Παραμελημένη σήζυγος - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Παραμελημένη σήζυγος


Ο ερχομός της με έκανε χαρούμενη και φυσικά άλλαξε την ζωή μου. Προς το καλύτερο αλλά σε ορισμένους τομείς προς το χειρότερο. Πλέον ο άντρας μου είχε ρίξει την προσοχή του σε αυτή και ερχόμουν δεύτερη. Ένα απόγευμα, είχε έρθει η κολλητή μου που ήταν και κουμπάρα μου. Καθώς πίναμε το καφεδάκι μας η κουβέντα πήγε στο πως περνάω μετά την γέννηση του παιδιού. Της περιέγραψα ότι δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά πως πλέον το επίκεντρο του συζύγου μου είναι η κόρη μας. Επιπλέον δεν είχα αρκετό χρόνο για τον εαυτό μου. Εκείνη την στιγμή γύρισε ο άντρας μου από το μαγαζί του.

•    Καλησπέρα. Τι κάνει η κοράκλα μου; Κουμπαρούλα μια χαρά σε βλέπω.

Ύστερα από λίγο πήγε στο δωμάτιο της κόρης μας για να παίξει μαζί της.

•    Θέλω να είμαι πάλι στο επίκεντρο της προσοχής…

είπα στην κολλητή μου, καθώς ετοιμαζόταν να φύγει.

•    Μη φοβάσαι εγώ είμαι εδώ…

μου απάντησε κλείνοντας μου πονηρά το μάτι.

Το Σαββάτο, κατάλαβα τι είχε στο μυαλό της. Καθώς ο άντρας μου ετοιμαζόταν να πάει στο μαγαζί, έλαβα ένα μήνυμα από την κολλητή μου.

•    Απόψε είναι η μέρα σου Μαράκι.

Αφού έφυγε ο άντρας μου χτύπησε το κουδούνι. Ήταν η κολλητή μου που μόλις είχε γυρίσει από τα μπουζούκια κρίνοντας από αυτά που φορούσε


•    Μαρία ετοιμάσου και πήγαινε στο πατρικό σου.


•    Μα τι λες τώρα;… της απάντησα.


•    Σήμερα θα είσαι βασίλισσα. Στολίσου και η μητέρα σου σε περιμένει στο πατρικό σου. Εκεί βρίσκεται το δώρο σου.


Έκανα ένα ντουζάκι, ντύθηκα φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα και ένα ζευγάρι γόβες. Καθώς πήγα στο σαλόνι να πάρω το κινητό μου, η κολλητή μου, μου είπε.


•    Το παιδί θα το κρατήσω εγώ όσο θα λείπεις. Μην ανησυχείς για τίποτα.


Πήρα το αυτοκίνητό μου και άρχισα να οδηγώ με κατεύθυνση το πατρικό μου. Έφτασα γύρω στις εννιά και μισή. Χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε η μητέρα μου.


•    Καλημέρα μαμά…


της είπα ενώ με φιλούσε στο μάγουλο. Με πήρε από το χέρι και με πήγε στο παιδικό μου δωμάτιο. Αυτό που αντίκρισα δεν το περίμενα. Μέσα ήταν τρεις ολόγυμνοι καλογυμνασμένοι μαύροι.


•    Τι είναι αυτό μαμά;


Τη ρώτησα με έκπληξη αλλά και θυμό.


•    Α, όλα κι όλα. Το καλύτερο για την κόρη μου.


Εκείνη τη στιγμή οι τρεις μαύροι με περικύκλωσαν και άρχισαν να με χουφτώνουν. Αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ άρχισα να χουφτώνω τα παπόρια τους. Τότε συνειδητοποίησα ότι η μητέρα μου συνέχιζε να με βλέπει.


•    Ελεγμένοι ένας, ένας Μαρία. Όλοι πάνω από εικοσιένα εκατοστά…


μου είπε κλείνοντας το μάτι.


•    Κοίτα και μόνη σου…


συνέχισε δίνοντάς μου μια μεζούρα.


•    Τους έχεις πάρει και τους τρεις μαμά;


Τη ρώτησα πονηρά.


•    Και τους τρεις μαζί όχι. Έναν-έναν όμως ναι μωρό μου.


Πλησίασε τους τρεις γυμνούς άντρες και άρχισα να μαλάζει τα καυλιά τους ένα, ένα.


•    Εμπρός Μαράκι μέτρησε τους, μου είπε.


