δεν απαντούσα πάντα αλλά, τώρα το είχα πάρει απόφαση. Την Πέμπτη, λόγω δουλειάς ο σύζυγος θα έλειπε εκτός. Όποτε η ευκαιρία ήταν εδώ, τώρα.Το πρωί της Τρίτης βγήκα μαζί του για καφέ στο κέντρο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μεσημέρι της Πέμπτης, Είχα αρκετό χρόνο, όπως και εκείνος και βρεθήκαμε σε ένα καφέ, στο διοικητήριο. Αφού ήπιαμε μια μπιρίτσα και αφού μου είπε πόσο με θέλει , με ρώτησε αν ήθελα να πάμε κάπου μόνοι πιο ήσυχα. Του απάντησα ναι και ετσι φτάσαμε λοιπόν στο αυτοκίνητο, και ξεκινήσαμε. Σε λίγο είμαστε έξω από ένα ξενοδοχείο στην εθνική οδό. Εκτός Θεσσαλονίκης.

Μπαίνουμε μέσα και ο Πέτρος μου λέει να περιμένω. Πηγαίνει στην ρεσεψιόν και μετά από λίγο γυρίζει με την κάρτα/κλειδί στο χέρι. Ανεβαίνουμε πάνω και επιτέλους μόνοι μας. Έτρεμα. Προσπαθούσα να ηρεμήσω αλλά τίποτα. Εδώ που φτάσαμε σκέφτηκα δεν υπάρχει επιστροφή.Μπήκαμε στο δωμάτιο και για λίγο απλώθηκε η σιωπή. Και οι δυο μας ήμασταν παγωμένοι , ακίνητοι. Ο Πέτρος σηκώθηκε λίγο πάνω και με φίλησε στην άκρη των χειλιών μου. Συνέχισε στο λαιμό μου, ενώ τα χέρια του ξεκούμπωναν το πουκάμισο μου. Συνέχισε να με φιλάει στο στέρνο και όλο και πιο κάτω σιγά - σιγά, με κάθε κουμπί που άνοιγε. Έφτασε στα βυζιά μου και έχωσε το πρόσωπο του μέσα.

Σαν παλαβός άρχισε να τα φιλάει, να τα ζουλάει, να τα χτυπάει. - «Λοιπόν, εδώ είμαστε!», του λέω και αρχίζω να παίζω το καυλί του Με το άλλο χέρι μου πίεζα πότε ελαφρά πότε πιο δυνατά τα αρχίδια, ώσπου έκανα το μεγάλο βήμα.. τον έβαλα όλο στο στόμα μου. Πίπωνα ξένο πούτσο, πρώτη φορά σαν παντρεμένη. Έδινα με το κεφάλι μου το ρυθμό που ήθελα. Σήκωνα πότε - πότε την ματιά μου και τον κοιτούσα μέσα στα μάτια. Τότε τον έβγαζα από το στόμα και τον ρώτησα αν του αρέσει έτσι όπως τον γλείφω. - «Θες να πάρεις εσύ τον ρυθμό;» του λέω - «Ναι, θέλω». - «Ωραία! Σήκω όρθιος», και κάθισα κι εγώ λίγο καλύτερα. «Θα ανοίξω το στόμα μου και θα τον βάλεις μέσα. Με τα χέρια σου θα μου πιάσεις το κεφάλι μου από πίσω και θα δώσεις το ρυθμό που θες. Μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Έλα…» και ανοίγω το στόμα μου, Ο Πέτρος ήταν άβγαλτος. Όλη την ζωή μέσα στα βιβλία, παντρεμένος με μια κλασική Ελληνίδα νοικοκυρά, απόλυτα επιτυχημένος επαγγελματίας, άλλα, εως εκεί. Αβγαλτος στις γυναίκες. Πλησίασε και έβαλε το πουτσοκέφαλο στην άκρη των χειλιών μου. Η γλώσσα μου περνούσε κυκλικά γύρω του. Με έπιασε από τα μαλλιά και πίεσε τον πούτσο του μέσα μου. Μόνο μέχρι την μέση όμως. Τον έβγαλε και προσπάθησε ξανά βλέποντας ότι τον πήρα όλο με την μια. Αύξησε τον ρυθμό του και τώρα πλέον μου γαμούσε το στόμα κανονικά. Ήταν ζήτημα χρόνου να χύσει και θα έχυνε το στόμα μου. Η καύλα που ένιωθε δεν περιγράφεται. - «Νικολέτα θα χύσω…» μου λέει. Μου κάνει νόημα με το χέρι του δείχνοντας μου το στόμα μου.

Αυτό ήταν.. δεν κρατήθηκε άλλο.. άρχισε να χύνει.

Εγώ έκλεισα το στόμα μου εγκλωβίζοντας μόνο το κεφάλι του καυλιού του μέσα. Ρουφούσα και κατάπινα τα χύσια του ασταμάτητα μέχρι που πήρα και την τελευταία σταγόνα. Τότε σηκώθηκα πάνω και χαμογελώντας ειπα. - «Πάω να ξεπλυθώ. Αν θες ξάπλωσε, έρχομαι σε λίγα λεπτά». - «Εντάξει». Δεν άργησα καθόλου. Στάθηκα όρθια στο κάτω μέρος του κρεβατιού και με μια κίνηση άφησα τη φούστα να πέσει στα πόδια μου. - «Αυτό δεν το χρειαζόμαστε πλέον. Ούτε αυτό, ούτε κι αυτό» και βγάζω γρήγορα σουτιέν και κιλοτάκι. «Πώς σου φαίνομαι; Σου αρέσω; Αξίζω ένα καλό ξενοπήδημα;» - «Και όχι μόνο!», μου απαντά.

- «Μμμμ… τι σκέφτεσαι Πέτρο;» ρώτησα και ξάπλωσα δίπλα του. Γύρισε προς την πλευρά μου και έσκυψε να με φιλήσει, Το περίμενα και ανταποκρίθηκα φιλώντας τον παθιασμένα. Οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν σε ένα υγρό αισθησιακό παιχνίδι.

Πέρασε το χέρι του στο εσωτερικό του ποδιού μου, χαϊδεύοντας το απαλά. Άπλωσε τα χέρια του και με αγκάλιασε, συνεχίζοντας να με φιλάει παθιασμένα. Με πίεσε προς τα κάτω. Φιλούσε και χάιδευε το στήθος μου. Ήταν τέλειο! Το ένα του χέρι χάιδευε το μουνί μου ενώ το άλλο το στήθος μου. Με φιλούσε πιασμένα, και εγώ του ψιθύρισα: - «Έλα, σε θέλω μέσα μου. Γάμησε με δυνατά. Μην με λυπηθείς, γάμα με. Γίνομαι η πουτάνα σου σήμερα. Ξέσκισε με μωρό μου! Βάλ’ τον μου. Έλα, δεν αντέχω άλλο. Σε θέλω μέσα μου». Δεν μιλούσε.. πίεσε με δύναμη, τραβήχτηκε γρήγορα και ξαναμπήκε μέσα μου. Επαναλάμβανε την κίνηση γρήγορα και πολλές φορές δυνατά. Γαμούσε για πρώτη μου φορά μια τέτοια γυναίκα σαν εμένα, που είχα γινει το πάθος στα όνειρα του. Σαν μην το πίστευε ότι με είχε γυμνή μπροστά του, παραδομένη στις ορέξεις του. Τον κοιτούσα συνεχώς, δεν ήθελα να χάσω καμιά έκφραση του προσώπου του.

Πότε αύξανε τον ρυθμό που με γαμούσε το μουνί, και πότε τον ελάττωνε. Μάθαινε και προσπαθούσε να δει τι με ευχαριστεί.

