Οι εξομολογήσεις ενός επαγγελματία συνοδού κυριών - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Οι εξομολογήσεις ενός επαγγελματία συνοδού κυριών

Η ζωή ενός επαγγελματία συνοδού κυριών δεν είναι συνήθως αυτό που φαίνεται. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που θεωρούν ότι ο κόσμος ενός συνοδού κυριών είναι πολύ λαμπερός – επηρεασμένοι από Χολιγουντιανές ταινίες όπως το “Επάγγελμα Ζιγκολό”- ή πολύ αποστειρωμένος και αποτελεί μια απλή συναλλαγή. Η αλήθεια, όπως συμβαίνει συχνά, βρίσκεται κάπου στην μέση.
Ενώ κανένα άρθρο δεν μπορεί να αποτυπώσει όλες τις αποχρώσεις ενός ολόκληρου επαγγέλματος, μπορεί ωστόσο να αντλήσει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του, και να δώσει μια γενική εικόνα. Γι’ αυτό τον λόγο, μιλήσαμε με έναν πρώην επαγγελματία συνοδό κυριών, που για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε το όνομα του. Ο ίδιος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με όλο το φάσμα της συγκεκριμένης δουλειάς, ξεκινώντας ως επαγγελματίας συνοδός και καταλήγοντας ιδιοκτήτης αντίστοιχης επιχείρησης. Ξέρει την βιομηχανία απ’ έξω και ανακατωτά, εξηγώντας πως, “Κάθε συνοδός θα σας πει ότι οι πρώτες συναντήσεις του ήταν αρκετά δύσκολη και τρομακτική εμπειρία. Αυτό το επάγγελμα δεν είναι για όλους.” Λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα που αναφέρει ότι είχε λάβει κατά την διάρκεια της καριέρας του, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Βλέπετε, η δουλειά ενός συνοδού κυριών δεν είναι μόνο να πάρει “τα μυαλά” μιας γυναίκας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει κάποιος να είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένος όσον αφορά την κάλυψη των αναγκών μιας γυναίκας – τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Οι άνδρες συνοδοί είναι υποχρεωμένοι να κατακτήσουν μια γυναίκα, να παίξουν με τα συναισθήματα της και να την κάνουν να νιώσει μοναδική. Γι’ αυτό τον λόγο, οι “εμπειρίες ζωής” που έχει ένας άνδρας, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην βιομηχανία των αρσενικών συνοδών κυριών.
Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν είχε “ενδιαφέρουσες” εμπειρίες ως συνοδός, ανέφερε ότι, “Μια κυρία με είχε “κλείσει” για ένα βράδυ Σαββάτου, το οποίο θα περιλάμβανε ένα μαγειρεμένο γεύμα στο σπίτι και ένα μπουκάλι κρασί. Όταν έφτασα, παρατήρησα πολλά οχήματα να περιβάλλουν την κατοικία, και άκουσα δυνατή μουσική. Όταν μπήκα μέσα, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε κρασί ή φαγητό… αλλά ένα bachelor party σε πλήρη εξέλιξη!” και συνέχισε λέγοντας, “Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ήταν μια από τις μεγαλύτερες πληρωμές που έλαβα ποτέ. Δεν θυμάμαι καν να ξαπλώνω στο κρεβάτι μου μόλις επέστρεψα σπίτι.”
Θυμήθηκε επίσης ότι ήταν ο συνοδός μιας κυρίας σε έναν γάμο, σε μια προσπάθεια της να κάνει τον γαμπρό να ζηλέψει. “Έχω να ομολογήσω ότι ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα νύχτα.”
Εάν αυτός ο τρόπος ζωής σας ενδιαφέρει και φιλοδοξείτε να γίνετε συνοδός κυριών, σας προειδοποιεί λέγοντας ότι, “Δεν θα γίνετε επιτυχία μέσα σε μια νύχτα. Χρειάζεται χρόνος. Κάθε έμπειρος συνοδός κυριών θα σας πει ότι οι πιο επιτυχημένοι σε αυτό το επάγγελμα, είναι οι πιο υπομονετικοί.”
Αναφέρει επίσης ότι, “Ενώ τα προσόντα σας στο υπνοδωμάτιο είναι το προφανές για μια επιτυχημένη καριέρα, η προσωπικότητα σας είναι το κλειδί.”

https://perpetual.gr/