Σέξ με την χωρισμένη φίλη μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Σέξ με την χωρισμένη φίλη μου

Ονομάζομαι Νίκος είμαι 29 και μένω με την κοπέλα μου Μαρία 24. Παρασκευή βράδυ έχουμε γυρίσει σπίτι από τις δουλειές έχουμε πάρει κρασάκι και αράζουμε και μιλάμε. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο της Μαρίας. Ήταν η φίλη της η Ηρώ. Έκλαιγε στο τηλέφωνο και είπε στη Μαρία να περάσει από το σπίτι όπως και έγινε. Η Ηρώ είναι μια ξανθιά κοπέλα, όμορφο πρόσωπο, λίγο γεματούλα, με ικανοποιητικό στήθος και κώλο. Έρχεται από το σπίτι και μας είπε ότι χώρισε με το γκόμενο της, ένας τύπος πέφτουλας γενικά. Συχνά άκουγε πράγματα για αυτόν και πάντα την είχαμε σπίτι να κλαίει και πάντα να τον πιστεύει. Αυτή την φορά όμως τον είχε πιάσει στα πράσα.
Μιλούσαν τα κορίτσια για όλα αυτά κι εγώ λίγο ξενερωμένος που μας χάλασε την Παρασκευή δε δίνω σημασία σε αυτά που λένε. Συνεχίζω το κρασάκι μου και χαζεύω στο κινητό. Οι ώρες περνούσαν, εγώ βαριόμουν, οπότε μπήκα στο site να διαβάσω καμία ιστορία σεξ να περάσει η ώρα πιο ευχάριστα. Έπεσα πάνω σε αρκετά καλές ιστορίες. Απορροφημένος στο διάβασμα δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι μου είχε σηκωθεί και ότι με το σορτσάκι ήταν φανερό. Κάποια στιγμή καταλαβαίνω τα κορίτσια ότι έχουν σταματήσει τη συζήτηση. Έχει καρφωθεί το βλέμμα τους πάνω μου και η Μαρία μου λέει «μωρό μου τι κάνεις;». Την κοιτάω, μου κάνει νόημα και μου δείχνει τον πούτσο μου που φαινόταν ότι είχα καυλώσει και τις δύο να με κοιτάνε με αμηχανία. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Τους εξήγησα ότι διάβαζα ιστορίες στο ίντερνετ. «Το αφήσαμε μόνο του το μωρό μου και βαρέθηκε» λέει η Μαρία.

Σηκώνεται, έρχεται και κάθεται μαζί μου στον καναπέ. Άφησα το κινητό και μιλούσαμε για διάφορα για λίγο. Όπως είμαι αραχτός πίσω στον καναπέ, ξαπλώνει η Μαρία στην κοιλιά μου με το πρόσωπο της κοντά στον πούτσο μου. Τόσο κοντά που ένιωθα την καυτή ανάσα της πάνω του. Λίγο αυτό, λίγο αυτά που διάβαζα πριν, δεν άργησε να μου ξανασηκωθεί. Το βλέμμα της Ηρούς ήταν μια καρφωμένο στα μάτια της Μαρίας, μια στον πούτσο μου. Η Μαρία να γελάει και να λέει «τι θα γίνει μωρό μου θα μας αφήσεις να μιλήσουμε σήμερα;». Γέλασα αμήχανα και λέω «δε φταίω εκεί που κάθεσαι». Εκεί που προσπαθούσα να χαλαρώσω να φύγει η καύλα νιώθω το χέρι της Μαρίας να ακουμπάει πάνω στον πούτσο μου και να τρίβει τον αντίχειρα της πάνω του. Άρχισα να κοκκινίζω από καύλα και ο πούτσος μου να είναι έτοιμος να εκραγεί.

Με την Ηρώ προσπαθούσαν να κάνουν κουβέντα αλλά κι αυτή είχε κοκκινίσει λίγο από καύλα λίγο από αμηχανία. Η Μαρία συνέχισε να με τρίβει και να πετάει υπονοούμενα για την πούτσα μου και να απευθυνθείτε και στην Ηρώ. «Κοίτα εδώ, δε με αφήνει να σε δω» και τέτοια. Μέχρι που κάποια στιγμή απάντησε και η Ηρώ και λέει «ο μαλάκας ο πρώην μου να τα δει που νόμιζε ότι είναι και πουτσαράς». Γελάει η Μαρία και της λέει «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα» και νιώθω σιγά σιγά το σορτσάκι μου να κατεβαίνει και το κεφάλι του πούτσου μου έξω. Έχω καυλώσει τόσο πολύ με την όλη φάση που απλά κάθομαι και περιμένω να δω τι θα γίνει. Νιώθω τη γλώσσα της Μαρίας να μου γαργαλάει το πουτσοκέφαλο. Η Ηρώ έχει καρφωθεί να κοιτάει και λέει «εγώ παιδιά θα σας αφήσω καλύτερα…» χωρίς να κάνει κίνηση να σηκωθεί.