Σε μια στιγμή μου σηκώνει το πάνω μέρος του κορμιού μου και μου δίνει ένα γρήγορο φιλί στο στόμα. - «Θέλω να χύσω" του είπα. " Θα σου στηθώ και θέλω να με γαμήσεις πολύ δυνατά. Αν σου έρθει να χύσεις κι εσύ, χύσε όπου θέλεις, όχι όμως μέσα μου. Εντάξει μωρό μου;»

- «Ναι. Εντάξει», απάντησε τρέμοντας από την ένταση και από αυτά που άκουγε. Στεκόμουν στα γόνατα επάνω στο κρεβάτι. Παίρνω ένα από τα μαξιλάρια και γυρίζω μπρούμυτα. Το βάζω κάτω από την κοιλιά μου με αποτέλεσμα η μέση μου να σηκωθεί ψηλά και να του δίνω μια υπέροχη θέα της κωλάρας μου. Με πλησίασε και ακούμπησε το κεφάλι του καυλιού του στα μουνόχειλα μου." Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα. Με χάιδευε απαλά. Έπιασα τον πούτσο του και τον οδήγησα μέσα μου. Ξεκίνησε να με γαμάει και αύξανε όλο και πιο πολύ την ένταση. Με γαμούσε δυνατά. Φώναζε πόσο του αρέσω έτσι και ότι θα χύσει. Σε μια στιγμή έμεινε ακίνητος τελείως. Ένιωσα τα υγρά του καθώς έχυνε. Είχε κλείσει τα μάτια, η ανάσα του ήταν βαριά, είχε ελαττώσει την ένταση που με κάρφωνε αλλά δεν είχα σταματήσει.

Η εικόνα αυτή, με το καυλί του να μπαινοβγαίνει μέσα μου με έκανε να θέλω να χύσω. Τα άφησα να φύγουν και πλημμύρησε το μουνί μου από τα υγρά της ηδονής μου. Ο Πέτρος βγήκε από μέσα μου και πλησίασε στο πρόσωπο μου. Άνοιξε τα μάτια του, τον κοίταζα , σηκώθηκα και πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου. Άρχισα να τον ρουφάω μέχρι που τον στέγνωσα τελείως. Ξάπλωσα δίπλα του. Με ρώτησε αν μου άρεσε. Του απάντησα ναι. Με φίλησε και μου λέει να πάμε να ξεπλυθούμε γιατί πρέπει να φύγουμε........

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Μόνη μου στην μπανιέρα

Τι ταλαιπωρία και αυτή σήμερα! Από το πρωί που ξύπνησα όλα μου πήγαν στραβά. Βγαίνοντας από την πολυκατοικία μου, εκεί στο πλατύσκαλο, παραπάτησα και μου έσπασε το τακούνι. Επέστρεψα λοιπόν στο δωμάτιο μου να αλλάξω παπούτσια και ανακάλυψα ότι δεν ταίριαζαν με το φόρεμα. Έτσι άλλαξα και τα υπόλοιπα ρούχα μου, μαζί με την τσάντα φυσικά. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αργήσω στο ραντεβού με τις φίλες μου.

Η κυκλοφορία στους δρόμους ήταν τέτοια και η ζέστη τόσο αφόρητη που όχι μόνο άργησα να φτάσω στο ραντεβου, αλλά ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα και ένιωθα απίστευτα άσχημα. Πίστευα ακόμα, αν και το αποσμητικό μου έκανε καλά τη δουλειά του, ότι βρωμοκοπούσα πάτο κορφή. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχα εγώ.

Αλλά και η συνέχεια της ημέρας ήταν εξίσου στραβή. Δεν έχει νόημα να τα αναφέρω όλα, ένα προς ένα. Συνοπτικά μπορώ μόνο να πω ότι κουράστηκα όσιο ποτέ στη ζωή μου, χωρίς μάλιστα να έχω τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εν ολίγοις ήταν μια από τις χειρότερες μέρες που θα μπορούσε να υπάρξει. Ένιωσα ανακούφιση όταν επέστρεψα σπίτι το μεσημέρι, αν και η βόλτα στις βιτρίνες με τα κορίτσια ήταν μια τονωτική ένεση για μένα,

Έβγαλα πρώτα τα παπούτσια μου και έτριψα τα πόδια μου που με πονούσαν. Μετά γδύθηκα και έβαλα τα ρούχα μου στα άπλυτα για το πλυντήριο του Σαββατοκύριακου όπως συνηθίζω πάντα. Στη συνέχεια, ετοίμασα ένα παγωμένο χυμό να δροσιστώ και άναψα το θερμοσίφωνο να απαλείψω τη βρώμα από το κορμί μου και να χαλαρώσω όσο γινόταν περισσότερο. Ένα ζεστό μπάνιο είναι πάντα το καλύτερο φάρμακο για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το νερό ηταν στην κατάλληλη θερμοκρασία και γέμισα την μπανιέρα. Έριξα αφρόλουτρο, έβγαλα το μπουρνούζι μου και το κρέμασα. Χώθηκα στο ζεστό νερό και ξάπλωσα να μουλιάσω και να ηρεμήσω. Έκλεισα τα μάτια μου και πράγματι ύστερα από λίγο ένιωθα καλύτερα αν και η κούραση έβγαλε στην επιφάνεια την καταπιεσμένη μου σεξουαλικότητα των τριών τελευταίων εβδομάδων.

Άνοιξα διάπλατα τα πόδια μου και ένιωσα το νερό και οι σαπουνάδες να χαϊδεύουν απαλά τα σκέλια μου. Η φαγούρα έτσι μεγάλωσε και γλίστρησα την παλάμη μου στο επίμαχο σημείο. Πέρασα απαλά τα δάχτυλα μου κατά μήκος της σχισμούλας μου αρχικά και κατόπιν έσφιξα τα μουνόχειλά μου με δύναμη. Αναστέναξα βαθιά και χούφτωσα με το άλλο μου χέρι τα βυζάκια μου. Τα ζούληξα καυλωμένη και έτριψα με πάθος τις ρωγίτσες μου που φούσκωσαν και σκλήρυναν στη στιγμή. Τις τσίμπησα ξαναμμένη και τις πίεσα προς τα μέσα. Ένα σιγανό βογκητό βγήκα από χείλη μου και βούλιαξα βαθύτερα στο νερό. Έβγαλα τα πόδια μου και ακούμπησα στα χείλη της μπανιέρας και άρπαξα το σφουγγάρι. Το πέρασα στη διχάλα του στήθους μου και στη συνέχεια κυκλικά γύρω από τα βυζόμπαλα και τις πρησμένες μου θηλές. Έτριψα με μανία την κλειτορίδα μου και έσπρωξα αργά δυο δάχτυλα στη ζουμερή μου μουνότρυπα.

Άρχισα να τα μπαινοβγάζω ορμητικά μέσα μου και να σκαλίζω επιδέξια τα υγρά τοιχώματα του κόλπου μου. Η καύλα μου ανέβηκε στα ύψη και δεν αρκούσαν πλέον τα δάχτυλα, όσο και αν τα ανοιγόκλεινα σπασμωδικά μέσα μου. Έφερα λοιπόν το σφουγγάρι στα σκέλια μου και το έτριψα στο μουνάκι μου. Τα μουνόχειλά μου ερεθίστηκαν τόσο που δεν άντεχαν άλλο. Το έμπηξα τότε στην πεινασμένη μου τρυπούλα και το στούμπωσα στον κόλπο μου. Άρχισα μάλιστα να σπρώχνω τη λεκάνη μου ψηλά και να πασπατεύω τα βυζάκια μου σαν λυσσασμένη. Περιττό να πω ότι είχα έναν από τους συγκλονιστικότερους οργασμούς της ζωής μου, των τελευταίων μηνών έστω. Έκλεισα τα πόδια μου σφιχτά, γύρισα στο πλάι και δάγκωσα δυνατά το δάχτυλο μου για να μην ουρλιάξω από την καύλα. Έχυσα σαν τρελή και όταν μετά από λίγο έβγαλα το σφουγγάρι από το μουνάκι μου, το έφερα στο πρόσωπο μου και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη να στάξει το μουνόχυμα στα χείλη μου. Το λούστηκα κανονικά και το απόλαυσα δεόντως. Μάζεψα τις σταγόνες των κολπικών υγρών με τη γλώσσα μου και τις εξαφάνισα στο λαρύγγι μου.

