Απόσπασμα από το ebook «Η ΝΥΦΗ». Β' μέρος - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Απόσπασμα από το ebook «Η ΝΥΦΗ». Β' μέρος

Ο Νίκος δεν είπε τίποτα. Σηκώθηκα και άρχισα να πλένω τα ποτήρια μας. Δεν είχε περάσει ούτε ένα λεπτό όταν τον αισθάνθηκα πίσω μου. Ένιωσα τα χείλη του να φιλούν την πλάτη μου και τον πούτσο του να κολλάει στον κώλο μου. Τα χέρια του με τύλιξαν και χούφτωσαν τα βυζιά μου. «Είσαι μουνάρα, Κική, σε θέλω. Σε σκέφτομαι σαν τρελός. Είσαι γυναικάρα, φωτιά. Σε γουστάρω σαν τρελός» με είπε, ενώ τα χείλη του άρχισαν να φιλάνε τον λαιμό μου. Ο πούτσος του πίεζε το στρινγκ ενώ τα δάχτυλά του έμπαιναν μέσα από το σουτιέν και άγγιζαν τις ρώγες μου. Άρχισα να καυλώνω άγρια. Η γλώσσα του έπαιζε στον λαιμό και στην πλάτη μου, ενώ τα χέρια του ταξίδευαν πάνω στα μπούτια μου. Ένιωσα τα δάχτυλά του πάνω στα μουνόχειλά μου, που τα κάλυπτε το εσώρουχο, και ανατρίχιασα.«Ωωωω, σταμάτα, Νίκο, σε παρακαλώ» αρκέστηκα να πω, αλλά ήξερα ότι δεν το εννοούσα. Κατά βάθος, ευχόμουν να συ-
νεχίσει. Ο πεθερός μου έκανε πως δεν άκουσε. Συνέχισε να παίζει το κορμί μου και να κολλάει τον πούτσο του στον κώλο μου. Με είχε εγκλωβίσει στην κουζίνα.
«Θέλεις να πάμε στην κρεβατοκάμαρά σου, καύλα μου;» με ψιθύρισε στο αυτί ενώ τα χέρια του συνέχιζαν να παίζουν πότε τις ρώγες, πότε τα μπούτια, πότε τα μουνόχειλά μου. «Ε, μουνάρα, θέλεις να πάμε εκεί;» Δεν απάντησα. Ο Νίκος με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα.
«Δεν κλείνεις και την πόρτα;» είπα, για καλό και για κακό.
Επέστρεψε μέσα σε δευτερόλεπτα και με αγκάλιασε ξανά. Αναζήτησε τα χείλη μου και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Η γλώσσα του μπήκε βαθιά μέσα στο στόμα μου ενώ τα χέρια του χούφτωναν τον κώλο μου. Βγάλαμε τις γλώσσες μας και αρχίσαμε να τις παίζουμε. Έλυσε το σουτιέν μου κι έπεσε πάνω στα βυζιά μου.
«Πω πω, βυζάρες, μωρό μου! Δικές μου είναι, θέλω να πίνω το γάλα τους κάθε πρωί, σε θέλω, μουνάρα». Ο καριόλης, με κατακαύλωνε. Η παλάμη μου σύρθηκε πάνω στο μποξεράκι του κι έπιασα το χοντρό καυλί του. Γέμισε το χέρι μου από τα αρχίδια και την πούτσα του. Τη χάιδευα και την έπαιζα απαλά.
«Πω πω, σκέτη καύλα είσαι, μωρό μου. Έτσι, παίξ’ τον τον πούτσο μου. Παίξ’ τον, καριόλα μου». 0 Νίκος συνέχιζε να με θηλάζει ενώ το ένα του χέρι άρχισε να παίζει τα μουνόχειλα. Δεν κρατιόμουν. Άρχισα να γδύνομαι με βλέμμα χαμηλωμένο, αποκαλύπτοντας αργά-αργά το υπέροχο κορμί μου, γεμίζοντας το δωμάτιο με το άρωμα της επιδερμίδας και των μαλλιών μου. Ο Νίκος κυριεύτηκε από μια δυνατή και βαθιά ερωτική συγκίνηση· χρόνια είχε να νιώσει έτσι, το
καταλάβαινα. Τα μάτια του γυάλιζαν από πόθο όταν με έσφιξε πάνω του κι αισθάνθηκε το γυμνό δέρμα μου, όταν αναζήτησε και πάλι τα άπειρα χείλη μου, όταν μου φίλησε το στήθος, την κοιλιά, τα μπούτια, τους γοφούς. Είχε χαθεί εντελώς. Με έκανε έρωτα με απελπισμένη ένταση, όπως ποτέ στο παρελθόν (όπως με είπε ο ίδιος μετά), με έκανε έρωτα με το πάθος ενός λύκου που ετοιμάζεται να επιτεθεί στη λεία του. Όταν τα κορμιά μας δονήθηκαν από τους σπασμούς, ένιωσα πως άδειαζε στον κόλπο μου όλη του τη ζωή. Ποτέ άλλοτε δεν είχε τελειώσει με τόσο πάθος, με τόση ένταση. Με ήθελε σαν τρελός. Έπεσε δίπλα μου και αποκοιμήθηκε. Όταν ξύπνησε και με βρήκε δίπλα του, ακόμη πιο όμορφη και
με το φως των ονείρων στο βλέμμα μου, με χάιδεψε στην κοιλιά με άπειρη τρυφερότητα και είπε: «Είσαι υπέροχη, κουκλάρα. Σε θέλω…»
Ήταν η πρώτη μας ερωτική στιγμή. Τόσο γρήγορη αλλά και τόσο παθιασμένη. Ούτε εγώ είχα ξανακάνει έρωτα με τόσο πά
θος, τόση προσμονή, αλλά και τόσο σύντομα. Το απόλαυσα. Είχα γίνει η ερωμένη του, η γκόμενά του, το πάθος του. Ήμασταν ολόγυμνοι στην κρεβατοκάμαρά μου. «Θα πάω για μπάνιο και θα κάνω καφέ. Θέλεις κι εσύ έναν;» ρώτησα κάποια στιγμή.
«Ναι, αγάπη μου, ναι, μουνάρα μου, θέλω. Όλα τα θέλω από σένα…» απάντησε.