Η ενοχλητική πεθερά τους είχε πιάσει στα πράσα και η νύφη αποφάσισε της δώσει ψεύτικο κλειδί του σπιτιού - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Η ενοχλητική πεθερά τους είχε πιάσει στα πράσα και η νύφη αποφάσισε της δώσει ψεύτικο κλειδί του σπιτιού

Όλοι γνωρίζουμε πως η σχέση ανάμεσα στη πεθερά και στη νύφη περνάει από χίλια κύματα. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα η σχέση μητέρας και γιού είναι στενή, με τη μητέρα να περνάει από κόσκινο την γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί το παιδί της. Βέβαια αυτή η σχέση δεν είναι προβληματική μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε αρκετά μήκη και πλάτη του κόσμου. Η ιστορία που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου πραγματώνεται στις ΗΠΑ και έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου. 
Η ιστορία ξεκίνησε όταν η 34χρονη γυναίκα αγόρασε πρόσφατα ένα νέο σπίτι με τον 37χρονο σύζυγό της. Με την ανακοίνωση αυτού του νέου, η πεθερά της επέμενε να έχει ένα κλειδί έκτακτης ανάγκης για το σπίτι τους, αλλά η νύφη της ήταν απρόθυμη να της δώσει. Ο λόγος που η κοπέλα ήταν αντίθετη να της δώσει κλειδί για το σπίτι ήταν το γεγονός ότι η πεθερά της είχε εισβάλει απρόσκλητη στο παλιό τους διαμέρισμα. Με αποτέλεσμα να έχει τσακώσει το ζευγάρι σε προσωπικές στιγμές.

Καθώς η πεθερά επέμενε ότι θα το χρησιμοποιούσε μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η γυναίκα της έδωσε ένα ψεύτικο κλειδί για να την κρατήσει ευχαριστημένη. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα είχε προσπαθήσει να μπει στο σπίτι ενώ δεν υπήρχε κάποιου είδους έκτακτης ανάγκης. 
Στο επόμενο οικογενειακό τραπέζι και αφού η νύφη είχε αντιληφθεί τις αποτυχημένες προσπάθειες της πεθεράς να μπει στο σπίτι, εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.
Αμέσως η πεθερά σάστισε και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Κατευθείαν απευθύνθηκε στο γιο της λέγοντας του πως επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο. Εκείνος ανταποκρίθηκε εξηγώντας της τα λάθη που είχε κάνει, παραβιάζοντας την προσωπική τους ζωή. Η μητέρα του απεγνωσμένη προσπαθούσε να πείσει το γιο της να της δώσει αληθινό κλειδί, επισημαίνοντας του πως έχει μάθει από τα λάθη της.
Τελικά το θέλημα της μητέρας του δεν επιτέθηκε και η νύφη κέρδισε αυτή την μάχη.