Το αποτέλεσμα ήταν να με ξαναπιάσει το κάψιμο ανάμεσα στα σκέλια μου. Δε λέω το είχα ευχαριστηθεί μέχρι τώρα, η απλή όμως επανάληψη των ίδιων ακριβώς πραγμάτων, έστω και με διαφορετική σειρά, καταντούσε τουλάχιστον βαρετή, για να μην πω ότι δεν θα είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, όσον αφορά την ένταση. Όφειλα επομένως να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο. Το καλύτερο βεβαίως θα ήταν να υπήρχε ένας άντρας για να βγάλω τα μάτια μου. Τέτοια ώρα όμως, τέτοια λόγια! Η ουσία ήταν ότι παρέμενα μόνη μου και έπρεπε να βασιστώ στις δικές μου δυνάμεις. Έριξα το βλέμμα μου γύρω και είδα τη ντουζιέρα. Θυμήθηκα ότι δεν είχα πάει ακόμα να αγοράσω καινούριο τηλέφωνο με μεταλλικό σωληνάκι και έτσι ήμουν ακόμα με το πλαστικό που είχα βάλει πρόχειρα. Ευτυχώς που δεν το είχα κάνει!

Άνοιξα το ντους και έπιασα το τηλέφωνο. Περιέλουσα το κορμί μου με το χλιαρό πλέον νερό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χώρισμα του στήθους μου και τις μυτερές μου ρώγες μου που φούσκωσαν αμέσως. Το κατέβασα αργά στην κοιλιά μου και άφησα το νερό να πνίξει κυριολεκτικά τον αφαλό μου με όλη του την ορμή. Δυνατές συσπάσεις στον κόλπο μου με έκαναν να αρχίσω να τρέμω σύγκορμη. Άνοιξα τότε τα πόδια μου σε πλήρη έκταση και έβαλα το τηλέφωνο του ντους, ανεστραμμένο, ανάμεσα τους. Οι δέσμες του νερού κατέβρεξαν τα φουσκωμένα μου μουνόχειλα και σιγά-σιγά άρχισαν να γεμίζουν τον κόλπο μου. Τύφλα να έχει ο μεγαλύτερος και σφριγηλότερος πούτσος του κόσμου! Ρίγη ηδονής διέτρεξαν την σπονδυλική μου στήλη και βούτηξα ξαναμμένη τα βυζάκια μου. Τα ζούληξα με ανανεωμένη λύσσα και τσίμπησα άγρια τις καυλωμένες ρωγίτσες μου. Έκλεισα σφιχτά τα πόδια μου και στρίμωξα τη ντουζιέρα ανάμεσα τους. Η ηδονή μου τινάχτηκε στα ύψη και έφτασα στα πρόθυρα του παροξυσμού. Ξανάνοιξα τα μπούτια μου και πέρασα το σωληνάκι ανάμεσα τους. Άρχισα να το τρίβω στο μουνάκι μου με παλινδρομικές κινήσεις, κουνώντας αναλόγως και τη λεκάνη μου, όπως έχω δει να κάνουν οι στριπτιζούδες στην τηλεόραση με τα ρούχα που βγάζουν ένα-ένα πριν τα πετάξουν στο φιλοθεάμων κοινό. Έτσι έχυσα ξανά, με μεγαλύτερη ορμή και αφού ξέπλυνα τον κόλπο μου από το μουνόχυμα, κατάβρεξα όλο το σώμα και βγήκα από την μπανιέρα.

Σκουπίστηκα επιμελώς και ξάπλωσα ολόγυμνη στο κρεβάτι μου. Κοιμήθηκα σαν πουλάκι και όταν ξύπνησα μετά από δύο ώρες, ένιωθα ξεκούραστη, ανάλαφρη και ανανεωμένη. Σηκώθηκα και φόρεσα καθαρά εσώρουχα.

Το απόλυτο πήδημα με έναν παλιό γκόμενο

Δεν μπορούσα να πιστέψω το πάθος μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη αυτή τη φορά. Την άνοιξα αργά και μπήκα στο σπίτι. Μπορούσα να τον μυρίσω, το άρωμα του ήταν διάχυτο μέσα σε όλο το σπίτι, το άρωμα που σύντομα θα ήταν σε όλο το σώμα μου.

Δεν φορούσα τίποτα από μεσα όπως ο ίδιος μου το είχε ζητήσει. Το σώμα μου έτρεμε από προσμονή. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, μα τόσο πολύ ενθουσιασμένη, που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τα μπούτια μου ήταν υγρά από την επιθυμία μου. Περπάτησα αργά, απολαμβάνοντας τον θόρυβο που έκανε το τρίψιμο του παντελονιού μου στα μπούτια μου, κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά, πηγαίνοντας στο δωμάτιο και στο κρεβάτι του. Μπορούσα να δω το τρεμόπαιγμα των κεριών στην κρεβατοκάμαρα και σιγά-σιγά άνοιξα την πόρτα.

Τον φώναξα στο τρεμάμενο φως. Η απαλή αναπνοή του ήταν η απάντησή μου, τα χέρια του ταξίδευαν γύρω από τη μέση μου και με τραβούσανε κοντά του. Η ζέστη από το κορμί του με άναβε και εμένα.

-Γδύσου, θέλω να σέ δω κάτω από το φως των κεριών, ψιθύρισε..

Κάθε σπιθαμή από το σώμα μου σκίρτησε, ενώ τα ρούχα μου έπεσαν κάτω και το σώμα μου έμεινε γυμνό. Μπορούσα να αισθανθώ τα μάτια του που με βλέπανε στο σκοτάδι. Τα χέρια του τρέχανε από το στήθος μου μέχρι και κάτω στον αφαλό μου. Αισθάνθηκα πολύ αδύναμη. Το κεφάλι μου έγειρε στον ώμο του και ήθελα να γίνω ένα μαζί του. Με οδήγησε στο κρεβάτι και τα χέρια του σιγά-σιγά περιπλανήθηκαν ανάμεσα στα μπούτια μου, τα τρίβανε και τα χαϊδεύανε. Βόγκηξα μαλακά, δείχνοντας του την λατρεία μου. Δεν θυμάμαι τον τρόπο που με έγδυσε. Δεν θυμάμαι ούτε πως ανέβηκε επάνω μου. Δεν τον θυμάμαι όταν μου άνοιξε τα πόδια μου αργά, αλλά θυμάμαι την απόλυτη αίσθηση όταν μπήκε μέσα μου. Θυμάμαι τη γεύση των χειλιών του και την απαλή αίσθηση τους.

Γλιστρήσαμε στα μεταξωτά σεντόνια και εγώ μούγκριζα προσπαθώντας με τις γρατσουνιές μου να τον κρατήσω όσο μπορούσα πιο κοντά μου, αλλά και εκείνος δεν έκανε τίποτα για να μου ξεφύγει. Μούγκρισα δυνατά και άρχισα να λικνίζονται κάτω από το σώμα του, από πάνω του, γύρω του. Τον αισθάνθηκα μέσα μου και ευχήθηκε να μπορούσαμε να ρουφήξουμε ο ένας τον άλλον. Το στόμα του βρήκε τα στήθη μου φαινόταν σαν να ήθελε να μου τα καταπιεί.

-Ναι, ναι, ακριβώς έτσι θέλω.. του έλεγα

Το κρεβάτι τιναζόταν, το σπίτι και ο κόσμος τιναζόταν, όπως τιναζόμουνα πέρα δώθε από την κάβλα μου. Ένας οργασμός τόσο γλυκός όσο ποτέ μου δεν είχα νοιώσει, με κυρίευσε όταν με γαμούσε. Με γαμούσε, σαν να ήταν το σεξ η ζωή του και εγώ να ήμουν η τροφή του. Ήθελα να δοκιμάσω το σπέρμα του, να αντλήσω ζωή από αυτόν και να απαλύνω την ίδια κάβλα που μας έκαιγε και οι σκιές από τα σώματά μας έτρεμαν μέσα σαυτό το δωμάτιο. Έγλυψα τα δάχτυλά του και τα φίλησα με τον δικό μου τρόπο που τόσο του άρεσε.

Συνέχισα κάτω από τα χέρια του, τσιμπολογούσα τα χείλη του, και έφτασα σιγά σιγά στον λαιμό του, μέχρι που η γλώσσα μου έφτασε κάτω στο κορμί του. Είμουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον σηκωμένο του πούτσο, που έλεγχε την κάθε μου σκέψη και η ανάσαινα την μυρουδιά του. Το στόμα μου πιεζόταν επάνω του και δεν μπορούσα να κουνηθώ, ενώ τα χείλια μου σιγά-σιγά τολμούσαν να ανοίξουν και να αφήσουν την γλώσσα μου να με οδηγήσει.

