«Συνοδός» εκθέτει παίκτη της Premier League: Προτιμά γυναικεία εσώρουχα, κραγιόν και περούκα - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

«Συνοδός» εκθέτει παίκτη της Premier League: Προτιμά γυναικεία εσώρουχα, κραγιόν και περούκα

Σκάνδαλο έχει προκληθεί στο αγγλικό ποδόσφαιρό μετά τις πιπεράτες αποκαλύψεις για παίκτη της Aρσεναλ. Η Βρετανίδα Chloe Grey ήταν αυτή που δημιούργησε τριγμούς στους κόλπους της ομάδας μετά τις δηλώσεις της για… ιδιαίτερες προτιμήσεις μεγάλου αστέρα του ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η καλλονή, που εργάζεται στο κανάλι επικοινωνίας ενηλίκων Babestation, ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ της έδωσε υπέρογκο ποσό για να συνομιλήσει μαζί της ντυμένος… γυναίκα.
Η ίδια στις δηλώσεις της στην Daily Star δεν έκανε γνωστό το όνομα του παίκτη αλλά ήταν άκρως αποκαλυπτική: «Ξόδεψε περίπου ένα χιλιάρικο και ήθελε να ντυθεί γυναίκα. Είχε ένα σετ με λευκά εσώρουχα, κραγιόν και μια περούκα. Με τους ποδοσφαιριστές μου έκανε πάντα εντύπωση το ότι ενώ έχουν μία τόσο δυναμική δουλειά και είναι επαγγελματίες, στην προσωπική του ζωή κάνουν πράγματα που θεωρούνται ταμπού μπροστά από μία οθόνη. Γενικά πάντως, δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον. Με αποκαλούν βασίλισσα των φετίχ, τίποτα δεν με σοκάρει. Οι πελάτες μου είναι συνήθως ποδοσφαιριστές, δικηγόροι και αστυνομικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.