Το πιο ωραίο pilot ρολόι από την Longines - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Το πιο ωραίο pilot ρολόι από την Longines

Η Longines έχει μια μακροχρόνια σχέση με την αεροπορία, κάτι που υποδηλώνει και το διάσημο λογότυπο “φτερωτή κλεψύδρα”. Ήδη από το 1919, η εταιρεία που έχει την έδρα της στην Ελβετική πόλη Saint-Imier, ήταν ο επίσημος προμηθευτής της Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας, δημιουργώντας αξιόπιστα, στιβαρά και εξαιρετικά ακριβή ρολόγια και όργανα χρονομέτρησης, τα οποία βοήθησαν μερικούς από τους σπουδαιότερους εξερευνητές, πιλότους και πρωτοπόρους στα κατορθώματα τους. Θέλοντας να τιμήσει αυτό το πρωτοποριακό πνεύμα και να ξαναφέρει στην ζωή την πλούσια κληρονομιά της, η ελβετική μάρκα αποφάσισε να επεκτείνει την συλλογή Longines Spirit, κυκλοφορώντας ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει την τεχνολογική καινοτομία με την κομψότητα.
Το νέο μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ τιτάνιο βαθμού 5, διαθέτει μαύρο καντράν, βιδωτή πλάτη, χρύσους δείκτες και ενδείξεις με επίστρωση Super-LumiNova, κρύσταλλο από ζαφείρι και βιδωτή κορώνα. Είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα, και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα της συλλογής Spirit, δεν διαθέτει παραθυράκι ημερομηνίας στο καντράν.
Το νέο Longines Spirit Titanium φιλοξενεί τον πιστοποιημένο με COSC αυτόματο μηχανισμό L888.4 (γνωστό και ως ETA A31.L11), ο οποίος χτυπά με συχνότητα 25.200 δονήσεις/ώρα και προσφέρει απόθεμα ισχύος 72 ώρες.
Το μοντέλο θα διατίθεται με διάμετρο 40mm ή 42mm και θα συνοδεύεται από μαύρο νάιλον ιμάντα ή μπρασελέ από τιτάνιο. Η τιμή του θα ξεκινά από 2.650 δολάρια (40mm με ιμάντα) και θα φτάνει μέχρι τα 3.050 δολάρια (42mm με μπρασελέ).

https://perpetual.gr/