Η συμπεθέρα ήταν φωτιά - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Η συμπεθέρα ήταν φωτιά

Είμαι 30 ετών παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια με μια αρκετά όμορφη γυναίκα. Όμως θα ομολογήσω πως με ενδιαφέρει η ποικιλία στο σεξ. Ένα από τα απωθημένα μου ήταν να πάω με γυναίκα μεγαλύτερη μου. Η Γεωργία είναι πρώτη εξαδέλφη του άντρα της θείας μου. Είναι αυτό που λέμε συμπεθέρα και μένει μόνιμα στην Αυστραλία. Ήταν καλό μουνί από ότι θυμάμαι από την τελευταία φορά που την είχα δει. Ήταν μια καυλιάρα τριαντάρα και εγώ ένας εικοσάρης που την έπαιζε για πάρτη της 3 φορές την ημέρα. Τώρα πια σαραντάρα ήταν αυτό που λέμε απόλυτο θηλυκό.

Είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα με τον άντρα της έναν ξενέρωτο αυστραλό και τα παιδιά τους μια 18χρονη μουνίτσα με όνομα mary και έναν δεκατράχρονο παλικαράκι με όνομα john.

Η περιέργεια μου ήταν μεγάλη να την δω. Έτσι κανόνισα να βρίσκομαι στο εξοχικό της θειας μου την περίοδο που θα ήταν και εκείνη. Όταν την αντίκρισα ήμουν σίγουρος πως θα ξαναπαίξω τον πούτσο μου για πάρτη της.

Ήταν μελαχροινή με καυτά σαρκώδη χείλια με βυζάρες και με μια κωλάρα που φαινόταν ότι ήταν γυμνασμένη. Ηταν ιδιαίτερα φιλική.

Το μεσημέρι όλοι πήγαμε για μπάνιο. Κάποια στιγμή όμως στην θωριά τους σώματος της Γεωργία και της κόρης της είχα εμφανώς καυλώσει. Θεώρησα καλό να πεταχτώ μέχρι το σπίτι να τραβήξω μια μαλακία για να ηρεμήσω.

Έφτασα και κατευθύνθηκα στο δωματιό μου. Γδύθηκα και άρχισα να παίζω το καυλί μου σκεπτόμενος την κωλάρα της Γεωργίας. Κάποια στιγμή ενώ ήμουν σε μεγάλη ένταση με μισόκλειστα τα μάτια αντίκρυσα απέναντι την Γεωργία να με κοιτά με λάγνο ύφος.

Συνέχισε αγόρι μου μη σταματάς μου είπε καθώς με είδε πως σοκαρίστηκα. Μα... είπα. Αν θέλεις σε βοηθάω και εγώ και χωρίς δευτερη κουβέντα ήρθε και έπιασε το καυλί μου. Δεν πρόλαβε να κάνει πολλά. Μόλις μου το άγγιξε ένα ρίγος με έπιασε και άρχισα να χύνω στην παλάμη της.

Όπως καταλαβαίνετε την άρπαξα και την έγδυσα. Την φιλούσα στο στόμα της ρούφαγα την γλώσσα. Έπειτα κατέβηκα και έχωσα την γλώσσα στο μουνάκι της. Άρχισα να την γλύφω ασταμάτητα και με πάθος.

Είχε γαντζωθεί από τα μαλλιά μου και έσπρωχνε το πρόσωπό μου στο μουνί της. Εγώ είχα ήδη ξανακαυλώσει. Με ξάπλωσε κάτω και ανέβηκε επάνω μου. Κοιτώντας με στα μάτια έπιασε το καυλί μου το στερέωσε πάνω στην τρύπα της μουνάρας της και με ένα βαθύ κάθισμα το έχωσε μέσα της. Το καυλί μου ένιωσε θαλπωρή μέσα στο ζεστό μουνί της.

Άρχισε να κουνιέται στην αρχή σιγά και ύστερα πιο γρήγορα. Κάποια στιγμή από την πολλή την καύλα έγω τρελάθηκα. Την κατεβάζω από πάνω μου την στήνω στα τέσσερα. Κοίταζα την κωλάρα της στημένη να περιμένει το καυλί μου και σκέφτηκα τι γαμιόλες που είναι οι γυναίκες αγαπούν τον πούτσο σαν τρελές. Ήμουν αποφασισμένος να την ικανοποιήσω.

Την χώνω τον πούτσο μου όλο μέσα στην μουνάρα της και άρχισα να γαμάω σαν ταύρος. Κρατούσα την μέση της που ήταν λεπτή και έπειτα ακολουθούσε ο στρογγυλός σε σχήμα αχλάδι κώλος της. Την σφυροκοπούσα αλύπητα. Ακόγουνταν συνεχώς το σπλάτς που κάνει ο κώλος από την σύγκρουση με το σώμα μου. Ένιωθα πως θα την σκίσω στα δύο. Με έσκισες γαμιά μου μου φώναζε. Πως γαμάς έτσι αγόρι μου; με ρωτούσε. Γιατί δεν σου αρέσει; ρωτούσα.

Έτσι γαμάνε οι άντρες που δεν έχουν ξανάπαει με γυναίκα στην ζωή τους. Όχι έτσι γαμάνε οι άντρες γαμιόλες σαν και εσένα. της είπα και της έδωσα και δυο χαστούκια στα κωλομέρια της. Αυτό ήταν τρελάθηκε. Τι έκανες γαμιά μου. Ξανακάντο φώναζε. Εγώ άλλο που δεν ήθελα.

Βάζω το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού μου χεριού μέσα στον κώλο της και με το δεξί της έριχνα σκαμπύλια στα καπούλια της. Πέθανε από καύλα χτυπιόταν και τελικά άρχισε να χύνει με σπασμούς.

Βλέποντας αυτό το θέαμα δεν άντεξα έβγαλα το καυλί μου έξω και έχυσα πάνω στην μέση της και στην πλάτη της. Η Γεωργία από ότι μου είπε δεν είχε πάει ποτέ με άντρα που να μεταχειριστεί με αυτόν τον τρόπο. Τα γαμήσι αυτό θα το θυμάται για χρόνια. Μου υποσχέθηκε πως σε καμιά 7-8 χρόνια θα ξανάρθει αλλά τότε θα είναι 47 δεν ξέρω αν θα μου αρέσει.

https://www.xstream.gr/