6 μαθήματα στυλ από τον θρύλο του Χόλιγουντ, Κάρι Γκραντ - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

6 μαθήματα στυλ από τον θρύλο του Χόλιγουντ, Κάρι Γκραντ

Ο Άρτσιμπαλντ Αλεξάντερ Λιτς, γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Κάρι Γκραντ, ήταν (και εξακολουθεί να είναι) ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες της “Xρυσής Εποχής” του Χόλιγουντ. Αλλά ήταν και κάτι ακόμα, ήταν ένα πραγματικό style icon τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης.

Ένα all time classic κοστούμι

Ο Γκραντ σπάνια εμφανιζόταν χωρίς κοστούμι, οπότε επενδύστε σε ένα όμορφα ραμμένο στα μέτρα σας κοστούμι. Ο Γκραντ επέλεγε κυρίως γκρι, μπλε, μαύρο και με ρίγες, ωστόσο αν μπορείτε να έχετε μόνο ένα, προτείνουμε ένα σκούρο μπλέ ή μαύρο.

Επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια

Ένα καλά κατασκευασμένο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αντέξει πολύ καιρό. Ο πατέρας του Γκραντ θεωρούσε πως: “Είναι καλύτερο να αγοράζεις ένα καλό ζευγάρι παπούτσια από τέσσερα φτηνά. Ένα ζευγάρι από καλό δέρμα μπορεί να ξεπεράσει τέσσερα υποδεέστερα ζευγάρια.” Ο Γκραντ προτιμούσε τα καφέ brogues, και τα φορούσε με ένα γκρι κοστούμι (ανήκουστο για τότε).

Φορέστε ένα λευκό πουκάμισο

Δεν είναι καθόλου πρωτοποριακό, αλλά πρέπει να διαθέτετε ένα λευκό πουκάμισο. Διαχρονικό, κομψό, και συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα – απλά βεβαιωθείτε ότι είναι καλοραμμένο και ότι έχει καλοσιδερωμένο γιακά. Για επιπλέον Γκραντ-εμφάνιση, να φροντίζετε να εκθέτετε ένα μέρος της λευκής μανσέτας όταν το φοράτε κάτω από ένα σακάκι.

Φορέστε γραβάτα

“Η απλότητα για μένα, ήταν πάντα η ουσία του καλού γούστου.” (Γκραντ). Σπάνια είχε εμφανιστεί χωρίς γραβάτα, ακόμη και όταν δεν έκανε επίσημες εμφανίσεις. Είχε περισσότερες γραβάτες και από τα ζευγάρια παπούτσια που έχουν οι γυναίκες.

Διασκεδάστε με τις ποσέτ


Κύριοι, το κλειδί είναι στις λεπτομέρειες. Τίποτα δεν είναι τόσο απλό ή κομψό όσο μια χρωματιστή ποσέτ. Έτσι, αν είστε ο άνδρας που αγαπά το κλασικό στυλ των παλιών αστέρων του Χόλιγουντ, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε μια καλής ποιότητας ποσέτ.

Βlack tie εμφάνιση

Ο Γκραντ είναι πιο διάσημος και από τον James Bond για τις άψογες black tie εμφανίσεις του, διατηρώντας το παπιγιόν του ελαφρώς μεγάλο, και πάντα με ένα χολιγουντιανό χαμόγελο. Δύσκολο να αντιγραφεί, αλλά έπρεπε να αναφερθεί.

https://perpetual.gr/