Τον έγλειφα.. Η γλώσσα μου στροβίλιζε γύρω από τον πούτσο του και του τον τύλιγε.

Μπορούσα να ακούσω την κάθε του κίνηση και την κάθε του ανάσα ενώ προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατήσει την ψυχραιμία του. Οι γοφοί του συναντήθηκαν με το πρόσωπό μου. Το κάτω χείλος μου μελανιασμένο από το πολύ ρούφηγμα, τραβήχτηκε από τον πούτσο του και πήγε στα μπούτια του με το στόμα μου γεμάτο από το ποτό που με μεθούσε, το σπέρμα του. Ένιωσα τότε την δίψα αυτών που στην έρημο έψαχναν για νερό, ήταν όπως εγώ τώρα διψούσα για τα ψολοχύματά του. Η κάβλα μου ήταν μια αρώστεια και τα χύσια του ήταν θεραπεία μου. Μόνο αυτό θα μπορούσε να με στηρίξει, να μου δώσει πίσω τη ζωή μου και να με κάνει ευτυχισμένη.

-Παραδώσου μου, έλα στον δικό μου κόσμο να γαμιόμαστε συνέχεια.. μου έλεγε

Ενώ είχα χύσει ήδη δύο φορές, αισθάνθηκα ένα άλλο οργασμό που με απειλούσε ότι θα με κρατούσε σκλάβα του καβλιού του ακόμα. Η αίσθηση της μεταξένια σάρκας του ανάμεσα στα χείλια μου έκανε το λαιμό μου να στεγνώσει. Γλιστρώντας όλη μου τη γλώσσα στον πούτσο του, μόνο με αυτή την αίσθηση, είχα τρελλαθεί. Ήταν σαν να μπορούσε να τον νιώσω μέσα του μουνί μου και πάλι, να μου το γαμάει χωρίς έλεος.

Ήμασταν μαζί εκεί, στο κρεβάτι του, με το πρόσωπό μου να μπαίνει ανάμεσα στα πόδια του. Τον ένοιωθα να χοντραίνει, και από το πρήξιμο να μας απειλεί ότι θα εκραγεί. Πέθαινα για να τον δοκιμάσω ξανά. Με έπιασε πυρετός από την μεγάλη επιθυμία μου και ξαφνικά σαν μια αναμενόμενη βροχή σε μια ξερή έρημο, το σπέρμα του γέμισε το στόμα μου. Κατάπινα, ακολουθώντας την κάθε του έκρηξη. Εγώ σχεδόν δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και το τρεμάμενο χέρι του χάιδευε το μάγουλό μου μέσα στο σκοτάδι. Ήταν ήσυχος, το μόνο που ακουγόταν ήταν η βαριά και κουρασμένη αναπνοή του.

Σύρθηκα δίπλα του, χαμογελώντας στον εαυτό μου με ικανοποίηση. Ξαπλώνω υγρή και γυμνή δίπλα του, τα μάτια μου γλαρωμένα θέλουν να ηρεμήσουν και να κοιμηθούμε μαζί έναν ύπνο που θα μυρίζει σεξ. Το δικό μου και το δικό του σεξ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό το πάθος, το δικό του και το δικό μου που έγινε ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Τα κεριά ακόμη έτρεμαν αμυδρά στο σκοτάδι και όπως το κάθε κερί έσβηνε, άρχισα νά κάνω όνειρά, έτσι όπως είμουν στην αγκαλιά του, που γρήγορα μας πήρε ο ύπνος έτσι αγκαλιασμένους. Με κρατούσε στοργικά κοντά του, και ο πούτσος του ήταν σκληρός ακόμα. Πίεσε τους γοφούς μου και μου ψιθύρισε ότι ήταν έτοιμος και πάλι.. Και εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω το πάθος μας..

Λεσβιακό με την φίλη μου την Στεφανία

Δεκέμβριος 2019

Με την φίλη μου την Στεφανία είμαστε κολλητές. Έχουμε την ίδια ηλικία πάνω – κάτω κοντά στα 45 και οι δυο μας. Αυτή ψηλή, αδύνατη, ξανθιά και εγώ μελαχροινη με πλούσιο στήθος.  Τα σπίτια μας ήταν πάντα ανοιχτά και ήταν συνηθισμένο να φιλοξενείται η μια στο σπίτι της άλλης.

Έτσι όταν ο άνδρας μου έλειψε για κάποιες μέρες στην Αλεξανδρούπολη για ένα μεγάλο έργο, πρότεινα στην Στεφανία να έρθει να μου κάνει παρέα μιας και δεν μου αρέσει να κοιμάμαι μόνη σε ένα άδειο τεράστιο σπίτι. Η Στεφανία είναι παντρεμένη με ανώτατο δικαστικό υπάλληλο, ο οποίος γνωρίζει ότι είμαστε φίλες από το Γυμνάσιο ακόμη.

Ένα βραδύ ανοίξαμε ένα κρασί από τον συντηρητή του συζύγου ο οποίος διαβάζει για τα κρασιά, και αγοράζει πάντα τα καλύτερα. Το ένα ποτηράκι έφερε το άλλο και πριν να το καταλάβουμε αδειάσαμε το μπουκάλι. Χασκογελούσαμε και περνούσαμε υπέροχα, έτσι δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να ανοίξουμε και ένα άλλο λικέρ που είχα στο σπίτι. Ήταν Παρασκευή βράδυ και είχα πάει το μεσημέρι τον γιο μου στα πεθερικά μου,

Περιττό να πω ότι είχαμε μεθύσει κανονικά. Κάναμε βλακείες και γελούσαμε συνέχεια. Κάποια στιγμή έριξα κατά λάθος ποτό πάνω στο χέρι της όταν προσπάθησα να της γεμίσω το ποτήρι. Ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια και όταν η Στεφανία μου ζήτησε μια πετσέτα για να σκουπιστεί. Εγώ της είπα: «Άσε, υπάρχει καλύτερος τρόπος»

Πήρα το χέρι της και έγλυψα λάγνα το ποτό. Αυτό ήταν μια αφορμή ακόμα για νέα γέλια από τις δυο μας. Φανερά μεθυσμένη η Στεφανία  έγειρε στον καναπέ και σηκώνοντας την μπλούζα της έσταξε μερικές σταγόνες στον αφαλό της.

«Ουπς, βράχηκα και εδώ. Μπορείς… σε παρακαλώ» μου είπε με νάζι.

Εγώ χωρίς δισταγμό έσκυψα και έγλυψα την όμορφη λεία κοιλιά της. Η Στεφανία έκλεισε τα μάτια εκστασιασμένη και παραδομένη. Ένα πρωτόγνωρο για τις δυο μας ερωτικό παιχνίδι ξεκίνησε. Βούτηξα τα δάχτυλα μου στο ποτήρι και άλειψα με λικέρ το υπέροχο στήθος της. Άρχισα να γλύφω με πάθος τις ερεθισμένες ρόγες, ενώ το χέρι μου τρύπωσε μέσα στο παντελόνι τρίβοντας το καυτό μουνάκι της. Η Στεφανία αναστέναξε από καύλα δείχνοντας μου ότι αυτό που έκανα ήταν πολύ ερεθιστικό. Ενώ το ερωτικό θερμόμετρο άρχισε να ανεβαίνει, με γρήγορες κίνησης έβγαλα το παντελόνι της και βούτηξα ανάμεσα στα πόδια γλύφοντας λαίμαργα το υγρό μουνάκι της.

«Αααχχ! Τι καύλα είναι αυτή»

Ξεκίνησα να γλύφω τρυφερά και ρυθμικά την κλειτορίδα ενώ στην συνέχεια η γλώσσα μου βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στο μουνί της. Όλο της το κορμί τραντάχτηκε από ερωτικό πάθος ενώ τα καυτά υγρά της πλημμύρισαν το στόμα μου. Ο πρώτος της οργασμός ήταν γεγονός.

«Σταμάτα δεν αντέχω άλλο» είπε τρέμοντας από ηδονή.

