Σέχ στο χωριό με την παντρεμένη την Ελλη - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Σέχ στο χωριό με την παντρεμένη την Ελλη

Είχα κατέβει στο χωριό μου για την καθιερωμένη συγκομιδή ελιών. Το πιο παράξενο είναι πως κάθε χρόνο υπάρχουν ολοένα και λιγότεροι εργάτες. Θα προτιμούσα ντόπιους για να τους δώσω μεροκάματο και να τους ταΐσω, αλλά κανένας δεν ήταν πρόθυμος. Οι ξένοι δε που συνήθιζα να προσλαμβάνω ανέφεραν ότι δε μπορούσαν να έρθουν τις μέρες που με βόλευε. Ευτυχώς που είχα προνοήσει πάλι να κατέβω ένα Σαββατοκύριακο νωρίτερα και να ψάξω για άτομα. Δεν είναι ότι έχω πολλές ρίζες για να παράγω και να πουλάω, αλλά το λάδι της χρονιάς βγαίνει και φιλεύω κάμποσους γνωστούς. Αναγκάστηκα λοιπόν να πάρω εργάτες από τις γύρω κωμοπόλεις. Πήρα τρεις άντρες και μια κοπέλα να μου σακιάζει και να σαρώνει τα πανιά. Με εμένα επικεφαλής να κόβω και με το μηχάνημα, τελειώσαμε μέσα σε δύο μέρες. Αν έπαιρνα δύο αντί για τρεις θα μου έπαιρνε μια μέρα παραπάνω και θα πλήρωνα περισσότερα.

Κάθε μέρα τους τάιζα κρέας και τους πότιζα κρασί για να είναι καρδαμωμένοι. Η Έλλη έμενε στην Αμαλιάδα, πιο μακριά απ' όλους και συμφώνησα να την φιλοξενήσω μια ημέρα στο σπίτι μου. Εικοσιεφτά χρονών με κοντό καστανόξανθο μαλλί και καστανά μάτια. Ήταν στο ταμείο ανεργίας και έκανε μεροκάματα. Η κοπέλα δε φοβόταν τη δουλειά! Φοβόταν μήπως δεν μπορούσε να βρει εργασία. Όταν την προσέλαβα είχα αντιληφθεί την τιμιότητά της. Αλλιώς δε θα την έμπαζα στο σπίτι μου.
Με το που τελειώσαμε και το λιοτριβειό μάζεψε τα σακιά, πήγα και έκανα ένα μπάνιο, άλλαξα ρούχα και περίμενα το λάδι που μου είχαν πει ότι θα το έβγαζαν την ίδια μέρα. Ήρθαν κατά τις 8μιση το βράδυ. Εγώ κανονικά θα έπρεπε να νοιώθω κουρασμένος. Αλλά δεν ήμουν! Εξάλλου είχα υποσχεθεί στην Έλλη να τη γυρίσω στην Αμαλιάδα και να κεράσω φαγητό.

Πραγματικά τη μετέφερα στο σπίτι της και πήγα σε μια ταβέρνα στον πεζόδρομο να την περιμένω μέχρι να πλυθεί και να αλλάξει. Ήρθε μετά από μισή ώρα φορώντας τζιν παντελόνι και φούτερ. Φάγαμε σουβλάκια και ήπιαμε κρασί. Στην κουβέντα που κάναμε πέταξα μερικές σπόντες. Έριχνα άδεια για να πιάσω γεμάτα. Η Έλλη είχε χωρίσει πριν περίπου από ένα μήνα γιατί ο δικός της ξενοπηδούσε. Ήταν αρραβωνιασμένοι και την είχε πληγώσει πολύ. Της είπα στα ίσα ότι μου άρεσε σαν κοπέλα, αλλά πως δεν είμαι διαθέσιμος παρά μόνο για μια ξεπέτα. Απλά της υποσχέθηκα ότι θα τη γλείψω όπως δεν το είχε κάνει κανένας.

Δεν περίμενα να δεχτεί, ωστόσο το έκανε. Γυρίσαμε στο σπίτι μου. Στη διαδρομή μου εξομολογήθηκε πως ποτέ της δεν είχε δεχτεί γλείψιμο. Αυτό ήταν!

Μπήκαμε στο σπίτι και τη φίλησα στο στόμα με πάθος. Στη συνέχεια της έβγαλα τα ρούχα αργά και την παρέσυρα στο κρεβάτι μου. Για πάνω από μισή ώρα εξερευνούσα με το στόμα και τα δάχτυλα μου το κορμί της, εκτός από το μουνάκι της. Η πούτσα μου είχε γίνει σα σιδερένιο κάγκελο, αλλά τα αυτιά μου άκουγαν τη δήλωσή της.
Η Έλλη αναστέναζε καθώς την φιλούσα παντού και το στομάχι της ανεβοκατέβαινε. Όταν βρέθηκα στο κέντρο της είδα ένα καλοκουρεμένο μουνάκι, αλλά όχι ξυρισμένο. Δεν με ενδιέφερε! Επικεντρώθηκα στα μουνόχειλα και στην κλειτορίδα. Έγλειψα αργά, με πάθος και προσεκτικά. Εκείνη για πρώτη φορά έφτασε σε κλειτοριδικό οργασμό. Η λεκάνη της συσπάστηκε και με κραυγές με παρακάλεσε να μην την ακουμπήσω άλλο. Τόσο πολύ ήταν ερεθισμένη.
Με όλη μου την προσοχή έβαλα τη γλώσσα μου μέσα της και τη στριφογύρισα. Νέοι αναστεναγμοί βγήκαν από το στόμα της. Δεν άντεχα άλλο. Είχα περάσει πάνω από μιάμιση ώρα να τη γλείφω. Είχε χύσει τρεις ή τέσσερις φορές. Πήρα ένα προφυλακτικό, το φόρεσα και μπήκα στον κόλπο της που είχε ανοίξει από τα υγρά και την καύλα. Με το που έπιασα πάτο, εκείνη συσπάστηκε και άρχισε να τελειώνει εκ νέου. Πήρα μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησα να τη γαμάω όσο πιο ξέφρενα μπορούσα στην ιεραποστολική στάση. Τα χείλη μου βρήκαν τα δικά της και καθώς την φίλησα με πάθος, άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να κορυφώσει.
Μερικά λεπτά αργότερα βγήκα από μέσα της και εξέτασα (για παν ενδεχόμενο) το προφυλακτικό. Το τύλιξα σε ένα χαρτί και έπεσα δίπλα της αποκαμωμένος. Η κούραση της δουλειάς ήρθε για να με τυλίξει. Η Έλλη βρέθηκε στην αγκαλιά μου. Μου είπε πως ήταν υπέροχη η βραδιά και αποκοιμηθήκαμε.
Το άλλο πρωί την ξύπνησα με ένα ακόμα γλειφομούνι. Αυτή τη φορά η Έλλη βρέθηκε να με καβαλικεύει. Τελειώσαμε ξανά μαζί και απολαυστικά. Συνεχίσαμε να κάνουμε σεξ μέχρι αργά το μεσημέρι. Το απόγευμα τη γύρισα στην πόλη της κι εγώ επέστρεψα στη δική μου.