Η απίστευτη ερωτική συνεύρεση με την θεία - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Η απίστευτη ερωτική συνεύρεση με την θεία

Τώρα το καλοκαίρι αποφασίσαμε σαν οικογένεια (θεία, θείος και ξαδέρφια) να βρεθούμε όλοι μαζί για ένα τραπέζι. Τους καλέσαμε λοιπόν να έρθουν σπίτι μας. Η μέρα έφτασε και περίμενα πως και πως να δω την καυλιάρα θεία μου. Ήρθανε στο σπίτι η θεία μου, ο μαλάκας ο άντρας της και ο ένας ο ξάδερφος μου. Αρκετή ώρα πριν καθίσουμε στο τραπέζι μιλούσαμε όλοι εκεί για διάφορα θέματα αλλά το μυαλό μου ήταν πως θα κάνω κάτι με την θεία μου. Η θεία φορούσε ένα τζιν παντελόνι κολλητό που τόνιζε τις μεγάλες μπουτάρες της και την τεράστια κωλάρα της και μία μπλούζα με ένα καυτό ντεκολτέ που μόλις την έβλεπες τα μάτια σου δεν ξεκολλούσαν από τις βυζάρες της. Μετά από λίγο έχοντας δει ότι έχει το κινητό στο παντελόνι της, της στέλνω μήνυμα «Θα πάω στο δωμάτιο μου, σε περιμένω». Μόλις ακούστηκε ο θόρυβος από το μήνυμα το άνοιξε να το διαβάσει και την ρωτάει ο μαλάκας ο άντρας της:

- Ποιος είναι Ρούλα μου;

- Από την COSMOTE είναι είπε η θεία μου.

Έφυγα εγώ να πάω στο δωμάτιο μου και μετά από ένα λεπτό ήρθε η θεία. Ανοίγει την πόρτα και την φιλάω παθιασμένα στα χείλη. Οι γλώσσες μας ενωμένες δίνοντας υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα. Τη φιλάω στο στόμα της χαϊδεύω τον κώλο και εκείνη την ώρα της λέω:

- Σε θέλω πολύ μωρό μου!!!

- Αχ με τρελαίνεις. Είναι και ο άλλος έξω... τι ζω η πουτάνα;

Εκείνη τη στιγμή καύλωσα στο φουλ, βγάζω τις βυζάρες της έξω από τη μπλούζα και αρχίζω να τις γλείφω. Η καύλα μου βαρούσε κόκκινο που της γλείφω τα βυζιά στο δωμάτιο μου και ο άλλος ήταν στο σαλόνι.

- Γλείψε παίδαρε μου γλείψε τα βυζιά της θείας σου!

- Υπέροχα τα βυζιά σου μωρό μου! Μου ανήκουν και μόνο εγώ τα γλείφω…

- Όλα σου ανήκουν, όλα δικά σου Βασίλη μου. Και το στρινγκ που φοράω σου ανήκει πουτσαρά μου!

Οι ρώγες της μέσα στην καύλα, δεν τα χόρταινα με τίποτα και δεν τα έβγαζα στιγμή από το στόμα μου. Εκεί που την γλείφω τα βυζιά απλώνει το χέρι της πάνω στον πούτσο μου και μου λέει:

- Θέλω να σου πάρω πίπα. Στο άκουσμα αυτής της φράσης τον βγάζω έξω, πέφτει στα γόνατα και τον παίρνει στο στόμα της επιτόπου.

- Έτσι, όλος μέσα στο στόμα σου αγάπη μου. Με τσιμπουκώνεις και ο μαλάκας ο άντρας σου είναι στο σαλόνι. Πόσο με νευρίασε πριν ο μπάσταρδος αλλά που να ξέρει τι κάνω στη γυναίκα του και που έχεις την πούτσα μου στο στόμα σου αυτή την στιγμή!

Η θεία από την αγωνία της μην μας πιάσουν μου έκανε πολύ γρήγορη πίπα και σε δευτερόλεπτα έχυσα μέσα στο στόμα της. Μόλις έχυσα άνοιξε το στόμα της γεμάτη με σπέρμα, χαμογελούσε και ρίχνει το σπέρμα πάνω στο σουτιέν της. Φεύγοντας μου λέει:

- Θέλω να μου τον βάλεις... να με ξεσκίσεις…

και έδειχνε το κρεβάτι μου. Έφυγε και πήγε μέσα στους άλλους. Μετά από λίγο μου ήρθε μήνυμα.

«Στο τραπέζι αργότερα έλα να κάτσεις δίπλα μου»

Σε λίγο βγήκα και εγώ από το δωμάτιο μου και πήγα στους άλλους. Όταν ήρθε η ώρα για το φαγητό καθίσαμε στο τραπέζι και εγώ έκατσα δίπλα στη θεία. Φάγαμε ήπιαμε και ήταν όλα όμορφα. Όταν τελειώσαμε το φαγητό παραμείναμε στο τραπέζι και διακριτικά η θεία περνάει το χέρι της από κάτω και μου χαϊδεύει τον πούτσο. Εγώ καυλώνω απίστευτα εκείνη την ώρα. Η θεία είχε καύλες απ’ ότι φαίνεται. Διακριτικά και εγώ όσο γίνεται για να μην καταλάβει κανείς τίποτα βγάζω τον πούτσο μου και η Ρούλα αρχίζει να μου τον παίζει. Μου τον έπαιζε σιγά σιγά ενώ μιλούσαμε κανονικά όλοι στο τραπέζι. Μετά από λίγο έχυσα στην παλάμη του χεριού της.Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και τώρα έχουμε ανανεώσει το γαμήσι μας στο εξοχικό μου που θα είμαι 15 μέρες μόνος. Μακάρι να τα καταφέρει να έρθει για να απολαύσουμε ο ένας τον άλλο.