«Κούκλα μου δεν είδες τίποτα ακόμα» είπα με αποφασιστικότητα.

Σαστισμένη με είδε να σηκώνομαι να πετάω όλα μου τα ρούχα στο πάτωμα, να την απαλλάσσω και αυτήν από όσα της είχαν απομείνει και καθώς ήταν ξαπλωμένη έφερα το καυτό μου γατάκι κοντά στο πρόσωπο της. Αυτή δίστασε αρχικά αλλά βουτώντας την από τα μαλλιά κόλλησα το στόμα της στο μουνάκι μου.

«Γλύψε με» είπα προστακτικά.

Το διστακτικό στη αρχή γλείψιμο μετατράπηκε σε παθιασμένο γλειφομούνι κάνοντας με να σφαδάζω από καύλα. Λίγη ώρα αργότερα η δράση μεταφέρθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου στο διπλό κρεβάτι σε στάση 69 γλείφαμε η μια την άλλη σαν τρελές. Στο παιχνίδι βάλαμε ένα αγγούρι και μια μπανάνα που ξέσκισαν τα καυλωμένα μουνιά μας. Το πρωί ένα γλυκό φιλί από την κολλητή μου ήταν αυτό που με συνέφερε από το βραδύνω μεθύσι. Άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν γυμνή με την καλύτερη μου φίλη στο ίδιο κρεβάτι.

«Έλα σήκω, μεσημέριασε» μου είπε.

Έριξα κάτι πάνω μου και πήγα για πρωινό στην κουζίνα.

«Τι έγινε ρε συ χθες;» ρώτησα την Στεφανία με αγουροξυπνημένο ύφος.

Η φίλη μου χαμογέλασε, έκατσε δίπλα μου και με γλυκό ύφος μου είπε: «Έγινε αυτό που έπρεπε να κάνουμε από καιρό».

«Σου άρεσε;»

«Ήταν η πιο όμορφη νύχτα της ζωής μου» είπε και με φίλησε τρυφερά.

Το φιλί της γλυκό σαν μέλι μου θύμισε πόσο υπέροχα πέρασα το προηγούμενο βράδυ. Πρέπει να σας πώ , ότι με την Στεφανία βρεθήκαμε ερωτικά αρκετές φορές το επόμενο διάστημα, κυρίως όμως στο εξοχικό μου στο Ποσίδι Χαλκιδικής.

Πρώτη φορά cyber sex με νεαρό

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τα private chat rooms φαίνεται να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Πολλοί και πολλές  χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης. Μάλιστα πολλές παντρεμένες- όπως εγώ δηλαδή- κάνουν cyber sex. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το διαδίκτυο μπορούμε να καλύψουμε παράνομες επιθυμίες που ούτε κάν σαν σκέψη δεν μπορούμε να εκδηλώσουμε στον σύζυγο μας.

Οι περισσότερες παντρεμένες γυναίκες, καταφεύγουμε στη λύση του cyber sex καθώς δεν είμαστε ικανοποιημένες από τη σεξουαλική ζωή μας, και με τον τρόπο αυτόν καλύπτουμε τα όποια κενά έχουμε. Στο διαδίκτυο μπορούμε να εκφράσουμε τις πιο ακραίες φαντασιώσεις μας και μετά να ξαναγυρίσουμε στην πραγματική μας ζωή και στην ρουτίνα της καθημερινότητας και της σεξουαλικής επαφής. Παράλληλα υποδυόμαστε ρόλους χωρίς να κινδυνεύουμε να κριθούμε από τον απέναντί τους. Όπως νοσοκόμες, δασκάλες, θείες, κουμπάρες και οτι σκέφτεται η κάθε μια από εμάς. Σε αυτή την ζωή λοιπόν όλα μοιάζουν ιδανικά, γίνονται γρήγορα, μυστικά, χωρίς καμιά επώδυνη επιπλοκή, όπως συμβαίνει στις πραγματικές σχέσεις.

Η επιθυμία στο διαδίκτυο δεν έχει ηθικούς φραγμούς, γιατί οι συνομιλητές είναι ήδη συνένοχοι στην απουσία προσχημάτων και κανόνων που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν στην αληθινή ζωή. Ενώ παλαιότερα τις φαντασιώσεις μας τις βίωναν μόνον οι προνομιούχες σήμερα μπορεί να τις ζήσει η κάθε μια. Και κάπως έτσι και εγώ, μια παντρεμένη γυναίκα 45 ετών, της ανώτερης κοινωνικής τάξης, γνώρισα έναν νεαρό, με τον οποίο απέκτησα μια καθημερινή επαφή, που σιγά σιγά έφτασε και στο σεξ. Όπως ανέφερα τα πάντα έχουν να κάνουν με το μυαλό. Εκεί είναι όλη η φαντασία. Οι επιθυμίες του νεαρού πολλές, που με οδηγούσαν σε μια άλλη στάση σεξουαλικής ζωής και ύπαρξης κυρίως. Και έτσι φτάσαμε στην πρώτη φορά του cyber sex όπως το ονομάζουν. Αλλά πιο μπροστά ο νεαρός, ήθελε να κυκλοφορώ σπίτι γυμνή , χωρίς εσώρουχο. Σοκαρίστηκα στην αρχή, τόσο που το ανέφερα στην καλύτερη μου φίλη, αν και η αλήθεια είναι πως μου άρεσε. Τα καταγράφω όλα στην συνέχεια, κλεισμένη σο γραφείο του σπιτιού μου, στην Καλαμαριά.

Νικολετα: Με έχει αναστατώσει την ζωή

Στεφανία: Ναι ε;

Νικολετα: Ναι, και μάλιστα με βάζει και κυκλοφορώ χωρις βρακάκι στο σπίτι.Ακόμη και όταν επιστρέφει ο Γιώργος. Κάνω δουλειές γυμνή από κάτω. Του αρέσει να με σκέφτεται έτσι. Με τρελαίνει αυτό. Θέλει να κάνουμε και cyber sex. Με ηδονίζει αυτό πολύ. Ντρέπομαι να σου πω πως κάποιες φορές χωρίς να το γνωρίζει χαϊδεύομαι μόνη

Στεφανια: Πάει χάζεψες. Μωρή θα τινάξεις τον γάμο σου στον αέρα. Παλαβή είσαι;

Νικολετα: Οχι, το ξεκαθαρίσαμε αυτό. Απλά θέλει να τον ανάβω, να τον καυλώνω. Να είμαι η ιντερνετικη σχέση του, Δεν ρισκάρω τον γάμο μου.

Στεφανια: Αυτά τα κάνουν τα κοριτσάκια. Σύνελθε Νίκη

Νικολετα: Να σου πω κάτι; Μου ζήτησε να του στείλω ένα βρακάκι μου.

Στεφανια: Δεν πιστεύω να κάνεις καμία χαζομάρα; Σύνελθε Νικη

Νικολέτα: Θα του στείλω ένα άσπρο δαντελωτό στριγκάκι μου. Θέλει να το μυρίζει λέει και να τελειώνει πάνω του. Και είναι και προικισμένος πολύ παναθεμα τον, και είναι και νεαρός.

Στεφανία: Αυτο σε τρελαίνει ε; Για να μην σε αδικώ και μένα θα μου άρεσε να με παρακαλάει ενας 30ρης.

Νικολετα: Βλέπεις που σου λέω; Έχω αναστατωθεί. Φεύγει ο Γιώργος γραφείο και μπαίνω αμέσως στο facebook για να ηδονιστώ μαζί του

Στεφανια: Αστειεύεσαι προφανώς.

Νικολέτα: Όχι, γιατί να σου πώ ψέματα..

Στεφανία: Καλά - καλά θα μου τα πεις από κοντά. Κλείσε ήρθε ο προκομένος μου.

Και έτσι η μία από τις δυο καλύτερες μου φίλες, έμαθε το μυστικό μου. Όση ώρα της μιλούσα, ο νους μου ήταν στον υπολογιστή μου. Έριξα μια ματιά να δω αν κοιμόταν ο υιός μου. Πήγα στο γραφείο, μισόκλεισα την πόρτα και μπήκα στο facebook με την ελπίδα να ήταν εκεί. Ο νεαρός θαυμαστής μου.. Ήταν εκεί.. Μετα από μια συζήτηση γενική, τα λόγια έφτασαν στο σεξ. Φούντωσε και άρχισε να μου μιλάει καυλωμένα. Άλλο που δεν ήθελα..Και ξεκινήσαμε σε έναν λαβύρινθο απίστευτης ηδονής.

