Η μεγάλη απόφαση να ξενοπηδηχτώ - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Η μεγάλη απόφαση να ξενοπηδηχτώ

Ο Κώστας με κυνηγούσε μήνες τώρα, από εκείνο το βράδυ που είχαμε γνωριστεί. Ωραίος άνδρας είναι αλήθεια, αλλά ανυπόμονος. Ίσως αν είχε φερθεί πιο έξυπνα θα μπορούσαμε να είχαμε πηδηχτεί. Ο άνδρας μου έλειπε εκτός, οι ορμές μου στο φουλ και καθώς δεν είχα ποτέ βγει με έναν άλλον άνδρα, η αδρεναλίνη μου ήταν στα φόρτε της, όπως και οι ορέξεις μου. Είχα βγει με τη Κική την κολλητή μου, φορώντας μια μαύρη φούστα και μια πουκάμισα κεραμιδί, με τα μπούτια μου σχεδόν έξω. Πολύ όμορφη φούστα, εφαρμοστή που άφηνε τα κωλομέρια μου να διαγράφονται. Είχαμε μείνει έως αργά, όταν αποφασίσαμε να φύγουμε κατά τις 3.
Ο Κώστας με είχε σχεδόν δεδομένη και αυτό με είχε εκνευρίσει. Οι κινήσεις του αδέξιες για το πρώτο ραντεβού, και αυτό με είχε ξενερώσει. Έτσι λοιπόν πήρα ένα ταξί και βρέθηκα μόνη στο μεγάλο μου σπίτι. και σχεδόν γυμνή και κατακαυλωμένη στη κρεβατοκάμαρα μου. Φορούσα ένα μαύρο δαντελωτό στριγκάκι και σουτιέν επίσης μαύρο. Είχα τρελές καύλες, αλλά ήμουν μόνη. Άνοιξα το υπολογιστή μου καθώς μιλούσα σχεδόν καθημερινά με έναν νεαρό από Αθήνα – το όνομα του Παναγιώτης- και είχα μαλακιστει ένα βράδυ μαζί του διαδικτυακά. 
Αν ήταν μέσα θα μπορούσα να διοχετεύσω τις καύλες μου. Δεν ήταν όμως και τα άλλα μηνύματα που μου ερχόταν με άφηναν αδιάφορη. Το μουνί μου έκαιγε από καύλα αλλά δεν είχα έναν πούτσο να σβήσει την φωτιά του. Ο Κώστας αυτές τις στιγμές έστελνε το ένα μήνυμα μετά το άλλο, αλλά με άφηναν αδιάφορη. Ήταν να μην με ξενερώσει. Έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει τη διεύθυνση μου για να έρθει κάτω από το σπίτι. Φυσικά δεν του την έδωσα. Χαϊδεύτηκα για λίγο, έκλεισα τα μάτια και αφέθηκα, αλλά με πήρε σύντομα ο ύπνος.
Την επομένη, είχα ηρεμήσει μέν, αλλά σκεφτόμουν έντονα τα όσα ειχαν συμβεί. Αν ο Κώστας ήταν πιο έξυπνος θα με είχε πάρει, θα είχα κάνει σεξ μαζί του. Ο καιρός περνούσε μοιρασμένος ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις και στα προσωπικά μου ζητήματα. Δυο άνδρες, με φλέρταραν καθημερινά και ειδικά ο ένας ήταν πολύ πιεστικός. Ο Πέτρος από την άλλη, προσωπικός φίλος της κολλητής μου, γιατρός σο επάγγελμα, με φλέρταρε εδώ και 1 χρόνο, αλλά πάντα με σοβαρότητα και χωρίς να ξεφεύγει. Κύριος και ευγενικός σε αντίθεση με τον Κώστα. Τον άνδρα μου δεν τον είχα απατήσει ποτέ αλλά τα τελευταία χρόνια το φλέρτ με είχε εξιτάρει.
To είχα πάρει απόφαση λοιπόν, να βγώ με τον Πέτρο. Νομίζω πώς το άξιζε. Μέχρι και η κολλητή μου τον ενέκρινε σε σύγκριση πάντα με το Κώστα, απο την ώρα βέβαια που είχα αποφασίσει να δημιουργήσω εκτός γάμου σχέση. Προτάσεις πολλές, αλλά είχα καταλήξει στο Πέτρο, ο οποίος μου ενέπνεε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε σχέση με άλλους υποψήφιους.

