Σέξ μέσα στο αυτοκίνητο - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Σέξ μέσα στο αυτοκίνητο

Με το Νίκο μιλάμε εδώ και πολύ καιρό στο τηλέφωνο. Καυλώνουμε και κάνουμε τρελά χυσίματα όποτε μπορούμε, καθώς είμαστε και οι δύο παντρεμένοι. 
Γνωριστήκαμε πριν ένα χρόνο σχεδόν στο fb όταν και οι δύο είχαμε απίστευτες καύλες. Έτυχε να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο και κάναμε βιντεοκλήση. Από τότε το κάνουμε συχνά. Έχουμε βρεθεί αμέτρητες φορές μέσα στο απίστευτα άνετο και μεγάλο του τζιπ. Μια μέρα λοιπόν του ζήτησα να γνωρίσω κάποιο φίλο του και ότι θα ήθελα να παρτουζωθώ μαζί τούς. Έτσι κι έγινε. Βγήκαμε έξω για καφέ μαζί με το φίλο του το Χρήστο και καυλαντίζαμε. Ξαφνικά τους είπα πόσο πολύ θέλω να με γαμήσουν μέσα στο τζιπ του Νίκου ενώ οδηγούσε. Ο Νίκος τότε είπε παιδιά θα οδηγήσω μέχρι το ξενοδοχείο για το παρτούζωμα και μέχρι να φτάσουμε κάντε παιχνίδι εσείς στα πίσω καθίσματα.
Φεύγουμε μπαίνω με το Χρήστο στα πίσω καθίσματα και ξεκινάμε. Βγαίνει στην παραλιακή με προορισμό την Ανάβυσσο. Πλακωνόμαστε με τον Χρήστο στα γλωσσόφιλα και όπως τον έχω καβαλήσει και κάθομαι στα πόδια του βάζει το χέρι του κάτω από το φορεματάκι μου και αρχίζει να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου πάνω από το κιλοτάκι μου. Έχω πάρει φωτιά και αρχίζει να υγραίνεται το κιλοτάκι μου. Ξαφνικά χώνει τα δάχτυλα του μέσα στην υγρή πλέον μουνάρα μου. Αναστενάζω, μ’ αρέσει πολύ. Τουρλώνω την κωλάρα μου προς τα μπροστινά καθίσματα και την τοποθετώ ανάμεσα τούς. Λέω στο Νίκο όσο οδηγεί να μου βάζει στη μουνάρα δάχτυλα και ταυτόχρονα ανοίγω το φερμουάρ του Χρήστου και τον τσιμπουκώνω άγρια.
Βογκάμε από καύλα. Τρέχει η μουνάρα μου υγρά κι εγώ να έχω κάνει το Χρήστο να φωνάζει από καύλα. Χύνω ασταμάτητα το χέρι του Νίκου και το μουνόχυμα μου τρέχει από το μουνί μου στα μπουτάκια μου. Τρέμω από καύλα. Περνάνε από δίπλα τα άλλα αυτοκίνητα και να βλέπουν. Γυρίζω ανάποδα και κάθομαι πάνω στην ψωλάρα του Χρήστου. Αρχίζω να γαμιέμαι και να καρφώνομαι δυνατά καθώς φιλάω το Νίκο στο στόμα ενώ οδηγεί. Ο Χρήστος καυλωμένος αρχίζει και φωνάζει…
«Ναι μωρή γαμιόλα, έτσι, ξεσκίσου πάνω στην ψωλή μου βρε παντρεμένο βρωμοπούτανο, έτσι, ναι, το ξέρει ο άντρας σου πώς του ξενογαμιέσαι μωρή πατσαβούρα;».
«Όχι δεν το ξέρει, αλλά πολύ θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να ακούει τα γαμήσια τής γυναίκας του».
Τότε ήταν που ο Χρήστος τρελάθηκε και φωνάζοντας «πάρ' τα μωρή καργιόλα μέσα στο γαμιολόμουνο σου, πάρ' τα πουτανα, σού αδειάζω τ’ αρχίδια μου. ο ψωλαράς σου μέσα στη μουνάρα σου μαλακισμένη πουτάνα, παρ' τα όλα μέσα ψωλού μου… Ναι…»


Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!