Η Seiko έφτιαξε ρολόι για το νέο Honda Civic Type R - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Η Seiko έφτιαξε ρολόι για το νέο Honda Civic Type R

Το Seiko Astron είναι το νέο ρολόι, αφιερωμένο στο νέο Honda Civic Type R What Car. Το νέο ρολόι είναι διαθέσιμο σε ασημί ή μαύρο χρώμα και βασίζεται στο Seiko Astron, το οποίο είναι ένα κορυφαίο μοντέλο, όπως ακριβώς και το ίδιο το Type R. Διαθέτει σπορ εμφάνιση και συνδυασμό κόκκινων και μαύρων λεπτομερειών. Με κόκκινο χρώμα τα λογότυπα «Honda» και «Type R» είναι χαραγμένα στο πίσω μέρος του ρολογιού, ενώ η επιγραφή Type R είναι πάνω στην κορώνα και τη στεφάνη (γυάλινη και αυτή από ζαφείρι).
Θα πωλείται με μπρασελέ (τιτανίου) και λουράκι, που είναι κατασκευασμένο από Ultra Suede, το οποίο είναι επίσης εμπνευσμένο από την ταπετσαρία αυτοκινήτου του Type R. Ο μηχανισμός της περιορισμένης έκδοσης Astron λειτουργεί με μπαταρία (Cal. 8B92) η οποία έχει ηλιακή φόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για την αντικατάσταση της.
Είναι ραδιοελεγχόμενο (όσο αγορά τον συγχρονισμό ώρας/ημερομηνίας ανάλογα τη χώρα που επισκέπτεστε) αντί για συγχρονισμό με GPS, όπως τα προηγούμενα Astron. Το ρολόι έχει διάμετρο 41 χιλιοστά κάσα από τιτάνιο και μπρασελέ ενώ θα παραχθεί σε 300 αντίτυπα.
Η λιανική τιμή του Seiko Civic Type R x Astron θα είναι λίγο κάτω από τα 1.700 ευρώ και παρόλο που είναι αρκετά προσιτά, δυστυχώς, είναι διαθέσιμα μόνο στην Ιαπωνία αυτή τη στιγμή.