Με κυνηγούσε καιρό, χρόνια κοντά και εγώ ήθελα όσο τίποτε άλλο να γευτώ ένα ξένο καυλί στο μουνί μου. Το άνδρα μου δεν τον είχα απατήσει ποτέ, αλλά τώρα ήμουν σχεδόν έτοιμη να το κάνω. Η φίλη μου η Τάνια, με συμβούλευε να βγω μαζί του. Αξίζει τον κόπο όπως μου έλεγε.Το ιδιο διάστημα με φλέρταρε πολύ έντονα και άκομψα κάποιες φορές, ο Κώστας, ένας γνωστός μιας κολλητής μου φίλης, χωρισμένος και πολύ περπατημένος.
Τελείως διαφορετικός σαν άνδρας από τον Πέτρο. Πρόστυχα μηνύματα, πίεση μεγάλη, αλλά είχα αποφασίσει να προτιμήσω μια πιο σταθερή λύση και κυρίως πιο σοβαρή επιλογή, όπως ήταν ο Πέτρος. Ήταν όντως ένας καλλιεργημένος άνθρωπος.
Στα απανωτά του μηνύματα δεν απαντούσα πάντα αλλά, τώρα το είχα πάρει απόφαση. Την Πέμπτη, λόγω δουλειάς ο σύζυγος θα έλειπε εκτός. Όποτε η ευκαιρία ήταν εδώ, τώρα.Το πρωί της Τρίτης βγήκα μαζί του για καφέ στο κέντρο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μεσημέρι της Πέμπτης, Είχα αρκετό χρόνο, όπως και εκείνος και βρεθήκαμε σε ένα καφέ, στο διοικητήριο. Αφού ήπιαμε μια μπιρίτσα και αφού μου είπε πόσο με θέλει , με ρώτησε αν ήθελα να πάμε κάπου μόνοι πιο ήσυχα. Του απάντησα ναι και ετσι φτάσαμε λοιπόν στο αυτοκίνητο, και ξεκινήσαμε. Σε λίγο είμαστε έξω από ένα ξενοδοχείο στην εθνική οδό. Εκτός Θεσσαλονίκης.

Μπαίνουμε μέσα και ο Πέτρος μου λέει να περιμένω. Πηγαίνει στην ρεσεψιόν και μετά από λίγο γυρίζει με την κάρτα/κλειδί στο χέρι. Ανεβαίνουμε πάνω και επιτέλους μόνοι μας. Έτρεμα. Προσπαθούσα να ηρεμήσω αλλά τίποτα. Εδώ που φτάσαμε σκέφτηκα δεν υπάρχει επιστροφή.Μπήκαμε στο δωμάτιο και για λίγο απλώθηκε η σιωπή. Και οι δυο μας ήμασταν παγωμένοι , ακίνητοι. Ο Πέτρος σηκώθηκε λίγο πάνω και με φίλησε στην άκρη των χειλιών μου. Συνέχισε στο λαιμό μου, ενώ τα χέρια του ξεκούμπωναν το πουκάμισο μου. Συνέχισε να με φιλάει στο στέρνο και όλο και πιο κάτω σιγά – σιγά, με κάθε κουμπί που άνοιγε. Έφτασε στα βυζιά μου και έχωσε το πρόσωπο του μέσα.

