Η γυναίκα μου και το φωτογραφικό αρχείο με τον πρώην της - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Η γυναίκα μου και το φωτογραφικό αρχείο με τον πρώην της

Με λένε Τάκη, είμαι παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια με την Ρίτα, 1.71 και 60 κιλά με μεγάλα βυζιά και αφράτο κώλο. Η γυναικούλα μου λοιπόν είναι πολύ καυλιάρα στο κρεβάτι, αλλά αυτό που ανακάλυψα δεν μπορούσα να το φανταστώ. Εδώ να πω πως η Ρίτα είναι καυλιάρα, αλλά γενικά έξω δείχνει πολύ σοβαρή γυναίκα.
Ένα Σαββατοκύριακο είχε πάει στους γονείς της να τους δει. Εγώ έμεινα πίσω για κάποιες εργασίες που είχα στο σπίτι και ήθελα να τελειώσω. Καθώς λοιπόν ψαχούλευα κάτι πράγματα στο πατάρι, βρήκα έναν σκληρό δίσκο για υπολογιστές. Τον κατέβασα κάτω και από περιέργεια τον συνέδεσα να δω τι έχει μέσα. Τον άνοιξα λοιπόν και περιείχε φακέλους της γυναίκας μου της Ρίτας με παλιές φώτο, τραγούδια, αρχεία της δουλείας της κ.α.

Άνοιξα λοιπόν τον φάκελο με τις φώτο και μπήκα σε ένα υπό-φάκελο με το όνομα Σκιάθος. Ήταν διακοπές με τις κολλητές της πριν γνωριστούμε. Άρχισα να βλέπω φωτογραφίες και το πρώτο σοκ και καύλα μαζί, ήρθε...
Η Ρίτα εμφανιζόταν στις φώτο topless με τις βυζάρες της έξω. Άλλοτε να ποζάρει με τις κολλητές που και αυτές τα είχαν πετάξει έξω, άλλοτε μόνη και η παραλία φουλ από κόσμο. Άλλες πάλι φώτο μέσα στο δωμάτιο, μόνο με το string, να έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι. Η καύλα μου μεγάλη. Δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό που έβλεπα.

Στον επόμενο φάκελο, ήρθε το αποκορύφωμα. Ήταν οι φωτογραφίες με πρώην γκόμενο. Πάρα πολλές φώτο από διακοπές, γλέντια, τα κλασικά που λέμε, όμως υπήρχε ένας φάκελος, που στην αρχή με πάγωσε.
Ήταν η γυναίκα μου στα γαμήσια της με τον πρώην. Τι τσιμπούκια και να χαμογελάει στην κάμερα με τα χύσια πάνω της, τι στα τέσσερα να τις τον καρφώνει, τι να τον έχει καβαλήσει και να τον έχει εξαφανίσει στη μούνα της και στον κώλο ο δονητής και φυσικά ένα βίντεο που στην κυριολεξία την είχε ξεμουνιάσει με τα ουρλιαχτά της να σε κάνουν να λες πως σίγουρα την έχει ακούσει όλο το τετράγωνο.
Φυσικά όλο αυτό το υλικό με καύλωσε απίστευτα, αφού αυτά κάνει και σε μένα, αλλά είναι πολύ καύλα να τη βλέπω τι έκανε πριν από εμένα.
Όταν γύρισε, δεν της είπα τίποτα, αλλά μετά από κάποιες μέρες που τις το είπα ντράπηκε στην αρχή, αλλά την ηρέμησα και της είπα ότι μου άρεσε. Από τότε, τις φώτο μας την αφήνω να τις βάζει μαζί με αυτές για να έχει το δικό της άλμπουμ.