Γονάτισα μπροστά τους. Τα παπόρια τους είχαν αρχίσει να σκληραίνουν. Άρχισα να τους τσιμπουκώνω εναλλάξ και δεν άργησε η στιγμή που τα καυλιά τους ήταν πέτρα. Όντως είχε δίκιο η μαμά μου. Ήταν οι μεγαλύτερες πούτσες που είχα δει. Γονατισμένη όπως ήμουν άρχισα να μετρώ τις ψωλές τους με την μεζούρα. Οι δυο ήταν 23 και η τρίτη 25 ολόκληρα εκατοστά.


•    Ψωλαράδες μου…


φώναξα και άρχισα να γδύνομαι. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και φώναξα γεμάτη τρέλα,


•    Σκίστε με…


ανοίγοντας διάπλατα τα μπουτάκια μου. Ο ένας από τους τρεις, αυτός με το μεγαλύτερο εργαλείο, άρχισε να μου γλύφει το μουνάκι μου ενώ οι άλλο δυο ήρθαν δίπλα στο κεφάλι μου και άρχισα να γλύφω τα μαύρα ψωλιά τους. Το μουνί είχε υγρανθεί για τα καλά. Σε λίγο την θέση της γλώσσας πήρε το πουτσοκέφαλο του. Μου έπαιζε το μουνί χαϊδεύοντας το με αυτό και μπαινοβγαίνοντας η άκρη του. Είχα αρχίσει να χύνω χωρίς σταματημό αλλά ήθελα να νιώσω την μαύρη σάρκα βαθιά μέσα μου.


•    Γάμα με. Γάμα με τι περιμένεις, γάμα με…


του έλεγα με καύλα. Επιτέλους σε λίγο έγινε αυτό που αδημονούσα. Το μαύρο εργαλείο άρχισε να διεισδύει αργά-αργά μέσα μου. Πρώτη φορά μια πούτσα έφτανε τόσο βαθιά μέσα μου.


•    Παιδιά όμως είπαμε. Της αρέσει το σκληρό γαμήσι.


Ήταν η μητέρα, που παρακολουθούσε τι γινόταν. Απάντησαν οι τρεις αράπηδες. Θεέ μου, γαμιέμαι και η μητέρα μου παρακολουθεί σκέφτηκα από μέσα μου.


•    Απόλαυσε την πρώτη απιστία σου, Μαρία…


μου είπε η μητέρα μου διακόπτοντας τις σκέψεις μου. Χαμογέλασα και της απάντησα.


•    Αυτό είναι το πρώτο κεράτωμα με μαύρους…


χαμογελώντας πονηρά. Ο γαμιάς μου μπαινόβγαινε μέσα με αργό ρυθμό. Ξαφνικά έμεινε ακίνητος βαθιά μέσα μου. Τον κοιτούσα στα μάτια και απολάμβανα την αίσθηση της πληρότητας, όταν ξαφνικά άρχισε να με καρφώνει με δύναμη. Οι κραυγές μου πρέπει να ακούστηκαν στην γειτονιά.


•    Αχ… με ξέσκισες αράπη…


φώναξα, ενώ εκείνος συνέχιζε να με σφυροκοπάει, χαρίζοντάς μου έναν πολλαπλό οργασμό.


•    Χύνω, γαμιά μου… χύνω…


κραύγαζα γεμάτη ηδονή, ενώ ο μαύρος συνέχιζε να μου ξεσκίζει την μήτρα.


•    Σκίσε με…


του είπα με φωνή τρεμάμενη από καύλα, κοιτώντας τον στα μάτια. Με γάμαγε δυνατά, όπως μου αρέσει. Σε λίγο τραβήχτηκε και άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο βογκώντας σαν ζώο.


•    Αχ….


Το προσωπάκι μου είχε γεμίσει με μια μεγάλη ποσότητα από χύσια. Ο δεύτερος της παρέας άρχισε να με παλουκώνει και αυτός με τη σειρά του.