"Μωρό μου θέλω να σκίσω το κολασμένο σου μουνί. Πές μου κουκλάρα μου καίγεται για τον πούτσο μου το μουνί σου; Καίγεται για ξένη πουτσα; Όλες οι παντρεμένες αυτό θέλετε. Ξένη πούτσα. Δεν σας χορταίνουν οι μαλάκες οι άνδρες σας."

"Ναι καίγεται, διψάει για το καυλί σου. Εσένα, ο πούτσος σου; Θέλει την μουναρα μου;"

"Ναι μόνο την δικιά σου γυναικάρα. Σκέφτεται μόνο την μουναρα σου. Έχει άλλα μουνια στο πιάτο, αλλά δεν τα γαμάει. Το δικό σου θέλει. Την παντρεμένη μουνάρα σου.."

"Καύλα μου εσύ. Ελα σου άνοιξα τα μπούτια σκιστο. Τρέλανε το στο γαμήσι. Χώσε την πούτσα σου εκεί μέσα και όργωσε με. Πουτσαρα μου εσύ. Δικό σου είναι το πεινασμένο μου μουνάκι. Δικό σου¨

"Σε θέλω. Θέλω να σε γαμήσω, τώρα"

¨Το ξέρω πως δεν μπορείς χωρίς το μουνί μου καυλιάρη. Ελα γάμησε με, ελα γάμα με, πάρε με, λιώσε σε".

¨Θέλεις να σε γαμήσω; Ε; Θέλεις να στο γαμήσω το μουνάκι;"

"Ναι θέλω, τώρα που λείπει ο άνδρας μου"

"Πες το δυνατά Νίκη, πολύ δυνατά"

"Θέλω να με γαμήσεις μωρό μου, θέλω να με γαμήσεις.."

Σταμάτησε για λίγο. Πήγε στο ψυγείο και πήρε μια παγωμένη μπύρα. Κατέβασε το παντελόνι, κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να με προκαλεί ακόμη περισσότερο.

"Που είσαι τώρα Νίκη; Που κάθεσαι τώρα;";

"Στην πολυθρόνα του γραφείου "

¨Κομπινεζόν φοράς; καυλιάρα"

"Ναι. Ένα τιρκουαζ"

"Πουτανάρα με τρελαίνεις. Θέλω να σηκωθείς να γονατίσεις, να σηκώσεις το κομπινεζόν να φανεί η κολάρα σου, και να την χαστουκίσεις. Σαν να είμαι εκεί και σε δίνω χαστούκια στον κώλο"

"Ελα μωρό, ηρέμησε"

"Όχι. Κάντο τώρα καύλα μου. Τώρα. Γονάτισε και χαστουκίσου στον κώλο μόνη"

"Το κάνω μωρό μου, με τρελαίνεις, χαστουκίζω τον κώλο μου"

"Έτσι μουναρε, έτσι. Τέτοια θέλεις εσύ, ανώμαλα γαμήσια."

"Δεν αισθάνομαι άνετη, κοιμάται το παιδί μέσα"

"Πουτανάκι τρελό. Τον έχεις κάνει τον πούτσο μου κάγκελο. Έχω κατεβάσει το μποξερακι και χαϊδεύω τις αρχιδαρες μου. Για σένα μόνο, καύλα. Για σεναααααααα, Τούρλωσε τον κώλο σου καλά να στον χαστουκίσω. Τούρλωσε τον.."

"Ναι καυλιάρη μου, ναι.Τι τεκνό είσεν αι εσύ;

¨Σε αρέσει όμως να σου τον δίνω χαστούκια και να κοκκινίζει. ε; σε αρέσει;"

¨Ναι μωρό, ότι σε φτιάχνει με αρέσει¨

"Τώρα θέλω να σε γεμίσω φιλιά εκεί που σε χαστούκισα. Ελα αγάπη, έλα μουνα μου εσύ"

"Μμμμμμμ Τι γλυκός που είσαι. Έτσι φίλα με..."

"Δεν κρατιέμαι μωρό, θέλω να κατεβάσω τέρμα το μποξερακι και να στον καρφώσω έτσι όπως είσαι στο πάτωμα στα τέσσερα στην μουναρα σου μέσα. Σαν σκύλα όπως στήθηκες."

"Χωστον, χωστον, γάμα το κορίτσι σου, γάμησε την παντρεμένη μιλφαρα σου.

"Διψάει το μουνί μου για την πούτσα σου"

¨Ναι καύλα, στον έχω χώσει και σε γαμάω με πάθος. Τα χέρια μου ποιανουν τα καπούλια σου και σε τραβάω σε μένα. Η πούτσα μου σκίζει τα κύματα σου και σε τρυπάει. Τα αρχίδια μου χτυπάνε πάνω σου και βογκάς από ηδονή."

¨Ναι σε νιώθω, πως γαμάς έτσι άγρια. Τρέλα είσαι, γάμα μην σταματάς"

¨Τώρα τα χέρια μου χουφτώνουν τα βυζιά σου και τα παίζουν. Τρίβω τις ρογάρες σου. Και μετά σου βάζω ένα δάχτυλο στο στόμα. Πίπωσε το δάχτυλο μου καύλα, πίπωσε το"

"Ναι καυλιάρη, ναι, στο πιπώνω το δάχτυλο. Σε κάνω πίπα ενώ με γαμάς. Τι τρέλα είσαι, Τι καύλα¨

"Έτσι μουνα. Ενώ σε γαμώ τραβάω το δάχτυλο και σε δίνω μια σφαλιάρα στα κωλομέρια και φωνάζω. Πουτάνα σε γουστάρω, σε γαμάω με τρελαίνεις και σε τραβάω πάνω μου. Βογκάς και φωνάζεις..

Είχαμε τρελαθεί και οι δυο πίσω από τους άψυχους υπολογιστές. Κατέβασε το μποξερακι και άρχισε να παίζει με δύναμη τον πούτσο του. Έγειρε πίσω το κεφάλι έκλεισε τα μάτια και άρχιζε να τον παίζει με μανία, ενώ με σκεφτόταν στυμμένη στα τέσσερα με τον απίστευτο κώλο μου. Είχε τρελαθεί στην καύλα. Έσκυψε απλά και έγραψε

"Δεν αντέχω θα χύσω για σένα. Τον παίζω δυνατά να χύσει"

"Ναι τεκνό χύσε πάνω στα βυζιά μου. Δώσε το γάλα της πούτσας σου στα βυζιά. Σε αφήνω να χύσεις. Σκέψου πως είμαι και χύσε με. Ελα παιξτον, δώσε, δώσε μαλακία στην μουνα σου, δώσε, παίξε μαλακία το καυλί σου, έλα τεκνό, δωστα όλα σε μένα, άδειασε τα πάνω μου. Όλα. Ούτε σταγόνα μην μείνει μέσα. Ελα χύσε με...." Ένιωσε τον πούτσο του τόσο σκληρό όσο ποτέ άλλοτε. Τα ένιωσε να έρχονται και να πετάγονται όλα έξω. Την ίδια ώρα και εγώ, ένιωσα να τραντάζομαι... Απόλαυση... ένιωθα να είμαι στον παράδεισο. Είχα ολοκληρώσει, όπως ποτέ με τον άνδρα μου. Τα είχα λερώσει όλα. Το δαντελωτό στριγκάκι μου, την δερμάτινη πολυθρόνα, τα μπούτια μου.. Όλα...Άλλα το απόλαυσα. Ποτέ άλλοτε δεν το έκανα αυτό. Ποτέ. Και το έκανα για τον νεαρό που είχε βάλει φωτιά στο μυαλό μου, στα σεξουαλικό μου όνειρα και κυρίως στη αχαλίνωτη φαντασία μου. Δεν κατάλαβα πόση ώρα πέρασε. Είχα μείνει έτσι ακίνητη με τα μάτια κλειστά, και τα υγρά, τις ηδονές μου πάνω μου.

