Τρεις ερωτήσεις για να καταλάβετε τι διεγείρει τον σύντροφό σας - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Τρεις ερωτήσεις για να καταλάβετε τι διεγείρει τον σύντροφό σας


Τρεις ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον/στην σύντροφό σας για να ξεπεράσετε τα «δύσκολα σημεία» που στέκονται εμπόδιο σε κάθε ζευγάρι και να ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά τους διεγείρει.

«Προτιμάς να σου μιλάω ή να σε αγγίζω;»

Ο διαχωρισμός μεταξύ αυτών που αρέσκονται στην ομιλία και εκείνων που ερεθίζονται με το άγγιγμα είναι σαφής. Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να έχουν μια ξεκάθαρη, λεκτική πρόσκληση για σεξ. Το να τους μιλάς αντιπροσωπεύει για αυτούς το ερωτικό παιχνίδι. Για άλλους, όμως, αυτό αποτελεί κάτι σαν «ερωτικό εμπόδιο», καθώς προτιμούν ένα πονηρό άγγιγμα, μια σφιχτή αγκαλιά ή ένα παρατεταμένο φιλί.

«Θέλεις να σου το δείξω άμεσα ή έμμεσα;»

Ορισμένα άτομα προτιμούν να δείχνουν τα χαρτιά τους εξαρχής, με μια άμεση πρόταση ή πρόσκληση που δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο, ενώ άλλα βρίσκουν μια τέτοια αντιμετώπιση ψυχρή και απότομη. Αντιθέτως, χρειάζονται αυτό που πολλοί αποκαλούν το «παιχνίδι της αποπλάνησης», με υπόγειους υπαινιγμούς, πειράγματα και φλερτ που τους βάζει σταδιακά στη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι.

«Να σε εκπλήξω ή να σε προειδοποιήσω;»

Κάποιοι λατρεύουν την αναμονή, τη σκέψη και το σχεδιασμό της σεξουαλικής πράξης καθώς η έξαψή τους ανεβαίνει. Άλλοι, αυτοί που συνήθως είναι υπέρμαχοι του αυθορμητισμού, νιώθουν την απόλυτη διέγερση όταν έρχονται προ εκπλήξεως από τον ερωτικό τους σύντροφο. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε εσείς, καλό είναι να συζητήσετε με το σύντροφό σας αυτά τα ενδεχόμενα για να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά του αρέσει και θα τον κάνει να μη μπορεί να σας αντισταθεί.