•    Ξέσκισέ με μαλάκα, ξέσκισέ με…


φώναζα γεμάτη ηδονή. Κάθε κάρφωμα ήταν δυνατότερο από το προηγούμενο οδηγώντας με στον έβδομο ουρανό. Ήταν θέμα χρόνου να χύσει και αυτός. Πράγματι μετά από λίγα λεπτά ο δεύτερος αράπης γέμιζε το πρόσωπό μου με τα καυτά υγρά του, ενώ ο τρίτος έφτανε στον πάτο της μήτρας μου. Ο συνδυασμός της μεγάλης μαύρης ψωλής που είχε γεμίσει το μουνάκι μου και τα ψωλόχυμα που κυλούσαν στο προσωπάκι μου έκαναν την καύλα που ένιωθα απερίγραπτη, χαρίζοντάς μου έναν δυνατό πολλαπλό οργασμό. Νόμιζα ότι θα λιποθυμούσα από την ηδονή όταν και ο τρίτος από τους μαύρους έχυνε την παχύρρευστοι κρέμα του στο πρόσωπο μου.


Ξαπλωμένη όπως ήμουν προσπαθούσα να βρω την αναπνοή μου. Τότε παρατήρησα ότι οι μαύροι μάλαζαν τα παπόρια τους. Προφανώς ήθελαν και συνέχεια. Ήρθαν γύρω από το κεφάλι μου και άρχισαν μου σκαμπιλίζουν τα μάγουλα με τις ψωλές τους. Άρχισα να τις χουφτώνω και να τις τσιμπουκώνω εναλλάξ. Σε λίγο ήταν όρθιες και έτοιμες για δράση. Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Βρήκα το βαζάκι με την βαζελίνη και γύρισα στο παιδικό μου δωμάτιο, όταν και συνειδητοποίησα ότι η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι. Όπως καταλάβατε ήθελα να γαμηθώ από τις μαύρες πούτσες και από τον κώλο. Άρχισα να αλείφω τα τεράστια παπόρια με βαζελίνη. Στη συνέχεια στήθηκα στα τέσσερα και άλειψα με τα δάχτυλα μου την σούφρα μου με βαζελίνη.


Πλέον ήμουν έτοιμη για να με ξεκωλιάσουν τα αράπικα ψωλιά. Ο ένας από τους τρεις τους άρχισε να χώνει το καυλί του μέσα στην κωλοτρυπίδα. Στην αρχή μπαινόβγαινε συνέχεια ώσπου να συνηθίσω. Σιγά-σιγά έμπαινε όλο και πιο βαθιά γεμίζοντας τα σωθικά μου, ως το κωλάντερό μου. Με ξεκώλωνε αργά και σταθερά και οι φωνές μου, πόνου και ατελείωτης ηδονής ηχούσαν στο δωμάτιο μου.


•    Ξεκώλιασε με αράπη. Ξεκώλιασε με…


φώναζα ενώ κραυγές ηδονής έβγαιναν ταυτόχρονα από το στόμα μου. Σε λίγο τα σωθικά μου πλημμύριζαν από τα χύσια του διακορευτή μου, ο όποιος έχυνε βαθιά μέσα στον κώλο μου. Στη συνέχεια ο δεύτερος της παρέας πήρε σειρά για να με διακορεύσει. Με γαμούσε σαν σκύλα από τον κώλο μου και ένιωθα απόλυτη πληρότητα. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που και δεύτερος άδειαζε το καυτό φορτίο του βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Η σούφρα μου πλέον ήταν ορθάνοιχτη σαν ανθισμένο τριαντάφυλλο διευκολύνοντας τον τρίτο της παρέας να με ξεπατώνει δυνατά τραβώντας με από τα μαλλιά μου. Αυτό το άγριο ξεκώλωμα με οδήγησε σε έναν ακόμα οργασμό. Σε λίγο ο τρίτος καβαλάρης μου έχυνε και αυτός με την σειρά του μέσα στον κώλο μου. Με είχε αγκαλιάσει σφιχτά και η βαριά του ανάσα αντηχούσε στα αυτιά μου.


Όμως εγώ ήθελα κι άλλο. Ήθελα και τις τρεις τρύπες ταυτόχρονα γεμάτες από αυτά τα μεγάλα ψωλιά. Φυσικά και δεν μου χάλασαν χατίρι οι μαύροι. Γονάτισα μπροστά τους και άρχισαν να τους πιπώνω εναλλάξ. Σε λίγο τα καυλιά τους ήταν σκληρά και έτοιμα για δράση και εγώ είχα μέσα μου ένα σε κάθε μια τρύπα μου. Η αίσθηση ήταν απερίγραπτη καθώς κάθε τρύπα μου ήταν γεμάτη από μια τεράστια πούτσα. Οι μαύροι άλλαζαν συνέχεια θέσεις και εγώ είχα τον ένα οργασμό μετά τον άλλο. Όταν ήταν έτοιμοι για να χύσουν για ακόμη μια φορά γονάτισα και άρχισα να τους λέω.


