O δονητής που ξεπούλησε - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

O δονητής που ξεπούλησε

Oταν μιλάμε για online shopping όλοι γνωρίζουμε πόσο μπορεί να επηρεάσει μια κακή κριτική. Τι διαφορά, όμως, μπορεί να κάνει μία καλή κριτική;
Για μια εταιρεία που εμπορεύεται sex toys, φαίνεται πως μπορεί να κάνει θαύματα. Μια γυναίκα μοιράστηκε πρόσφατα την κριτική της στο Amazon για έναν δονητή και βοήθησε το προϊόν να… ξεπουλήσει. Το μακροσκελές post της ξεκινούσε με μια αναφορά στον αρχικό σκεπτικισμό της απέναντι στο προϊόν και συνέχιζε με την εμπειρία της. Έγινε σχεδόν αμέσως viral και κέρδισε χιλιάδες likes, μέχρι που έφτασε σε σημείο ο δονητής να εξαντληθεί από τo stock.
«Έχοντας διαβάσει τις κριτικές, είχα υψηλές προσδοκίες, αλλά με την τιμή να είναι κάτω των 50 δολαρίων, δεν θα με εξέπληττε αν τελικά η απόδοση ήταν μέτρια.
Μερικές φίλες που το αγόρασαν μου είπαν για τη δύναμή του. Με προειδοποίησαν, μάλιστα, πριν το χρησιμοποιήσω να έχω προνοήσει εκείνη την ημέρα για λίγες υποχρεώσεις, να έχω ενυδατωθεί σωστά και να κάνω μερικές διατάσεις. Πίστευα ότι απλώς υπερβάλλουν», έγραψε η γυναίκα αν και πολύ σύντομα ανακάλυψε ότι έκανε λάθος και οι φίλες της δεν υπερέβαλαν καθόλου.

Για να το χρησιμοποιήσει με άνεση, επέλεξε μία μέρα που τα παιδιά της είχαν σχολείο, ενώ περίμενε δύο ώρες μέχρι να φορτίσει πλήρως.

«Το έβαλα στην πρίζα και διάβαζα ιστορίες ερωτικού περιεχομένου όσο ήμουν στην αναμονή. Έπρεπε να πάρω τα παιδιά από το σχολείο σε λίγες ώρες και δεν είχα πολύ χρόνο για προετοιμασίες και αναμονή – ναι, καλώς ήλθες στη μητρότητα», συνέχισε.

Τελικά, η συσκευή φόρτισε και εκείνη ήταν έτοιμη για το «ατομικό της πάρτι».

«Ξεκίνησα στη χαμηλή ταχύτητα, αλλά δεν ένιωθα πολλά. Έτσι ανέβασα στο επίπεδο 5 άναψα και το κουμπί για το G-spot ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, επειδή αμέσως έπαθα black out. Τα πόδια μου τεντώθηκαν, όπως βλέπουμε τις κατσίκες που λιποθυμούν όταν τρομάζουν.

Προσπάθησα να το κλείσω, αλλά κατέληξα να πατάω τα κουμπιά σαν μανιακή, ανεβάζοντας κι άλλο την ένταση. Είμαι σίγουρη ότι πετάχτηκα από το στρώμα. Έζησα έναν οργασμό χωρίς τέλος», έγραψε.

«Είμαι σίγουρη ότι η ψυχή μου έφυγε από το σώμα μου και ο Θεός ο ίδιος μου είπε ‘Δεν είναι ακόμα η ώρα σου. Γύρνα πίσω στο μικρό ροζ φωτάκι’. Ποτέ πριν δεν είχα τελειώσει έτσι. Επέστρεψα όταν κατάφερα να το βγάλω από μέσα μου και να το πετάξω στην άκρη του κρεβατιού. Εκείνο συνέχισε να δονείται χαρούμενο. Έτρεμα για περίπου 5 με 10 λεπτά μετά. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, αν και το ήθελα. Κοιτούσα το ταβάνι ζαλισμένη, προσπαθώντας να θυμηθώ ποια είμαι, τι μέρα έχουμε και ποια χρονιά.

Όταν κατάφερα να σηκωθώ για να καθαρίσω, συνειδητοποίησα ότι είχα χτυπήσει λίγο την πλάτη μου. Κούτσαινα μέχρι και 4 ώρες μετά – τελικά, χρειάζονταν περισσότερες διατάσεις», σημείωσε η γυναίκα πριν καταλήξει λέγοντας ότι το προϊόν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της.

«Εν κατακλείδι, όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ενυδατωθείτε, σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε τίποτα να κάνετε μετά ή δεν θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την υπόλοιπη μέρα και -για το Θεό- κάντε διατάσεις σαν να ετοιμάζεστε να τρέξετε μαραθώνιο», έγραψε στο τέλος του post της, το οποίο πάνω από 4,000 άτομα χαρακτήρισαν ως πολύ χρήσιμο.

Η συγκεκριμένη μαμά δεν ήταν η μόνη που έγραψε τόσο θετική κριτική για το προϊόν, αφού 784 άνθρωποι του έδωσαν επίσης 5 αστεράκια και το σχολίασαν πολύ θετικά. mία εξ αυτών προειδοποίησε ότι θα γίνει ο νέος εθισμός τους, ενώ άλλες το χαρακτήρισαν ως «καταπληκτικό» και «το καλύτερο sex toy» που δοκίμασαν.

Όσον αφορά στην κριτική που οδήγησε στο να γίνει αυτός ο δονητής best seller, τα σχόλια που την ακολούθησαν ήταν εξίσου θετικά και ενθαρρυντικά προς τη γυναίκα. «Μερικές φορές σκέφτομαι ότι χρειάζομαι κάποιον. Αφού τον χρησιμοποίησα κατάλαβα πως, απλώς, ήθελα να κάνω σεξ», έγραψε μία γυναίκα και μία άλλη επιβεβαίωσε: «Το αγόρασε μια φίλη. Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Πέρνα καλά, μαμά».