Sex με την γυναίκα μου στην παραλία - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Sex με την γυναίκα μου στην παραλία

Mε λένε Γιάννη και τη γυναίκα μου Δέσποινα. Είμαστε 50 χρόνων και οι δυο. Εμφανισιακά είμαστε με λίγα κιλά παραπάνω αλλά η γυναίκα μου έχει μεγάλα βυζιά και κώλο. Από σεξ δεν τα πάμε και τόσο καλά τα τελευταία 2 χρόνια και σε αυτό ευθύνομαι εγώ, με τη δυσκολία στη στύση μου και το γρήγορο τελείωμα μου. Παρά την ηλικία της, η γυναίκα μου θέλει συχνά σεξ, πράγμα που εμένα με δυσκολεύει αφάνταστα, μου παραπονιέται συχνά για της καύλες της και τα θέλω της.

Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν από 6 μήνες σε ένα νησί κοντά στην Αθήνα. Είχαμε πάει για τριήμερο και για ξεκούραση γιατί και οι δυο είχαμε κούραση λόγω παιδιών και δουλειάς. Μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο αφήσαμε τα πράγματα μας και πήγαμε σε μια απομονωμένη παραλία, γιατί και η γυναίκα μου είχε και λίγο κόμπλεξ με τα παραπανίσια κιλά της. Στην παραλία ήμασταν εμείς στη μία άκρη και στην άλλη ένας πιτσιρικάς γύρω στα 20 που ψάρευε. Η γυναίκα μου έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της και άφησε ελεύθερα τα μεγάλα και πεσμένα στήθη της. Μπήκαμε στην θάλασσα για κανένα 10λεπτο και μετά βγήκαμε και φάγαμε ένα σάντουιτς.
Η γυναίκα μου λοιπόν μου λέει χαμηλόφωνα πως ο πιτσιρικάς την παίρνει μάτι συνέχεια και μου πέταξε για πρώτη φορά ότι την καυλώνει αφάνταστα. Εγώ την κοίταζα σα χαζός γιατί δεν μου έχει ξαναμιλήσει έτσι και έμεινα με τα στόμα ανοιχτό. Μου λέει λοιπών… «αφού εσύ δεν τα καταφέρνεις να με ικανοποιήσεις, θα ήθελα πολύ να πάω με τον πιτσιρίκο, να νιώσω κι εγώ γυναίκα μετά από πολύ καιρό». Μου πήρε λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσω αυτό που άκουσα και καταφατικά της λέω «εντάξει, αφού το θέλεις τόσο πολύ να το κάνεις».
Σκέφτηκα μέσα μου πως είναι πολύ εγωιστικό να της αρνηθώ αφού εγώ δεν τα κατάφερνα και τόσο καλά. Λοιπών σηκώνεται και κατευθύνεται προς το μικρό, κάθεται δίπλα του και μιλάνε για κανένα μισάωρο. Εμένα μου είχε φτάσει η αγωνία στα ύψη, δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί. Μετά από λίγο με φωνάζει να πάω κοντά τους και μου λέει πως θα περιμένουν να σουρουπώσει για να μην έχουμε απρόσμενες αφίξεις στην παραλία. Αυτό που μου συνέβη ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο για εμένα μίας και μετά από 25 χρόνια γάμου δεν μου είχε ξανασυμβεί. Εκεί που καθόμασταν και μιλούσαμε μέχρι να περάσει η ώρα, σηκώνεται ο μικρός παίρνει από χέρι την γυναίκα μου και πάνε μέσα στη θάλασσα. Τα συναισθήματα μου ήταν ανάμικτα, είχα και ζήλια αλλά και πόθο να τη δω σε έκταση να τελειώνει.
Καθώς κολυμπούσαν τον αγκαλιάζει και φιλιούνται στο στόμα. Τρελάθηκα από καύλα, έβλεπα τη γυναίκα μου να φιλιέται με έναν άνθρωπο μικρότερο και από το γιο μας. Βγήκαν μετά από 10 λεπτά και η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι, τα μάτια της γυναίκας μου βγάζανε σπίθες. Σκύβει και μου λέει στο αυτί πως θα τον λιώσει το μικρό. Εμένα μου σηκώθηκε μετά από πολύ καιρό και χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Η ώρα πέρασε βασανιστικά για όλους μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί δεν το κρύβω στο πίσω μέρος του μυαλού μου μου άρεσε πολύ και περίμενα πως και πως να το δω.
Ο μικρός κατεβάζει το μαγιό της γυναίκας μου και χάνεται το κεφάλι του μέσα στα μπούτια της. Το ύφος και τις ανάσες της γυναίκας μου δε μπορώ να τα περιγράψω, δεν την έχω δει ποτέ έτσι. Με κοίταζε στα μάτια και είχε οργασμούς. Δεν άντεξα, τον έβγαλα έξω και τελείωσα κι εγώ. Πρέπει να την τελείωσε τρεις τέσσερις φορές. Άρχισα να τρελαίνομαι κι εγώ και… όταν μάλιστα έσκυψε και του τον πήρε στο στόμα, τι να σας πω ρε παιδιά ξανατελείωσα χωρίς να τον ακουμπήσω. Του έκανε ένα τσιμπούκι απίστευτο, μέχρι που μικρός τελείωσε στο στόμα της.
Απίστευτο αλλά είχα απογειωθεί. Η γυναίκα μου δε σταμάτησε να τον τσιμπουκώνει μέχρι που τον έκανε πάλι τεράστιο. Ανεβαίνει επάνω του και τον χώνει όλον μέσα της. Μετά από λίγο την ακούω να φωνάζει και τα υγρά της να ρέουν ασύστολα. είχε παραδοθεί τελείως. Τη σηκώνει, τη στήνει στα τέσσερα, της βάζει λίγο από τα υγρά του στην κωλοτρυπίδα και αρχίζει να τη σφυροκοπά. Ανατρίχιασα ολόκληρος όταν έβλεπα να παίρνει τη γυναίκα μου έτσι. Μετά από πέντε λεπτά γαμήσι από κώλο μου λέει η γυναίκα μου να πάω μπροστά της για να με τελειώσει.
Μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχει κάνει ως τώρα με αποτέλεσμα να τελειώσω εγώ στο στόμα της και ο μικρός στην σούφρα της. Ξαπλώσαμε να ηρεμήσουμε για λίγο, ευχαριστήσαμε το μικρό και φύγαμε. Δεν το έχουμε ξανακάνει ποτέ από τότε. Το συζητάμε πολλές φορές ως το καλύτερο γαμήσι που έχουμε κάνει.