Το cyber sex στα καλύτερά του εν μέσω καραντίνας

Η καραντίνα έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Ξυπνήσαμε μέσα στα σπίτια και τα μπαλκόνια μας, περίκλειστοι, ελεύθεροι πολιορκημένοι. Ξεκουραστήκαμε, ενημερωθήκαμε, εξοικειωθήκαμε με την καινούργια συνθήκη, μαγειρέψαμε, γυμναστήκαμε, γκρινιάξαμε, τέλειωσε. Το πρωτόγνωρο της καραντίνας έφερε μικρές γοητευτικές σκιές πάνω στην ρουτίνα μας. Οι εραστές αποχωρίστηκαν ή αποφάσισαν να ζήσουν μαζί. Οι παράνομοι έρωτες βουβάθηκαν ή βρήκαν νέους κώδικες επικοινωνίας. Και οι δεσμευμένοι-παντρεμένοι ανακάλυψαν νέους λόγους να είναι μαζί ή αποκαθήλωσαν τους λιγοστούς τους τελευταίους. Κι ύστερα ήρθε η υπό όρους ελευθερία και η  ελπίδα,  ότι όλο αυτό θα τελειώσει.  Κάναμε σεξ με τους παλιούς παρτενέρ που μας είχαν τόσο λείψει, συναντήσαμε όμως και καινούργιους και μαζί τους ρισκάραμε. Με βαθιά φιλιά κι απλωτές αγκαλιές βουλιάξαμε στην δίνη της καύλας και πάλι, ώσπου χωρίς να το καταλάβουμε το φθινόπωρο που διαδέχθηκε τον ήλιο στην γυμνή μας πλάτη, δίνει τώρα την θέση του στον χειμώνα.
Όχι απλώς έχει επηρεαστεί η σεξουαλική ζωή των ανθρώπων, αλλά ίσως ζούμε την τελευταία εποχή του σεξ όπως το ξέραμε. Πέραν του άγχους και του στρες των τελευταίων μηνών που επηρέασαν την ερωτική ζωή των παντρεμένων μάλλον αρνητικά, οι singles, οι πολυγαμικοί ή οι “παράνομοι” έχουν σοβαρό θέμα. Πριν λίγες ημέρες, ο Θάνος Ασκητής συνέστησε αποφυγή των ευκαιριακών σεξουαλικών επαφών όσο διαρκεί η πανδημία. Είπε, μάλιστα, πως βιώνουμε μια περίοδο άνθισης της μονογαμίας, μιας που τα ζευγάρια τα οποία συγκατοικούν έχουν περισσότερες ευκαιρίες για έρωτα. Και μας προέτρεψε να επιδοθούμε, αν το χρειαζόμαστε ή το επιθυμούμε, σε ιντερνετικό φλερτ και άγρα παρτενέρ δια της οθόνης.

Το cyber sex στα καλύτερά του. Λίγα πράγματα είναι πιο καυλωτικά από το cyber sex κι ένα από αυτά είναι το κανονικό σεξ. Τίποτα όμως δεν είναι πιο ερεθιστικό από δύο καλοσυντονισμένους αυνανισμούς εξ αποστάσεως, όταν ξέρεις και ξέρω πως αυτό συμβαίνει από επιλογή μας. Ή πως συμβαίνει επειδή πήγες ένα επαγγελματικό ταξίδι και θες να χύσεις μαζί μου το βράδυ που θα επιστρέψεις κατάκοπος, αλλά καυλωμένος στο ξενοδοχείο. Και αύριο θα είμαστε μαζί και πάλι. Όχι για να κάνουμε σεξ, κατ΄ανάγκην. Για να αγκαλιαστούμε.

Μιλώντας μόνη μου μαζί σου

Σε γνώρισα εδώ και λίγο καιρό, μέσα απο το facebook και είναι σαν να σε γνωρίζω χρόνια,
Νιώθω όμορφα μαζί σου. Ηδονίζομαι χάνομαι στην σφαίρα της ερωτικής φαντασίας.
Μιλάμε σχεδόν καθημερινά,. Ξέρω κάθε σημείο του σώματος σου, το έχω φιλήσει. Το έχω γευτεί. Με ερεθίζει ακόμα και το άρωμα του καυτού ιδρώτα σου. Δεν πρέπει καμία γυναίκα να νιώθει αυτό που νιώθω εγώ για σένα. Με έχει μεθύσει το χαμόγελο σου , η επαφή μας, το αγνωστο, το μυαλό μας.  Ίσως ένα από αυτά ή όλα μαζί;
Ειλικρινά δεν ξέρω. Φέρνω πάλι μεθυστικά τις στιγμές που γνωριζόμαστε κάθε στιγμή, κάθε αγωνία μου,
κάθε ηδονή μου μαζί σου. Με φιλάς γλυκά στο στόμα , μου γλύφεις την γλώσσα. Γεύομαι την γλύκα του φιλιού
σου . Με μεθά το ποτό που πίνεις ή η γλύκα σου ; Ειλικρινά δεν ξέρω. Ανατριχίλα διαπερνά όλο μου το κορμί. Το ξέρεις ότι σε θέλω. Μου φιλάς απαλά τον λαιμό. Ανατριχιάζω. Μου γλύφεις το αυτάκι μου. Εκστασιάζομαι.
Με τυραννάς. Με παιδεύεις με τα χάδια σου. Έχεις βγάλει έξω τα βυζάκια μου και τα φιλάς. Μου πιπιλάς τις ρώγες μου. Πότε την μία , πότε την άλλη. Έχω σηκώσει το κεφάλι μου ψηλά και απολαμβάνω τη στιγμή . Οι
ρώγες μου έχουν πεταχτεί έξω σαν σταφύλι. Τις γλύφεις με μανία . Ξέρεις να με
ερεθίζεις , ξέρεις να με μεθάς. Φιλάς το κορμί μου, ανατριχιάζω. Μου βγάζεις το
γορδονάκι μου και ανάβω. Τα μουνοχειλά μου έχουν φουσκώσει , έχω καυλώσει .
Αρχίζει θεέ μου η ηδονή!
Μου φιλάς την κλειτορίδα μου απαλά , βάζεις την γλώσσα σου και την πιπιλάς . Ξέρεις
τέλεια να μου την ερεθίζεις . Γεύεσαι τους χυμούς μου. Σου αρέσουν , σε γλυκαίνουν.
Ρουφάς τα μουνοχειλά μου. Μου τα δαγκώνεις απαλά .
Τρίβω τις ρώγες μου και τα βυζάκια μου . Η ηδονή με διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα.