•    Στο στόμα μου, θέλω να τα πιω όλα…


δείχνοντας με τα δάχτυλά μου την ζεστή μου γλώσσα. Φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία και άρχισαν να με γαμάει ο ένας μετά τον άλλο από το στόμα. Εγώ τους χάριζα λαρυγγοτσίμπουκα ρουφώντας όσο πιο πολύ μπορούσα τις ψωλές τους στο στόμα μου. Σε λίγο ο πρώτος αράπης άρχισε να χύνει στο στόμα μου μουγκρίζοντας σαν ζώο από ηδονή, ενώ εγώ έπινα το καυτό πουτσόζουμο του. Την θέση του πήρε ο επόμενος, που με την σειρά του άδειαζε τα αρχίδια του στο στόμα μου και εγώ τα έπινα σαν νέκταρ. Σειρά είχε ο τρίτος της παρέας και εγώ ρουφούσα τα πηκτάδια του σαν δαιμονισμένη.


Πλέον εκτός της κωλοτρυπίδας μου και το στοματάκι μου είχε γευτεί αράπικα ψωλόχυμα. Και αφού είχα τρεις άντρες που το μόνο που είχαν ως σκοπό ήταν να με ικανοποιήσουν ζήτησα μια τελευταία χάρη, να ποτίσουν το μουνάκι μου με τα καυτά πηκτάδια τους. Για ακόμα μια φορά δεν μου χάλασαν χατήρι. Έτσι βρέθηκα ξαπλωμένη με τα πόδια μου ψηλά και ορθάνοιχτα και τον πρώτο αράπη να με εμβολίζει με όλη του την δύναμη.


•    Έτσι γαμιά μου. Γάμα με, γάμα με…


ούρλιαζα εκστασιασμένη. Σε λίγο έχυνε βαθιά μέσα στην μήτρα μου και εγώ φώναζα.


•    Μέσα μου, ψωλαρά μου, χύσε μέσα μου…


γεμίζοντας με, με το πρώτο φορτίο από τα καυτά χύσια. Τη θέση του πήρε ο δεύτερος της παρέας ο οποίος με έσπρωχνε όλο και πιο γρήγορα χαρίζοντάς μου μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Αρχίσαμε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο καθώς έχυνε βαθιά μέσα στο μουνάκι μου γεμίζοντάς το με καυτή λευκή λάβα. Αφού άδειασε και την τελευταία σταγόνα του μέσα μου, σειρά είχε ο τρίτος της παρέας. Με πήδαγε αργά και δυνατά, με κάθε του σπρώξιμο να γίνεται δυνατότερο και χώνοντας το καυλί του όλο και βαθύτερα στο μουνάκι μου. Έχοντας το εργαλείο του βαθιά μέσα μου έχυσε και αυτός με την σειρά του κάνοντας την μήτρα μου να ξεχειλίζει από χύσια.


Σηκώθηκα και κατευθύνθηκα στο μπάνιο για να πλυθώ και ένιωθα τα πηκτάδια να κυλούν στα μπουτάκια μου. Αφού τελείωσα το μπάνιο σειρά πήραν οι τρεις ιππείς μου. Καθώς περίμενα να ετοιμαστούν έστειλα ένα μήνυμα στην κουμπάρα μου και στην μητέρα μου για να τις ευχαριστήσω για το δώρο τους. Γύρισα στο σπίτι μου και εκεί με περίμενε η μητέρα μου, που φύλαγε την κόρη μου.


•    Λοιπόν Μαράκι, πως νιώθεις σήμερα;… με ρώτησε πονηρά.


•    Σαν ξεκωλάκι,


της απάντησα και μας έπιασαν και τις δυο τα γέλια.


ΥΓ: Μετά από αυτή την ημέρα δεν με ένοιαζε πλέον η έλλειψη προσοχής από τον άντρα μου. Είχα βρει το αντίδοτο, το κέρατο. Τον κεράτωνα σε κάθε ευκαιρία που έβρισκα με την μητέρα μου να με καλύπτει συνεχώς. Το κεράτωμα πλέον με κάνει να αισθάνομαι και πάλι θηλυκό, το επίκεντρο του αντρικού ενδιαφέροντος.