Ένα ιδιαίτερο Panerai Submersible με τη συνεργασία της Brabus - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ένα ιδιαίτερο Panerai Submersible με τη συνεργασία της Brabus

Το Panerai Submersible S Brabus Black Ops Edition είναι το νέο must have αντικείμενο για τους πελάτες της Brabus, για να έχουν το ρολόι τους ασορτί με το αυτοκίνητο. Η συνεργασία Panerai και Brabus, μας έχει δώσει ένα ρολόι περιορισμένης παραγωγής, για 100 πελάτες που θα διαθέσουν 42.000 ευρώ και θα το αποκτήσουν. Η Ιταλική ωρολογοποιία Panerai συνεργάστηκε με την Brabus και το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες, αποτυπώνει τα στοιχεία της ταυτότητας και των δύο εταιρειών με τρόπο αρκετά εντυπωσιακό. Το ρολόι εμπνευσμένο από τη σειρά σκαφών θαλάσσης της Brabus, Shadow Black Ops, διαθέτει γκρι, μαύρο και κόκκινο χρώμα στο καντράν του.
Τόσο η Panerai, όσο και η Brabus, είναι και οι δύο εταιρείες που επιδεικνύουν το πάθος τους για τη θάλασσα, με την Ιταλική ωρολογοποιία να έχει μακρά παράδοση στα ρολόγια καταδύσεων, πράγμα που της δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να «συμπληρώσει» τη γκάμα των σκαφών Brabus Black Ops. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να εξελιχθεί το Submersible που αντέχει στην πίεση καταδυτικού βάθους 300 μέτρων.
Ο αυτόματος μηχανισμός είναι ιδιαίτερα ακριβής και αξιόπιστος. Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 100 κομμάτια και η τιμή του Panerai Submersible S Brabus Black Ops Edition, έχει οριστεί στα 41.694 ευρώ.