Σαν παλαβός άρχισε να τα φιλάει, να τα ζουλάει, να τα χτυπάει. – «Λοιπόν, εδώ είμαστε!», του λέω και αρχίζω να παίζω το καυλί του Με το άλλο χέρι μου πίεζα πότε ελαφρά πότε πιο δυνατά τα αρχίδια, ώσπου έκανα το μεγάλο βήμα.. τον έβαλα όλο στο στόμα μου. Πίπωνα ξένο πούτσο, πρώτη φορά σαν παντρεμένη. Έδινα με το κεφάλι μου το ρυθμό που ήθελα. Σήκωνα πότε – πότε την ματιά μου και τον κοιτούσα μέσα στα μάτια. Τότε τον έβγαζα από το στόμα και τον ρώτησα αν του αρέσει έτσι όπως τον γλείφω. – «Θες να πάρεις εσύ τον ρυθμό;» του λέω – «Ναι, θέλω». – «Ωραία! Σήκω όρθιος», και κάθισα κι εγώ λίγο καλύτερα. «Θα ανοίξω το στόμα μου και θα τον βάλεις μέσα. Με τα χέρια σου θα μου πιάσεις το κεφάλι μου από πίσω και θα δώσεις το ρυθμό που θες. Μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Έλα…» και ανοίγω το στόμα μου, Ο Πέτρος ήταν άβγαλτος. Όλη την ζωή μέσα στα βιβλία, παντρεμένος με μια κλασική Ελληνίδα νοικοκυρά, απόλυτα επιτυχημένος επαγγελματίας, άλλα, εως εκεί. Αβγαλτος στις γυναίκες. Πλησίασε και έβαλε το πουτσοκέφαλο στην άκρη των χειλιών μου. Η γλώσσα μου περνούσε κυκλικά γύρω του. Με έπιασε από τα μαλλιά και πίεσε τον πούτσο του μέσα μου. Μόνο μέχρι την μέση όμως. Τον έβγαλε και προσπάθησε ξανά βλέποντας ότι τον πήρα όλο με την μια. Αύξησε τον ρυθμό του και τώρα πλέον μου γαμούσε το στόμα κανονικά. Ήταν ζήτημα χρόνου να χύσει και θα έχυνε το στόμα μου. Η καύλα που ένιωθε δεν περιγράφεται. – «Νικολέτα θα χύσω…» μου λέει. Μου κάνει νόημα με το χέρι του δείχνοντας μου το στόμα μου. 
Αυτό ήταν.. δεν κρατήθηκε άλλο.. άρχισε να χύνει.

Εγώ έκλεισα το στόμα μου εγκλωβίζοντας μόνο το κεφάλι του καυλιού του μέσα. Ρουφούσα και κατάπινα τα χύσια του ασταμάτητα μέχρι που πήρα και την τελευταία σταγόνα. Τότε σηκώθηκα πάνω και χαμογελώντας ειπα. – «Πάω να ξεπλυθώ. Αν θες ξάπλωσε, έρχομαι σε λίγα λεπτά». – «Εντάξει». Δεν άργησα καθόλου. Στάθηκα όρθια στο κάτω μέρος του κρεβατιού και με μια κίνηση άφησα τη φούστα να πέσει στα πόδια μου. – «Αυτό δεν το χρειαζόμαστε πλέον. Ούτε αυτό, ούτε κι αυτό» και βγάζω γρήγορα σουτιέν και κιλοτάκι. «Πώς σου φαίνομαι; Σου αρέσω; Αξίζω ένα καλό ξενοπήδημα;» – «Και όχι μόνο!», μου απαντά.

– «Μμμμ… τι σκέφτεσαι Πέτρο;» ρώτησα και ξάπλωσα δίπλα του. Γύρισε προς την πλευρά μου και έσκυψε να με φιλήσει, Το περίμενα και ανταποκρίθηκα φιλώντας τον παθιασμένα. Οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν σε ένα υγρό αισθησιακό παιχνίδι.