Η Μαρία της λέει «κάτσε, δε θα κάνουμε τίποτα, απλά τον πειράζω λίγο, κρίμα είναι…» και συνεχίζει να με γλείφει. Η καύλα με είχε στείλει αλλού δε με ένοιαζε που ήταν και η Ηρώ μπροστά. Βγάζω τον πούτσο μου έξω, πιάνω το κεφάλι της Μαρίας, τον καρφώνω στο στόμα της και αρχίζω να την τραβάω από το μαλλί και να την ξανά καρφώνω με δύναμη. Η Ηρώ είχε προσηλωθεί στο θέαμα μέχρι που κάποια στιγμή της λέει η Μαρία… «το κέρατο με κέρατο περνάει». Δεν κουνήθηκε από την καρέκλα, σηκώθηκε, την πήρε από το χέρι και της λέει «ξέρω πόσο σου αρέσουν τα τσιμπούκια, έλα». Ήρθε, κάθισε δίπλα μου, η Μαρία συνέχισε το τσιμπούκι, η Ηρώ παγωμένη αλλά κοιτούσε, μέχρι που της έπιασε το χέρι η Μαρία και το έβαλε στην πούτσα μου.

Στην αρχή απλά τον κρατούσε και σιγά σιγά άρχισε να μου τον παίζει. Τη σηκώνει η Μαρία και τη βάζει να κάτσει μπροστά μου στα 4 και να κουνάει την πούτσα μου στο πρόσωπο της. Μέχρι που άρχισε σιγά σιγά να τον γλείφει. Μετά και οι δύο μαζί. Αφού της έφυγαν οι ντροπές, άρχισε να τον ρουφάει με μανία. Απολάμβανα που είχα δύο πουτανάκια στα πόδια μου να περιποιούνται έτσι τον πούτσο μου. Κάποια στιγμή σηκώνεται, κατεβάζει το παντελόνι της Ηρούς και αρχίζει να τη γλείφει. Νιώθω τα βογκητά της πάνω στον πούτσο μου και της πιέζω το κεφάλι να το βάλω πιο βαθιά. Η Μαρία άρχισε να χώνει με δύναμη τα δάχτυλα της στο μουνί της Ηρούς που ούρλιαζε από καύλα και μετά τη βλέπω να κάνει το ίδιο με το άλλο χέρι και στον κώλο της. Μπήκε με πολύ άνεση και το απολάμβανε απ' ότι φαινόταν. Το δούλευε πολύ το πισωκολλητό η Ηρώ, πράγμα που ήξερε η Μαρία απ' ότι φάνηκε.

Σταματάει και μου λέει «άντε, σήμερα θα γαμήσεις και κώλο που μου ζητάς συνέχεια, αλλά πρώτα θα με κάνεις να χύσω». Την τραβάω και τη βάζω να κάτσει πάνω στον πούτσο μου με πλάτη σε εμένα για να έχει η Ηρώ το μουνί της Μαρίας μπροστά της. Της καρφώνω την πούτσα με δύναμη. Η Ηρώ συνέχιζε να μου γλείφει τα αρχίδια και έτσι όπως καρφωνόταν η Μαρία πάνω μου μου ερχόταν να χύσω. Δεν ήθελα όμως να χάσω την ευκαιρία να πάρω την Ηρώ από κώλο και τραβάω το κεφάλι της και το χώνω στο μουνί της Μαρίας. Με το που άρχισε να τη γλείφει κι εγώ να τη γαμάω, ούρλιαξε από καύλα και σε λίγα λεπτά τελείωσε.

«Ήρθε η ώρα σου…» μου λέει. Πάω πίσω από την Ηρώ, μου πιάνει τον πούτσο η Μαρία, τον ακουμπάει στον κώλο της και αφού μου τον φτύνει με σπρώχνει να μπω μέσα. Με φίλαγε στο στόμα και έτριβε το μουνί της φίλης της όσο εγώ της γαμούσα με δύναμη τον κώλο. Χώνεται η Μαρία από κάτω και ξεκινάει να της γλείφει το μουνί όσο εγώ την έσκιζα. Νιώθω την τρύπα της Ηρούς να μου σφίγγει τον πούτσο. Ουρλιάζει από καύλα και μετά από λίγο η Μαρία να της λέει «έχεις ξαναχύσει έτσι;».

Αφού δεν άντεχα άλλο σηκώθηκα και τις έβαλα να μου ρουφάνε πούτσο και αρχίδια. Έχυσα στο στόμα της Μαρίας που δεν άφησε όπως πάντα σταγόνα να πάει χαμένη. Ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα μέχρι και σήμερα.