Ενα απίστευτο σέξ με την θεία - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ενα απίστευτο σέξ με την θεία

Καλησπέρα, διαβάζω αρκετά χρόνια ιστορίες αλλά πιο πολύ οικογενειακές. Αυτό που θα σας γράψω είναι πέρα για πέρα αληθινό και έγινε πριν τρία χρόνια. Θα σας μιλήσω για τη θεία μου είναι μια γυναίκα αρκετά ώριμη, με ωραίο σώμα και γυναίκα που θα ήθελε ο καθένας να την πηδήξει. Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι συνέβη. Βρισκόμασταν πολλές φορές οικογενειακά, λόγο τις σχέσης. Με τα χρόνια κάθε φορά που την έβλεπα ήθελα να την πηδήξω και έτσι έγινε.

Ένα μεσημέρι ο θείος μου έλειπε στη δουλειά τα ξαδέρφια μου, μεγάλα, έλειπαν από το σπίτι. Πήγαινα συχνά στην θεία μου αλλά φοβόμουν να κάνω κίνηση για να μην γίνω ρεζίλι, όμως εκείνο το μεσημέρι κάτι μου έλεγε να προσπαθήσω. Έτσι όπως καθόμασταν στον καναπέ και συζητούσαμε ήρθε η κουβέντα στα ερωτικά. Εγώ παντρεμένος πλέον με τρία παιδιά. Η θεία μου φορούσε ένα κολάν που τόνιζε την κωλάρα της και ένα στενό μπλουζάκι.
Όπως είχαμε την κουβέντα, άρχισα να την παίρνω αγκαλιά, να τις χαϊδεύω το χέρι και δεν έβλεπα κάποια άρνηση. Σε μια στιγμή, όπως την είχα αγκαλιά, πήγε να γυρίσει και φιληθήκαμε στο στόμα. Τρελάθηκα από την καύλα! Είπα τώρα είναι η στιγμή. Προσπάθησα να τη φιλήσω ξανά και με απώθησε. Σκέφτηκα "αυτό ήταν, θα με κάνει ρεζίλι". Έφυγα κατατρομαγμένος.
Την άλλη μέρα επέτρεψα, ήξερα ότι ήταν μόνη, για να της μιλήσω. Την είχα πάρει τηλέφωνο. Ανοίγει η πόρτα και μου ανοίγει με ένα καυτό φόρεμα. Εκεί η πούτσα μου καύλωσε. Με το που την είδα την πήρα μια αγκαλιά και της είπα "συγνώμη για εχθές, απλά παρασύρθηκα". Τότε με αγκάλιασε και με μια κίνηση αρχίσαμε να φιλάει ο ένας τον άλλο. Έβαλα το χέρι μου μέσα απ' το το φόρεμα και άρχισα να τη χαϊδεύω παντού. Από την καύλα που είχα ότι θα πηδήξω επιτέλους τη θεία μου κόντευα να χύσω.

Μου έβγαλε τη μπλούζα, μου κατέβασε το παντελόνι και τον έβαλε στο στόμα κατευθείαν. Μου έπαιρνε τσιμπούκι ενώ εγώ της έβγαλα το φόρεμα και έπιανα τις καυλωμένες ρώγες. Φώναζε "πόσο καιρό έχω να καυλώσω έτσι". Τη σταμάτησα και κατέβηκα προς τα κάτω. Φορούσε ένα απίστευτο δαντελένιο εσώρουχο και έσταζε από την καύλα.

Τη σήκωσα, την έβαλα στο τραπέζι και άρχισα να τη γαμάω. Δεν είχα πολύ χρόνο και ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Η θεία μου φώναζε από την ηδονή. Φώναζε συνέχεια μέχρι που χύσαμε μαζί, εγώ μέσα στο μουνί της.

Ήταν απίστευτο γαμήσι...