Ξεκίνησε η ασύστολη κερδοσκοπία με τη Ferrari Purosangue. Την πουλάνε χωρίς να την εχουν - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεκίνησε η ασύστολη κερδοσκοπία με τη Ferrari Purosangue. Την πουλάνε χωρίς να την εχουν

Μπορεί να χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθεί και τα κόκκαλα του Enzo να τρίζουν από την παρουσία της, όμως ένα είναι γεγονός: Η Ferrari Purosangue είναι η είδηση της χρονιάς.
Με αυτό το αυτοκίνητο η ιταλική μάρκα αναμένεται να καταγράψει σημαντικά κέρδη ενώ ήδη έχει αναγκαστεί να διακόψει τις παραγγελίες οι οποίες ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.
Πολύ δε περισσότερο όταν η πρόθεση των Ιταλών είναι να πωλήσουν πρώτα στους πιστούς πελάτες της Ferrari και μετά σε όλους τους υπόλοιπους.
Αυτή την “τρέλα” για την Purosangue και την ανάγκη να την πάρει κάποιος από τους πρώτους, έρχονται να καλύψουν διάφοροι επιτήδειοι. Οι οποίοι υπόσχονται από σήμερα ότι μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους μία Purosangue σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την παρουσίασή της.
Μία τέτοια ιστοσελίδα με την ονομασία JamesEdition υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της ένα slot παραγωγής για μία Purosangue, το οποίο πουλά ήδη προς 500.000 ευρώ.
Ο πωλητής υποστηρίζει ότι μπορεί να την στείλει σε κάθε μέρος του πλανήτη το δεύτερο μισό του 2023, με ελάχιστα, τα απολύτως απαραίτητα χιλιόμετρα στο οδόμετρο.
Η ίδια εταιρία με έδρα την Ιαπωνία έχει και άλλα hypercars στην λίστα της όπως για παράδειγμα Bugatti Mistral, Mercedes-AMG One, Ford Mustang Shelby GT-500 και άλλα.
Η υπόθεση είναι λίγο “περίεργη” καθώς η Purosangue θα αργήσει να φθάσει στους πελάτες και θα ακολουθηθεί ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από την ώρα της ανάρτησης της αγγελίας θα υπάρχουν δεκάδες πλούσιοι οι οποίοι θα διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει την προκαταβολή για το ενδεχόμενο slot.