Καυτό σέξ με την διευθύντρια μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Καυτό σέξ με την διευθύντρια μου

Με λένε Α, είμαι 29 ετών, καστανός, 1.85 και 80 κιλά με πολύ καλή φυσική κατάσταση η οποία μάλιστα σχολιάζεται γενικά. Από τα 24 μου εργάζομαι σε μια εταιρεία και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πόστο μου και το περιβάλλον της δουλειάς ήταν πάντα εξαιρετικό. Η ιστορία αφορά για το πως γάμησα τη Μ, τη διευθύντρια του διπλανού τμήματος η οποία σε γενικές γραμμές, όντας και παντρεμένη, δεν έδινε δικαιώματα στη δουλειά. Η Μ όχι κάτι το ιδιαίτερο, έχει όμορφο σώμα και είναι στα 50 της με ένα παιδί. Παρόλο που αλληλεπιδρούσαμε τυπικά 5 χρόνια, δεν είχα παρατηρήσει κάτι παρά μόνο μια φορά που είχα ντυθεί πολύ ωραία λόγω εξόδου μετά και το επισήμανε χαϊδεύοντας τις πλάτες μου. Αν και μου είχε κάνει εντύπωση δεν ασχολήθηκα παραπάνω μιας και είχα το ραντεβού μετά στο μυαλό μου.
Μετά από πέντε χρόνια στην εταιρεία και με πολύ καλή συνεργασία κατάφερα να κερδίσω σοβαρή προαγωγή. Εκείνη τη μέρα έφερα κεράσματα και πέρασαν όλοι για να μου δώσουν τα συγχαρητήρια, αλλά έγινε και ένα μίνι πάρτι για να με γιορτάσουν. Καθώς μιλούσα και ευχαριστούσα όλους όσους περνούσαν, η μέρα πέρασε και δεν είχα βγάλει τη δουλειά που έπρεπε με αποτέλεσμα να καθυστερήσω και να μείνω πιο αργά. Που να ήξερα τι με περίμενε!

Ενώ αρχίζω να κάθομαι για πρώτη φορά μια ώρα με ησυχία στο χώρο και να συγκεντρώνομαι, εμφανίζεται η Μ.

Μ: Καλά τέτοια μέρα και εσύ δουλεύεις υπερωρία; Πήγαινε να πιείς κάνα ποτό να το γιορτάσεις.

Α: Όχι έχω την προθεσμία και δε θα προλάβω αλλιώς, αλλά εντάξει θα βγω με την παρέα μου το ΣΚ.

Μ: Θα σε συμβούλευα να μη μου κουράζεσαι τόσο πολύ, όπως είδες έχεις αποδείξει την αξία σου.

Και εκεί πάλι έρχεται μου χαϊδεύει τις πλάτες και φεύγει. Εκείνη τη στιγμή ομολογώ ο πούτσος μου σκλήρυνε αυτόματα και με έκανε ακόμα και εμένα να απορώ. Αυτή η αναστάτωση μου παρέμεινε και μυαλό δεν είχα να δουλέψω, συνειδητοποιώντας ότι η Μ, μια χαρά γαμήσιμη είναι για την ηλικία της και με Milf δεν έχω ξαναδοκιμάσει. Χωρίς να το σκεφτώ πολύ ψύχραιμα την ώρα που έφευγα πήγα να την χαιρετήσω και να την ευχαριστήσω για το πάρτι. Της χτυπάω την πόρτα και την βρίσκω να κάθεται στο γραφείο της απέναντι.

Α: Θα φύγω τώρα θα πάω να ξεκουραστώ, ευχαριστώ και πάλι για σήμερα, ήταν πολύ όμορφα όλα.

Μ: Πέρνα μέσα, έχω στο ψυγείο μία σαμπάνια. Αφού εσύ δε θα βγεις θα σε γιορτάσουμε εδώ.

Εδώ είμαστε, σκέφτομαι, η διευθυντριούλα παίζει και να ψήνεται να φάει τον πούτσο μου.

