Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το θρυλικό Moonwatch της Omega με 250 ευρώ! - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το θρυλικό Moonwatch της Omega με 250 ευρώ!

 

Η Omega συνεργάστηκε με την Swatch για την δημιουργία μίας νέας πολύχρωμης συλλογής, η οποία ονομάζεται BIOCERAMIC Moon-Swatch και περιλαμβάνει 11 νέες εκδοχές του θρυλικού Speedmaster Moonwatch το οποίο ήταν το πρώτο ρολόι που φορέθηκε στο διάστημα το 1969 κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 11. Το διάσημο ρολόι, το οποίο λατρεύουν όλοι οι συλλέκτες παγκοσμίως, αναδημιουργήθηκε από την Swatch και πλέον είναι προσβάσιμο σε όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία για να το αποκτήσουν.
Τώρα όσον αφορά την συλλογή, απότελείται από 11 ρολόγια που είναι κατασκευασμένα από το καινοτόμο υλικό που ονομάζεται Βιοκεραμικό. Πρόκειται για ένα νέο υλικό, που αποτελεί μείγμα κεραμικού και πλαστικού βιολογικής προέλευσης – συγκεκριμένα τα 2/3 είναι κεραμικό και το 1/3 πλαστικό βιολογικής προέλευσης. Το πρωτοποριακό υλικό παρέχει μεγαλύτερη αντοχή και είναι, ταυτόχρονα, απαλό στην αφή. Με λίγα λόγια προστατεύει το περιβάλλον, εξασφαλίζει καλή ποιότητα και υπέροχο στυλ.
Τα ρολόγια της νέας συλλογής διαθέτουν κάσα 42mm, πανομοιότυπη εμφάνιση με το Moonwatch, και είναι αφιερωμένα στους οκτώ πλανήτες και σε άλλα ουράνια σώματα εντός του ηλιακού μας συστήματος δηλαδής την Γη, την Σελήνη, τον Ήλιο, τον Άρη, τον Δίας, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Ερμή.
Οι χρονογράφοι τροφοδοτούνται από κινήσεις χαλαζία και φοριούνται με ιμάντες velcro, καθένας από τους οποίους φέρει το όνομα του συγκεκριμένου μοντέλου στη μορφή “Mission to…” (π.χ. “Mission to the Sun”). Στην πίσω πλευρά κάθε ρολογιού, το κάλυμμα της μπαταρίας εμφανίζει μια εικόνα του αντίστοιχου πλανήτη ή ουράνιου σώματος.
Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως κάθε ρολόι κοστίζει 250,00 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αγοράσετε ολόκληρη τη συλλογή των 11 ρολογιών με πολύ λιγότερα χρήματα απ’ όσα κοστίζει ένα μηχανικό Omega Speedmaster Moonwatch.
Τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα για αγορά στις μπουτίκ στις Swatch στις 26 Μαρτίου.