Πέρασε το χέρι του στο εσωτερικό του ποδιού μου, χαϊδεύοντας το απαλά. Άπλωσε τα χέρια του και με αγκάλιασε, συνεχίζοντας να με φιλάει παθιασμένα. Με πίεσε προς τα κάτω. Φιλούσε και χάιδευε το στήθος μου. Ήταν τέλειο! Το ένα του χέρι χάιδευε το μουνί μου ενώ το άλλο το στήθος μου. Με φιλούσε πιασμένα, και εγώ του ψιθύρισα: – «Έλα, σε θέλω μέσα μου. Γάμησε με δυνατά. Μην με λυπηθείς, γάμα με. Γίνομαι η πουτάνα σου σήμερα. Ξέσκισε με μωρό μου! Βάλ’ τον μου. Έλα, δεν αντέχω άλλο. Σε θέλω μέσα μου». Δεν μιλούσε.. πίεσε με δύναμη, τραβήχτηκε γρήγορα και ξαναμπήκε μέσα μου. Επαναλάμβανε την κίνηση γρήγορα και πολλές φορές δυνατά. Γαμούσε για πρώτη μου φορά μια τέτοια γυναίκα σαν εμένα, που είχα γινει το πάθος στα όνειρα του. Σαν μην το πίστευε ότι με είχε γυμνή μπροστά του, παραδομένη στις ορέξεις του. Τον κοιτούσα συνεχώς, δεν ήθελα να χάσω καμιά έκφραση του προσώπου του.

Πότε αύξανε τον ρυθμό που με γαμούσε το μουνί, και πότε τον ελάττωνε. Μάθαινε και προσπαθούσε να δει τι με ευχαριστεί.

Σε μια στιγμή μου σηκώνει το πάνω μέρος του κορμιού μου και μου δίνει ένα γρήγορο φιλί στο στόμα. – «Θέλω να χύσω” του είπα. ” Θα σου στηθώ και θέλω να με γαμήσεις πολύ δυνατά. Αν σου έρθει να χύσεις κι εσύ, χύσε όπου θέλεις, όχι όμως μέσα μου. Εντάξει μωρό μου;»

– «Ναι. Εντάξει», απάντησε τρέμοντας από την ένταση και από αυτά που άκουγε. Στεκόμουν στα γόνατα επάνω στο κρεβάτι. Παίρνω ένα από τα μαξιλάρια και γυρίζω μπρούμυτα. Το βάζω κάτω από την κοιλιά μου με αποτέλεσμα η μέση μου να σηκωθεί ψηλά και να του δίνω μια υπέροχη θέα της κωλάρας μου. Με πλησίασε και ακούμπησε το κεφάλι του καυλιού του στα μουνόχειλα μου.” Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα. Με χάιδευε απαλά. Έπιασα τον πούτσο του και τον οδήγησα μέσα μου. Ξεκίνησε να με γαμάει και αύξανε όλο και πιο πολύ την ένταση. Με γαμούσε δυνατά. Φώναζε πόσο του αρέσω έτσι και ότι θα χύσει. Σε μια στιγμή έμεινε ακίνητος τελείως. Ένιωσα τα υγρά του καθώς έχυνε. Είχε κλείσει τα μάτια, η ανάσα του ήταν βαριά, είχε ελαττώσει την ένταση που με κάρφωνε αλλά δεν είχα σταματήσει.

Η εικόνα αυτή, με το καυλί του να μπαινοβγαίνει μέσα μου με έκανε να θέλω να χύσω. Τα άφησα να φύγουν και πλημμύρησε το μουνί μου από τα υγρά της ηδονής μου. Ο Πέτρος βγήκε από μέσα μου και πλησίασε στο πρόσωπο μου. Άνοιξε τα μάτια του, τον κοίταζα , σηκώθηκα και πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου. Άρχισα να τον ρουφάω μέχρι που τον στέγνωσα τελείως. Ξάπλωσα δίπλα του. Με ρώτησε αν μου άρεσε. Του απάντησα ναι. Με φίλησε και μου λέει να πάμε να ξεπλυθούμε γιατί πρέπει να φύγουμε……..