Α: Με τιμάς πάρα πολύ. Σίγουρα δεν είναι θέμα που θα κάτσεις τόσο αργά; Έχεις και την οικογένεια στο σπίτι να σε περιμένει.

Μ: Μην ανησυχείς καθόλου έχει αναλάβει ο άντρας μου τη μικρή γιατί είχα και εγώ πολύ δουλειά σήμερα.

Ανοίγω εγώ τη σαμπάνια, γεμίζουμε τα ποτήρια και πίνουμε στο όνομα μου. Παρόλο που ήταν λιγάκι άβολα στην αρχή καθίσαμε κουβεντιάσαμε και με τη σαμπάνια να κατεβαίνει έφυγαν όλοι οι ενδοιασμοί. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά πολύ καλή. Πέρασε η ώρα και η σαμπάνια τελείωσε, γελάσαμε όταν το καταλάβαμε και αυτή κουνώντας τη στον αέρα μου λέει:

Μ: Δεν τελειώσαμε ακόμα να σε γιορτάζουμε (ελαφρώς μεθυσμένη).

Α: Χα, χα… τι εννοείς Μ; Τι άλλο έχεις κατά νου;

Το μυαλό μου ήδη ήξερε τι είχε η κυρία Μ στο μυαλό της και ο πούτσος μου είχε εκστασιαστεί με τη σκέψη μου να την σκίσω. Αυτή σηκώνεται ρίχνει μια ματιά έξω από το γραφείο και κλειδώνει την πόρτα. Της χαμογελάω και έρχεται κατευθείαν και κάθεται πάνω μου. Ένα καυτό γλωσσόφιλο ξεκινάει και από τους δύο με εμένα να την έχω αγκαλιάσει και να τη χαϊδεύω.

Α: Δε μου είπες όμως τι έχεις στο νου…

Μ: Θα δεις καυλιάρη μου…

και σα λυσσασμένη μου βγάζει το πουκάμισο και αρχίζει να με φιλάει στους κοιλιακούς μου κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Μαζί με τα φιλιά νιώθω να με γλείφει πάνω στην κοιλιά μου και ταυτόχρονα η πουτάνα να με κοιτάει μες στα μάτια. Ήξερε καλά τι έκανε. Κατεβαίνει στο παντελόνι όπου η πούτσα μου έχει πεταχτεί, χαμογελάει και το ξεκουμπώνει. Φανερώνεται ένα μποξεράκι με υγρή στάμπα δίπλα στο πουτσοκέφαλο και μου λέει:

Μ: Παραγωγικός μας είσαι!

Α: Που να δεις τι θα βγάλω σε λίγο για πάρτη σου.

Η Μ με λύσσα βγάζει τον 18εκ πούτσο μου έξω και ξεκινάει μια εξωπραγματική πίπα. Να τον σαλιώνει πλήρως και να κατεβαίνει μέχρι τη βάση της πούτσας. Η πίπα ακουγόταν μέσα στο γραφείο και εγώ να αναστενάζω τρελαμένος από την καύλα. Τον βγάζει από το στόμα και αρχίζει γλείφει αρχίδια και να τον ξαναβάζει πίσω, ενώ σε όλη τη διάρκεια με κοιτάει πεινασμένη. Πραγματικά καμία δεν είχε καταφέρει να την παίρνει όλη και αυτή το έκανε αβίαστα. Τελικά δεν αντέχω και μετά από την πιπάρα της αρχίζω να χύνω τεράστιες ποσότητες. Η καργιόλα δεν τον έβγαλε στιγμή από το στόμα παρά μόνο όταν κατάλαβε ότι τελείωσα πλήρως. Χαρούμενη μου δείχνει το λευκό στοματάκι της και τα καταπίνει, τόσο διψούσε για πούτσα η καργιόλα.

