Κάνοντας σέξ με την καθηγήτρια - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Κάνοντας σέξ με την καθηγήτρια

Με λένε Κώστα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ζω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη και από μικρός είχα μια τεράστια κλήση στο γυναικείο φύλο, δε μπορώ χωρίς γυναίκα και κάνω τα πάντα για να έχω κάποια δίπλα μου ερωτικά. Είμαι 32 χρόνων καστανόξανθος κανονικό σώμα με πολύ μεγάλα προσόντα.
Κάποια περίοδο μιλούσα μέσω social media με μια καθηγήτρια που είχα βάλει στο μάτι και είχα σκάσει να πάω μαζί της. Με αυτά και με εκείνα την έπεισα να βρεθούμε στο σπίτι της. Η σκέψη μου ήταν τόσο έντονη για το τι θα αντικρίσω που με καύλωνα πολύ στην ιδέα να την πηδάω. Ήρθε η ώρα και κατά τη 1 το βράδυ, καθότι δεν ήθελε να δώσει στόχο στην πολυκατοικία της έφτασα σπίτι. Χτύπησα το κουδούνι, ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα χέρι με μαύρο γάντι μέχρι τον αγκώνα να μου λέει έλα μέσα.

Η πούτσα μου πέτρα. Φορούσε ένα στρινγκ μαύρο και μάσκα, ενώ το στήθος της ήταν γυμνό. Δυο ρώγες καυλωμένες, έτοιμες να τις πιπιλίσω. Δεν πρόλαβα να δω καλά-καλά, ανέβηκε επάνω μου και με φιλούσε με πάθος. Μου ψιθύρισε στο αυτί «πάμε μέσα, σου έχω έκπληξη». Προχωρήσαμε μέσα στο δωμάτιο το οποίο είχε χαμηλό φωτισμό, κεράκια και αρώματα που σε καυλώνουν θέλεις δε θες. Άρχισε να με γδύνει, να με φιλάει στο λαιμό και να κατεβαίνει. Καθώς έχει πέσει στα γόνατα, μου κατεβάζει το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο και πετάγεται έξω η πούτσα μου. Τη βλέπω γουρλώνει τα μάτια και μου λέει «τι πούτσα είναι αυτή μωρό μου;… τη θέλω».

«Παρ’ τη μωρό μου, δικιά σου είναι». Ξεκίνησε να τον γλείφει απαλά, να γεύεται πόντο-πόντο την πούτσα μου. Ήξερε να γλείφει πολύ καλά από το κεφάλι μέχρι τα αρχίδια μου και με τρέλαινε. Το έπαιρνε μέσα όσο μπορούσε, της πηδούσα το λαιμό και της άρεσε πολύ. Δεν ήθελε να τον αφήσει! Την πιάνω από τα μαλλιά, την ξαπλώνω ανάσκελα, βάζω τις πατούσες της στο στήθος μου (τα πόδια λυγισμένα) και μπαίνω απαλά στο υγρό μουνάκι της που στάζει και καίει από καύλα. Νιώθω τα μουνόχειλα της να ανοίγουν απαλά και τρελαίνομαι. Προχωράω μέσα της και φτάνω μέχρι τη μήτρα.

Ξεκινάω να τη χτυπάω απαλά. Ακούω την ανάσα της και θέλω να μην την αφήσω αγάμητη από πουθενά. Συνεχίζω ανεβάζοντας ρυθμό καθώς βλέπω την καύλα στα μάτια της και οι ρώγες της πέτρα. Την πηδάω πλέον δυνατά και ασταμάτητα. Το μουνάκι της τρέχει υγρά. Βγαίνω γρήγορα, της γλείφω το μουνάκι και καταπίνω ότι υγρό έχει και βγαίνει. Βογκάει καθώς της γλείφω τις τρυπούλες με πάθος και μου φωνάζει «μη σταματάς γαμιά μου».

Μετά από αρκετή ώρα χύνει στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Ήταν τόσο καυτά και νόστιμα που δεν ήθελα να τελειώσει όλο αυτό. Την αρπάζω και τη στήνω στα τέσσερα. Τρίβω το πουτσοκέφαλο μου στα μουνόχειλα της και στην κωλοτρυπίδα της και γλιστρά απότομα μέσα στο μουνάκι της. Την κρατάω από τα καπούλια μπροστά στον καθρέφτη και την καρφώνω δυνατά. Η πούτσα μου έτοιμη να σπάσει αλλά συνεχίζω. Καθώς με βλέπει από τον καθρέπτη πως την καρφώνω δυνατά, της βάζω τον αντίχειρα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα. Χύνει και ξανά χύνει από καύλα πάνω στον πούτσο μου. Ετοιμάζομαι και εγώ να τελειώσω, τον βγάζω έξω, βγάζω την καπότα και γονατίζει και τον παίρνει στο στόμα της. Χαϊδεύει και γλείφει τα αρχίδια μου και μου λέει «χύσε με… τα θέλω στο στόμα μου όλα». Τον παίζει και τον ακουμπάει στη γλώσσα ανεβάζοντας το ρυθμό. Σε λίγο νιώθω ότι έρχεται αυτό που αναζητάει. «Χύνω μωρό μου…» της φωνάζω και τελειώνω στο στόμα της.

Από τις λίγες φορές που έχυσα τόσο πολύ αλλά και αυτή τα κατάπιε όλα. Ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες.

Υ.Γ Με την καθηγήτρια συναντηθήκαμε κι άλλες φορές και κάναμε τα πάντα από παντού και οι δυο. Στη συνέχεια θα σας τα γράψω. Τα φιλιά μου.