Η γυναίκα μου αυτοϊκανοποιείται μόνη της - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Η γυναίκα μου αυτοϊκανοποιείται μόνη της

Κυριακή βράδυ και είμαι στην καφετέρια περιμένοντας με τους φίλους να δούμε τον τελικό του ποδοσφαίρου. Είχα φύγει πιο νωρίς από το σπίτι και μου είχε κάνει εντύπωση η ερώτηση της γυναίκας μου να της απαντήσω με ακρίβεια για την ώρα του γυρισμού μου.
Έπινα τη μπύρα μου, έκανα ότι άκουγα ότι έλεγαν οι άλλοι αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού. Στα είκοσι πρώτα λεπτά του αγώνα σηκώθηκα, είπα ότι έχω πονοκέφαλο και κίνησα για το σπίτι.

Έφτασα στην πόρτα όπου με μεγάλη προσοχή προσπάθησα να ανοίξω. Ήταν κλειδωμένη λες και είχαμε φύγει.

Πατώντας στις μύτες των ποδιών μου προσέγγισα την κρεβατοκάμαρα. Η πόρτα ήταν πάρα πολύ λίγο ανοικτή έτσι ώστε αυτός που είναι μέσα να έχει άποψη της εξώπορτας αλλά να μπορεί και να έχει χρόνο να "κρυφτεί".

Την άκουσα να μουρμουράει με χροιά καυλωτική. Έσκυψα και άλλοτε από τη χαραμάδα άλλοτε από την κλειδαρότρυπα κατάλαβα ακριβώς τι παίζει. Η τηλεόραση ανοιχτή στο ποδόσφαιρο (να βλέπει και πότε θα τελειώσει) αλλά τελείως χαμηλωμένη.

Αυτή γυμνή στο κρεβάτι με τον τεράστιο μαύρο μας δονητή στο δεξί της χέρι, το ροζ δονητή στο κρεβάτι και το τηλέφωνο στο αριστερό. Μιλούσε με το viber με έναν πρώην γκόμενο, αυτόν με τον τεράστιο πούτσο που μάλλον δε μπορούσε ποτέ να ξεπεράσει. Ευτυχώς για εμάς αυτός μένει μόνιμα στο νησί.

- Ναι, του λέει, τον έχω στο χέρι μου και τον παίζω πάνω-κάτω για να τον καυλώσω. Θα σου τον πάρω πίπα…

του λέει και αρχίζει αλλάζοντας θέση να γλείφει το δονητή. Είναι τώρα μπρούμυτα και κάθετα στο κρεβάτι και μπορώ να βλέπω την κωλάρα της.

- Θα σου γλείψω και τ' αρχίδια…

του λέει ενώ απαντώντας ένα ναι, γυρίζει ανάσκελα και για καλή μου τύχη στήνει το τηλέφωνο όπου πια μπορώ και βλέπω και αυτόν. Το καυλί του είναι πάρα πολύ μεγάλο και χοντρό. Πιάνει το δονητή και με τα δύο της χέρια και τον οδηγεί στη μουνάρα της. Τον βάζει όλο μέσα μουγκρίζοντας από καύλα ενώ αυτός της λέει πόσο γουστάρει να της σκίσει όλες τις τρύπες της όπως παλιά. Με το δεξί της χέρι μαλακίζει πια την κλειτορίδα της, με το αριστερό σηκώνει τις βυζάρες της και γλείφει εναλλάξ τις ρώγες της και ενώ τα πόδια της είναι ορθάνοιχτα, ίσα που βλέπω την άκρη του δονητή... τον έχει "καταπιεί".

- Θέλω να σε πάρω παρτούζα με τον Άλκη, της λέει αυτός.

- Ναι γαμιά μου, απαντά. Πάρτε με την πουτάνα από όλες τις τρύπες μου.

- Σήκω μωρή γαμιόλα και κάτσε πάνω στο καυλί μου, της λέει και παίρνε τσιμπούκι στον Άλκη.

Αμέσως σηκώνεται, στήνει όρθιο το δονητή και κάθεται σιγά-σιγά πάνω του. Της σκίζει τη μουνάρα της και αρχίζει και φωνάζει. Πιάνει με τους αστραγάλους της το δονητή και ανεβοκατεβαίνει με Ρυθμό. Με το χέρι της το αριστερό πιάνει τον ροζ δονητή και τον φέρνει στο στόμα της.

- Με γαμάτε, με σκίζετε ρε πούστη, του λέει, μου ξεσκίζετε όλες μου τις τρύπες της γαμιόλας, της πουτάνας...

- Μωρό μου όταν έρθεις με το καλό θα σε πάρουμε και ζωντανά, της λέει.

- Είμαι πολύ καυλωμένη και θέλω να χύσω, του λέει. Παίξε με τον πούτσο σου να χύσουμε μαζί.

Επακολούθησε μια τρέλα. Τα βογκητά της έφταναν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Όλοι θα έλεγαν "τι γαμιάς που είμαι". Όμως ούτε να το παίξω δεν είχα όρεξη...

Αφού έχυσε πήρε και τους δύο δονητές στα χέρια και τους έγλειφε σα να τους καθαρίζει από τα χύσια.

Έδωσαν ραντεβού για κάποια άλλη ημέρα και σηκώθηκε από το κρεβάτι για το μπάνιο μάλλον. Έφυγα σιωπηλά και κάθισα στον καναπέ. Βγαίνοντας με είδε και κέρωσε...