Έρχεται καυλωμένη στην αγκαλιά μου και με φιλάει σε μια τρυφερή στιγμή αλλά εγώ ήξερα ότι καίγεται να τον φάει. Απότομα τη σηκώνω και τη βάζω να κάτσει πάνω στο γραφείο της. Δεν κρύβει τη χαρά της καθόλου με την εξέλιξη των γεγονότων. Ξεκινάω να την ξεντύνω και την αφήνω με ένα μαύρο σουτιέν και ένα ροζ στρινγκάκι σαν να ήταν μικρής κοπέλας. Με διαόλισε που είχε ένα φθηνιάρικο πρόστυχο στρινγκάκι ενώ μας το παίζει κυρία στο γραφείο. Σειρά μου τώρα να λυσσάξω. Της σκίζω το στρινγκ και ορμάω στο μουνάκι της το οποίο ήταν μούσκεμα. Σπάνια είχα πετύχει τόσο υγρό μουνί και αυτό με κοπέλες που ήμουν πολύ καιρό μαζί και τύχαινε μία φορά. Ξεκινάω να τη γλείφω μανιασμένα και να της δαγκώνω κλειτορίδα. Αυτή να ουρλιάζει τρελαμένη. Της βάζω ένα δάχτυλο και μπαίνει αβίαστα, οπότε συνεχίζω και φτάνω τα τρία δάχτυλα όπου αυτή να αναστενάζει ακατάπαυστα. Εγώ κυριολεκτικά να τρώω την κλειτορίδα της και τα δάχτυλα μου να εξερευνούν το υγρό μουνάκι της. Η Μ είχε τρελαθεί και φώναξε ότι θα με χύσει. Εγώ έχοντας χύσει μια φορά είχα ξεθολώσει οπότε μπορούσα να σκεφτώ πιο ψύχραιμα.

Την αφήνω απότομα και σηκώνομαι και αυτή με κοιτάει με παράπονο.

Α: Εγώ θα σου ανακοινώσω πότε θα τελειώσεις. Ακούς;

Μ: Ναι... μου λέει γκρινιάζοντας.

Η πούτσα μου ορθωμένη μπροστά και πάλι είναι έτοιμη να μπει στο μουνί της ενώ εγώ στέκομαι όρθιος μπροστά της. Της χώνω απότομα το καυλί μου χωρίς καπότα και το μουνάκι της πεινασμένο τον παίρνει όλο μέσα κατευθείαν. Το μουνί της υγρό και ζεστό συσπάται τρελαίνοντας το καυλί μου που μπαινοβγαίνει ολόκληρο. Ουρλιάζει δυνατά πλέον και δεν τη νοιάζει τίποτα.

Μ: Σκίσε με! Είμαι το πουτανάκι σου. Κάνε με ότι θες.

Ξεκινάω να τη γαμάω αργά αλλά επιτάχυνα και μετά τη σφυροκοπούσα με τεράστια δύναμη. Τη γαμάω έτσι για πέντε λεπτά και αυτή να με κοιτάει με δέος στα μάτια. Την ώρα που κοντεύω ξανά να τελειώσω, σταματάω με την πούτσα μου βαθιά μέσα της.

Α:Τώρα θα χύσεις!

Της στρίβω με το χέρι την κλειτορίδα και συνεχίζω να τη γαμάω.

Μ: Ναι! Ναι! Με ξέσκισες…

A: Θα σε χύσω καργιόλα!

Μ: χύνω, χύνω…

Α: Θα σε γκαστρώσω απόψε!

Και ξαφνικά νιώθω την πούτσα μου να περιτυλίγεται από υγρά, μια αίσθηση απίστευτη. Χύνω μέσα της σαν να είχα να χύσω ένα μήνα και αδειάζω τελείως. Ξέπνοοι καθίσαμε πάλι στην καρέκλα αγκαλιά με εκείνη πάνω μου.

Μ: Σε ευχαριστώ πολύ!

Α: Όχι δεν κατάλαβες, πλέον αποτελείς δική μου ιδιοκτησία. Με ξεζούμισες σήμερα.

Με φιλάει, μου χαμογελάει και σηκώνεται.

Μ: Είναι αργά πάμε να φύγουμε.

Ντυνόμαστε και φεύγω πρώτος εγώ από την εταιρεία για να μη δώσουμε στόχο στον θυρωρό. Από εκείνο το βράδυ έχω ρίξει απίστευτα γαμήσια με τη Μ.