Αποκάλυψη: «Ημουν εθισμένη στο σεξ. Είχα πολλαπλούς εραστές ταυτόχρονα» - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Αποκάλυψη: «Ημουν εθισμένη στο σεξ. Είχα πολλαπλούς εραστές ταυτόχρονα»

Το να κάνεις σεξ είναι από τα πιο υπέροχα πράγματα του κόσμου. Τι συμβαίνει όμως όταν είσαι εθισμένος σε αυτό; Όταν το σκέφτεσαι συνεχώς και μπαίνεις σε μπελάδες επειδή δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου; Μια γυναίκα, η Μπράιαν Ντέιβις, για 10 χρόνια απολάμβανε μόνο τις ερωτικές επαφές ενώ δεν μπορούσε να είναι φίλη με άντρες καθώς τους έβλεπε μόνο πονηρά. Σήμερα μιλά για τις περιπέτειές της και παραδέχεται ότι πάλεψε πολύ για να είναι «νηφάλια».

«Ήμουν εθισμένη στο σεξ, 10 χρόνια μετά δεν μπορώ να είμαι φίλη με άντρες».
Μιλώντας στο podcast FML Talk, η Μπριάν αποκάλυψε πως κάποια στιγμή κατάλαβε ότι χρειαζόταν βοήθεια, έχοντας σχέση με δύο άντρες. «Είχα δύο συντρόφους για δύο χρόνια, με έπιασαν τρεις φορές, ήμουν όμως τόσο καλή ψεύτρα που τη γλίτωσα», λέει.

Επίσης, τονίζει ότι αγαπούσε πολύ να έχει πολλαπλούς εραστές ταυτοχρόνως, καθώς η συγκίνηση την κρατούσε ζωντανή. Αλλά και τα συνεχή ψέματα που αναγκαζόταν να λέει καθημερινά. Αυτή ήταν η «απόλυτη φαντασίωσή» της, να φτιάξει τον τέλειο άντρα βγαίνοντας ταυτοχρόνως με πολλούς. «Έπαιρνα συναισθηματική ασφάλεια από τον έναν, οικονομική ασφάλεια από τον άλλο, σεξουαλική χημεία με τον τρίτο και παραδοσιακές φιλικές σχέσεις με κάποιον άλλο χαζό», παραδέχεται.

Πώς ξεκίνησε ο εθισμός;

Σε βιβλίο που έχει γράψει με τις ερωτικές της ιστορίες αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 13-14 ετών. «Για όλα φταίνε οι ρομαντικές ταινίες που έβλεπα μικρή, φιλμ όπως το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Ήμουν ακόμα στο σχολείο όταν ένιωσα αυτό το υπέροχο συναίσθημα του να κερατώνεις. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους μου», περιγράφει. Τι κι αν ερωτεύτηκε πολλούς άντρες; Τίποτα δεν μπορούσε να ξεπεράσει τη δίψα που ένιωθε για το φλερτ και την απιστία. Ωστόσο, συνειδητοποίησε τον εθισμό της, το πάλεψε και πλέον δηλώνει «καθαρή» αν και ακόμη δεν μπορεί να πιάσει φιλίες με άντρες.