«Πώς ένα τρίο με βοήθησε να ξεπεράσω τον δύσκολο χωρισμό μου» - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

«Πώς ένα τρίο με βοήθησε να ξεπεράσω τον δύσκολο χωρισμό μου»

Φαίνεται πώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει και προτιμά το σεξ με παραπάνω του ενός ανθρώπου, αφού τελευταία ακούμε όλο και πιο συχνά για ζευγάρια ή φίλους που το δοκίμασαν. Μετά τη σύζυγό που έσωσε τον γάμο της προσφέροντας μία ερωτική συνεύρεση στον άντρα της με εκείνη και μία ακόμη γυναίκα, μία νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως η ερωτική πράξη με δύο αγνώστους τη βοήθησε να ξεπεράσει τον πολύ άσχημο χωρισμό της.

«Είχα φτάσει στο σημείο του ραντεβού μου λίγο νωρίτερα. Αναρωτιόμουν αν έπρεπε να μπω στο μαγαζί που είχαμε κανονίσει να βρεθούμε ή αν έπρεπε να περιμένω τους άλλους απέξω. Δεν θα συναντούσα ένα άτομο, αλλά δύο. Τους γνώρισα μέσω dating app.Την περίοδο εκείνη βίωνα έναν πολύ δύσκολο χωρισμό και αναζητούσα λίγη συζήτηση ή διάδραση για να με βγάλει από τις σκέψεις μου.

Το να συναντήσω ένα άτομο μόνο μου φαινόταν επικίνδυνο και δεν ήμουν σε θέση να διαχειριστώ τα όσα επακολουθούν ενός ραντεβού. δεν μπορούσα επίσης να σκεφτώ να κάνω σεξ με έναν άνθρωπο. Για κάποιους αυτή η επιλογή είναι εύκολη, για εμένα όχι. Ένιωθα πολύ ευάλωτη ακόμα. Η σχέση μου με τον πρώην μου ήταν αρκετά ταραχώδης, γεμάτη με έντονους καβγάδες και παθιασμένο σεξ μετά το τέλος τους.

Ο χωρισμός ήταν απαραίτητος και εγώ ήμουν ακόμη πολύ ευαίσθητη πάνω σε αυτό. Πίστευα πως αν έβρισκα έναν άγνωστο σε κάποιο μπαρ για να κάνω σεξ θα σκεφτόμουν διαρκώς τον πρώην μου και θα έκανα συγκρίσεις στο μυαλό μου μεταξύ εκείνου και του νέου παρτενέρ. Πράγμα καθόλου δίκαιο για τον άλλο. Ήθελα, όμως, να κάνω σεξ. Να αναπληρώσω τη χαμένη ενέργεια. Έψαχνα για κάτι εντελώς έξω από αυτά που είχα συνηθίσει και μπορεί να μου θύμιζαν τον πρώην μου. Επίσης, δεν ήθελα τίποτα να με συνδέει συναισθηματικά, αλλά να είναι ειλικρινές και ξεκάθαρο. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το η συνεύρεση με δύο άτομο φαινόταν ιδανική», γράφει η Amanda Kohr στο refinery29.com, για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να κάνει τρίο και συνεχίζει:

«Αυτή η ιδέα δεν ήταν πρωτόγνωρη για εμένα. Με τον πρώην σύντροφό μου το συζητούσαμε αρκετές φορές και θα μου άρεσε να τον δω να ‘παίζει’ με κάποια άλλη γυναίκα. Ωστόσο, δεν το τολμήσαμε ποτέ. Ωστόσο, δεν το τολμήσαμε ποτέ. Οι συνεχείς καβγάδες και η ρουτίνα μας μάς έκαναν να εστιάζουμε σε άλλα ζητήματα.

Τον πρώτο καιρό μετά τον χωρισμό το είχα ρίξει στα ψώνια και τις βόλτες. Στους τρεις μήνες μετά, όμως, άρχισα να σκέφτομαι πολύ έντονα να βρω έναν τρόπο να κάνω ένα τρίο. Έφτιαξα προφίλ σε μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να γνωριστείς με άλλα άτομα που έψαχναν ακριβώς το ίδιο. Οι περισσότεροι χρήστες ήταν ζευγάρια που αναζητούσαν κοπέλες για τρίο. Η εφαρμογή μοιάζει πολύ με τις αντίστοιχες που ήδη γνώριζα. Η εμπειρία ήταν διαφορετική, όμως. Μιλούσα με ζευγάρια! Υπήρχαν δύο άνθρωποι που μου έλεγαν πως τους αρέσω και ήταν ξεκάθαροι με τις επιθυμίες τους.

