Σέξ με την αφεντικίνα μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Σέξ με την αφεντικίνα μου


Στην εταιρεία που εργάζομαι υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Είμαστε λίγοι εργαζόμενοι και υπάρχει καλή σχέση και με την εργοδότη. Εγώ συγκεκριμένα τη νιώθω φίλη μου, βγαίνουμε και για καφέ, για φαγητό, αράζουμε σπίτι της. Αυτή είναι 36 χρονών, χωρισμένη, ξανθό μαλλί, κοντούλα, με ωραίο λεπτό σώμα με σωστές καμπύλες.
Ένα βράδυ που αράζαμε σπίτι της και ενώ είχαμε πιει ένα μπουκάλι κρασί, τα θέματα της συζήτησης γύρισαν στα ερωτικά, αν έχω καμία σχέση, αν ενδιαφέρομαι για καμία και τέτοια. Της είπα ότι δεν είμαι σε φάση σχέσης, μου αρέσει απλά το σεξ χωρίς κάτι παραπάνω. Στο άκουσμα του σεξ, πέταξε την ατάκα "Υπάρχει ακόμα αυτό;". Τη ρώτησα πόσο καιρό έχει να γαμηθεί, και έμεινα παγωτό.

“2 χρόνια μου” λέει, από τότε που χώρισε. Την έπιασε το παράπονο ότι δεν θα βρει ποτέ ξανά κάποιον, ότι δεν είναι όμορφη και τέτοια. Την πήρα αγκαλιά, της είπα να μη λέει μαλακίες και ότι είναι καύλα σαν γυναίκα. Σήκωσε το κεφάλι, με κοίταξε, και άρχισε να με φιλάει. Ανταποκρίθηκα, τις εβαζα δάχτυλο  πάνω από τη πιτζάμα, και αυτή το καυλί μου. Τον πέταξα έξω και τον πήρε αμέσως στο στόμα. Ξεκίνησε μια δαιμονισμένη πίπα, τον ρουφούσε λες και φοβόταν ότι θα φύγει. Έγλειφε και τις μπάλες, τις ρουφούσε, τον έφτυνε, τον έπαιζε, τον είχε ανάγκη!

Με τόσο δυνατό ρούφηγμα δεν κρατήθηκα και άδειασα μέσα στο στόμα της. Τα δέχτηκε με ευχαρίστηση και καύλα. Τα κατάπιε και συνέχισε να ρουφάει τον πούτσο μου. Ήθελε να τη γαμήσω και προσπαθούσε να με καυλώσει πάλι. Αφού ξανά έγινε πέτρα ο πούτσος, ήρθε από πάνω και άρχισε να με καβαλάει. Χοροπηδούσε πάνω μου και καρφωνόταν με δύναμη στο καυλί μου. Έπαιζε με τα βυζιά της, τσιμπούσε τα χείλη της και τις ρώγες της, ξεφώνιζε από καύλα. Μετά από λίγο έχυσε σαν τρελή, αλλά συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου. Έτρεμε ολόκληρη, αλλά συνέχιζε. Μου ζήτησε να τη χύσω στο μουνί, ήθελε να νιώσει το καυτό σπέρμα να τη γεμίζει.

Εννοείται ότι το δέχτηκα, ήξερα ότι παίρνει χάπια. Όταν ήταν να χύσω, άρχισα να γλείφω και να ρουφάω τις ρώγες της και να τη χύνω. Ξανά έχυσε κι αυτή και έτρεμε στην αγκαλιά μου. Μείναμε αγκαλιασμένοι στον καναπέ για όλο το βράδυ, με τον πούτσο μου ανάμεσα στα πόδια της.