Σέξ με την θεία - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Σέξ με την θεία

Πριν από χρόνια είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία με τη θεία μου, όταν ήμουν 18 ετών. Η θεία μου είναι 38 ετών, παντρεμένη. Προσπαθούσε να κάνει παιδιά με τον άντρα της και δεν τα είχαν καταφέρει. Αν και εμφανισιακά είναι πάρα πολύ καυλιάρα, παραπονιόταν συχνά στη μητέρα μου ότι ο άντρας της την έχει βαρεθεί και δεν έχουν επαφές συχνά.

Είναι ψηλή ξανθιά και γεμάτη, έχει πολύ μεγάλα βυζιά και καλλίγραμμα μακριά πόδια. Η κωλάρα της είναι πολύ στητή και το δέρμα της απαλό και σφιχτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έπαιζα ενώ τη σκεφτόμουν.

Ένα βράδυ είχε έρθει μόνη της για παρέα στη μητέρα μου. Ήπιαν αρκετό κρασί και η μητέρα μου επέμεινε να μην οδηγήσει και να μείνει σπίτι μας να κοιμηθεί. Της έστρωσε στο κρεβάτι μου κι εμένα στον καναπέ.

Μόλις ξάπλωσα δε μπορούσα να συγκρατήσω την καύλα μου από τη σκέψη ότι μας χωρίζει ένας τοίχος και έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι μου. Έψαχνα αφορμή να μπω στο δωμάτιο μου. Μόλις κοιμήθηκαν όλοι πήρα την απόφαση, άνοιξα την πόρτα του δωματίου μου και μπήκα. Την είδα να κοιμάται στο κρεβάτι μου. Φορούσε ένα μπλουζάκι της μητέρας μου που της ήταν σχετικά στενό. Οι βυζάρες και οι ρώγες της φαίνονταν έντονα κάτω από το λευκό μπλουζάκι που φορούσε.

Νοιώθω τον πούτσο μου να σκληραίνει και χωρίς να το σκεφτώ τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα στεκόμενος στην άκρη του δωματίου μου. Φοβόμουν να μείνω αλλά είχα καυλώσει τόσο πολύ με το θέαμα που δε μπορούσα να φύγω.

Κάποια στιγμή ξυπνάει και με βλέπει να είμαι με την πούτσα έξω και να μαλακίζομαι δυνατά. Χαμογελάει, σηκώνεται από το κρεβάτι και έρχεται προς το μέρος μου. Μου λέει σιγανά:

- Κρίμα δεν είναι γλυκέ μου να πάει τόσο σπέρμα στο πάτωμα;

Πάγωσα και μόνο που την είδα και ξύπνησε. Πιάνει τον πούτσο μου και αρχίζει να με χαϊδεύει παντού. Με πάει στο κρεβάτι αφού πρώτα μου έβγαλε το εσώρουχο μου και με μιας βγάζει το μπλουζάκι και το εσώρουχο της και αρχίζει και τρίβει τον πούτσο μου πάνω στις βυζάρες της.

- Θα χύσω δεν αντέχω… της λέω με μισή ανάσα.

Ανοίγει με μιας τα πόδια της και βάζει τον πούτσο μου μέσα της. Ήταν καυτό του μουνάκι της και γεμάτο υγρά. Κατευθείαν έχυσα τόσο πολύ που τα υγρά μου έτρεχαν έξω από το μουνί της πριν καν βγω. Την κοίταξα με τρόμο και έκπληξη.

- Μην αγχώνεσαι, μου λέει, αυτό θα μείνει μεταξύ μας.

Μετά από πέντε λεπτά αρχίζει και μου ξανασηκώνεται. Η θεία μου το καταλαβαίνει και αρχίζει να μου τον γλείφει. Μόλις έγινε πάλι σκληρός, τον χώνει μέσα στο μουνάκι της. Αυτή από πάνω κι εγώ από κάτω. Οι κινήσεις της ήταν τόσο καυλωτικές που δε θα άντεχα για πολύ.

Πιάνει τα χέρια μου και τα βάζει πάνω στις βυζάρες της. Θεέ μου τι αίσθηση ήταν αυτή; Εκείνη ανασηκωνόταν σαν τρελή πάνω στον πούτσο μου. Δεν άργησα να χύσω και δεύτερη φορά, πάλι μέσα της. Η αίσθηση ήταν μοναδική.

Τελειώνοντας μας πήρε ο ύπνος μαζί. Νωρίς το πρωί με ξύπνησε να μου πει ότι θα φύγει να πάει σπίτι της. Την έσπρωξα από κάτω μου χωρίς καν να της μιλήσω και άρχισα να την σφυροκοπάω ασταμάτητα. Ήξερα πως δε θα έχω άλλη ευκαιρία μαζί της. Καύλωσε τόσο πολύ που έχυσε με σπασμούς. Λίγο μετά, τη χύνω πάλι μέσα της. Μόλις τελείωσα σηκώθηκε και έφυγε στα κρυφά, πριν καν ξυπνήσουν οι γονείς μου.

Τρεις μήνες μετά από την συνάντηση μας μαθαίνω ότι η θεία μου τελικά είναι έγκυος. Με έτρωγαν οι σκέψεις...

Κάποιο βράδυ που μας είχε επισκεφτεί ξανά, έγκυος πλέον, τη βρήκα μόνη της στο μπαλκόνι και τη ρώτησα εάν με ήθελε μόνο για το μωρό. Εκείνη μου είπε ότι την απάντηση θα μου τη δώσει μετά την γέννα.

Πράγματι λίγους μήνες μετά την γέννηση του παιδιού ήρθε και με βρήκε, μου εξήγησε ότι ο άντρας της είχε πρόβλημα γονιμότητας και είχαν τρελαθεί οι ορμόνες της. Αρχικά είχε έρθει μόνο και μόνο μήπως και μείνει έγκυος, αλλά το πάθος μου μαζί της δεν το είχε ξανασυναντήσει σε κανέναν άλλον άντρα μέχρι στιγμής.

Πλέον μεγάλωσα, έφυγα από το σπίτι των γονιών μου και έπιασα ένα δυάρι κοντά στη θεία μου. Να έρχεται να τη βλέπω που και που...

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας