Ο ξάδερφος μου και η γυναίκα μου (2ο μέρος) - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ο ξάδερφος μου και η γυναίκα μου (2ο μέρος)

Πέρασαν 2 ημέρες από τότε που παρτουζώσαμε με τον ξάδερφο τη γυναίκα μου και οι καύλες μας χτύπησαν ξανά κόκκινο.
Και οι τρεις εκστασιασμένοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο ξάδερφος γιατί γάμησε μετά από τόσο καιρό, η Γεωργία (η γυναίκα μου) γιατί ευχαριστήθηκε τόσο πολύ την παρτούζα και μάλιστα κάνοντας τη μεθυσμένη άρα χωρίς ντροπή κι εγώ γιατί μου αρέσει να τη βλέπω να γαμιέται και μάλιστα με τον ξάδερφο μου.

Εκείνο το μεσημέρι ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, κλείσαμε την πόρτα και αρχίσαμε την κουβέντα. Ο ξάδερφός μου ήταν στο δίπλα δωμάτιο. Της έδωσα ένα γλωσσόφιλο και έβαλα το χέρι μου μέσα από την κιλότα της. Ήταν μούσκεμα.

- Έχεις καύλες μωρό μου; τη ρώτησα.

- Ναι, μου λέει, από προχθές που το κάναμε με το Νίκο (ο ξάδερφος) δε μπορώ να ησυχάσω. Σκέφτομαι συνέχεια να τον αποπλανήσω, να του κατεβάσω το σωβρακάκι και να του το γλείφω μέχρι να χύσει στο στόμα μου. Έχει πολύ μεγάλο και χοντρό πούτσο και με έχει τρελάνει.

Αμέσως σηκώθηκα και πήγα στο διπλανό δωμάτιο.

Ο Νίκος ήταν με το εσώρουχο ξαπλωμένος και μάλλον το έπαιζε γιατί ήταν φτιαγμένος.

- Θέλεις ρε μαλάκα να την ξαναγαμήσουμε;

- Ρε συ μου λέει, πως; Αφού τώρα είναι ξενέρωτη.

- Το βράδυ, του λέω, αφού φάμε και πιούμε, θα παίξουμε στριπ ποκερ θα βάλω τσόντα στην τηλεόραση, θα την καυλώσουμε και μετά θα γίνει της πουτάνας.

Του είπα ότι όταν καυλώσει της φεύγουν όλες οι αναστολές. Πήγα μέσα και της είπα ότι το βράδυ θα φάει απίστευτη πούτσα και μάλιστα δε θα χρειαστεί να παίξει τη μεθυσμένη. Της είπα το σχέδιο και δέχτηκε. Μάλιστα της είπα να φορέσει κάτι καυλωτικό. Φυσικά δε μου έπεσε το καυλί μου από την καύλα μέχρι το βράδυ.

Το βραδάκι μετά τους μεζέδες και το άφθονο κρασάκι έβγαλα την τράπουλα. Τους είπα ότι όποιος χάνει θα βγάζει ένα ρούχο. Η γυναίκα μου βέβαια μας τόνισε ότι μέχρι τα δύο εσώρουχα θα φτάσει το παιχνίδι. Αυτό το είχαμε κανονίσει για να ανέβει η καύλα μας στα ύψη. Εμείς οι δύο είπα εγώ και έκλεισα το μάτι στον ξάδερφο θα τα βγάλουμε όλα. Πράγματι εκ περιτροπής χάναμε τα ρούχα μας. Πρώτη η γυναίκα μου έχασε τα πιο πολλά κι έμεινε με το θαυμάσιο σέξι συνολάκι της συνοδευμένο με κάλτσες σιλικόνης και ζαρτιέρες.

- Δε βγάζω άλλα, είπε.

Εμείς οι δυο συνεχίζαμε να παίζουμε μέχρι που γδυθήκαμε τελείως. Το μάτι της έπεφτε συνέχεια στο τεράστιο καυλί του ξαδέρφου.

Σηκώθηκα κι έβαλα μια τσόντα στο dvd. Επίσης έφερα το μεγάλο ροζ δονητή της γυναίκας μου και τον ακούμπησα στο τραπεζάκι. Ξέρω ότι την καυλώνει η θέα του και το έκανα επίτηδες. Έκανα νόημα στον ξάδερφο και καθίσαμε δίπλα στη Γεωργία από αριστερά και δεξιά. Δεν πέρασαν δέκα λεπτά, και η καύλα μας δεν περιγράφονταν.

Πήρα το δονητή, τον άνοιξα και άρχισα να τον ακουμπάω στα στήθη, στο στομάχι και στο μουνί της πάνω από την κιλότα. Μάλιστα είπα του Νίκου και της άνοιξε λίγο την κιλότα κι έδωσα κάθετα το δονητή μέχρι να ακουμπάει το πουτσοκέφαλο του την κλειτορίδα της. Έπιασα το χέρι της και το οδήγησα στον πούτσο μου και το ίδιο της είπα να κάνει και με το πούτσο του ξαδέρφου. Τώρα είχε από ένα καυλί στο χέρι κι ένα να τη γαργαλάει στο μουνί της.

Τα πρώτα ηδονικά βογκητά άρχισαν να ακούγονται. Τη φίλησα στο στόμα και μου ρούφηξε τη γλώσσα. Είπα στον Νίκο να πιάσει από τη μία αυτός και από την άλλη εγώ και κατεβάσαμε το κιλοτάκι της. Η μουνάρα της έσταζε. Του είπα να κάτσει στα τέσσερα και να της κάνει γλειφομούνι. Ταυτόχρονα της έβαλα το δονητή στο μουνί της. Τον πήρε όλο μέσα. Προσπαθούσε ο καημένος ο Νίκος να γλείψει αλλά ακουμπούσε και το δονητή.

Ήταν έτοιμη να χύσει για πρώτη φορά. Του είπα να κάτσει κανονικά στον καναπέ και σε αυτή να κάτσει πάνω του. Μπήκε όλο του το καυλί σε αυτή τη μουνάρα. Ειλικρινά είχα φτιαχτεί απίστευτα με αυτό που έβλεπα. Της έβγαλα και το σουτιέν και άρχισε να της γλείφει τις βυζάρες της. Πήγα στο μπάνιο κι έφερα το ειδικό λάδι. Άνοιξα την κωλοτρυπίδα της και της έβαλα το λιπαντικό. Μπήκα μέσα της κι εγώ.

Την ξεσκίζαμε από πίσω και από εμπρός. Είπε του Νίκου να τη χύσει μέσα εάν θέλει γιατί παίρνει το χάπι. Το καυλί μου είχε φτάσει στο έντερο της. Χύσαμε και οι τρεις σχεδόν ταυτόχρονα. Από τις πιο τέλειες στιγμές στα γαμήσια που έχω κάνει.

Τα χύσια μας τρέχανε στα μπούτια της. Τη γαμήσαμε και μετά με όλες τις στάσεις. Της σκίσαμε τη μουνάρα. Πέσαμε κατά τις τρεις αποκαμωμένοι. Τη ρώτησα αν ευχαριστήθηκε και μου είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ξημέρωνε Σάββατο και δε δουλεύαμε. Την παρακάλεσα να τον ξυπνήσει την άλλη ημέρα με ένα τσιμπούκι. Πράγματι με ξύπνησαν τα βογκητά τους. Πήγα σιγά-σιγά και τους πήρα μάτι. Δεν ξέρω ποιος γαμούσε ποιον.

Ξέρω όμως ότι το γαμήσι τους ήταν άπαιχτο.