Ενας σπουδαίος χρονογράφος σε καφέ χρώμα από την SLAZENGER - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ενας σπουδαίος χρονογράφος σε καφέ χρώμα από την SLAZENGER

Η Slazenger είναι μία από τις μεγαλύτερες καθιερωμένες αθλητικές μάρκες στον κόσμο με σχεδόν 150 χρόνια παγκόσμιας παρουσίας, σε αγώνες και μεγάλες αθλητικές αρένες σε όλο τον κόσμο. Το 1902 η Slazenger διορίζεται ο επίσημος προμηθευτής μπάλας τέννις για το Wimbledon, μια συνεργασία που διαρκεί πάνω από έναν αιώνα και αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική χορηγία στην ιστορία. Σήμερα, η Slazenger συνεχίζει να είναι μια μεγάλη διεθνής αθλητική μάρκα συνώνυμη με την απόδοση, το στυλ και την τεχνογνωσία. Οι συλλογές ρολογιών Slazenger είναι διαχρονικές, σπορ, κομψές και μοντέρνες για χρήση στην καθημερινή ζωή. Αντικατοπτρίζουν το νέο, ενεργητικό, πολύχρωμο και σπορ πνεύμα της μάρκας. 
Στην αστική ζωή, είναι απαραίτητο να ενεργείς γρήγορα και δυναμικά σαν αθλητής και να μην κάνεις συμβιβασμούς στο στυλ. Η συλλογή ρολογιών Slazenger έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ανάγκες. Η Slazenger ιδρύθηκε το 1881 από τα αδέρφια Ralph και Albert Slazenger. Το 1881 ο Ralph Slazenger άφησε την πατρίδα του το Μάντσεστερ και άνοιξε ένα κατάστημα στην Cannon Street του Λονδίνου που πουλούσε αθλητικά είδη. Σύντομα το brand Slazenger έγινε γρήγορα ένας κορυφαίος κατασκευαστής αθλητικού εξοπλισμού για γκολφ και τένις στο κόσμο.
Ανδρικό αναλογικό ρολόι χρονογράφος της εταιρίας Slazenger με δερμάτινο λουράκι σε καφέ χρώμα. Διαθέτει μηχανισμό μπαταρίας, ο οποίος βασίζεται στην ηλεκτρική ενέργεια που παρέχει η μπαταρία, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακρίβεια και αντοχή.

ΦΥΛΟΑνδρικά
ΠΛΑΙΣΙΟΜεταλλικό
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΟρυκτό ειδικής σκλήρυνσης
ΔΕΣΙΜΟΛουράκι
ΥΛΙΚΟ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣΔερμάτινο
ΧΡΩΜΑ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣκαφέ
ΚΑΝΤΡΑΝκαφέ
ΚΟΥΜΠΩΜΑΤοκάς
Α∆ΙΑΒΡΟΧΟ5 Atm: Τυχαία επαφή με το νερό
ΤΥΠΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΜπαταρίας
ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣΑναλογικά
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥJP2500Y-4.5
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ43 mm