Πως να φλερτάρεις μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Πως να φλερτάρεις μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας

Οι περισσότερες γυναίκες κάποιας ηλικίας παραπονιούνται επειδή οι άντρες που έχουν ανάλογη ηλικία με αυτές είναι συνήθως αρνητικοί, γκρινιάρηδες και δεν έχουν καμία απολύτως όρεξη για κουβέντες. Οπότε, σημείωσε: μια τέτοια γυναίκα σε θέλει δίπλα της για τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και την αγάπη σου για τη ζωή. Παρά την επικρατούσα αντίληψη, μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πιο πιθανό να ψάχνει για συγκινήσεις και για φλερτ σε σχέση με μια μικρότερης ηλικίας. Πιθανότατα είναι πιο ανεξάρτητη, με μεγαλύτερες ευθύνες στη δουλειά και με πιο ξεκαθαρισμένη ρουτίνα στη ζωή της, άρα το πιο πιθανό είναι να μην επιζητεί μονίμως την προσοχή των αντρών, σε αντίθεση ενδεχομένως με μια πιο νέα γυναίκα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς ζητά από τον εκάστοτε εραστή της – μπορεί να ψάχνει για περιστασιακή συντροφιά, για «κανονική» σχέση ή μόνο για σεξ. Ό,τι κι αν θέλει, πάντως, θα είναι σίγουρα πολύ πιο κατασταλαγμένη ως προς τις ανάγκες της, σε αντίθεση με μια νεαρότερη γυναίκα που πιθανότατα ψάχνει το «πλήρες πακέτο» στο σύντροφό της.
Προσπάθησε, λοιπόν, να αποκωδικοποιήσεις τι ακριβώς ψάχνει. Αν, για παράδειγμα, αναζητά κάποιον για να περνάει όμορφα τα Σαββατοκύριακά της, πρότεινέ της κάποιες δραστηριότητες.
Θυμήσου: Ο ελεύθερος χρόνος για μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πολύτιμος. Και επειδή είναι μάλλον απίθανο να θέλει να περνάει τα απογεύματά της πίνοντας καφέδες, θα πρέπει να γίνεις εφευρετικός. Μάθε ποια είναι τα ενδιαφέροντά της και πρότεινέ της να κάνετε κάτι που σχετίζεται με αυτά.