Γιατί όλοι οι ηθοποιοί ταινιών δράσης λατρεύουν τα ρολόγια Panerai - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Γιατί όλοι οι ηθοποιοί ταινιών δράσης λατρεύουν τα ρολόγια Panerai

Τα ρολόγια της Panerai είναι γνωστά για τις στρατιωτικές τους ρίζες, καθώς το εμπορικό σήμα που ιδρύθηκε στην Φλωρεντία της Ιταλίας, σχεδίασε για πρώτη φορά το μοντέλο Radiomir για το Βασιλικό Ιταλικό Ναυτικό το 1936 και στη συνέχεια ήταν υπεύθυνη για τα ρολόγια που φορούσαν οι βατραχάνθρωποι της επίλεκτης Ιταλικής μονάδας Decima Flottiglia MAS κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Τα ρολόγια της ήταν ικανά να επιβιώνουν κάτω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και σε πολεμικές ζώνες.

Η μάρκα ξεκίνησε να πουλάει ρολόγια σε πολίτες μόλις το 1993 και σήμερα έχει γίνει ο αγαπημένος οίκος ωρολογοποιίας πολλών διάσημων αντρών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ηθοποιοί ταινιών δράσης, όπως ο Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον, ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έκανε γνωστά τα Panerai στην βιομηχανία του Χόλιγουντ, και θεωρείται ανεπίσημα πρεσβευτής της μάρκας.

Ο Σταλόνε ανακάλυψε τον οίκο όταν βρικόταν στην Ιταλία και μάλιστα φόρεσε αρκετά ρολόγια Panerai σε πολλές από τις ταινίες του, όπως το “Daylight”, το “Rambo” και το “The Expendables”, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την αύξηση της δημοτικότητας της μάρκας. Ο Σβαρτσενέγκερ φορούσε ένα Panerai στην ταινία “Eraser”, ενώ το είδαμε στους καρπούς των Τζέισον Στέιθαμ, Ντολφ Λούντγκρεν και Τζετ Λι επίσης στην ταινία “The Expendables”. https://perpetual.gr/