Ο προϊστάμενος της γυναίκας μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ο προϊστάμενος της γυναίκας μου

Με τη γυναίκα μου όταν παντρευτήκαμε αποφασίσαμε να πούμε τα πάντα για την προηγούμενη ζωή μας. Η ιστορία λοιπόν αυτή είναι αληθινή και συνέβη πάρα πολλά χρόνια πριν. Είναι μια ιστορία που τη βάζω να μου τη λέει γιατί με καυλώνει αφάνταστα.
Ήταν λοιπόν η γυναίκα μου στα 26 τότε και είχε αρραβωνιαστεί στο νησί. Ο αρραβωνιαστικός της ήταν ένα ψηλό παιδί, πλαδαρό αλλά με γύρω στους 23 πόντους καυλί που το είχε όμως μόνο για κατούρημα. Εννιά φορές στις δέκα, μου λέει προφασιζόταν πονοκέφαλο για να μη γαμηθούμε. Όσες προσπάθειες και αν έκανα να του το παίξω για αρχή ή να του το γλείψω έπεφταν στο κενό. Λόγω ηλικίας οι καύλες μου ήταν στα ύψη και ήμουν σε απόγνωση. Ήμουν μου λέει τότε γραμματέας σε μια εταιρεία μαζί με δύο άλλες κοπέλες. Τότε ήταν που ήρθε καινούργιος προϊστάμενος.

Ήταν μεσήλικας, αρρενωπός, παντρεμένος με δύο παιδιά μεγάλα. Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα να με "γαζώνει" από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η δουλειά μου ήταν τέτοια, μου λέει που έμπαινα πολλές φορές στο γραφείο του προσκομίζοντας διάφορα έγγραφα. Σε είκοσι ημέρες τα κομπλιμέντα ήταν σε καθημερινή βάση γεγονός που με ανέβαζε ψυχολογικά.

Μια ημέρα ο αρραβωνιαστικός μου μου είπε ότι θα πάει με έναν κολλητό του ταξίδι στην Αμερική για περίπου ένα μήνα. Στην αντίθεση μου αντιστάθηκε λέγοντας ότι το έχει ανάγκη να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Μάλιστα σκέφτηκα μήπως είναι ζευγάρι και με τον άλλο. Δε με γάμησε, μου λέει ούτε και την παραμονή που έφυγε. Τα είχα πάρει στο κρανίο και τα είπα όλα στα κορίτσια στο γραφείο που με έβλεπαν σε απόγνωση. Κάποια από αυτές "ενημέρωσε" μάλλον και τον προϊστάμενο.

Μια ημέρα με φώναξε στο γραφείο του και μου ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να τον ακολουθήσω το βράδυ του Σαββάτου σε μια συνεστίαση του κόμματος του. Ήταν βλέπεις και πολιτικοποιημένος. Χωρίς να το σκεφτώ και πολύ του απάντησα "πολύ ευχαρίστως".

Ντύθηκα, χτενίστηκα, βάφτηκα και μια κουρσάρα ήρθε με αυτόν οδηγό και με πήρε από το σπίτι. Του τρέχανε τα σάλια μόλις με είδε και μου λέει.

- Τέτοια γυναικάρα δεν έχω ξανακυκλοφορήσει.

Όταν μπήκαμε στην αίθουσα αισθάνθηκα όλους τους άντρες να κοιτάζουν τον τύπο με τη "μουνάρα" που κυκλοφορούσε. Φάγαμε, ήπιαμε και χορέψαμε αρκετά. Κάποια στιγμή μου είπε να φύγουμε. Πήγαμε με το αυτοκίνητο σε μια ερημική παραλία. Ήταν βλέπεις Γενάρης, μου λέει και τα πάντα ήταν κλειστά. Άρχισε να μου λέει τα προβλήματα στο γάμο του και έτσι κι εγώ ανοίχτηκα και του είπα και τα δικά μου.

- Μα είναι δυνατόν να έχει τέτοια γυναικάρα δίπλα του και να μην την ακουμπάει; Εγώ μωρό μου, μου είπε θα σου έκανα έρωτα κάθε μέρα.

Έβαλε το χέρι του στα μαλλιά μου και τα χάιδεψε. Μου έπιασε το λαιμό και ήρθε κοντά να με φιλήσει. Το απαλό άγγιγμα της γλώσσας μας στην αρχή έγινε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Μου έπιασε το στήθος πάνω από την πουκαμίσα και το χάιδεψε. "Καύλωσα αμέσως", μου λέει και του ακούμπησα τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Αμέσως τον έβγαλε έξω από το φερμουάρ. Ήταν αρκετά μικρός αλλά ήταν κάτι που δε με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Έσκυψα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Τον έγλειφα σαν τρελή από πάνω μέχρι κάτω και τον έβαζα όλο στο στόμα μου. Αυτός ξεκούμπωσε το παντελόνι και το κατέβασε όλο κάτω. Του τον κράτησα με το αριστερό μου χέρι και του ρούφηξα τα αρχίδια.

- Τι μου κάνεις μωρή ψώλα, μωρή γαμιόλα, μωρή πουτανα;…

μου είπε και με καύλωσε πιο πολύ.

- Έχω να γαμηθώ πολύ καιρό, του είπα και θέλω να με γαμήσεις.

Μου είπε και πήγαμε στο πίσω κάθισμα. Τα υγρά μου μου έτρεχαν στα μπούτια μου. Κάθισε κάτω και ανέβηκα στο καυλί του. Τον πήρα όλο μέσα στη μουνάρα μου και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω. Δεν έχυνε με τίποτα και εμένα είχε μουδιάσει το μουνί μου. Σηκώθηκα και κάθισα ανάποδα, μου λέει. Αυτός τότε μου έπιασε τα στήθη μου και τσίμπαγε τις ρώγες μου. Άρχισε δε να μου παίζει την κλειτορίδα. Έφτασα σε έναν οργασμό απίστευτο που οι φωνές μου θα ακούστηκαν στην πόλη. Αφού έχυσα, αυτός μου είπε να του πάρω πάλι πίπα για να χύσει κι αυτός. Επιτακτικά δε, μου είπε να τα πάρω όλα στο στόμα μου για να μη λερώσω τα καθίσματα. Μου άρεσε, μου λέει, το τσιμπούκι αλλά δεν τα είχα δοκιμάσει ποτέ. Με έχυσε στο στόμα και τα κατάπια όλα.

Από εκείνη την ημέρα με ξέσκισε στον πούτσο, μου λέει. Τον τσιμπούκωνα στα γρήγορα στο γραφείο και με ανάγκαζε να φοράω πάντα μακριά πλατιά φούστα χωρίς κιλότας για να μου πιάνει αμέσως το μουνί. Όταν πήγαινα τα έγγραφα στεκόμουν δίπλα του κι αυτός μου έβαζε αμέσως τον αντίχειρα στην κωλοτρυπίδα μου και το κωλοδάχτυλο μέσα στο μουνί. Ήμουν συνέχεια καυλωμένη και μαλακιζόμουν μέχρι και στις τουαλέτες της δουλειάς. Με γαμούσε στο αυτοκίνητο τα βράδια και κατάπινα πάντα τα χύσια του.

Κάποια στιγμή γύρισε ο αρραβωνιαστικός μου και δε με γάμησε πάλι. Εκείνο το βράδυ, μου λέει είπα στον προϊστάμενο να με χύσει μέσα στο μουνί μου και γύρισα σπίτι με τα χύσια να τρέχουν στα μπούτια μου.

Μίλησα στον αρραβωνιαστικό μου για να γνωρίσει τον προϊστάμενο κι εκείνος μου είπε να τον καλέσουμε στο σπίτι. Ήρθε και του κάναμε το τραπέζι. Μας πρότεινε να μας παντρέψει και του απαντήσαμε ναι.

Σε λίγη ώρα ο αρραβωνιαστικός μου μας είπε ότι είναι κουρασμένος, ζήτησε συγγνώμη και πήγε για ύπνο.

Ο προϊστάμενος με έπιασε και με φίλησε. Στην αρχή φοβήθηκα, μου λέει αλλά καύλωσα αμέσως. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα για να αλλάξω ρούχα. Το "ζώον" ήδη ροχάλιζε.

Φόρεσα μια ρόμπα χωρίς τίποτα μέσα και πήγα κοντά του. Κάθισα, μου λέει, στον καναπέ κι αυτός σηκώθηκε όρθιος μπροστά μου. Τον ξεκούμπωσα και του τον έβγαλα έξω. Αυτός μου έπιασε το κεφάλι και με οδήγησε στο καυλί του. Μου γαμούσε το στόμα με μανία. Γαμηθήκαμε περίπου μία ώρα και με έχυσε στα βυζιά. Μου είπε να μην πλυθώ για να έχω τα χύσια του όλη την άλλη ημέρα πάνω μου, πράγμα που έκανα.

Η ιστορία αυτή κράτησε περίπου 8 μήνες μέχρι που μας πήρε χαμπάρι η γυναίκα του. Με απείλησε ότι θα με βγάλει βούκινο και στη δουλειά και στο νησί. Χώρισα και από τους δύο και έριξα μαύρη πέτρα.