Θέλω να βάλεις το δάκτυλο σου στην κωλοτρυπίδα μου. Πριν καν τελειώσω την σκέψη
μου , ήδη το έχεις κάνει. Ξέρεις πόσο με ερεθίζει αυτό.
Βγάζω από το σλιπάκι σου τον παχύ σου πούτσο. Τον πιάνω με τα δάκτυλα μου και τον
κουνάω πάνω-κάτω. Εσύ με κοιτάς . Βγάζω την γλώσσα μου και σου τον γλύφω.
Σου γλύφω το κεφαλάκι που κοντεύει να σκάσει σαν μπαλόνι. Προσπαθώ με την άκρη
της γλώσσας μου να σου γλύψω την τρύπα από το καυλί σου. Ξέρω ότι σε τρελαίνει αυτό
. Γι΄αυτό το κάνω.
Τον παίρνω όλο στο στόμα μου .Ρουφώ την γλύκα του. Χαϊδεύω τα αρχίδια σου που
έχουν γίνει πέτρα . Μετά τα γλύφω. Ξέρω ότι και απόψε θα με ταξιδέψεις . Θέλω αυτό το
ταξίδι της ηδονής να μην έχει τέλος . Να ζω κάθε στιγμή και να γίνεται αιώνας.
Μου έχεις σηκώσει τα πόδια ψηλά. Οι πατούσες μου κοιτούν το ταβάνι .
Το παχύ σου καβλί με σκίζει .
Βγάζω μια φωνή ευχαρίστησης . Έχεις γεμίσει το μουνάκι μου. Σε νιώθω μέσα μου να
κολλάς. Μου χτυπάς την κλειτορίδα . Νιώθω απέραντη γλύκα . Και σου το φωνάζω
δυνατά . Να το ακούσεις . Για να μου δώσεις και άλλη γλύκα , πιο μεγάλη!
Μου φιλάς τις ρώγες μου . Τα βυζάκια μου κουνιόνται πάνω κάτω ρυθμικά όπως εσένα.
Οι φωνές μας αντηχούν στο δωμάτιο. Τα μουνοχειλά μου σου γλύφουν τον πούτσο. Δεν
σταματούν να τον γλύφουν απαλά.
Γυρίζω , γονατίζω και σκύβω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Εσύ μπαίνεις στο μουνάκι
μου. Βλέπεις και την κωλοτρυπίδα μου, την μικρή τρυπούλα μου. Ξέρω ότι θες να μου
την ανοίξεις . Και εγώ το θέλω. Μου ανοίγεις την τρυπούλα με το δάκτυλο σου και
ερεθίζομαι διπλά.
Θέλω να με πάρεις από πίσω . Δεν το έχω δοκιμάσει ξανά αλλά το θέλω πολύ. Παίρνεις
κρεμούλα και μου την βάζεις στην τρύπα μου. Βάζεις επίσης και στο προφυλακτικό που
μόλις έχει φορέσει .
Σε νιώθω πολύ μεγάλο, είναι αδύνατο να μπεις μέσα αγόρι μου.
Εσύ επιμένεις σιγά -σιγά και νιώθω να ανοίγω. Με μιας χάνεσαι μέσα μου. Βγάζω μια
κραυγή πόνου, χαράς, και ευχαρίστησης . Τρίβω το μουνάκι μου απαλά . Μου αιρέσεις .
Μου αρέσεις πολύ και σου το φωνάζω.
Είσαι πολύ ώρα μέσα μου, και νιώθω ότι θα χύσεις. Βγάζεις το προφυλακτικό και χύνεις
στην μουνάρα μου , την πλημμυρίζεις . Φέρνω τον καυτό πούτσο σου στο μάγουλό μου
και νιώθω την φωτιά του .
Το μόνο που ξέρω αυτή την στιγμή είναι ότι είμαστε ένα. Αν δεν ήμασταν δεν θα νιώθαμε έτσι, δεν θα φτάναμε στην υπέρτατη ηδονή. Ξέρω ποια είμαι, ξέρω ποιος είσαι. Αυτό τελικά που μας ενώνει είναι μια ατελείωτη ηδονή!!!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Σημείωμα της συγραφέως

Και κάπου εδώ λέω να βάλω ένα τέλος. Όχι πως δεν είχα άλλες αμαρτωλές σκέψεις, αλλά νομίζω πως αυτές αρκούν. Όπως και οι "αταξίες μου". Ποια γυναίκα άλλωστε δεν έχει κάνει αταξία; Μην πιστεύετε ότι σας λένε οι γυναίκες. Είμαστε ένα βήμα μπροστά από τον διάβολο. Επί της ουσίας αυτή είναι η πρώτη μου δημόσια συγγραφή των σκέψεων μου. Δε ξέρω πώς, ούτε γιατί,  αλλά το ξεκίνησα.. Ίσως η καραντίνα να με οδήγησε στους σκοτεινούς διαδρόμους του μυαλού μου. Στα απόκρυφα μου. Aπέναντι από τον καθρέφτη μου. Μπορεί πάλι η επαναλαμβανώμενη ρουτίνα της καθημερινοτητας να σκοτώνει. Όλες οι παντρεμένες γυναίκες κάπως έτσι νιώθουν, σαν έμενα. Συζυγικές υποχρεώσεις, ανοίγουμε τα μπούτια κλείνουμε τα μάτια δήθεν πως το απολαμβάνουμε, κάποια επιφωνήματα, κάποια βογγητά και ο σύζυγος νιώθει ως απόλυτος εραστής. Ο καλύτερος. Μια τόνωση του ανδρικού εγώ.

Αυτό θέλουν οι άνδρες αυτό τους δίνουμε. Και μετά η φαντασία, η τροφή του μυαλού. Και ο τυχερός; Ο εραστής φυσικά. Γιατί απλά με τους εραστές κάνουμε, ότι δεν κάνουμε με τους συζύγους. Μην σοκάρεστε. Αυτη είναι η αλήθεια, αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα. Υπάρχουν πολλές σέξυ γυναίκες παντρεμένες. Αλλά και σύζυγοι που έχουν να τις πηδήξουν έξη μήνες. Ωμή αλήθεια. Ευτυχώς υπάρχουν κύριοι εκεί έξω που καλύπτουν τα κενά μιας παντρεμένης. Βέβαια τα τελευταία χρόνια τα social media έδωσαν στις γυναίκες πολλές επιλογές. Που είναι ασφαλείς. Απο το cyber sex έως το ραντεβού μόνο για σεξ με τον καλοντυμένο και εχέμυθο τύπου που γνωρίζουμε στα social media.

Ύστερα από 18 χρόνια γάμου δεν είμαι ερωτευμένη όπως τον πρώτο καιρό. Αλλά είμαι δεμένη μαζί του, τον νοιάζομαι, με ένα άλλο είδος αγάπης και ενδιαφεροντος. Αν τον πονάω; Ναι φυσικά. Αν τον σκέφτομαι όταν φαντάζομαι παθιασμένους και ανώμαλους έρωτες; Όχι φυσικά. Εκείνες τις στιγμές, σκέφτομαι άλλους άνδρες, όπως όλες μας. Μήπως και οι άνδρες δεν σκέφτονται άλλες γυναίκες, όταν κλείνουν τα μάτια, οταν γυρίζουν πλευρο για να κοιμηθούν;  .

Ας μην υποκρινόμαστε. Όχι μεταξύ μας. Όλες θα είστε πολύ ωραίο ζευγάρι με τον σύντροφο σας. Ξύστε λίγο την επιφάνεια και θα δείτε.

Άλλα ας μην ξαναεπιστρέφω πίσω. Ότι ήταν να γράψω το έγραψα, πιστεύοντας στις στιγμές και στην ηδονή που μου χάρισαν. Έχω αυτό το οικείο συναίσθημα να επιστρέφω.  Οι γυναίκες έχουμε πολλές απόκρυφες στιγμές ερωτισμού και όταν βρισκόμαστε μεταξύ μας, τα λέμε όλα... Να σας πω επίσης πώς η μεγαλύτερη σύναξη κουτσομπολιού γίνεται στα κομμωτήρια. Μην διανοηθητε  να μπείτε σε κομμωτήριο και να κρυφακουσετε. Θα σοκαριστείτε. Η μια συναγωνιζετε την άλλη στους χαρακτηρισμούς τους συζύγου της, και τα παράπονα που βγαίνουν από όλες, ειδικά για το κρεβάτι θα μπορούσαν να γράψουν τόμους. Έγραψα λοιπόν. Δεν ξέρω τι έγραψα, δεν ξέρω γιατί έγραψα, αλλά ξέρω ότι τώρα νιώθω μια ικανοποίηση. Ίσως ήθελα να τα μάθουν όλοι. Ίσως για να ταΐσω το εγώ μου. Ίσως, ίσως , ίσως..

Παράξενο πάντως. Ακόμη και όταν ξέρεις ότι πρέπει να τελειώσει κάτι, ας πούμε αυτό το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, όταν τελικά συμβαίνει, πάντα σε κυριεύει αυτό το αναπόφευκτο συναίσθημα: 'Έχω κάνει το σωστό πράγμα; Είναι σωστό που τα έγραψα όλα αυτά;

Μπορω….Να φτασω…Περα….
Απο αυτα…Που φανταζεσαι..
Πιο μακρια…Απο τις σκεψεις σου…

Είχα κρατήσει τις σημειώσεις της προσωπικής μου σεξουαλικής ζωής σε ένα στικάκι, κρυφά φυσικά από ολους και ολες. Δεν είχα αποφασίσει ακόμη τι θα έκανα με αυτή την πορνογραφική νουβέλα. Με ερεθίζει αφάνταστα να σκέφτομαι πώς κάποιος θα τις διαβάζει και θα ερεθίζετε μαζί μου. Για μένα.