Το ζευγάρι που έκανα match, η Jess και ο Dylan, έμοιαζαν ιδανικοί. Ήταν ευγενικοί, ξεκάθαροι και πρότειναν η πρώτη συνάντηση να γίνει σε ένα κεντρικό μαγαζί της πόλης. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε σκεφτόμουν διαρκώς αν οι περαστικοί καταλαβαίνουν τον λόγο που βρεθήκαμε και μας κοιτούν.

Στην αρχή μιλήσαμε για θέματα γενικά, όπως τα επαγγελματικά μας, πώς μεγαλώσαμε, τι μουσική ακούει ο καθένας. Αφού τελειώσαμε τα ποτά μας, κατευθυνθήκαμε αρχίσαμε να χορεύουμε (όλα συνέβησαν πριν την εποχή του κορωνοϊού). Ήμουν αρκετά αγχωμένη. Η Jess και εγώ σταθήκαμε δίπλα δίπλα και ο Dylan πίσω μας. Λίγα λεπτά μετά ένιωσα το χέρι σου στη μέση μου και η Jess με κράτησε από χέρι σαν να ήμασταν χρόνια φίλες. Βγήκαμε από το μπαρ χορεύοντας και περπατήσαμε στο γεμάτο κόσμο mall. Σκεφτόμουν πως θα μου αρέσει αυτό που έρχεται.

Εκείνη τη νύχτα, όμως, δεν συνέβη τίποτα, αλλά με κάλεσαν στο σπίτι τους το επόμενο σαββατοκύριακο. Αφού ήπιαμε αρκετό κρασί, αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι τριών σωμάτων. Τίποτα δεν ήταν άβολο και τα κορμιά μας κινούνταν σαν να ήξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν.

Αφού τελειώσαμε, μιλήσαμε λίγο για την εμπειρία μας και περίπου μία ώρα μετά έφυγα. Καθώς ξάπλωσα στο κρεβάτι μου σκεφτόμουν ότι έζησα μια υπέροχη εμπειρία. Την επόμενη ημέρα ένιωθα πιο ελαφριά. Είχα βρει ξανά την ελπίδα και είχα ξεπεράσει έναν μεγάλο μου φόβο. Είχα κάνει καλό σεξ με κάποιους, οι οποίοι δεν ήταν ο πρώην μου. Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψουμε, δεν κάνει μόνο ο πρώην μας καλό σεξ.

Η εμπειρία μου με έκανε να ξαναβρώ τη δύναμη που είχα χάσει μετά τη δύσκολη σχέση μου και τον άσχημο χωρισμό μου. Μου υπενθύμισε ότι δεν χρειαζόταν ένας συγκεκριμένος άνθρωπος για να έχω ωραίες σεξουαλικές εμπειρίες – ότι μπορώ να τις βρω ξανά και να τις ζήσω με τους δικούς μου όρους.

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν όλες οι συνευρέσεις με πολλά άτομα την ίδια κατάληξη. Ήμουν τυχερή που βρήκα αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι με σεβάστηκαν και με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτη στο κρεβάτι τους.

Συναντηθήκαμε μερικές φορές ακόμα έπειτα από εκείνη την πρώτη φορά και όταν τους ρώτησα πώς και πήραν την απόφαση να δοκιμάσουν το σεξ με άλλα άτομα μου είπαν πως υπήρχε πάντα στο μυαλό τους και ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονταν περίεργα το συζητούσαν με ηρεμία και ειλικρίνεια και έλυναν κάθε παρεξήγηση. Η σχέση τους με δίδαξε πως ο σεβασμός είναι απαραίτητος σε ένα ζευγάρι και ότι δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν να πατά την αξιοπρέπειά σου.

Αυτό το τρίο ήταν το μέσο που με έβαλε ξανά στον κόσμο των ραντεβού. Κι αν και δεν θα το πρότεινα άκριτα σε κάποιον που προσπαθεί να ξεπεράσει έναν χωρισμό, ενθαρρύνω εκείνους που το σκέφτονται να το δοκιμάσουν και να μην ξεχνούν πως την ευχαρίστηση τη φτιάχνουμε μόνοι μας...»

www.marieclaire.gr