Η συγνώμη της κουμπάρας - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Η συγνώμη της κουμπάρας

Πήγαινα δρομολόγιο με το φορτηγό και περνούσα από το εξοχικό της κουμπάρας μου. Έχουμε μαλώσει και δε μιλάμε τα δύο τελευταία χρόνια. Βλέπω κλήση στο κινητό από εκείνη, το σηκώνω και μιλάμε. Μου λέει αν μπορώ στο γυρισμό να σταματήσω, θέλει να μιλήσουμε. Της είπα χωρίς όρεξη αν τελειώσω νωρίς θα της στείλω μήνυμα. Μετά από δύο ώρες της έστειλα μήνυμα ότι τελείωσα και είμαι κοντά. "Σε περιμένω" ήταν η απάντηση.
Έφτασα και με περίμενε στην εξώπορτα. Χαιρετηθήκαμε και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ λίγο γιατί είχα λερωθεί και μου λέει ανέβα κάνε ένα μπάνιο και να τα πούμε. Δίστασα λίγο αλλά δέχτηκα. Μου έδειξε το μπάνιο και μου λέει αν θες φέρε τα ρούχα που λερώθηκαν να τα πλύνω. Είπα ότι δε χρειάζεται αλλά επέμενε. Μπήκα για μπάνιο και μου μιλούσε έξω από την πόρτα. Της λέω αν θες έλα μέσα δε σε ακούω έτσι και αλλιώς δεν φαινόμουν μέσα στην καμπίνα. Δέχτηκε και μπήκε και μιλούσαμε, μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη που μαλώσαμε. Άνοιξα λίγο την καμπίνα να πάρω μια πετσέτα αλλά δεν την έφτανα και μου την έδωσε αυτή.

Βγήκα σκουπίστηκα και πήγαμε να κάτσουμε στο σαλόνι, μου είπε να κάνει καφέ αλλά ζήτησα μπύρα και συζητούσαμε διάφορα. Την έβλεπα κοιτούσε όλο την πετσέτα. Την ρώτησα τι έγινε με τα ρούχα και μου είπε σε λίγο θα είναι έτοιμα. Τελείωσε η μπύρα και μου έφερε δεύτερη. Μου έλεγε τι να κάνει για να επανορθώσει για τον καυγά μας και είπα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εκείνη επέμενε. Μου λέει πάω να βάλω τα ρούχα στο στεγνωτήριο και να κάνω και ένα ντους. Σε δέκα λεπτά γύρισε με πιο ανάλαφρα ρούχα και παρατήρησα ότι δε φορούσε σουτιέν. Διαγράφονταν οι ρώγες της.

Σηκώνομαι να πάω τουαλέτα και πέφτει η πετσέτα. Προσπάθησα να το σώσω αλλά δε σωζόταν. Γουρλώνει τα μάτια αυτή αλλά δεν είπε κάτι. Γυρνάω από την τουαλέτα και μου λέει τυχερή η κουμπάρα ενώ εγώ γέλασα. Όσο περνούσε η ώρα άρχισα να καυλώνω κι αυτό φαινόταν. Τα μάτια της συνέχεια εκεί. Την έβλεπα δάγκωνε λίγο τα χείλια της. Προσπαθούσα να το κρύψω αλλά δε γινόταν και μου λέει μην αγχώνεσαι κάτσε άνετα. Έκατσα πλέον άνετα και άνοιξε η πετσέτα λίγο και έβλεπε καλύτερα. Οι ρώγες της σκλήρυναν και διαγράφονταν. Λέω εδώ είμαστε και άρχισα το παιχνίδι. Της ζήτησα άλλη μια μπύρα και μέχρι να την φέρει άνοιξα λίγο ακόμα την πετσέτα. Μόλις γύρισε με την μπύρα μου την φέρνει και τα μάτια της έπεσαν στο άνοιγμα της πετσέτας. Λέω συγνώμη για το θέαμα και πάω να συμμαζέψω την πετσέτα μου λέει τα είδα όλα μην αγχώνεσαι και αντί να την κλείσω την πετσέτα την ανοίγω κι άλλο.

Κάνει ένα αχ η κουμπάρα, την πιάνω και την τραβάω πάνω μου. Αρχίζω να τη φιλάω και αναστέναζε. Άρχισα να της πιάνω το στήθος εκείνη μου έπιασε τον πούτσο και τον έπαιζε. Σκύβει και αρχίζει μια θεϊκή πίπα ενώ εγώ της έβαλα ένα δάκτυλο και ήταν μούσκεμα το μουνάκι της. Μετά από λίγο αλλάζουμε ρόλους και της έκανα γλειφομούνι. Άρχισε να βογκάει, να βαριανασαίνει και να λέει ότι ο κουμπάρος δεν της έκανε καμία φορά. Σε λίγο άρχισε να τρέμει και να χύνει κι εγώ συνέχιζα. Μόλις ηρέμησε λίγο της άνοιξα τα πόδια και μπήκα μέσα της. Τέλειο μουνάκι, φρεσκοξυρισμένο και φουλ υγρό. Έκανα αργές κινήσεις και εκείνη να βογκάει και να προσπαθεί να τον πάρει πιο όσο πιο βαθιά γίνεται. Για να την ευχαριστήσω τη γυρνάω από πάνω μου για να το ευχαριστηθεί.

Άρχισε να χοροπηδά τρελά πάνω στον πούτσο μου και να μου δίνει ένα τέλειο θέαμα. Εγώ της ρουφούσα τις ρώγες και εκείνη με έσφιγγε πάνω της. Μετά από αρκετή ώρα της λέω ότι δε μπορώ να κρατηθώ άλλο και θέλω θα χύσω . Εκείνη όμως συνέχισε πιο δυνατά να καρφώνεται πάνω στον πούτσο μου και να μου ζητάει να κρατηθώ λίγο ακόμα γιατί κοντεύει και αυτή. Μετά από δύο λεπτά άρχισα να χύνω μέσα στο μουνάκι της και αυτή άρχισε να ουρλιάζει και να χύνει κι αυτή. Μετά από λίγο που ηρεμήσαμε μου λέει "ήταν το καλύτερο sex της ζωής μου. Πιστεύω να με συγχώρησες". Της είπα ότι βρήκε την καλύτερη συγνώμη.

Πήγαμε μαζί για ένα ντουζάκι. Της λέω "έχουν περάσει τρεις ώρες από την ώρα που ήρθα" και μου λέει ότι σε λίγο θα γυρίσει και ο άντρας της. Εγώ τότε φόρεσα τα ρούχα μου χαιρετηθήκαμε με ένα παθιασμένο φιλί και είπαμε να τα πούμε σύντομα και πάλι. Από εκείνη τη μέρα έχουν υπάρξει αρκετές "συγγνώμες" από την κουμπάρα μου.