Έρωτας με τη Θεία - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Έρωτας με τη Θεία

Καθίσαμε στον καναπέ της να της εξηγήσω πως λειτουργεί το τάμπλετ και τα σόσιαλ. Δίπλα δίπλα τα σώματα μας ενωμένα και τα πρόσωπα μας σχεδόν κολλημένα.
- Σε ευχαριστώ...
μου λέει με γλυκιά φωνή και κάνει να με φιλήσει στο μάγουλο. Εκείνη τη στιγμή γυρνάω να της πω "δεν κάνει τίποτα" και τα χείλια μας ενώνονται. Μια στιγμή αμηχανίας και ταυτόχρονα αρχίζουμε να φιλιόμαστε σιγά σιγά και με έντονο πάθος.
Το χέρι μου πιάνει τα μπούτια της και ανεβαίνει προς τα πάνω. Σηκώνω τη φούστα της και αρχίζω να χαϊδεύω το μουνί της πάνω από την κιλότα της. Αναστενάζει και μου ψιθυρίζει "συνέχισε... μη σταματάς καθόλου".
Γονατίζω μπροστά της, τραβάω την κιλότα της, ανοίγω τα πόδια της και με τη γλώσσα μου της κάνω ένα γλειφομούνι όσο καλύτερα μπορώ. Με φυλακίζει ξαφνικά και τα υγρά της πλημμυρίζουν τον καναπέ και το στόμα μου.
Σηκώνομαι και τη φιλάω δίνοντας της τα υγρά της. Όλο αυτό το διάστημα έχω βγάλει τον πούτσο μου έξω και είναι φουλ καυλωμένος. Χωρίς προειδοποίηση όπως φιλιόμαστε τον βάζω μέσα της. Δεν το περίμενε, πόνεσε αλλά της άρεσε.
Το φιλί μας συνεχίζεται όσο εγώ μπαινόβγαινα μέσα της. Τη διάρκεια δεν τη θυμάμαι. Θυμάμαι ότι ήμασταν σε μια έκσταση μοναδική για εμένα και ίσως και για εκείνη. Όλο και πιο έντονα και από τους 2 ώσπου ξαφνικά αρχίζει να χύνει κοιτώντας με στα μάτια και να με σφίγγει με το μουνί της μέσα της, κάνοντας με να αρχίζω να χύνω και εγώ μέσα της.
Χαμόγελα ικανοποίησης και από τους δύο, που όμως διακόπηκαν ξαφνικά με το κουδούνι της εξαδέλφης μου που γύριζε από το σχολείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανα έρωτα με τη γυναίκα του αδελφού του πατέρα μου.