Οι χάρες του μικρού πέους, σύμφωνα με τις γυναίκες - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Οι χάρες του μικρού πέους, σύμφωνα με τις γυναίκες

Έχοντας αναφερθεί πρόσφατα στο φαινόμενο «Μεγάλο Πέος» ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με το αντίπαλον δέος του, το μικρό. Κι αν αναρωτιέσαι τι «δέος» μπορεί να προκαλέσει σε μία γυναίκα ένα αντρικό μόριο που με το ζόρι αγγίζει τα 10 εκατοστά σε στύση (ο ιατρικός όρος μικροφαλλία αντιστοιχεί στο μέγεθος του πέους του ενήλικα που δεν ξεπερνά τα 9 εκατοστά σε στύση), σ' ενημερώνουμε πως τελικά όσον αφορά στα μάτια των γυναικών ένα μικρό μόριο (εκεί γύρω στο 8-10 εκ.) φαντάζει πολύ πιο συμπαθητικό και λειτουργικό απ' όσο νομίζεις.

Παραφράζοντας λοιπόν τη γνωστή αγγλική φράση, «μην κρίνεις ένα πέος από το μέγεθός του» για τους εξής λόγους:

Οι «μικροί» άντρες είναι πιο ευφάνταστοι

Γιατί συνήθως, όταν δεν έχεις κάτι εντελώς δεδομένο, μπαίνεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις. Κάνεις το υποτιθέμενο μειονέκτημα σου, ατού. Σε αντίθεση μ' εκείνον που ξέρει ότι είναι «προικισμένος» και θεωρεί ότι δεν έχει ν' αποδείξει κάτι, στηρίζοντας τη φήμη του ως εραστής πάνω στα έξτρα εκατοστά του, εκείνος που ξέρει ότι υστερεί σε μήκος (αλλά γουστάρει να κάνει σεξ) τελειοποιείται στις εναλλακτικές πηγές ηδονής, όπως το στοματικό και άλλα τέτοια προκαταρκτικής φύσεως, τα οποία μια χαρά δουλίτσα κάνουν. Επίσης δεν υπάρχει κάποια στάση που θα διστάσουν να δοκιμάσουν «γιατί πονάει».

Και πιο γενναιόδωροι

Η ιστορία έχει δείξει πως ο άντρας που ξέρει ότι διαθέτει «φτωχά τα ελέη» προσπαθεί να εντυπωσιάσει μία γυναίκα με τους τρόπους του, την προσωπικότητά του και άλλα τέτοια. Κι αυτό δεν την «χαλάει» καθόλου.

Είναι το όνειρο κάθε «πρωτάρας»

Που θέλει η πρώτη της φορά να είναι τρυφερή και να κυλήσει χωρίς, εχμ, πολλά εμπόδια.

Ένα σχετικά μικρό μόριο βολεύει για anal sex

Της είναι πιο φιλικό, δεν την τρομάζει, γι' αυτό και θα δεχτεί πιο εύκολα να δοκιμάσει την εμπειρία του πρωκτικού με κάτι που μπορεί να «κουμαντάρει» , σε αντίθεση με εκείνο το υπερμέγεθες το οποίο στην ιδέα και μόνο, την κάνει να σφίγγεται...

Οι γυναίκες το εμπιστεύονται πιο πολύ

Γιατί στο μυαλό τους- άσχετα αν ισχύει ή όχι- ο άντρας που δε καυχιέται για τα ποσοτικά χαρακτηριστικά του «εκεί κάτω», είναι πιο μαζεμένος, άρα πιο πιστός, κόντρα σ' εκείνον τον ευνοημένο από τη φύση που ξέρει τι έχει ανάμεσα στο πόδια του και που επιδιώκει να τονώνει την αυτοπεποίθησή του παίρνοντας επιβεβαίωση από τις εκδηλώσεις θαυμασμού των θηλυκών προς το όργανό του. Απόδειξη αυτού οι έρευνες από τις οποίες προκύπτει ότι η «μπογιά» του μεγάλου πέους περνάει τελικά μόνο στο one night stand.

https://gr.askmen.com